Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve soncum ben anladımda ben 27 haftalıkım ama göbek deliğim4 parmak aşağısı daha yüksek duruyo

Egemen En Yüksek Yeri Demiyorum En Tepesi Göbeğinizin Nersinde :))).seninkiki Göbeğinden 3 Parmak Yukarida Mesela En Tepesi.doğrumu??

ilkveson canim ben simdi test istedim doktoran acaba gidip yaptircam mi kan testini kesin olarak cikar mi hemen ?

Goncaf çok Zorlanmazsan Bişiy Olmaz.çok Aci Duyarak Yapanlardansan Yapma Hiçç.tüy Dökücü Kremde Kullanma Sakin.temzi Tut Vajinayi.mantar Olma(belirtisi Kaşinti Akinti Peynir Kesiği Gibi Ve Idrarda Yanma Ve Sik çikma Idarara))aklinda Tut Bu Belirtileri.birde Hergün çamaşirini Değiştir.çok Sicaklar Olacak Bu Yaz Mantar Enfeksiyonu çok Olacak Kanimca :))

Merakli çorumlu.idrar Testi Yaptinmiki Sen??kan Testindede şüpheli çikar Canim Zamana Birak.sen Gebe Kalinca Ben Yandim Valla,ne çok Soru Sorarsin Haa.şakaaa Tabi Ben çok Severim Soru Soranlari.amacim Yardimci Olmak.

biraz kafam sulandı galiba.pek anlayamadım ne demek istediğini neyse cnm sorun değil.şöyleki benim göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısı daha yukarda gözüküyo sadece.ilk ve son bu o kadar önemli değilde ayaklarım şu iki gündür sabahları şişiyo akşama kadar davul oluyo.gece yüksekte yatıyorum sabah iniyo ama öğlenden akşama kadar şiş

slm ilk ve son benim babannemden bana ırsi olarak geçen astımım var ama küçüklüğümde tedavilerle saklanmış bir astım 7-8 senedir sadece 2 kere hastanede serum bağlandı ve çok nadir o da üşüttüğümde fıs fıs kullanıyorum ve hamilelğimin ilerleyen dönemlerinde nefessiz kalmaktan çok korkuyorum bunu önlemek için yapabileceğim birşey var mı,ben çocukluğumda çok fazla sıkıntısını çektim bebeğimde de astım çıkma riski çok yüksekmidir acaba, birde şu aralar uzun soluklu bir şey anlatırken ya da durduk yere çarpıntım oluyo bunlar normalmi.

Egemennn Onlar Olacak Artik.devamli Ayakta Ve Oturur Pozisyondasin O Yüzden.bol Su Iç.bide Aklinda Bulundur Boş Bir Vaktinde Idrarda Proteinin Varmi Ona Baktir.

Kelebek 81 Psikolojik Olabilir çarpintin.astimin Içinde Hiç Korkma.ben Bir Köyde Astimli Gebeyi Doğurtmuştum.bir Elinde Serum Bir Elinde Fisfis çok Rahat Doğurdu Yani.fisfisini Daima Yaninda Bulundur.ve Aklindan Böyle şeyleri çikart.sadece 8.ayda Bebek Yukari çikiyor Ve Solunumu Rahatsiz Ediyor Ama.o Zamanda Sende Fazla Hareketten Kaçinarak Ve Yüksek Yastik Kullanarak Vede Sağ Yada Sol Yana Yatarak çözüm Bulursun.gayet Sağliklisin Cnm

Yy.YILDIZ457.ALLAH KUCAĞINDA NASİP ETSİN.ÖMRÜNÜZE ÖMÜR VERSİN.ONLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ ARTIK.NELER ÇEKTİĞİNİ TAHMİN EDEBİLİYORUM.BEN SANA YAZSAM ROMAN OLURDA KİTAP SATMAZ BOŞA GİDER DİYE ÜZÜLÜYORUM DERMİŞİM. :)))) SAĞLIKLI GEBELİKLER HER ZAMAN BEKLERİM

beş aylık evliyim hapla korunuyoruz her bi agızdan laf çıkıyor hap kullamak sakıncalımı

Sevgili ilkveson
Aldim kan sonucumu evet hamileyim:)) Tavsiyelerini dinleyecegim ve tum destegin icin cok tesekkurler. Allah tamamina erdirir insallah:)) Cok tesekkurler...

gülay 35 hayır sakıncalı değil.o sözler maalesef sadece söylenti.ama sen öncelikle bir jinekoloğa gidip yumurtlamana falan baktırsaydın gerekli tahlilleri yaptırsaydında ondan sonra hap kullansaydın.ilerde hapı bıraktığında eğerki gebe kalamazsan elbette sende bu suçıHAPA YÜKLEYECEKSİN.herkes hapı suçlayarak güneh çıkartıyor.dr a gitmeni tavsiye ediyorum çok şüphe içindeysen eğer.eğerki dr gidemezsen ilerde gebe kalamayınca hapı suçlama.hapın birsürü faydaları var ama zararı çok az.az olan zararda baş ağrısı bacak ağrısı falan

Idrar Ve Dişki Testi Yaptirmiştim Bi Sorun Yok Ama.aldiğim Kilolari Vücut Taşimiyor Galiba Alişkin Değil çünkü...

denizyeliz hamileliğini kesinleşince çok sevindim kardeşime sevindim gibi sevindim valla.bak tavsiyelerimi dört kulak dört göz dinle.dengeli beslen.kaç kilosun boyun kaç???beyaz ekmeğe yüklenme kepekli çavdar ekleri ye.sebze ve meyveyi çok ye karpuz ye bol sulu olduğu için,kabız kalmamaya dikkat et.bolbol su iç.BALIKK EVET BALIK YE CEVİZ YE İLK 3 AY BEBEĞİN BEYİN OLŞUMUNUN EN ÖNEMLİ ZAMANI TABİKİ DİĞER ORGANLARININDA.BOLBOL SÜT İÇ CİCİ ANNE.BÖREK GİBİ YAĞLILARDAN UZAK DUR ÇOK YEME GENE YEDE ÇOK YEME.ÖYLE AŞERİYORUM FALAN DİYE HER ÖNÜNE GELENİ YEME.NEFSİNE HAKİM OL.SAĞLIKLI GEBELİKLER.SORULARINI BEKLERİM.BU SIRALAR BEBEĞİNİN KALBİ OLUŞUYOR 1 HAFTA SONRA YADA 15 GÜN SONRA ULTRASONDA KALBİNİ DİNLERSİN PITPIT :))) SAYGILAR.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.ÖMRÜNÜZE ÖMÜR VERSİN.ANABABALI BÜYÜTSÜN

egeemenn artık bel ağrıların fazlalaşmıştır.dikkat et kendine belinin arkasına yastık koy.bel fıtığı en çok aşırı kilo alan gebeliride tehdit ediyor.mesela ben bel fıtığı oldu.ama kiloları şuan vereerek bel fıtığını yenmeye çalışıyorum.en azından sinirlerdeki baskıyı azaltıyorum.dikkatli beslen amaaann.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…