Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

smear testi falan yapacakalrını sanmıyorum ertelerler.ama vajinal ultrason yapmasını nedeni bebek çok küçüktür karnından göremiyordur vajinadan rahat görür.gebeliğin teyidi için bu tür ultrason yapılır.ama bir zararı olacağını düşünmüyorum.olsa zaten dr un yapmazdı.ama kafama takılan 8.haftadaki bebek karnından görünürse eğer vajinadan gerek yoktur.neyse kafana takma böle şeyleri.bebeğini göreceğini düşün kalp atışlarını dinle sen.benim 6 haftalıkkene bebeğim karnımdan görünmemişti yani kese göründü bebişim içerde yok görünüyordu. oyüzden vajinal baktı ve göründü bebiş.başım ağrımıyor merak etme.ağrısa yazarmıyım hiç bu kadar büyük bir zevkle.

endişelenmeye gerek yok.senin idrar sfinkterlerin yani kasların gevşemiş.şimdi söyleyeceğim basit egzersizi her wc ye gittiğinde yap.idrara çıktığında idrarını birden bırakma az yap tut.az yap tekrar tut böle böle egzersiz yap yoksa ilerleyen zmanda bu tür sorunla karşılaşırsın.gebelerin en az bir kere başına gelir bu durum.idrar kaçırma,gece işemesi,farkında olmadan idrarın çıkıp gelmesi.haaaa dikkat edeceğin bir konu var 1 hafta sonra tekrar bir kontrole git bakalım içinde kuşku kalmasın.

egemen senden şüpheleniyordum zaten.evet yersiz çıkmadı şüphelerim.acilleenn TUZU bırakıyorsun.yağlıyı bırakıyorsun.artık vücudun sana sinyal veriyor bırak diye.seni birazda korkutayım bak sezeryan olursun ALLAH KORUSUN.sadece sebze ve meyve yiyeceksin.sana diyip duruyorum idrarda protein baktır diye.git şimdi baktır bakalım protein çıkacakmı idrarda.pre eklemsi yaz google a ve oku bakalım hemen.

saol cnm preeklempsi ye bakıyorum.kramplar da arttı onları okuyorum cnmmmm.cuma gününe kadar beklicem artık randevum ogün...her bişeye baktırıcamç.cnm çok tatlı istiyor bide şu 3 gündür...

size bir hikayee okuyun bakalım alıntıdırrr
gerçektir

Üye girişi
Üye Adı

Şifre

Şifremi Unuttum!
Üye olun

Kim Online
Merhaba, Misafir

--------------------------------------------------------------------------------
ÜYELİKLER:
Enson üye: miragesea
Bugün: 0
Dün: 2
Toplam: 6463

--------------------------------------------------------------------------------
ZİYARET:
Misafir: 94
Üye: 1
Toplam:95

Şu anda:
01: serra

Hiçbir doktora güvenim kalmadı

Yazan: Dr.alper mumcu Tarih:

B.B. 27 Y - Diyarbakır

evlendikten bir ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.inanamıyordum bir ay önce annemin evinde onun kuzusu iken şimdi kendi evimde bir yavrunun annesiydim.hayat benim için biraz hızlı gidiuordu.henüz arkadaşlarım evl
iliğime alışamadan hamileliğimle ikinçi şoku yaşıyorlardı.eşimde bende çok heyecanlıydık.eşimin işi dolayısıyla diyarbakırda yaşıyorduk.düzenli olarak her ay doktora gıdiyor sevgili kızımızın gelişimini kontrol ediyorduk.her ay o günleri iple çeker en güzel kıyafetlerimizi giyer hatta ben kuaföre bile giderdim.bebeğimiz le her ayki rendavumuzda çok şık olmak istiyorduk.herşey normal gidiyordu.uzun babaklı aynı babasının kopyası bir bebekti.27 . haftaya girdiğimiz gün bebeğimizin oda takımını beğenmek için dışarı çıktık ve çok yol yürüdük.sonunda bir tane beğendik ve spariş ettik.herşey o kadar harikaydikii....
aşırı kilo alıyordum doktorumuz çok yiyiyorsun demekten başka birşey demiyordu.sancılarım oluyordu.onun için ay sancılarıydı gecerdi.vucudumun heryeri şişiyordu ödem onun için normaldi..yanii herşey herkes için çok iyiyidi....
takii o nalet geceye kadar.o gece kanamam oldu ve hemen hastaneye gittik doktorumuz hastanenin başhekimi idi ve kendisi yerine asistanını yollamıştı.ultrasona girdik.hemen teşhis konuldu erken doğum ve bebek doğarsa ölür.o kadar soğuk bir odada o kadar soğuk bir sesle söylendiki bu hala üşüyorum düşündükce.bütün gece ağladımsabah uyandiğimda gözlerim açılmıyordu.heryerim şişmişti.doktorumuz geldi.beni bütüngece ağlarsan böyle şişersin diye azarladı.sonuçta bir iki gün içinde preeklemsi olduğumanlaşıldı.hemen ankaraya gitmeliydik.bebek orada doğarsa yaşama şansı vardı çünkü orada küvez vardı.biletler hazırlandı doktorlar ayarlandı.ucaga saatler kala ben eklemsi krizi geçirdim.ve dicle ünivestesine sevk edilip hastalık help e dönüştüğü için sunii sancı ile doğumyaptırıldım.güzel kızım ASYAM 1000 gr doğdu.akciğer yetmezliğindeb 13 saat sonra öldü.
kendimi aylarca sucladım eğer bikaç saat dayansaydım kızımız yaşıyor olacaktı.sonra aylarca eşimi sucladım ..sonra annemi sonra ablamı sonra arkadaşlarımı...sonjunda bu gerceğe alıştım ve daha pozitif bakmaya başaladım olaylara.
allaha şükür ben helpi yendim ve vucudumda hiç hasar kalmadı.şimdi tekrar hamileyim.7 haftalık ama hiç bir doktora güvençim kalmadı.....

burda dr lardan çok sizede iş düşüyor arkadaşlar araştırın.soruşturun.efhamlı değil bilgili olun.vucud sizin vucudunuz.

sagol canim. ama ben o egzersizi yillardir hep yaparim. eglebce olsun diye bazen. hatta isyerinde otururken bile ara sira yaparim. cise benzemiyodu ki hic. koyu kivamli biseydi. yani cisten daha koyu. hafif sumuksu ama cok hafif. bi de o ufak kan pihtisi? esimle beraber olmustuk bi yarim saat kadar once. ama ona da hic benzemiyodu .aman neyse bebek iyi ya . dedigin gibi haftaya bi daha giderim. bebekte problem olsa agri fala oolurdu di mi? bende hic agri sizi yok.

canım bebeğinin olmasını çoooook istiyorsun ama takip ediyorum yazdıklarını. 3-3.5 ay önceki ilişkiden hamilelik beklemen ve hele bu en son yazdıklarından sonra ve bu sabah yaptığın testin sonucundan sonra hamile olma ihtimalin yok gibi gözüküyor canım. ilk ve sonda bir cevap verecektir sana muhakkak. sen bundan sonra eşinin dönmesini bekle canım. Allah size eşin döndükten kısa bir zaman sonra sağlıklı hayırlı bir bebiş nasip etsin inşallah

Teşekkürler il ve soncuğum.Adetle bebk düşürüyor olsam pıhtı ve epey bir kanama olması gerekmez mi?Benim zaten 2 ped kanamam oluyor ve hiç yoğun değil.Gatet akışkan bir kanama.Doktoruma bel ağrımı söylemedim.Fakat her etimden önce böyle.Bu ay belki hatırlarsın klomen kullandık.İğneden sonra doktor yumurtanın olduğu tarafta çatlama ağrısını hissediceksin demişti.Fakt o şiddetli ağrıyı iğneden önceki akşam hissettim ben.Yumurtam acaba kendi kendine mi çatladı.Çünkü ben Günde tek dooz klomene rağmen 2 yumurta oluşturdum.Biri 18 bir 19 mm'di.Yani cmartesi ağrım oldu.Pazar iğne oldum. İğneden sonra hiç bir ağrım olmadı.Pazartesi ve salı da ilişki oldu.Eğer cumartesi yumurtam çatladıysa o gün ve pazar günü ilişkimiz olmadığından bu ay hamile kalamayacağım.Çünkü yumurta 24 saat yaşıyor.Eğer iğneden sonra çatladıysa gebelik ihtimalim var.Doğru mu düşünüyorum sence.Canım bir de bişey soracağım.Yarın pogesteron tahlilim var bir hafta sonra da gebelik tahlilim var.Progesteron hormonundaki değişikliklerden doktor gebe olup olmayacağımı gebelik tahlilinden önce az çok tahmin edbilir mi?Çok heyecanlıyım bir daha yumurta takibi beni gerecektir.Zırt pırt vajınal ultrason bunaltıyor.Ayrıca hani korkuyordum ya menopoza mı giriyorum diye doktorum öyle bir şey olmadığını kesinlikle söyledi.Ayrıca yumurtlamam gerçekleştiğinde endometriuma baktı süper dedi.Bu hamiş olursam bebeişimin bana sıkı tutunabileceğinin bir göstergesi midir?Şimdiden ilgine ve sevgine teşekkürler
y

kafana takma.efham yapma.bak sen elinden geleni yapmışsın .zaten problem olsa bebek sana bir işaret gönderirdi.ağrı kasıklarda baskı.şiddetli bulantı ve kusma.şiddetli bel ağrıları.vsvsvs

umutlu hamile değilsinn.kistten dolayı böle adetlerin kesik kesik gelmiş.bu kadar çok düşme gebeyim diye.biraz zamana bırak artık.yasmin hap kullanmış zaten.yasmin de kullandığına göre zaten değilsin.güven tabiki teste.sende yumurtlama sorunumu var acaba bu yönde bir dr a git bakalım ama adetliykene gideceksin dr a unutma.

ilk ve son bi sorum olcakti, duyduguma göre köse olan erkekler, yani sakalari ve biyiklari cikmayan kisilerin cocuklari olmama riski varmis. Bu dogrumu. Bide benim esim ilk deneymizden sonra korkmaya basladi. Cocuk olmicak diye. Ne yapabilirim. Onun üzülmesinide istemiyorum.

Mrhaba ilk ve son.Çok soru sorup umarım seni bunaltmıyorumdur.Soruma pardon sorularıma cevap yazarsan çok mutlu olacağım.Şimdiden teşkkürler.

merhaba herkese,ilk ve son sana tesekkür ederim,normal dogumdan korkmuyorum,ama su dikisi atarken can cok mu aciyor,dikissiz olmak icin ne yapmak gerekir,biliyorum sacma bir soru ama ne yapayim,bir de yakinlarim bana sanci gelir gelmez hemen hastaneye gitme 9 cm acilmasi gerekli diyorlar,bu dogru mu?ben yurt disidayim,bizi rahatlattigin ve bilgilendirdigin icin sana cok dua ediyorum,bir de vücutta su fazlaligi neden olur?ona göre hareket etmek isterim.tesekkür ederim ve seni bunalttigim icin de lütfen kusuruma bakma.

ÖYLE BİR SÖYLENTİMİ.DUYDUĞUMA GÖREMİ??BUNLARA İNANMA.SAKALI BIYIĞI ÇIKARTAN TESTESTERON YANİ ERKEKLİK HORMONUDUR.AMA İLLAKİ BÖLE ORMAN GİBİ SAKAL BIYIK ÇIKMASI GEREKMEZ.BAZILARI IRSİ OLARAK AZ SAKAL HATTA SEYRET SAKAL BIYIK ÇIKAR.AMA İLLAKİ ŞÜPHENİZ VARSA GİDİN EŞİNİZİN TESTESTERONUNU ÖLÇTÜRÜN.BEN HİÇ SANMAM AMA GENEDE İÇİNİZDE ŞÜPHE KALMASIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…