Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

Sağol cnm benim
allaha şükür ben çok umutluyum
hemen toparlayıp bedenimi yeni baştan denemek istiyorum
bi yandan üzülmemeye çalışıp allah bir kere verdi
bi daha verir diyorum
ama bu sefer seni dinleyip döllenme tarihinde yapıcam
çok teşekkürler....

canım bız kondomla korunuyorduk mayıs 28 de bıraktım korunmayı yanı 4 gun oldu korunmayalı
TAMAN İŞTE SANA TARİHİNİ YAZDIM ÇALIŞMALARINA O TARİHLERDE HIZ VERİRSEN KALIRSIN ALLAHIN İZNİYLE.AMA BU AY BİŞİY BEKLEME.HEM BENCE 2 AY KADAR BİŞİY BEKLEME BEKLENTİ İÇİNDE OLMA.ÇÜNKÜ VÜCUT ALIŞMIŞ SPERMSİZ GÜNLERE.BAK ŞİMDİ AYIN 21 İNDEN 3-5 GÜN ÖNCEDEN İLİŞKİYE ARA VERİN VE 21İNDEN SONRA İLİŞKİYE GİRİN SPERMLER ÇOK HIZLI VE AKTİF OLUR.BOŞALMADAN SONRA AYAĞA KALKMADAN AYAKLARINI DUVARA DAYA VE BEKLE YARIM SAAT TAMMII.??SAYGILAR

bende yarin testi yapsam sonuc verir mi ilkvesoncum dayanamicam yaaaa cumartesie kadar offfffffff

merhaba ilkveson merak ettiğim bir konu var vaktin olurda cevaplarsan sevinirim.
geç döllenme denilen olay nasıl gerçekleşir yani yumurtlama denilen olgunun geç beklenilen zamanda olmayışı daha geç oluşumudur şimdiden çok teşekkürler.

spral çıkarılırken 2-3 damla kadar kan gelmiş oda adet kalıntısıydı belkide sonrasında hiç kanamamda ağrımda olmadı,bir hafta iltihap için fitil kullandım,sonraki hafta korunmayı bıraktım,ilaç kullanırken korundum yani,
hiç adet düzensizliğim olmazdı ilaç bile kullansamda,hatta daha önceleride bir kaç sefer dinlenmek maksadıyla sprali çıkarttırmıştım ,ilaçda kullanmıştım günüm şaşmamıştı,

senin dediğin gibi bekliyim canım,kaç gün sonra tekrar idrar yada kan gebelik testi yapıyım,ne zaman belli olur,

tşk.ederim ilkveson. umarım dediğin gibi olur. Ama maalesef daha anca keseyi görebildik ve o da çok küçük. Dediğin gibi hiç bir şikayetim de yok.

ebecim ebecim :))) sana birşey sorucam hani diyoruz ya yumurtalam günleri şu tarihler o tarihlerde gün aşırı ilişkiye girin diye peki diğer günlerde hamile kalma oranımız nekadar acaba ben onu merak ettim de cevap verirsen çoooooooooooooooooooook sevinirim canım kendine iyi bak

perce sperm vücuda girdikten sonra 3 gün dölleme yeteğine sahip olarak içerde kalıyor.diğer günlerde ilişkiye girdiysen eğerki 3 gün içerde kaldı diyelim 3. günde senin yumurtlaman oldu o zaman döllenir yumurta.ama bak şöyle anlatayım.yumurtalıktan yumurta atılır ve fallop tüplerine yola çıkar ilkin yumurta ilerleme yapar tüplerin 2. bölümüne geldiği zaman spermle buluşur yani rahimin içinde değil.tüplerde dölleme olur.sperm oraya kadar girmesi lazım.artık hesapla sen neden yumurtlama zamanının sebebini.

çorumlu bünyeden bünyeye değişir bu.mesela benim bünyem gebe olduğumu hemen gösterdi.ve birçok örnek var böyle topclere bakarsan görürsün.yap bakalım gösterir belki.

rüyameleğim hani yumurtlama günü denielen tarihler varya hani.işte o tarihlerin en son günü olan gebeliklere geç döllenme deniliyor.saygılarımla

sermus bu sıralar ve daha doğrusu arasıra gelen arkadaşların adet tarihlerini unutuyorum sana sorduysamda kusura bakma yeniden sorucam.ne zaman adet oldun.test yaptınmı hiç??

ilk ve soncum bu yoğunlukta bizimle ilgilenmek bile çok büyük bir fedakarlık bunun üzerine hiç kusur olurmu,normal adet tarihim 27 mayıstı,o tarihte de regl oldum ,adetten bir gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıkmıştı

ilk ve son benimde bir sorum var. şu an 21 haftalık hamileyim. ama bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum sanki çıkışa yakın gibi. kalp atışlarını bayağ aşağıda hissediyorum. bir tehlike söz konusu değildir demi?

Sermus Sana Söyleyebileceğim şu Eğerki şikayetin Seni Rahatsiz Ediyorsa Durma Git Dr,a.ama Ben Sana şöyle Bişiyde Söleyeyim 3 Ay Takip Et Adetlerini Ve Tarihlerini Yaz Bir Kenara Miktarlarinida Tabi.ve öncelikle Sen Bak Bakalim Sence Bir Anormallik Varmi Yoksa Düzenen Girdimi Diye.yok Yine Düzensizse Bu Tarihleri Al Eline Ve Git Kesin Dr,a.benim Aklima Prolaktin Yüksekmiki Diye Geliyor Ilönce Ama Takip Et Bakalim Bu Ayi Yaz Bir Kenara Unutma önümüzdeki Ayida Yaz.sonraki Ay Yine Böle Olursa O Ay Git Dr.a Derim.saygilar

Nimetilker Sen Bebeğin Kalp Atişlartini Duyamazsin.bu Mümkün Değil. O Senin Duyduğun Kas Seğirmesi :)) Aşağida Diyosun Belki Elleriyle Daha çok Hareket Ediyordur.midene Doğru Tekmeler Duyuyormusun.yada Karninin üst Tarafinda Bazen Kabaran Bir Popo Yada Kafaya Benzer Bir Setliğin Yer Değiştirdiğini Hissediyormusun Cvpp???alinti Ile Olsun.saygilar.HA AKLIMA GELMİŞKENE BİŞİY SORAYIM ELİNLE ÖLÇ BAKAYIM Bİ KARNININ EN YÜKSEK YERİ NEREDE TAM(MESELA GÖBEK DELİĞİMDE YÜKSEKLİĞİ YADA GÖBEK DELİĞİNDE 2 PARMAK AŞAĞIDA 2 PARMAK YUKARIDA YADA)ÖLÇ SÖLE Bİ BAKAYIM.

benimki göbek deliğimden 4 parmak aşağıda bu sorun yaratırmı bide sol tarafım yani hep daha geniş duruyo sağ tarafıma göre.yan yatıyo bide benimki hiç yer değiştirmedi.bunlar sorun değil heralde dimi.ben hep tekmeleri herşeyi sol taraftan hissediyorum.bu çocuk tembel mi olacak ne,*

tekmeleri genelde aşağıda ve bazen göbek deliğimin tam yanlarında hissediyorum. evet karnımın üst tarafında bazen sertlikler yer değiştiriyor.şu an göbek deliğimden 4 parmak yukarısı sert . rahmim ne kadar yukarda nasıl anlarım . görecesi sertlikse 4 parmka sağolasın canım. bide şu an göbek deliğim altı yumuşak

heeeeeeee anadım canım benim ymurtalam günün dışında olduğu zaman spermin tüplerden geçip yumurtayı bulması lazım demi çok zor yav öylede neyse biz gene gün aşırı çalışalım fazla mal göz çıkarmazya :))))9

Sayin Gebeler Siz Beni Anlayamadiniz.şimdi Elinizin Yan Tarafiyla (sanki Kum çekiyormuş Gibi Elinizi Dikey Tutun) Midenizden Aşaği Doğru Siyirin Ve Göbeğinizin Yüksekliği Ne Kadar??mesela 24 Haftaliksaniz Göbek Deliğinize Kadar Yüksekliktir.20 Haftaliksaniz Göbek Deliğinin 2 Parmak Aşağisindadir Yüksekliğiniz.anlatabildimmi??

acil yardım arkadaşlaaaar

merhabalar
ben 5 haftalık hamileyim ve vücut temizliğimi sir ağda ile yaptırıyorum genital bölge dahil bunun bebeğime bi zararı olumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…