Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve soncum dün iki ayağım şişti...her zaman yastık koyup yatınca ikisininde sabaha bişeyi kalmazdı.ama dün yine öyle şiştiler ama sol ayağım sabaha kadar ağrıdı ve şişi de inmedi.ve hala şiş sanki sol ayağımda kan dolaşımı yok gibi bişey.hemen doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim.soğuk suya tuttum.gece hiç uyuyamdaım.hepte yüksekte yattım.

egemen dr ne yapacakki sana.istersen rapor alıp dinlen artık biraz bir hafta falan.egemen eminmisin bacaklarında şişlik olmadığına.hani varsa git elbette kesin dr,a.bacağına baş parmağınla çok sert bir şekilde bastır ve çekk.eğerki azda olsa bir çukurluk oluorsa hemen dr,a hadi bi bak bakayım

canım 2 sene önce rahimde yara vardı onu dondurdum, bu operasyon tüplere zarar verirmiki , ve tüplerde yapışıklık sonradan da ortaya çıkabiliyormu yardımın için çok sağol....

yok o dondurduğun yarayla alakası yok.eğerki tüplerde yapışıklık varsa zaten dr hemen açabiliyor onu.şimdi tüplerine bakacak ya hani.içine solüsyon verecek tabi solüsyonun etkisiyle tüplerin açılır.sonrada ortaya çıkabiliyor evet.saygılar.

ilk ve son slm canim ya iysin iysallah 3gündür cok yogun calistim senin yazilarini simdi okudum ben ayniyim hala kasik ve belimde arasira bir sanci oluyor kesin adetim geldi diyorum ama yok dün is yerinde damla kadar pelte halinde kan hah tamam dedim ama gene gerisi yok bulantilar bas agrisi devam sasirdim inan bir olsam ohhhhhhhhhhhhhhh diycem ama yok neyse 11 inde kontrolüm var bakalim ne cikcak haberi ilk sana vercem varsa tabiki

ilk ve son slm benim sorum olacaktı 166cm boyundayım 57 ile hamileliğe başladım şimdi 68 kg oldum.27 haftalık hamileyim her gittiğimde doktorum kızıyor çok kilo alıyorsun diye inan dikkat ediyorum beyaz ekmek yok, kızartma haftada birkere ,meyve çok yiyorum ,ızgara,sütü yoğurdu light yiyorum daha nasıl dikkat edeceğim bilmiyorum. üstelik çalışıyorumda buna rağmen fazla kilo alıyorum sinir oluyorum ne yapmam gerek aydınlat beni...şimdiden teşekkürler..

ilk ve soncum sol ayağım çok şiş bacaklarım da anormal bi şişlik yok sadece sol ayağım 2 gündür şiş ve inmiyor.ama bi çukur falan yok.ayak bileğimdeki kemik gözükmüyo şişlikten.cnm ben zaten ikinci dönem okulu bıraktım öğretmenliğe ara verdim yani.özel okulda çalışıyodum.hamileleğim çok zor geçince bıraktım.şimdi eşimin yanında ona yardım ediyorum.ama normaldeded dinlenen biri değilim .bu cuma doktora gidicem onuda bi sorararım cnm...saollll

ilk ve son sana sorum olacak ilişki sırasında ağrım oluyor neden olabilir?birde erkeklerin spermleri kokar mı?kusura bakma kimseye soramıyorum teşekkürler

merhaba ilk ve son aranıza yeni katıldım benimde bir sorum olacak. 4 tane düşüğüm var şu an 9 haftalık gebeyim. Histereskopi ameliyatı geçirdim. Şimdi progestan günde 3 tane, bebe aspirini günde 1 tane ve fragmin 5000 ünite iğne günde 1 kere vuruluyorum. Doktorum bu iğneyi doğuma kadar kullanacağımı söylüyor. Doğuma kadar bunları kullanmak normalmi bilgilendirirseniz sevinirim. Ş imdiden teşekkürler.

merhaba ilk ve soncum.ben soru sormak değil,beğenilerimi yazmak istedim.bilgine,tecrübene,azmine sabrına hayran kaldım.allah herşeyi gönlüne göre versin.a.s.

esrad sanırım vitamin ve demir haplarıda bazı bünyelere kilo aldırıyor.örneğin beni kilo aldırmıştı.bende sen gibi acaba niye diyodum ama bendeki sebeb oydu.neyse sen bolbol su içmeyi ihmal etme.aynı yiyeceklere devam canım.bol yürüyüş.

ilk ve soncum senin dediğine göre benimki 1,5 parmak göbek delğimden aşağıda . sence normalmidir benim hareketlerini okadar aşağıda hissetmem.

Umutlu 3 Ay önce Girdiğin Ilişkiden Elbette Bir Gebelik Sonucu çikardi Hatta Karnin Bile Hafif çikardi (boyuna Göre).3 Ay Olmuş Tam.eğerki Yine şüphen Varsa Eğer Bu Günlerde Gitmediysen Git Ultrasona.ama Dedğim Gibi Hiç Sanmiyorum Neden Gebelikten Bu Kadar şüpheleniyorsunki??bir Belirti Dahi Yok.eşin Askerden Gelmesine Bekle.HANİ GÖRENDE OKUYANDA SENİ BEBEK TEDAVİSİ YADA ARAYIŞI İÇİNDE SANACAK.YENİ EVLİLERE 1 YIL MÜSAADE VERİYORUZ UĞRAŞSINLAR DİYE.AMA ARALIKSIZ BİR YIL.SAYGILAR

Sevgül Spermler Kokmaz.koksada Bizim Duyacağimiz Kadar Değil.ilişki Sirasinda Batma şeklindemi Bir Ağri Oluyor.??ayrica O Kokan şey Belki Ilişk Sirasinda Sivilarin Ve Genital Bölgelerin Terlemesi Sonucu Olabilir.

Frekans 21 Evet Normal Bu Iğneleri Dr Un Ne Zmana Kadar Dediğiyse Devam Et.düşük Olmamasi Için Değil Bu Iğneler Ama önler.senin Hepatit Falanmi Var??bu Iğneleri Verirken Ne Dedi??

Beliissimo Azicikta Olsa Yardimci Olabilmek Ve ön Fikir Edindirebilmek.rica Ederim.senide Beklerim Sorularla.sağlikli Günler.

Nimetilker Maalesef Ben Bu Konuyu Tam Anlatamadim.bir Gün Msn Vericem Ve Artik Gözlede Muayene Etmeye Başlayacam :)) Cidden Anlatamadim Ben Takmayin Kafaniza.aslinda Demek Istediğim Karninizi Bir Yuvarlak çember Gibi Düşünün Ama Yere Dik Konulmuş Bir çember..bu çemberin Boyu Nereye Geliyor??bu çemberin Yüksekliği Nedir.mesela çember Yere Dik Konulmuştu Ya Dizime Geliyor Yada Dizimi 3 Parmak Geçiyor..anlatamadiysam Takma Kafana.sen Bebeğinin Hareketlerini Azle Yeter.saygilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…