ilk vesoncum yorumların için çok sağol prolaktin yüksekligi bas ağrısı ve gözde kararma yaparmı basım çok ağrıdı bugün ilkkez
merhaba ilk ve son çok acil cevap verirsen sevinirim memelerim yara oldu emzirmekden ve çok canım acıyor bildiğin çok güzel bi krem varmı en hızlı şekilde iyileştirecek...lütfen çok acil cvp bekliyorum
slm ilkveson ben bugün ilk defa kadın doğum doktoruna gittim bir sorun varmı diye muayane olmak için. alttan ultrasonla baktı (çok zor bişey miş) neyse dediki yumurtalıklar normal ama rahim küçük dedi 5 cm yazmış.. bunun bir etkisi varmı 3 aydır bebek olmadı :uhm: adetlerim düzenli beklemelisin 1 sene ozaman bir müdahale yaparız gerekli tetkikler yanii...
merhaba.9 aydır evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz.ilk ay vajinusmus yaşadımsenağlamailk iki ay öylece geçti.geçen ay dr a gittim bana birer kutu vaji hex ve biteral verdi 5 günlük.ben 3 gün kullandım geçti sandım.bu ay gene tekrarladı aynı belirtiler.ilk sorum bu bende ki akıntı mantar mı?kaşıntım falan hiç yok.kızarıklıkta yok.sadece hafif kokulu beyaz bi sıvı var.özellikle yorulduğum ayakta çok kaldığım zaman yoğunlaşıyor.ikinci sorum ise bu durum bebeği engelliyor olabilir mi?yani 7 aydır bebişin gelmeyişiyle bir bağlantısı var mıdır:uhm::çok üzgünüm:şimdiden teşekkürlera.s.
MERHABA İLK VE SONCUM.SUAN HEMEN HEMEN 5.5 HAFTALIK HAMİLEYİM.FAKAT AKLIMA İSTER İSTEMEZ TAKILAN Bİ DURUM VAR.
BUNU AYRI BİR LİNK ACARAK DA SORMAYA CALISTIM AMA KİMSENİN BİR BİLGİSİ YOK.
YAPIM GEREGİ AYRINTICI BİR İNSANIM.DOLAYISIYLA AKLIMA SU X VE Y KROMOZOMLARININ TAM OLARAK KAC SAAT VÜCUTTA YASADIKLARI SORUSU GELİYOR.
İNTERNETTE DAHA ÖNCEKİ ZAMANLARDA OKUMUSTUM BÖYLE Bİ BİLGİ.FAKAT HER NEDENSE GOOGLE' DA O KADAR ARAMA YAPMAMA RAGMEN HERHANGİ BİR BİLGİ ELDE EDEMEDİM.TEK BİLDİGİM X' İN DAHA KISA YASADIGI...
HAYATIM YARDIMCI OLURSAN İNAN COK MUTLU OLACAGIM.Bİ DE SU CİN TAKVİMİ TARZI SEYLER SENCE NE DERECE GÜVENİLİR CİNSİYET TAHMİNİNDE???fisfisfis:çok üzgünüm::bbo:
TESEKKÜRLER............
ilkvesoncum merhaba
ben bu ay klomen kullandım .31 inde regl oldum.ayın birinde klomene başladım.regl tarihlerim 6 nisan
5 mayıs
31 mayıs
benim yumurtlama tarihim ne zaman.ne zaman başlıyım ilişkiye.biraz tuhaf oldu ama) saygılar....
merhaba ilkveson öncelikle hepimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler
size bir soru sormak istiyorum nidilat adlı bir ilaç var rahim kasılmalarını engellemek için kullanııyo siz hiç duymuşmuydunuz bunu
ya benim sorum biraz acayip ama hamile iken regl olan varmı aranızda yada böyle bişey mümkünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?