Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

İlk ve soncum araştırmaların ve cevepların için teşekkürler.O hasta halinle bir de bize yardım etmey çalışıyorsun.Canım spermin 5 gün yaşadığını bilyorum.24 saat yaşıyor diye yumurta için söyledim.Orad küçük bir yanlış anlama var.Bu bilgi doğrultusunda sayfa 78 deki soruma tekrar bakarsan sevinirim.Bugün progesteron tahlil csonucumu öğrendim.Fakat kağıdım elimde olmadığı için verdiğin değerleri karşılaştıramıyorum.Fakat yumurtlamam gerçekleşmiş.tahlilden bu sonç çıktı.Ayın 12'sinde gebelik testim var.

Canım bu arad benim hiç ara kanama olmadı bu zamana kadar.İnşallah da olmaz.Bakıcam bu ay ne zaman adet olucam.Ama 2 gündür yoığun adet ağrılarım var.Belim de çok ağrıyor.Hayırlısı olsun.Merak etmene sevindim.

merhaba.9 aydır evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz.ilk ay vajinusmus yaşadımsenağlamailk iki ay öylece geçti.geçen ay dr a gittim bana birer kutu vaji hex ve biteral verdi 5 günlük.ben 3 gün kullandım geçti sandım.bu ay gene tekrarladı aynı belirtiler.ilk sorum bu bende ki akıntı mantar mı?kaşıntım falan hiç yok.kızarıklıkta yok.sadece hafif kokulu beyaz bi sıvı var.özellikle yorulduğum ayakta çok kaldığım zaman yoğunlaşıyor.ikinci sorum ise bu durum bebeği engelliyor olabilir mi?yani 7 aydır bebişin gelmeyişiyle bir bağlantısı var mıdır:uhm::çok üzgünüm:şimdiden teşekkürlera.s.

slm ilkveson ben bugün ilk defa kadın doğum doktoruna gittim bir sorun varmı diye muayane olmak için. alttan ultrasonla baktı (çok zor bişey miş) neyse dediki yumurtalıklar normal ama rahim küçük dedi 5 cm yazmış.. bunun bir etkisi varmı 3 aydır bebek olmadı :uhm: adetlerim düzenli beklemelisin 1 sene ozaman bir müdahale yaparız gerekli tetkikler yanii...

merhaba ilk ve son çok acil cevap verirsen sevinirim memelerim yara oldu emzirmekden ve çok canım acıyor bildiğin çok güzel bi krem varmı en hızlı şekilde iyileştirecek...lütfen çok acil cvp bekliyorum

merhaba ilk ve son çok acil cevap verirsen sevinirim memelerim yara oldu emzirmekden ve çok canım acıyor bildiğin çok güzel bi krem varmı en hızlı şekilde iyileştirecek...lütfen çok acil cvp bekliyorum

ben bal mumu almıştım tavada hafif eritmiştim ve zeytinyağıyla has zeytin yağıyla karıştırıp meme uçlarıma hep sürmüştüm.ayrıca yıkamana da gerek yok bebeğe zararı yok.hemen yap tavsiye ederim.gün boyu istediğin kadar sür.saygılar

evet rahim biraz küçükmüş ama bunla bağlantısı olurmu dersen sanmıyorum ama dr undan duydukların daha önemli tabiki.evet eğerki korunmayı bıraktıktan sonra bir sene bebeğiniz olmazsa tedavi uygulanır.endişeye gerek yok.bir probleminde yok sanırsam.kafanı rahat tut sen icraata devam et.ama beynin rahat olsun huzurlu ol.hormonlarında düzelir beynin rahat olunca.yakın bir zamanda gebeyim diyeceksin.yumurtlama zamanını hesapla ve o güne kadar 1 hafta kadar ilişkiye girme.o gün ilişkiye gir ve ayağa kalkmadan ayaklarını duvara kaldır yarım saat böle dur.bunu her ilişkiden sonra yap.hadi hayırlısı.ALLAH'A HAVALE ET GERİSİNİ.SAYGILAR.

ilkvesoncum merhaba

ben bu ay klomen kullandım .31 inde regl oldum.ayın birinde klomene başladım.regl tarihlerim 6 nisan
5 mayıs

ilkvesoncum merhaba

ben bu ay klomen kullandım .31 inde regl oldum.ayın birinde klomene başladım.regl tarihlerim 6 nisan
5 mayıs
31 mayıs
benim yumurtlama tarihim ne zaman.ne zaman başlıyım ilişkiye.biraz tuhaf oldu ama) saygılar....

mantar özellikle yaz aylarında bayanların en büyük sorunudur.alldays gibi günlük pedler kullan sıksık çamaşırını değiştir.avonun bir ürünü var vajina yıkamak için ilişki öncesi ve sonrası bir damla ile yıka vajinanı.kaşıntı yok diyorsun bu iyi.idrara çıkarkene yanma sızı sık idrara çıkma oluyorsa eğer idrar tahili baktır muhakkak.evliliğin ilk ayları böyle balayı mantarı olması normal.bu durum gebeliği engellemez.adetliykene dr a çık ve yumurta gelişimine bir baktır diye tavsiyede bulunuyorum.saygılar.

e.EVVET AYRINTICI BİR GEBE.ŞİMDİ SANA ŞÖYLE SÖLEYEYEYİM.OĞLUN OLSA ÜZÜLÜRMÜSÜN??????YADA KIZIN OLSA ÜZÜLÜRMÜSÜNNN??* CİNSİYETİN BU KADAR ÖNEMİ OLMAMALI DEĞİLMİ.SENDEN BULANTIM VAR YADA NE YAPMAM GEREK BU DÖNEMDE GİBİ BİR SORU BEKLERDİM.AMA BÖYLE BİR ŞEYİ ARAŞTIRMANDA GÜZEL.TIP HALA ADET AĞRISINI YADA DOĞUM VE GEBELİKLE İLGİLİ BİR ÇOK SORUYA CEVAP BULAMADI.KAPALI BİR KUTUDUR ÇÜNKÜ.SENİN EŞİNDE BELKİDE X KROMOZUNU FAZLAYDI BU AY KİM NASIL BİLEBİLECEKKİİ..??YADA Y KROMOZOMU.BESLENMEYLEDE ALAKALI BÖYLE ŞEYLER.HER ERKEĞİN İLLAKİ 35 MİLYON Y KROMOZOMU GERİ KALANIDA X KROMOZOMU OLACAK DİYE ŞARTI YOKTUR Kİİ..BUNU HİİİİİÇÇÇ KİMSE BİLEMEZ..ÇİN TAKVİMİNE GÜVENMİYORUM BEN AMA BAZEN DENKGELİYOR İŞTE.DENKGELENLERDE KAİDEYİ BOZMAZZZ..SEN ŞİMDİ İÇİNİ FERAH TUT VE SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİRMEYE BAK.XY KROMOZMU YADA PENİS BOYU YADA ORGAZM BUNLARIN CİNSİYET ALAKASI ASLLAA YOKTUR.HERŞEYİ BİLEN RABBİMDİR.TIP HERŞEYİ AÇIKLAMIŞ OLSAYDI EĞER ÇARESİZ HASTALIK KALMAZDI DEĞİLMİ.SAĞLIKLI GÜNLER.KAFANA TAKILANLARI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SORABİLİRSİN.

26 GÜNDE BİR ADET GÖRÜYORSUN BUNUN YARISI 13 EDER .ADETİN 31 İNDE BAŞLADIYSA ÜZERİNE 13 EKLE YUMRTLAMA GÜNÜN O GÜN BAŞLIYOR.İLİŞKİYE BİR SÜRE ARA VER VE YUMURTLAMA GÜNÜ DAHA AKTİF OLSUN SPERMLER ANLATABİLDİMMİ.İLİŞKİ SONRASI AYAĞA KALKMA DUVARA YASLA AYAKLARINI YARIM SAAT BÖLE KAL.HER İLİŞKİDE BUNU DENE.SAYGILAR.

merhaba ilkveson öncelikle hepimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler
size bir soru sormak istiyorum nidilat adlı bir ilaç var rahim kasılmalarını engellemek için kullanııyo siz hiç duymuşmuydunuz bunu

ilkvesoncum şimdi farkettim yazını spral taktırmışsın .biraz rahatsızım demişsin . çok geçmiş olsun canım.kendine iyi bak.

mrb ilk ve soncuğum.doğumdan sonra kilolarımı veremedim ama aşırı kilomda yok .yaram erken iyileşilenlerdenim.ve buyüzden sezeryandan 8-9aysonra gebe kalmak istiyorum.doktorumun hatası yüzünden bebeğimi kaybettim .acaba bundan sonra doktora gittiğimde ne gibi şeyler önersiniz.ne yapmam gerekir?saygılar

merhaba ilkveson öncelikle hepimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler
size bir soru sormak istiyorum nidilat adlı bir ilaç var rahim kasılmalarını engellemek için kullanııyo siz hiç duymuşmuydunuz bunu

nidilatın tansiyon düşürmeye yaradığını biliyorum.lakin bazı böyle ilaçlar kadın doğumdada kullanılıyor ama hangileri ve neden bunu tam bilemiyorum.mesela bir mide ialcı var(adını veremem) bu ilaçı dr vajinaya yerleştiriyor ve rahim çabuk açılıyor doğumda.bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.ama farmokoloji yani ilaç bilgisi çok fazla görmüyoruz.dr un daha iyi bilir saygılar

ya benim sorum biraz acayip ama hamile iken regl olan varmı aranızda yada böyle bişey mümkünmü

evet mümkün.bazı bünyeler adet görmeye devam eder.gebeliğe bir sakıncası yoktur.eğerki adet olduğununzdan eminseniz.karşılıklı sohbet burda yasak olduğu için başkasından cvp alamazsın.saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…