mrb ilk ve soncuğum.doğumdan sonra kilolarımı veremedim ama aşırı kilomda yok .yaram erken iyileşilenlerdenim.ve buyüzden sezeryandan 8-9aysonra gebe kalmak istiyorum.doktorumun hatası yüzünden bebeğimi kaybettim .acaba bundan sonra doktora gittiğimde ne gibi şeyler önersiniz.ne yapmam gerekir?saygılar
ilkvesoncum şimdi farkettim yazını spral taktırmışsın .biraz rahatsızım demişsin . çok geçmiş olsun canım.kendine iyi bak.
merhaba ilkveson cum geçmiş olsun.
benim bir sorum var yardımcı olursan sevinirim dün akşam klomene başladım günde 1 tane al dedi doktorum çarşamba günüde doktora gidicem. gereksiz bir baş dönmem var ve ateş basıyor ayak altlarıma ve karnıma. kafamı kaldıramıyorum sürekli uyku halindeyim. neden olabilir sence
şimdiden teşekkürler cevabın için
ilkveson merhaba canım durumumu bıra bılıyosun ama yınede ozet gecıcem hatırlamayabılırsın canım ben 3mayısta leep yaptırmıstım yanı yara alınmıstı ondan sonra soylemıstım ara ara kahverengı camur gıbı lekelenme oluyo demıstım 13 mayısta regl oldum normal herzamankı gıbıydı 4-5 gun surdu yalnız suan dunden berı yıne kahverengı lekelenmeler var dun regl olmam gerekıyordu hala olmadım ama ara ara adet olmus gıbı karnım agrıyo ve o dunden berı yıne regl gıbı degıl de yıne camur gıbı kahverengı lekelenmeler ara arada kanama gıbı ama kesınlıkle adet olmus gıbı degıl umarım anlatabılmısımdır bıras karısık oldu canım ama ne yapmam gerekıyor dr a gıdıcem ama adet olup bıttıkten sonra gıdeyım dıyorum sımdı gıtsem olurmu cnm yardımcı olursan sevınırım. cok tsk. bu arada 31 mayıs ve 2 hazıranda ılıskı olmustu bununda etkısı olmus olabılırmı.
merhaba sevgili sevar :)
bende bursalıyım ve bende 8 haftalık hamileyim :)
doktorun kim merak ettim, sende istersen buradan sohbet edebiliriz ne dersin ? sevgiler......
Sevgili Ilkveson, Oncelikle cok gecmis olsun... Bir konuda senin fikrini almak istiyorum. Su an 5 hafta bitmek uzere. Onumuzdeki hafta sonu cok kisa bi tatil planimiz var 2 gunluk. Denizi cok guzel olan bi yere gidiyoruz. Canim denize girmek istiyor ama bir yandan da cok korkuyorum bebisime bisey olur diye? Senin fikrin nedir erken haftalarda denize girmekte bir sakinca var mi? Tesekkurler...
sordugum soruyla verdigin cevabın pek bir alakası yok ilk ve soncum.benimki sadece milyonlarca ebeveynin aklından gecirdigi bir soruydu.aradaki tek fark; belki de ONLAR İÇLERİNDEN DÜSÜNDÜLER..BEN DISIMDAN...YANİ SESLİCE...
ki eminimki bu konuyu merak edip aklından geçirmeyen tek bir anne adayı gösteremezsin bana degil mi..?cinsiyetle alakalı açılan ve hala da açılmak da olan onlarca topic' de bunu rahatlıkla görebilmen mümkün...
bunu merak etmek,kız olursa sevinirim ya da erkek olursa üzülürüm demek de degildir ayrıca.
üzülmek..üzülmemek...bunu da nerden çıkardın pek anlayamadım dogrusu?!?benimkinin her anne adayı gibi sıradan bir merak oldugu yazdıklarımdan analsılacagı üzere o kadar ortada ki aslında...
suan bulantım olmadıgı icin bununla alakalı bir soru sormam komik olurdu ayrıca.
hamilelik de ne yapmam gerektigi konusuna gelince elhamdülillah internet gibi bir nimet nasip ettigi icin rabbim, kolayca ögrenebiliyorum.sadece kisisel görüse ihtiyaç duydugumda ya da internet yetersiz kaldıgında buraya basvuruyorum.bilmeni istedim.
yine de paylasımın icin sagol arkadasım...............
sevgiyle.......................................................
merhaba ilk veson öncelikle geçmiş olsun. benim bir sorum olacaktı. ilk gebeliğim ve şu an 14. haftamdayım.bebeğimin hareketlerini ilk hangi haftalarda duymam gerekiyor. merak ediyorum.etrafımdaki insanlar şu haftalar seyirme gibi bişiler duymalısın diyor ama ben hissetmiyorum öyle birşey. sence bu haftalarda hissetmem gerekiyormu bebeğimi
ilk ve son cok gecmis olsun bitanem benim adetim geldi sükür yani kürtajdan sonra 30uncu gün geldi demmekki o belirtiler senin dedigin gibi ilkdeki hormonlarim devam etmis ama fena koydum kafama 3 ay beklemiycem tekrar deniycem biliyosun HERSEY OGLUM ICIN allah korusun tekrar öyle talihsizlik yasarsam sayfayi tamamen KAPATCAM iysallah bu sefer güzel rabbim ayni aciyi yasatmaz bana cünkü beklemek istemeyisimin sebebi yasim 37 zaman geciyor allahim vercekse hayirlisini versin hersey onun elinde öyle degilmi sencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?