merhaba ilk ve son benim giib birkaç arkadaşta aynı sorundan şikayetçi. sağ kasığımıza iğne gibi batmalar kramplar giriyor. ciddi ciddi acıyor. acaba nedendir?
Selam Ilkveson.benimde Bir Sorunum Var.çok Sik Idrara çikiyorum.gece Uykudan Bile Uyandiriyor Beni.normal Bir Durummu Sence?
idrara sık çıkma yada yakın geçmişte mantar enfesiyonu ve akıntı varmıydı??yaz aylarında mantara karşı daha çok hijyene dikkat edin bu arada.
valla ik ve soncum ben her zaman idrara sık çıkarım. mantaryoktu. akıntıda normal beyaz olan akıntı var. idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyosun sanırım değil mi
SEN HER İHTİMALE KARŞI BİR TİT BAKTIR.HAA BU ARADA SENDE BOLBOL SU İÇMEYİ İHMAL ETME CANIM.SU İÇMEK HEM ENFEKSİYONU DÖKER HEMDE SENİ ZİNDE TUTAR.EĞERKİ SIK İDRARA ÇIKMAK KİŞİSEL BİR ALIŞKANLIKSA TABİ ONU SEN BİLECEN.MESELA BENİM MORALİM BOZUKSA HER YARIM SAATTE BİR WC YE GİDERİM BU BENİM KİŞİSEL ALIŞKANLIĞIM.TİT HEM UCUZ BİR TAHLİL.BAKTIR İÇİN FERAH OLSUN.
ilk ve son acil cevabına ihtiyacım var ben 5. haftalarda evde biraz fazla iş yapmıştım ardından akşam üzeri kahverengi lekelenmem olmuştu 2-3 gün işyerinde bile neredeyse hiç hareket etmeden oturdum,dün işyerimde 6 saat kadar ayakta kalmak zorunda kaldım birazda fazla hareket ettim gece belim inanılmaz derecede ağrıdı,özellikle sırt üstü uzandığımda kopacak sandım sabah uyandığımda geçmişti,biraz önce farkettim yine kahverengi akıntı gibi bişey gelmiş benden çok korkuyorum,doktorum hamileliğinde bi problem yok demişti yani bebek aşağıda falan değilmiş ama neden her seferinde böyle lekeler geliyor çok merak ediyorum ayın 19unda tekrar doktora gidicem ama ozamana kadar bişey olursa diye endişeliyim
geçen pazar sezeryanla doğum yaptım. sütüm gelmedi. bu yüzden biberonla mama verdiler. dün geceden beridir sütüm geliyor gece memeden emdi. ama bugün bütün gün memeyi kabul etmedi bende mecburen mama verdim. biliyorsun sana pompa almaktan bahsetmiştim. eşim bir tane almış ama verim alamadım. senin tavsiye edebileceğin bir pompa varmı. biberonla bile olsa anne sütü almasını istiyorum. yardımların için çok teşekkür ederim
ilkve son bu kez basını ablam için ağrıtıcam üstüne görme nedir? kanama normal adet kanaması gibimi?(rengi süresi) bu kanamalar hamilelikte 9 ay boyunca sürermi?
merhaba ilkveson ben bugün doktora gittim banada haber ver demiştin anlatayım istersen :)) bugün adetim 8. günü dün klomen ilacım bitti follikül mün boyu 11 mm doktorum cumada gel bakalım birden büyüme olup kaçırmayalım dedi aslında pazartesi gitmem gerekiyormuş ama sıkı takip edelim dedi. umarım iyi olur cevaplarsan sevinirim
Canim Sana Bi Soru Sorcam Ben 9 Haftalik Hamileyim Dün öğrendim Daha 9 Haftalik Olduğumu Doktor Eksik Sölemiş Ilk Gittiğimde..
2 Gündür Belime Hafif Hafif Ağrilar Giriyo,ve Bu Aralar Akintim Biras Fazlalaşti Sanki..
Sence Bel Ağrim Normalmi Lütfen Bana Yardimci Olurmusun Ama öyle çok Bi Sanci Değil...
Ben Diğer Bebeğimi 10 Haftalikken Kaybetmiştim Ozaman Belim Aşiri Ağrimişti Ertesi Gün Düşük Yapmiştim..
O Yüzden çok Korkuyorum Buna Bişe Olmasin Diye....
Lütfen Cvp Yazarmisin Canimm..
İLK VE SON 7 AYLIK HAMİLEYİM VE ŞU ANA KADAR ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIM .ÖLÜMLER,EŞİMİN BABASI KALP KRİZİ GEÇİRDİ SONRASI ANJİO VE ONUN SAONRASI 2 DAMAR DEĞİŞTİ.BAYPAS OLDU ŞU AN İYİ ŞÜKÜR.BU OLAYLAR BENİİ ETKİLEDİ YİNE DE ÇOK GÜÇLÜYÜM AMA ETKİLENMEMEK ELDE DEĞİL.BUNLar bebeğimde olumsuzluk yaratırmı acaba.bundan sonra ne yapmalıyım sence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?