Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve soncum,benim sana bilgilenmek ve merakımı gidermek için bir sorum olacak,hamileleikte karından kasığa doğru uzanan bir çizgi oluşumundan bahsediliyor,gerçekten böle birşey varmı?varsa hangi aşamada çıkıyor,ve her hamilelikten sonra kayıpmı oluyor?şimdiden teşekkürler..

teşekkür ederim sende haklısın valla. valla ilk ve soncum hamileliğimize verecen artık biraz anlayış eksikliği oluyor tabi.bahanemizde hazır. :))

ilk ve son ben geçtiğimiz aralık ayında laparoskopik yöntemle dış gebelik ameliyatı geçirdim. karnımda 1,5 - 2 cm lik iki adet ve yarım cm lik bir adet olmak üzere toplam 3 adet kesiğim var. şu an 13 haftalık hamileyim. normal doğum yapmak istiyorum. bu kesiklerim normal doğuma engel olmaz değil mi yani benim normal doğum yapma şansım var değil mi?

merhaba ilk ve son öncelikle soruma cevap verdiğin için teşekkürler ama kafama bişey takıldı bende kist vardı 7 ay falan oluyor d.kont.hapı kulln.ama parçalamadı 6 ay kullan.ilacı şimdi gene kistim var doktora evlenmeden önce gittim ilaç kullan demişti gene ama evlendikten sonra bi daha dokjtorea gitmedim 2 aylık evleyim geçen gün test yaptım pozitif çıktı hamileyim diye seviniyodum ama arkadaşım bence yanlış kistin var bebeğin yoktur diyo bana yardımcı olursan çok sevinirim hamile değilsem test niye pozitif çıktı acaba.

Bence Kan Testi Yaptirsana Cnm.arkadaşinin Lafiylami Yola çikacaksin Ki.ilk Ve Son Cevabini Verir Gerçi Ama Arkadaşina Inanman Da çok Ilginççç

ilk ve son ben 7 .ayıma gırıyorum ve hamılelıgımın basından beri aşırı stres içindeyim buraya kadar geldım bebeğime bişey olmadan yalnız gıttıkce strese gırıyorum ailevi problemlerım var arada bir sınırlerım boşalıyo aglarken nefesım kesılıyo sorum sana şu herkes çocugun cok asabı ve aglayan bı cocuk olacak dıyo ve ben bu aydan bebeğimi kaybedermıyım boyle bişey olurmu çok korkuyom ama ınankı sorunum üzülünmüycek bişey degıl hersey kotuye gıdıyo bebeğime ne olur bu stresle onu merek edıyom

Güzeljoe Cnm Ya Benim Nacizhane Fikrim Ama Bebek 7. Ayda Kişiliğini Buluyor Ve Kişiliği Gelişiyor.bence Stresi Falan At Bi Kenara En Azindan şu 3 Ay Cnm Ya.bebişe De Yazik .herşeyi Hissediyo O Bebecik...ki Seni De Duyuyo Hele Ağlayinca Içerde Nasil Da Kasiliyodur.her Zaman Düşük Tehlikesi Olabilirmiş Doktorum öle Demişti.

Bence Kan Testi Yaptirsana Cnm.arkadaşinin Lafiylami Yola çikacaksin Ki.ilk Ve Son Cevabini Verir Gerçi Ama Arkadaşina Inanman Da çok Ilginççç

canım inanmak değil zaten korkuyordum kirst sorun çıkarır diye arkadaşımda öyle söyleyince nebileyim bi sorayım içimi rahatlatır dedim doktora perşembe günü gidebileceğim çalışıyorumya ondan.

Canim Bence Hamiş Olabilirsinnnnn.bende De Bir çizgi çok Silikti O Yüzden Dedim Bende...

Sermus önce özür Dilerim çok Güldüm çük Hoşuma Gitti Bu Soru.benim 9 Aylik Oğlum Var Ve Hala O çizgiyle Yaşiyorum Bekliyorum Bakalim Geçerse Haber Veririm.çok Sinir Olduğum Bir çizgi Bu Ve Kahverengi.neyse Karnin Büyümeye Başlayinca Başliyor Bu çizgi çizgi Kaybolunca Yazarim.saygilar

Semsuma Ağizdan Alinanlar Bebeğe Daha çabuk Ulaşir Ve Hemen Etkiler.bu Ilaci Dr Un Verdiyse Bana Söz Düşmez.rahim Ağzi Yarasi Içinde Sik Ilişkiden Kaçinmani Tavsiye Ederim En Azindan Bu Düşükmü Yaptim Kaygisi Ortadan Kalkar.saygilar

H.HAYIR ENGEL OLMAZ NORMAL DOĞUM YAPABİLİRSİN.AMA KONTROL DIŞI BİR DURUM YANİ SENİ VE BEBEĞİNİ HERHANGİ BİR TEHLİKE KARŞISINDA SEZERYAN YAPILABİLİR.ENDİŞEYE GEREK YOK.SAYGILAR

YA UMUTLU SEN KAÇ YILLIK EVLİSİN EŞİN NE ZMAN ASKERE GİTTİ.YARIN TESTİ YAP AMA ÇOK UMUTLU OLMA.CVP BEKLİYOM

AHHH AHHH BU ÇEVRE BU ARKADAŞLAR BENİ ÇOK SİNİRLENDİRİYOR.SANKİ KENDİ BİLGİLERİ TEKNOLOJİDEN DAHA ÜSTÜN.SANA KİŞİSEL BİR TAVSİYE BU ARKADAŞIN NEDEN BÖYLE BİR SONUCA VARMIŞ OLABİLİRKİİİ.HERNEYSE SEN TESTE GÜVEN HATTA DR DAN RANDEVU AL ULTRASONA GİR.SAYGILAR.KİST İŞİNİDE UNUT ARTIK HAMİLESİN.:teselli:

BİTANEM SEN ŞU AN ÜZÜLÜLÜYOSUN AMA BEBEĞİN DOĞDUKTAN SONRA BU YAPTIĞIN STRES İÇİN KENDİNİ ÇOK SUÇLAYACAKSIN.KARNINDA MASUMA YAZIK BU KADAR STRES YAŞATIP ÜZMENE VE TEDİRGİN BİR BEBEK OLMASINA SEBEB OLACAKSIN.HADİ BİRAZ ANLATSANA NE GİBİ BU SORUNLAR.EĞER YAZARSAN BELKİ EVLİLİK TECRÜBESİ VE EBELİĞİ BİRLEŞTİRİP BİŞEYLER YAZARIM SANA.ANNEN GİBİ BEKLİYORUM PAYLAŞMAYA.SAYGILAR.

merhaba ilkveson nasilsin iyisindir insalah bu ay regl oldum bildigin gibi acaba hamile kalma ihtimalim olabilir mi ki tabiki once allah da yani bi gun arayla iliskiye girersek olabilir mi ki cok isterim turkiyeye gitmeden hamile kalmayi ne guzel olur bi esim oglum ve ben bi de karnimda ne guzel olur :)))) tskler iyiki varsin sagol allah basimizdan eksik etmesin seni

canım bişi sorcam benim dün ilişkiden sonra pembemsi akıntı geldi bugünde çok ama çok az geldi adet olamam daha çok var daha önce başıma gelmediği için merak ettim nedenini. bu arada kesinlikle yara iltahap yok bende dr gitiim geçen hafta bide zorlamada olmadoı neden olabilir acabaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…