Nimetilker Maalesef Ben Bu Konuyu Tam Anlatamadim.bir Gün Msn Vericem Ve Artik Gözlede Muayene Etmeye Başlayacam :)) Cidden Anlatamadim Ben Takmayin Kafaniza.aslinda Demek Istediğim Karninizi Bir Yuvarlak çember Gibi Düşünün Ama Yere Dik Konulmuş Bir çember..bu çemberin Boyu Nereye Geliyor??bu çemberin Yüksekliği Nedir.mesela çember Yere Dik Konulmuştu Ya Dizime Geliyor Yada Dizimi 3 Parmak Geçiyor..anlatamadiysam Takma Kafana.sen Bebeğinin Hareketlerini Azle Yeter.saygilar.
Bence Kan Testi Yaptirsana Cnm.arkadaşinin Lafiylami Yola çikacaksin Ki.ilk Ve Son Cevabini Verir Gerçi Ama Arkadaşina Inanman Da çok Ilginççç
teşekkürler arkadaşım içimi rahatlatıyorsunuz inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım perşembe günü gidiyorum doktora.merhaba ilk ve son öncelikle soruma cevap verdiğin için teşekkürler ama kafama bişey takıldı bende kist vardı 7 ay falan oluyor d.kont.hapı kulln.ama parçalamadı 6 ay kullan.ilacı şimdi gene kistim var doktora evlenmeden önce gittim ilaç kullan demişti gene ama evlendikten sonra bi daha dokjtorea gitmedim 2 aylık evleyim geçen gün test yaptım pozitif çıktı hamileyim diye seviniyodum ama arkadaşım bence yanlış kistin var bebeğin yoktur diyo bana yardımcı olursan çok sevinirim hamile değilsem test niye pozitif çıktı acaba.[/Q
papatya, testin pozitif çıkmış. bu ne demektir. kesin hamilesin. gebelik testlerinin çalışma mekanizması hcg hormonudur. bunuda senin içindeki ufaklık salgılıyor. derinlemesine anlatmayacağım. anlaşılır olsun diye bazı yerleri makaslayacağım. ayrıca bazı kistler gebelik oluşunca kendiliğinden küçülüp yok olmaya başlarlar. hatta bazı durumlarda doğumdan sonra kist bile görülmez. sen genede dr na git. zaten gebelik için ilk kontrolüne gitmelisin. dr kistlerinden bahsetmeyi unutma canım. geçmiş olsun der sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.
Canim Bence Hamiş Olabilirsinnnnn.bende De Bir çizgi çok Silikti O Yüzden Dedim Bende...
ilk ve son ben geçtiğimiz aralık ayında laparoskopik yöntemle dış gebelik ameliyatı geçirdim. karnımda 1,5 - 2 cm lik iki adet ve yarım cm lik bir adet olmak üzere toplam 3 adet kesiğim var. şu an 13 haftalık hamileyim. normal doğum yapmak istiyorum. bu kesiklerim normal doğuma engel olmaz değil mi yani benim normal doğum yapma şansım var değil mi?
ilk veson biliyorum seni çok yordum simdiden özür dilerim ama bu son:sm_confused:bugün rapidan nova gebelik testi aldım yarın sabah bakıcam bu testtten baska yapmama gerek yok dimi en azından bu kez belli olur ne diyosun canım eğer negatif çıkarsa bu konuda bir destek almayı düşünüyorum simdiden çok tessekkürlerrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
merhaba ilk ve son öncelikle soruma cevap verdiğin için teşekkürler ama kafama bişey takıldı bende kist vardı 7 ay falan oluyor d.kont.hapı kulln.ama parçalamadı 6 ay kullan.ilacı şimdi gene kistim var doktora evlenmeden önce gittim ilaç kullan demişti gene ama evlendikten sonra bi daha dokjtorea gitmedim 2 aylık evleyim geçen gün test yaptım pozitif çıktı hamileyim diye seviniyodum ama arkadaşım bence yanlış kistin var bebeğin yoktur diyo bana yardımcı olursan çok sevinirim hamile değilsem test niye pozitif çıktı acaba.
ilk ve son ben 7 .ayıma gırıyorum ve hamılelıgımın basından beri aşırı stres içindeyim buraya kadar geldım bebeğime bişey olmadan yalnız gıttıkce strese gırıyorum ailevi problemlerım var arada bir sınırlerım boşalıyo aglarken nefesım kesılıyo sorum sana şu herkes çocugun cok asabı ve aglayan bı cocuk olacak dıyo ve ben bu aydan bebeğimi kaybedermıyım boyle bişey olurmu çok korkuyom ama ınankı sorunum üzülünmüycek bişey degıl hersey kotuye gıdıyo bebeğime ne olur bu stresle onu merek edıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?