Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

cnm ya ben bu gidişle 82 i aşıcam galiba.doktorun demesi bana 62 ile geldin diyor en son 75 dim.8 inde gidicem.ne yesem yarıyo ama.taşakkürler ilgin için.
ben hamileliğim boyunca 4 tane ölüm haberi aldım bugünde birini aldım .çok kötü oldum.bebeğim çok etkileniyomudur.dayanamıyorum ağlıyorum.en son daha 1 ay olmadı dedemi kaybetmiştim.bugün yine tanıdık birini.birileri doğuyor birileri ölüyor ne fani dünya...çok sıkılıyorum çok.benim bebek inşallah sıkıntılı olmaz ...

71 kilo ile hamile kaldım şimdi 79 kilo olmuşum. Doğru düzgün tatlı ve hamuru işi yemediğim halde hızlı kilo almaya başladım. En son 15 günde 2 kilo aldım. Üstelik bebeğimde 1 hafta 2 gün önden gidiyor. Şu anda kızım kilosu 1 kilo 22 gr. İkimizde tombiş tombiş olacağız galiba 9 ayın sonunda. Benim hedefim hamillelik boyunca 10 kilo almaktı ama 8 kilo aldım bile. Benimde bu kilolara bağlı olarak şimdiden bel ağrılarım hatta sol bacağımda ciddi kasılmalar oluyor. Umarım hem biz hem bebeklerimiz sağlıklı oluruz hamilelik sonunda....

ilkvesoncum.dün doktora gittim testlerimi gösterdim.ultrasona girdim.dediğin gibi regl ken gittim .yumurtalıklarıma baktı güzel dedi.klomen verdi.yumurta takibi yapacağızç dün akşamdan itibaren kullanmaya başladım.5 gün sonra tekrar kontrole gideceğim.benim sorum bu klomen adet kanamasını azaltır mı.ikinci sorum ise bundan sonraki aşamalar senden öğrenebilirmiyim(elbette dr.yönlendirecektir ama).teşekkürler , saygılar

saol ilk ve soncum yeterince dertlerimizi dinliyosun zaten sıkmıyım dedim seni de.saol cnm.hiç aklımdan gitmiyor.bazen de diyorum benim tarafımda ikiz yok eşimin tarafında çok çokkkkk uzaktan bidıdısının dıdısı ikizmiş anne tarafında.iyi tutunamadı diyorum...

Egemen Ben Sana Nasil üzülme Derim Yaa.tabiki Zor Bir Durum.metiin Ol Yaşi Vakti Gelen Gidiyor. Allah Aci ölümler Değil Hayirli ölümler Nasip Etsin Değilmi.bolbol Su Iç Bu Dönemde.bebeğinin Hareketlenmesi Içinde Iliksu şekerli Iç.

Moonday Evet Beldeki Kilo Ve Eğrilik Bacak Sinirleie Baski Yapiyor Ha Birde Bebeğin Kilo Artişi Hizlandiği Için Artik Senin Vücudundakileri Vitaminleride çekiyor Kendine.bolbol Meyve Ve Bolbol Süt.

Gülom Bu Konu Hakkinda Inanki Söz Sahibi Değilim.dr Un Seni Daha Iyi Takip Edecektir.madem Yumurtlaman Iyise Neden Klomen Verdiki??neyse Dr Un Daha Iyi Bilir.saygilar.geçmiş Topiclerde Klomenle Ilgili Sorular Var Onlara Bakarsan Belki Bişiyler Edinebilrisin.

İlk ve Son çok teşekkürler. Hamilelik öncesi bel kemiği yamukluğu tespit edilmişti zaten. Sanırım bel ağrılarımın erken başlamasının en büyük sebebi bu. Doğumdan sonra emar çektirmeyi planlıyorum bakalım ne çıkacak.

Bir de benim süt içememe gibi bir sorunum var. Onun yerine peynir ve yoğurt yemeği yada ayran içmeye çalışıyorum. Sütle aram hiç yok. Bu aralar meyvelerin tatları da hiç yok sadece kavun yiyebiliyorum. Bir tek onu lezzetini alabiliyorum.

kızlar 5 yaşında kızım var... ve kardeş delisi... 1,5 senedir uğraşıyoz.bir türlü hamiş olamadım.. ikinci çocukta benim gibi uzun süre bebek için uğraşanınız oldumu yoksa hepinizin daha ilk gebeliğimi.... yardım edin kızlar sorun ne olabilir doktara gittim hormon testi yaptık iii çıktı. yumurtamı takip ediyo sanırım dr. tüplerede bakacakmış.. anlamadım ya öle yabancıyım ki bu konulara.. kızıma evlendiğim hafta hamile kalmışım.. ama şimdi olmuyo yaaaa...

sevgili ebe iki gun once sabaha karsı ıstıfra ettım,hamılelıgımın ılk uc ayında bıle ıstıfra etmemiştim.ertesı gun de basım çok agırdı,bırde sırtım.bugun daha ıyıyım ama benım karnım acıyor yanı sankı içten sureklı kazınıyormuş gıbı oluyor.bu kusmadan oncede olmuştu.sence sebebı nedır?

canım çok sağol,dediğin gibi ilaç falan almadan bekledim,dün ayın 1 inde çok minik adet oldum,bugün 2 günü hiç bir şey yok,
ilk adet mayıs 2. (normalde 3 gün olur)
ikinci haziran 1. (bir gün oda küçük ince pet kirletmiycek kadar ve bitti)ve 28 günde olurdum

idrarda gebelik çıkmamıştı ama hala içimde bir şüpe var,üstüne falan adet görme nasıl oluyor,bu sabah midem bulandı çıkardım,kan testi yaptırsammı ,
adet günü ilaçlardan yada sprali çıkartmamdan aksarmı?daha önce hiç böyle problem yaşamadım,sen daha iyi bilirsin

senide çok yordum kusura bakma,teşekkür ediyorum canım

merhaba ilkveson ben de hamile olduğumu akşam öğrendim daha iki aylık evliyim hamilelikle ilgili bilgim yok yani ilişki bebeğe zarar verirmi korunmak gerekirmi yardımcı olursan sevinirim.

Ilkveson cok sagolsun annem gibisin walla, bu gariban ellerde boyle nasihatlara cok ihtiyacimiz oluyor. Boyum 1.62, kilom 64 Sinirdayim yani. Seker yagli kizartama asla yemiyorum beyaz ekmek zaten eve girmiyor. Balik tavuk et izgara( her gun mutlaka bunlardan biri), peynir ( az olmak kaydi ile) sut ve yogurt yiyorum. Aklima geldikce agzima ceviz ve badem atiyorum bir kac avuc. Ekmek kepekli. Bol sebze bazen maalesef beyaz pilav veya beyaz makarna yapiyorum( haftada max2). Biliyorum ara sira bulgur ve bakliyatta yemem lazim yavas yavas onlara da baslicam insallah. Hergun bol yesil salatam bir ogun kesin var icine cig ispanak da koyuyorum cok guzel oluyor. ustune az zeytinyagi birkac ceviz..Meyve hergun en az iki meyve yemeye calisyorum biri kesin elma oburu muz veya karpuz.Tatli krizim tutarsa dondurma yiyorum haftada max 3. Simdilik doktora gidene kadar rotam bu malum doktora haziran sonu gidiyorum.
Umarim herseyi saglikla hallederiz. Eskiden yani 10 gune kadar spor salonunda exercise yapiyordum simdi onu biraktim bebise bisey olmasin diye gunde 1 saat normal tempo bazen aheste ahesye acik hava da yuruyorum. Yuzme sansim da var ama doktora gitmeden yuzmeye baslamicam. Simdilik bu kadar. uzun oldu kusura bakma. Cok tesekkurler, sagolasin tum destegin icin.

tüplerde yapışıklık varmı ona bakacak dr un.

cananfs.ilk önce bu kusma acaba ilk 3 ayda olanlaramı benziyordu yoksa kokulu pis bir kusmamı?*ishal varmı??bak seni heyecenlandırmak istemiyorum ama sanki besinlerden biri sana zarar vermiş gibi gördüm???

YAREN76.SPİRALDEN DOLAYI BÖYLE BİŞİY OLDU SANARAK DEVAM ET.UMUDA KAPILIP HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMA.EN GÜZELİ BEKLE DÜZENE GİRSİN HERŞEY.ADET ÜZERİNE GEBE KALMA OLAYINDA NORMAL ADET ÖRÜRSÜN AMA GEBELİKTE DEVAM EDER.AMA GENELDE EĞERKİ İLK GEBELİĞİNDE BÖYLE OLDUYSA HEP BÖYLE OLUR.EVET KAN TESTİ YAPTIRABİLİRSİN ORADA SONUÇ ÇIKAR AMA SEN GENE 3-5 GÜN DAHA BEKLE.

Papatya Sevgi,sert Ilişki Olmazsa Iyi Olur.ve Ilişkide Pozisyonlariniza Daha Dikkat Edin.ilişkide Korunmak Gerekmez.hijyene Dikkat Et Ve Dediğim Gibi Sert Hareketlerden Kaçinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…