Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.AMA ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKMEZ.BİRAZ DAHA SABRETSEYDİN KEŞKE.YARAN İYİLEŞSEDE ORGANLAR KENDİNİ DAHA YENİ TOPARLAMIŞTIR.NEYSE SENİN BİLECEĞİN İŞ.KEŞKE BİR PSİKOLOĞA GİDEBİLSEYDİN.SAYGILAR

merhaba ilkveson cum geçmiş olsun.

benim bir sorum var yardımcı olursan sevinirim dün akşam klomene başladım günde 1 tane al dedi doktorum çarşamba günüde doktora gidicem. gereksiz bir baş dönmem var ve ateş basıyor ayak altlarıma ve karnıma. kafamı kaldıramıyorum sürekli uyku halindeyim. neden olabilir sence

şimdiden teşekkürler cevabın için

ilkveson merhaba canım durumumu bıra bılıyosun ama yınede ozet gecıcem hatırlamayabılırsın canım ben 3mayısta leep yaptırmıstım yanı yara alınmıstı ondan sonra soylemıstım ara ara kahverengı camur gıbı lekelenme oluyo demıstım 13 mayısta regl oldum normal herzamankı gıbıydı 4-5 gun surdu yalnız suan dunden berı yıne kahverengı lekelenmeler var dun regl olmam gerekıyordu hala olmadım ama ara ara adet olmus gıbı karnım agrıyo ve o dunden berı yıne regl gıbı degıl de yıne camur gıbı kahverengı lekelenmeler ara arada kanama gıbı ama kesınlıkle adet olmus gıbı degıl umarım anlatabılmısımdır bıras karısık oldu canım ama ne yapmam gerekıyor dr a gıdıcem ama adet olup bıttıkten sonra gıdeyım dıyorum sımdı gıtsem olurmu cnm yardımcı olursan sevınırım. cok tsk. bu arada 31 mayıs ve 2 hazıranda ılıskı olmustu bununda etkısı olmus olabılırmı.

HİÇBİR FİKRİM YOK İNAN.ÇARŞAMBAYADA AZ KALMIŞ.BENDE MERAK ETTİM DR A SORUNCA BANADA BİLGİ VER.ÜZGÜNÜM BİR ŞEY DİYEMEDİM.SAYGILAR

BU ANLATTIKLARIN NORMAL DEĞİL.BENCE EĞER İMKANIN VARSA BAŞKA BİR DR A GİT VE DANIŞ.SEBEBİNİ SOR.BEN BÖYLE BİR VAKAYLA KARŞILAŞMADIM DAHA ÖNCE.LEEP TEN SONRA OLDU DİYORSUN NORMAL DEĞİL BU KADAR UZUN SÜRMESİ.ENDOMERİUMDA YANİ ADET OLARAK SÖKÜLÜP GELEN İÇ TABAKADA BİR SORUN VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR.KANAMANIN OLMADIĞI GÜN GİT MUHAKKAK.

Sevgili Ilkveson, Oncelikle cok gecmis olsun... Bir konuda senin fikrini almak istiyorum. Su an 5 hafta bitmek uzere. Onumuzdeki hafta sonu cok kisa bi tatil planimiz var 2 gunluk. Denizi cok guzel olan bi yere gidiyoruz. Canim denize girmek istiyor ama bir yandan da cok korkuyorum bebisime bisey olur diye? Senin fikrin nedir erken haftalarda denize girmekte bir sakinca var mi? Tesekkurler...

merhaba ilk veson öncelikle geçmiş olsun. benim bir sorum olacaktı. ilk gebeliğim ve şu an 14. haftamdayım.bebeğimin hareketlerini ilk hangi haftalarda duymam gerekiyor. merak ediyorum.etrafımdaki insanlar şu haftalar seyirme gibi bişiler duymalısın diyor ama ben hissetmiyorum öyle birşey. sence bu haftalarda hissetmem gerekiyormu bebeğimi

ilk ve son cok gecmis olsun bitanem benim adetim geldi sükür yani kürtajdan sonra 30uncu gün geldi demmekki o belirtiler senin dedigin gibi ilkdeki hormonlarim devam etmis ama fena koydum kafama 3 ay beklemiycem tekrar deniycem biliyosun HERSEY OGLUM ICIN allah korusun tekrar öyle talihsizlik yasarsam sayfayi tamamen KAPATCAM iysallah bu sefer güzel rabbim ayni aciyi yasatmaz bana cünkü beklemek istemeyisimin sebebi yasim 37 zaman geciyor allahim vercekse hayirlisini versin hersey onun elinde öyle degilmi sencede

merhaba sevgili sevar :)
bende bursalıyım ve bende 8 haftalık hamileyim :)
doktorun kim merak ettim, sende istersen buradan sohbet edebiliriz ne dersin ? sevgiler......

merhaba sevgili sevar :)
bende bursalıyım ve bende 8 haftalık hamileyim :)
doktorun kim merak ettim, sende istersen buradan sohbet edebiliriz ne dersin ? sevgiler......

merhaba halecim. öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. doktorum bahar hastanesinden nagihan güler. kendisinden çok memnum. seninle sohbet edebiliriz tabiki ama istersen genel sohbet isimli foruma gel oradan görüşelim. burasının amacını aşmayalım. ne dersin?

ah deniz bende gebeliğimi deniz kenarnda geçirdim.ama denize girmedim.dr um bana enfeksiyon kaparsın girme demişti.ama son zamanlar dayanadım bir kerecik girdim ve mantar oldum.o kadar feci mantar oldumki artık kaşıntıdan kanatıyordum ve idarar yolu enfeskiyonu olacaktım nerdeyse.dr una danış derim.ama bana sorarsan sakın girme.denize girmezsen ne kaybedeceksinki.ama ya bişiy olursa hep kendini suçlarsın.

söyleyecek bişiy yok.sen gerekeni yapıyorsun.sana ihtiyacım yok diyorsun.inaanki benimde sana ihtiyacım yok.yazdıklarım temenniydi ama yanlış anlamışsın.burada benden fikir almak isteyen çok kişi var.yanlış anlamamn umuduyla.sağlıklı gebelikler.ALLAH KUCAĞINIZA KAVUŞTURSUN.

18.HAFTADA CANIM DUYARSIN EN ERKEN.20.HAFTADA KESİN DUYARSIN.O SEYİRME KAS SEYİRMESİ BEBEEK DEĞİL.

merhaba ilk ve son benim giib birkaç arkadaşta aynı sorundan şikayetçi. sağ kasığımıza iğne gibi batmalar kramplar giriyor. ciddi ciddi acıyor. acaba nedendir?

Selam Ilkveson.benimde Bir Sorunum Var.çok Sik Idrara çikiyorum.gece Uykudan Bile Uyandiriyor Beni.normal Bir Durummu Sence?

ilk ve soncum benim yumurtlama tarihimi ve nezamanlar ilişkiye girmem gerektiğini söylermisin.acaba zamanımı tuturamıyorum? adet tarihlerim 25 şubat 26 mart 23 mayıs .... haziran ayı ve temuz ayı için verirsen tarihleri sevinirim.. haziran ayı için geç kalmış olabilirim.. temuzu kaçırmayım bariii..bide eşimin 4 gün beklemesi 2 gün beklemesinden daha ii mi sonuç verir... bu arada geçmiş olsun dileklerimleee

ama sen 3 ayı beklemeden yine gebe kalırsan yine aynı olayla karşılaşabilrsin yani ihtimal var.çünkü rahim kendini yenileyecek.bebeğin yattığı yatak düzene girecek.anlatabildimmi.ama gebe kalırsan düşer demiyorumm sakın yanlış anlama.sadece biraz temkinli ol diyorum.sağlam adım atmak çok önemli.sayggılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…