Koalayim.merak Etme Gebe Kalirsin öyle Düşüncelere Kapilip Yipratma Kendini.ama Döllenme Tarihinde Ilişki Olursa Geç Döllenme Olayinida Ortadan Kaldirmiş Olursun Kendinceee Değilmi??düşüklerin Sebebleri Ve çok Nadiren Sebebsizleride Vardir.seninkinin Sebebi Geç Döllenme.ama çözümüde Sende.ama Moral şart.ben Bi Animi Yazmiştim Ailevi Animi.eniştemde Sperm 3-5 Tane Ablaminda Bir Yumurtasi Yoktu Ama Normal Hamile Kaldi.gebe Kalamama Sebebide Moralinin çok Düşük Olmasiydi.yaaaaa Herşey Sende Biter.
frutti ne ile korunduğunu yazmamışsın .ama ne normalde ayın 21 ila 27 si arası yumurtlama zamanın yani bu dönemde hamile kalabilirsin.saygılar
TAMAN İŞTE SANA TARİHİNİ YAZDIM ÇALIŞMALARINA O TARİHLERDE HIZ VERİRSEN KALIRSIN ALLAHIN İZNİYLE.AMA BU AY BİŞİY BEKLEME.HEM BENCE 2 AY KADAR BİŞİY BEKLEME BEKLENTİ İÇİNDE OLMA.ÇÜNKÜ VÜCUT ALIŞMIŞ SPERMSİZ GÜNLERE.BAK ŞİMDİ AYIN 21 İNDEN 3-5 GÜN ÖNCEDEN İLİŞKİYE ARA VERİN VE 21İNDEN SONRA İLİŞKİYE GİRİN SPERMLER ÇOK HIZLI VE AKTİF OLUR.BOŞALMADAN SONRA AYAĞA KALKMADAN AYAKLARINI DUVARA DAYA VE BEKLE YARIM SAAT TAMMII.??SAYGILARcanım bız kondomla korunuyorduk mayıs 28 de bıraktım korunmayı yanı 4 gun oldu korunmayalı
Y.yaren 76 Sen Ne Yapiyorsun Hata üstüne Hata Yapacaksin Neredeyse.1-aspirin Kullanma Asla Ya Gebelik Varsa?? 2-adet Söktürücüde Vurma.sen Daha Biraz Bekle Napiyosun Sakiiinn.1-2 Ay Sonra Adetin Düzene Girer Eğerki Gebe Değilsen.ama Eğerki Gebeysen Bebeğine Zarar Verirsin.bekle Bakalim Daha Spirali çikarirkene Rahim Zarar Görmüş Olabilirçspirali çikarinca Kanaman Oldumu.alinti Ile Cvp Ltfn
kardelenk.öncelikle tşk ederim sana.sorularına cvp vermeye başlayayım.18.01.2008 doğum yapma tarihin.şu an 8 haftalık hamilesin ortalama.bebeğin kalp atışlarını duymadınızmı??duyduysanız bir probelem şimdilik yok.ince ayrıntıları kafana takmamanı öneriyorum.ve içini ferah tut,ben herhangi bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum.bak bana kanamam var demiyosun,şiddetli ağrım var demiyosun,belim aağrıyor demiyosun.bak ne güsel.iyi gebelik diliyorum her zaman buradayım sorularını beklerim.saygılar
sermus bu sıralar ve daha doğrusu arasıra gelen arkadaşların adet tarihlerini unutuyorum sana sorduysamda kusura bakma yeniden sorucam.ne zaman adet oldun.test yaptınmı hiç??
Nimetilker Sen Bebeğin Kalp Atişlartini Duyamazsin.bu Mümkün Değil. O Senin Duyduğun Kas Seğirmesi :)) Aşağida Diyosun Belki Elleriyle Daha çok Hareket Ediyordur.midene Doğru Tekmeler Duyuyormusun.yada Karninin üst Tarafinda Bazen Kabaran Bir Popo Yada Kafaya Benzer Bir Setliğin Yer Değiştirdiğini Hissediyormusun Cvpp???alinti Ile Olsun.saygilar.HA AKLIMA GELMİŞKENE BİŞİY SORAYIM ELİNLE ÖLÇ BAKAYIM Bİ KARNININ EN YÜKSEK YERİ NEREDE TAM(MESELA GÖBEK DELİĞİMDE YÜKSEKLİĞİ YADA GÖBEK DELİĞİNDE 2 PARMAK AŞAĞIDA 2 PARMAK YUKARIDA YADA)ÖLÇ SÖLE Bİ BAKAYIM.
heeeeeeee anadım canım benim ymurtalam günün dışında olduğu zaman spermin tüplerden geçip yumurtayı bulması lazım demi çok zor yav öylede neyse biz gene gün aşırı çalışalım fazla mal göz çıkarmazya :))))9perce sperm vücuda girdikten sonra 3 gün dölleme yeteğine sahip olarak içerde kalıyor.diğer günlerde ilişkiye girdiysen eğerki 3 gün içerde kaldı diyelim 3. günde senin yumurtlaman oldu o zaman döllenir yumurta.ama bak şöyle anlatayım.yumurtalıktan yumurta atılır ve fallop tüplerine yola çıkar ilkin yumurta ilerleme yapar tüplerin 2. bölümüne geldiği zaman spermle buluşur yani rahimin içinde değil.tüplerde dölleme olur.sperm oraya kadar girmesi lazım.artık hesapla sen neden yumurtlama zamanının sebebini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?