Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

merhaba ilk ve son öncelikle bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim..
benim sorum ben 2 senelik evliyim evliliğimin ancak 8. ayında hamile kalabildim onuda 7 haftalıkken kaybettim düşükten 3 ay sonra tedaviye başladım 2 ay gonophone kullandım yumurta gelişimin güzel dedi dr.um ama yine gebe kalamadım özel nedenlerden dolayı tedaviye ara vermek zorunda kaldım 4 aydır tedaviye devam ediyorum hormon testi dahil çeşitli testler yaptırdım hatta rahim filmi bile çektirdim rahmim kalp şeklinde uterus çıktı ama dr.um bunun gebe kalmaya engel olmadığını söyledi onun dışında testlerde bir probrem yok 2 ay progestan kullandım ve dr.um gebe kalana kadar kullanmama için parlodel adlı bir ilaç verdi sorunum ne tam olarak bilmiyorum ancak 3 aydır yumurtam büyümedi ve adet gördükten sonra çatlamamış folükülün kalıyor diyor dr.um bu ay için ginera adlı doğum kontrol ilacını kullan dedi bu ay onu kullanıyorum bitince tekrar gel dedi bitmesine 1 haftam var sizce sorunum tam olarak ne olabilir ve eşim 45 gün sonra askere gidiyor ve ben o gidince içimde sevdiğimden bir emanet olsun istiyorum .ilgine şimdiden teşekkürederim...

slm ebe hanım
benim sorunum,kasım ayında erken doğum yaptım sezeryan ile.7 ay geçti tekrar gebe kalmamın bir sakıncası olur mu?bilgilendirirseniz sevinirim.saygılar

sen doğum yapmışsın vede ameliyatlı doğum bu.öncelikle geçmiş olsun.ALLAH SABIR VERSİN.en az doğumlar arası 1 yıl olması gerekir yani en az bir yıl.normalde 2 yıl beklemen gerekir.yani kasım gibi gebe kalmanı tavsiye ediyorum yoksa sezeryan yerlerin geçmez.preeklemsi içinde çok dikkat etmen gerekir.doğumda aldığım kilolarını verebildinmi??önce kilo verip sağlığına kavuş.

sorunun yumurtan çatlamıyor.gelişiyor ama çatlamıyor.dr un daha iyi bilir elbette.doğum kontrol hapı ile gebe kalınmaz biliyorsunki.ama 1 ahfata sonra bitiyor diyorsun.bittikten sonra adet göreceksin.ve adetinin birinci gününden sayarak 10.günü yumurtlaman olur tahminen.tavsiyem 10. gününe kadar ilişkiye girmeyin ve 10. gününden sonra aktif ilişkiye girin .boşalma sonunda ayağa kalkma ve ayaklarını duvara kaldır.yarım saat böyle kal.her ilişkiden sonra bunu yap.inşallah gebe kalırsın.gebeyim demeni sabırsızlıkla bekliyorum.

doğrumu düşünüyorum sence demişsin.hayır doğru değil.sperm rahimde 5 gün döllemek üzere yaşar.Kadın:
Faliküler Faz: 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz: 4-25 ng/ml
Menopoz: 0.1-1 ng/ml
bunlar progesteronun normal değerleri....menopoza girmiyorsun sendeki yumurta problemi.endometrium bebeğin yerleştiği ve eriterek içine girip yuvalandığı yerdir.gebe kaldığında evet sıkı tutunur bebişin.sana evet geç yazdım dr arkadaşlarıma sordum ama onlarda kendi dr larının daha iyi takip edeceğini söylediler.her dr un kendine özgü bir takibi vardır dediler.başka dr a gitse oda başka bir tedavi uygular dediler.bu yüzden ikilemde kaldım.adet düzensiliğin devam ediyormu??ara kanamalar varmı?*

umarım açıklayıcı oluyorumdur.inanın yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.doğruyu bilmek çok önemlidir.eğriyi herkes konuşur ama doğruyu herkes söylemez.

sorumu görmedin heralde canım yardımcı olursan sevinirim

canim ilk ve son gevezelik degil yaptigin inan bana cok rahatladim cok tesekkür ederim.seninle tanismayi cok isterim,beni rahatlatan ve yardimci olan biriyle tanismak mutlu eder.eskisehire agustosta izine geldigimde müsait olursan lütfen görüselim.

evde olmadığımdan yanıtlayamadım canım.21 haftalık hamileyim egemenin de dediği gibi.yok tetenoz aşısı yaptırmadım son 5 yılda.çok teşekkür ederim.Allah razı olsun senden

ilk ve soncum ben 1 sene önce tetanoz aşısı olmuştum. acaba hala etkisi devam ediyromudur?

ilkveson arkadaşım cevabı beklerken bu arada 4 gün önce adet oldum ve başka bir sorum olacak.ovaluasyon günümü gebelik.org dan hesapladım haziranın 14-19 arası oysaki bildiğim kadarıyla adet başlangıcından 14. gün oluyordu ne yapıcam takvime göre 14 günde bitmiş oluyor.7 haziran başlangıç
14 haziran bitiş.hemenmi ilşki olacak

erguvan adet gördüysen hamile değilsindir.adet öncesi ilişkiye girdin diyelim.vede spermler içerde diyelim maalesef adet kanıyla dışarı atılırlar.prolaktin hormonunu ölçtürdünmü hiç.adetlerin düzenlimi??

istanbulda oturuyorum amaa memleketim eskişehire çok sık gidiyorum iki ayda bir yani.muhakkak tanışmak isterim seninle.gelmeni bekleyeceğim.sevgiyle kal

ilk ve soncum ben 1 sene önce tetanoz aşısı olmuştum. acaba hala etkisi devam ediyromudur?

bir doz aşının 5 yıl koruyuculuğu vardır.yani gerek yok ama yerinizde olsam ömür boyu aşılı kalarak bu sorunu kökünden çözerim.ama sen istemiyorsan aşı olmayabilirsin.TETANOZ ÖNEMLİDİR HERKESE DUYRULUR.GEBE OLAN OLMAYAN HERKES AŞISINI YAPTIRSIN.

ADET GÜNÜM 7 HAZİRAN DİYOSUN.4 GÜN ÖNCE BAŞLADI DİYORSUN.KAFAMI KARIŞTIRDIM BANA SON 3 AYDA GÖRDÜĞÜN ADETLERİN TARİHLERİ YAZ BAKAYIM Bİ??

sevgili ebemiz bundan oncekı (ıstıfra ıle ılgılı) soruma yanıt verdıgın için mersi.şimdi iki sorum daha olacak.hamılelıgımın ılk aylarında vucudumda kabarıklıklar oluyordu(dızlerımın arkası,dırseklerım,bıleklerım,goguslerımın altı vs...)1 ay kadar surdu ve gectı ancak şimdi yıne basladı(16 haftalık hamıleyım)bu nedır?ikinci sorum ise şu.ben hamile kalmadan once panik atak tedavısı goruyordum ve bunun içinde (cıtoles adlı) c grubu bır ilaç içiyordum.ancak bu esnada hamıle kalmışım.7 haftalıktım ogrendıyımde.sence bu ilaçlar bebegıme zarar vermişmidir.dr.lar garntı vermıyor.lutfen bıldıklerını yazar mısın?

benimde bi sorum var 11 mayısta kürtaj oldum ama hala adet olmadım ne zaman olurum acaba inşallah bi aksilik yoktur yardımcı olabilirsen çok sevinirim

ADET GÜNÜM 7 HAZİRAN DİYOSUN.4 GÜN ÖNCE BAŞLADI DİYORSUN.KAFAMI KARIŞTIRDIM BANA SON 3 AYDA GÖRDÜĞÜN ADETLERİN TARİHLERİ YAZ BAKAYIM Bİ??

adet günüm 10 hazirandı 7 haziranda geldi.
15 mart
15 nisan
12 mayıs
7 haziran
ben ovalüasyon tarihimi merak ediyorum otomatik hesaplayıcılarda adetin bittiği günden itibaren altı gün gösteriyor fakat adet başlangıcının 14.günü olmuyormuydu?kusura bakma yaa biraz karışık oluyor galiba

citoles hakkında fazla bilgim yok ama eğerki olsaydı zaten dr un sana bir uyarıda bulunurdu.amnio sentes testi yada üçlü teste girdinmi bilmiyorum.ama çok merak ediyorsan bu testlere gir derim.ama ben bebeğinde herhangi bir problem olacağını HİİİÇÇ düşünmüyorum.bu testlerde bile temiz çıkacaksın eminim.kafana takma böle şeyleri.ALLAH'TAN GELENE RAZI OL.böle dua et.kaşıntılarım var demişsin sanırım bu kaşıntılar ya yediğin bişiy dokunuyor sana .yada gebelikten dolayı böle bir kaşıntın var.ama önemsiz bu kaşıntılar.dr kontrollerini aksatma amaannn..saygılar.

benimde bi sorum var 11 mayısta kürtaj oldum ama hala adet olmadım ne zaman olurum acaba inşallah bi aksilik yoktur yardımcı olabilirsen çok sevinirim

kanama olmaması kürtaj işleminin başarılı geçtiğini gösterir.artık senin 11 haziranı beklemen gerekiyor.adet tarihin bu artık yani kürtaj olduğun gün.cinsel ilişkide korunmanızı tavsiye ederim.3 ay korunun.eğerki bu süre zarfında korunmasız ilişki olduysa 11 hazirandan sonra test yaparsınız.ama şüpheniz yoksa sabırla bekleyin.yarı lohusa sayılırsınız.saygılar

ben otomatik hesaplayıcılara pek güvenmiyorum ama kendi fikrim bu.28 günde adet görüyorsun bunun yarısı 14 eder.yani 14. gün yumurtlaman oluyor senin.yaniiiii7+14=21 yaniiii 21 haziranda başlıyor.saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…