Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

..parisli Sen Nerden çiktin Ya Hayirdir Arkadaşim.??burada Sorulara Gayet Net Cvp Veriyorsunda.sağlikla Ilgili Bir Meslek Daliinami Mensupsun????

İlk ve son merhaba.Benim adetime 12 gün kala bel kasık ağrım başlıyor.Özellikle belim.Kasıkta batan bir ağrı var.Göğülerim de çok acıyor.Böyle olduğunda hamile olamıyorum.Ancak geçen seneki hamileliğimde bu ağrılarla kaldım.Hamileliğim süresince de yani 2 ay aynı şikayetler devam etti.Ve bebğim öldü zaten.Bu ağrıları ben pek hayra yoramıyorum.Ya hamile olmayacağım anlamına ya da düşük olacağı anlamına geliyor.Bir şey daha soracağım.Yumurtlama gerçekleşti Doktorum söyledi.Yumutlamdan 3 gün sonra çok nefesim daraldı benim de astımım var zaten annemin tüpünden sıktım bir kere.3 tane de bepantene pastil aldım.Doktor pastili kullanabileceğimi söyledi.Fakat keşke almasaydım onları.Şimdi hamile olsam korkacağım bebeğime bir şey olur diye.Ya da Allah korusun bir düşük olsa bunlar yüzünden oldu diye suçlaycsağım kendimi.İlk ve son benimki doğmamış bebeğe don biçmek biliyorum ama çok içim sıkılıyor.Lütfen bildiğini yaz.Bilmiyorsan da birine sor.Çok tedirginim gerçekten.

çok teşekkür ederim ilk ve son içimi rahatlattın perşembe günü gideceğim doktora kolay gelsin iyi akşamlar artık kist falan kafaya takmayacağım çok şükür bende anneyim.:dance:

ÇORUMLUCADI BUGÜN REGL OLDUYSAN 10 EKLE BUGÜNE 14 EDER VE BİRDE BUGÜNE 16 EKLE 20 EDER DEMİ YANİ BU AYIN 14 İLE 20 Sİ ARASI YUMURTLAMA ZAMANIN.AYIN 14 ÜNE KADAR ilişkiye az girp yani seks rejimi yapın ve 14 ünden sonra aktif olun ve yataktan kalkmadan ayaklarını duvara dayayıp yarım saat bekle.gebe kalman için faydalı olacaktır.saygılar

ayşeilter eğer birdaha olursa vede her ilişkide olursa sorun yaratır derim bir kere için bu kadar üstüne düşme efham yapma.ilişki sırasında batma yanma.yada yakın geçmişte mantar enfeksiyonu geçirdinmi??

yok bugun olmadim egl yani ben 1 de oldum regl simdi 10gun eklim yani 12 si ay benim kafam karisti offffffff

hayır canım olmadı hiçte olmamıştı bakalım bidaha olursa bilgi verriim canım teşekkürler

ilkveson cnm
sana daha önce de bahsetmiştim 10 gün önce düşük yaptım ve kürtaj oldum kürtajdansonra kanamam olmadı
ama bugün kahverengi kanama geldi
bir problem yoktur değil mi?

tesekkür ederim ilk ve son,ben doktoruma göre 14.hafta,ama adetime göre en son 1 mart`ta yani 13.hafta benim cok fazla bas agrim oluyor,sabahlara kadar uykusuzlugum oluyor,cok istahsizim,bunun sebebini nedir abaca?tesekkür ederim simdiden.

ilk ve son bana bebeğin doğunca üzüldüğüne pişman olucaksın demişşsın yanı gercekten bebeğim sorunlu mu olacak benım erken doğum da yaşayabılırım oyle degılmı

Ilkvesoncugum sana bi sorum daha olacak lutfen kusura bakma. Her nedense burdaki doktorlare ne derse illa teyid etmem gerekiyor:))) Simdi benim daha hamilelik cok yeni ve 8. haftada kontrole gidicem ya buyuk olasilik o zaman vajinal ultrasonla kontrol edecek. Bu normal midir? Yoksa hic vajinal kontrol yaptirmiyim mi? Senin bu konudaki tecruben nedir, vajinal kontrolun bebege ilk haftalarda bir zarari var midir? Ayrica bu ay benim senelik kontrol zamanim buyuk olasilik smear testi yapalim diyecek, bu konuda ne dusunuyorsun hamilelik ilk haftalar smear testi aldirmak ok midir? Cok agrittim basini, cok tesekkurler..Selamlar sevgiler!

ilk ve son öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Hepatit varmı demişsin yok. Doktorum bu iğneleri verirken rahimde bebeği besleyen damarlarda pıhtılaşma olabilir ve bebek beslenemez bu yüzden düşük olur dedi. İğne ve bebe aspirini kanı sulandırıp pıhtılaşmayı engelliyormuş.Ama prospektüsünde gebelerle ilgili pek birşey göremeyince kafama takıldı sana bi sorayım dedim. Zaman ayırıp cevap verdiğin için çooooookkkk teşekkür ederim.

meraba ilkve son. benim de bi sorum var.12 haftalik hamileyim ben . dun aksam acayip bisey oldu. televizyonun dibinde oturmus esim telefonda konustugu icin filmi dinlemeye calisiyordum. camasirimda bi islaklik farkettim. kafami bi egdim ki acayip bi sivi ic camasiriminda disina cikmis akiyo. sasirdim. isiyorum zannettim bir an. tuvalete gidip camasirima baktim, sonra cisimi yaptim tuvalette. camasirimi degistireyim dedim. diger kilodu alacakken bacaklarimdan asagiya akmaya basladi bu su. cok ama. sonra elime pecete aldim. ayakta bacaklarim kapaliyken bile pit pit akti, tuvalete gittim yine devam etti. minicik ufacik bir kan pihtisi da geldi peceteye. en son korktum esime soyledim. o da hemen doktora gidelim dedi. gittik bi hastaneye, doktor bakti ve bebek te normal o etrafindaki sivi var ya o da normal hersey yolunda dedi. hatta bebek iceride oynuyodu hop zip. ama ben hala o su neydi anlamadim. ne olabilri sence. endiseleneyim mi ? sagol simdiden

1-ALDIĞIN İLAÇLARIN BEBEĞE HİÇBİR ZARARI YOK.MERAK ETME İÇİNİ FERAH TUT.2-AKLIMA ACABA GEBE KALIYORSUN VE REGL İLE HEMEN FARKINDA OLMADAN DIŞARI ATIYORSUN GİBİ GELDİ AMA DR UN NE DİYOR BU DURUMA BELLİ BİR DR UN VARMI

ilkveson cnm
sana daha önce de bahsetmiştim 10 gün önce düşük yaptım ve kürtaj oldum kürtajdansonra kanamam olmadı
ama bugün kahverengi kanama geldi
bir problem yoktur değil mi?

HAYIR 3 AY KORUN VE ADETLERİNİ TAKİP ET.BİR AKSAMA OLURSA O ZAMAN PROBLEMDEN SAYARIZ.SEN LOHUSA SAYILIRSIN.BÖLE KANMALAR NORMAL.

BU TÜR ŞİKAYETLER NORMAL HER BÜNYE BİR REAKSİYON GÖSTERİR.DR A DANIŞMADAN İLAÇ KULLANMA.BEN GEBEYKENE BAŞ AĞRIM OLUNCA LİMON SUYU İÇERDİM.PSİKOLOJİK BİR BAŞ AĞRISIYDI HEMEN GEÇERDİ.İŞTAHSIZIM DİYORSUN sık sık az az yiyerek kendini ve bebeğini zinde tut.uykusuzluğun ise aynı saatte yat ve aynı saatte kalk.gündüzleride şekerleme uykulardan kaçın.

1,5 yıllık evliyim.8 aylık asker.subat 3 de döndü yaklasık 3 3,5 ay oldu gideli yarın test yapcam haber vercem sana seninde basını ağrıttım kusura şutarafagittişutarafagittibakma.

umutlu estağfirurulah başımı ağrıtmadın ama 3 -3 buçuk ay önceki ilişkiden hala bir bebek bekliyorsun.sanırım karıkoca kendinizi böyle planlamıştınız.inş gebesindir.cvp bekliyorum bugün

ilk ve son bana bebeğin doğunca üzüldüğüne pişman olucaksın demişşsın yanı gercekten bebeğim sorunlu mu olacak benım erken doğum da yaşayabılırım oyle degılmı

onu demek istemedim.yanlış anlama.o bebeğinin gül yüzüne ayparçası yüzüne bakınca onu karnındaykene üzerek sıkıntıya soktuğuna çok pişman olacaksın demek istedim.hiç unutmam birgün haykıra haykıra ağlamıştım gebeyken.ama şu an oğlumun attığı öpücükler gülücükler gözlerimi dolu dolu yapıyor ve ben o gün ona o sıkıntıyı yaşattığım için vicdan azabı duyuyorum.ne gibi aile sorunları eşinlemi anlaşamıyorsun??

ilk ve soncum ya 13-8 tansiyonum beni çok hırpaladı hiç böyle olmamıştım bebeğimde şu an fazla hareketli ...normalde düşük olurdu ama tansiyonum yani.5-9 7-12 gibi bi sorun yoktur dimiçbayılacak gibiyim sanki ya...midem de bulanıyo biraz...iyi değilim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…