AHHH AHHH BU ÇEVRE BU ARKADAŞLAR BENİ ÇOK SİNİRLENDİRİYOR.SANKİ KENDİ BİLGİLERİ TEKNOLOJİDEN DAHA ÜSTÜN.SANA KİŞİSEL BİR TAVSİYE BU ARKADAŞIN NEDEN BÖYLE BİR SONUCA VARMIŞ OLABİLİRKİİİ.HERNEYSE SEN TESTE GÜVEN HATTA DR DAN RANDEVU AL ULTRASONA GİR.SAYGILAR.KİST İŞİNİDE UNUT ARTIK HAMİLESİN.:teselli:
İlk ve son merhaba.Benim adetime 12 gün kala bel kasık ağrım başlıyor.Özellikle belim.Kasıkta batan bir ağrı var.Göğülerim de çok acıyor.Böyle olduğunda hamile olamıyorum.Ancak geçen seneki hamileliğimde bu ağrılarla kaldım.Hamileliğim süresince de yani 2 ay aynı şikayetler devam etti.Ve bebğim öldü zaten.Bu ağrıları ben pek hayra yoramıyorum.Ya hamile olmayacağım anlamına ya da düşük olacağı anlamına geliyor.Bir şey daha soracağım.Yumurtlama gerçekleşti Doktorum söyledi.Yumutlamdan 3 gün sonra çok nefesim daraldı benim de astımım var zaten annemin tüpünden sıktım bir kere.3 tane de bepantene pastil aldım.Doktor pastili kullanabileceğimi söyledi.Fakat keşke almasaydım onları.Şimdi hamile olsam korkacağım bebeğime bir şey olur diye.Ya da Allah korusun bir düşük olsa bunlar yüzünden oldu diye suçlaycsağım kendimi.İlk ve son benimki doğmamış bebeğe don biçmek biliyorum ama çok içim sıkılıyor.Lütfen bildiğini yaz.Bilmiyorsan da birine sor.Çok tedirginim gerçekten.
ilkveson cnm
sana daha önce de bahsetmiştim 10 gün önce düşük yaptım ve kürtaj oldum kürtajdansonra kanamam olmadı
ama bugün kahverengi kanama geldi
bir problem yoktur değil mi?
tesekkür ederim ilk ve son,ben doktoruma göre 14.hafta,ama adetime göre en son 1 mart`ta yani 13.hafta benim cok fazla bas agrim oluyor,sabahlara kadar uykusuzlugum oluyor,cok istahsizim,bunun sebebini nedir abaca?tesekkür ederim simdiden.
1,5 yıllık evliyim.8 aylık asker.subat 3 de döndü yaklasık 3 3,5 ay oldu gideli yarın test yapcam haber vercem sana seninde basını ağrıttım kusura şutarafagittişutarafagittibakma.
ilk ve son bana bebeğin doğunca üzüldüğüne pişman olucaksın demişşsın yanı gercekten bebeğim sorunlu mu olacak benım erken doğum da yaşayabılırım oyle degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?