denizyeliz hamileliğini kesinleşince çok sevindim kardeşime sevindim gibi sevindim valla.bak tavsiyelerimi dört kulak dört göz dinle.dengeli beslen.kaç kilosun boyun kaç???beyaz ekmeğe yüklenme kepekli çavdar ekleri ye.sebze ve meyveyi çok ye karpuz ye bol sulu olduğu için,kabız kalmamaya dikkat et.bolbol su iç.BALIKK EVET BALIK YE CEVİZ YE İLK 3 AY BEBEĞİN BEYİN OLŞUMUNUN EN ÖNEMLİ ZAMANI TABİKİ DİĞER ORGANLARININDA.BOLBOL SÜT İÇ CİCİ ANNE.BÖREK GİBİ YAĞLILARDAN UZAK DUR ÇOK YEME GENE YEDE ÇOK YEME.ÖYLE AŞERİYORUM FALAN DİYE HER ÖNÜNE GELENİ YEME.NEFSİNE HAKİM OL.SAĞLIKLI GEBELİKLER.SORULARINI BEKLERİM.BU SIRALAR BEBEĞİNİN KALBİ OLUŞUYOR 1 HAFTA SONRA YADA 15 GÜN SONRA ULTRASONDA KALBİNİ DİNLERSİN PITPIT :))) SAYGILAR.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.ÖMRÜNÜZE ÖMÜR VERSİN.ANABABALI BÜYÜTSÜN
kızlar 5 yaşında kızım var... ve kardeş delisi... 1,5 senedir uğraşıyoz.bir türlü hamiş olamadım.. ikinci çocukta benim gibi uzun süre bebek için uğraşanınız oldumu yoksa hepinizin daha ilk gebeliğimi.... yardım edin kızlar sorun ne olabilir doktara gittim hormon testi yaptık iii çıktı. yumurtamı takip ediyo sanırım dr. tüplerede bakacakmış.. anlamadım ya öle yabancıyım ki bu konulara.. kızıma evlendiğim hafta hamile kalmışım.. ama şimdi olmuyo yaaaa...
YAREN76.SPİRALDEN DOLAYI BÖYLE BİŞİY OLDU SANARAK DEVAM ET.UMUDA KAPILIP HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMA.EN GÜZELİ BEKLE DÜZENE GİRSİN HERŞEY.ADET ÜZERİNE GEBE KALMA OLAYINDA NORMAL ADET ÖRÜRSÜN AMA GEBELİKTE DEVAM EDER.AMA GENELDE EĞERKİ İLK GEBELİĞİNDE BÖYLE OLDUYSA HEP BÖYLE OLUR.EVET KAN TESTİ YAPTIRABİLİRSİN ORADA SONUÇ ÇIKAR AMA SEN GENE 3-5 GÜN DAHA BEKLE.canım çok sağol,dediğin gibi ilaç falan almadan bekledim,dün ayın 1 inde çok minik adet oldum,bugün 2 günü hiç bir şey yok,
ilk adet mayıs 2. (normalde 3 gün olur)
ikinci haziran 1. (bir gün oda küçük ince pet kirletmiycek kadar ve bitti)ve 28 günde olurdum
idrarda gebelik çıkmamıştı ama hala içimde bir şüpe var,üstüne falan adet görme nasıl oluyor,bu sabah midem bulandı çıkardım,kan testi yaptırsammı ,
adet günü ilaçlardan yada sprali çıkartmamdan aksarmı?daha önce hiç böyle problem yaşamadım,sen daha iyi bilirsin
senide çok yordum kusura bakma,teşekkür ediyorum canım
tüplerde yapışıklık varmı ona bakacak dr un.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?