Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

merhaba ilk ve son benim giib birkaç arkadaşta aynı sorundan şikayetçi. sağ kasığımıza iğne gibi batmalar kramplar giriyor. ciddi ciddi acıyor. acaba nedendir?

idrara sık çıkma yada yakın geçmişte mantar enfesiyonu ve akıntı varmıydı??yaz aylarında mantara karşı daha çok hijyene dikkat edin bu arada.

Selam Ilkveson.benimde Bir Sorunum Var.çok Sik Idrara çikiyorum.gece Uykudan Bile Uyandiriyor Beni.normal Bir Durummu Sence?

SEMA CANIM SANADA AYNI SORUYU SORUCAM MANTAR ENFEKSİYONU GEÇİRDİNMİ.SIK İDRARA ÇIKMAN NORMAL DEĞİL.TİT BAKTIR LABORATUVARDA KESİN.BOLBOL SU İÇ MADEN SUYU İÇ.SUYU BOL SU İÇ Kİ ENFEKSİYON AKSIN GİTSİN.BİLİYOSUN İLAÇ KULLANMAK PEK İYİ DEĞİL BU DÖNEMDE.

idrara sık çıkma yada yakın geçmişte mantar enfesiyonu ve akıntı varmıydı??yaz aylarında mantara karşı daha çok hijyene dikkat edin bu arada.

valla ik ve soncum ben her zaman idrara sık çıkarım. mantaryoktu. akıntıda normal beyaz olan akıntı var. idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyosun sanırım değil mi

valla ik ve soncum ben her zaman idrara sık çıkarım. mantaryoktu. akıntıda normal beyaz olan akıntı var. idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyosun sanırım değil mi

SEN HER İHTİMALE KARŞI BİR TİT BAKTIR.HAA BU ARADA SENDE BOLBOL SU İÇMEYİ İHMAL ETME CANIM.SU İÇMEK HEM ENFEKSİYONU DÖKER HEMDE SENİ ZİNDE TUTAR.EĞERKİ SIK İDRARA ÇIKMAK KİŞİSEL BİR ALIŞKANLIKSA TABİ ONU SEN BİLECEN.MESELA BENİM MORALİM BOZUKSA HER YARIM SAATTE BİR WC YE GİDERİM BU BENİM KİŞİSEL ALIŞKANLIĞIM.TİT HEM UCUZ BİR TAHLİL.BAKTIR İÇİN FERAH OLSUN.

haklısın canım zaten şeker yüklemesi için gideceğim zaman doktorum yaparız bi idrar tahlili demişti.. bende snein gibiyim kafama bişey takarsam 5 dk da bir giderim. günde 2,5-3 litre su tüketiyorum. çok su içiyorm. çok fazla terlemem var yalnız. bel bölgem genelde nemli oluyor.

ilkve son canım bana catı muayenesi yapılmadı benim 2 dogum olcak ondan olabilirmi benimde cok akıntım var bu aralar dahada cok cagaldı doguma azkaldı ondan olabilirmi doktorum ilaç verdi kulandım ama yinede var
bide benim agrım yok sancı filan normal mi birden mi olcak gece yatar ken agrım oluyor sagdan sola dönerken

Canim Sana Bi Soru Sorcam Ben 9 Haftalik Hamileyim Dün öğrendim Daha 9 Haftalik Olduğumu Doktor Eksik Sölemiş Ilk Gittiğimde..
2 Gündür Belime Hafif Hafif Ağrilar Giriyo,ve Bu Aralar Akintim Biras Fazlalaşti Sanki..
Sence Bel Ağrim Normalmi Lütfen Bana Yardimci Olurmusun Ama öyle çok Bi Sanci Değil...
Ben Diğer Bebeğimi 10 Haftalikken Kaybetmiştim Ozaman Belim Aşiri Ağrimişti Ertesi Gün Düşük Yapmiştim..
O Yüzden çok Korkuyorum Buna Bişe Olmasin Diye....
Lütfen Cvp Yazarmisin Canimm..

merhaba ilkveson ben bugün doktora gittim banada haber ver demiştin anlatayım istersen :)) bugün adetim 8. günü dün klomen ilacım bitti follikül mün boyu 11 mm doktorum cumada gel bakalım birden büyüme olup kaçırmayalım dedi aslında pazartesi gitmem gerekiyormuş ama sıkı takip edelim dedi. umarım iyi olur cevaplarsan sevinirim

merhaba ilkveson yazıların tamamını okudum sizi tebrik ediyorum sade ve çok güzel bilgilendirmişsiniz herkesi. sizden bir ricam var benimde bir problemim var ve bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
ben 10 aydır evliyim son 2 aydır çocuk istiyoruz. geçen ay herhangi bişey kullanmadım bu ay klomen kullandım kullandım ve 5. gün doktora gittim belimde ve kasıklarımda çok feci ağrılar vardı ultrasonla muayene etti 2 tane gelişmiş yumurta olduğunu söyledi bunların çatlaması için pregly diye iğne verdi 5000+5000 ikisini vuruldum ve 3 gün peş peşe ilişkiye girdik. dün karnımın sol tarafında yumurtaların olduğunu söylediği yerde sancılarım oldu. ama bugün çok şükür ağrım yok. çok az hani bastırınca oluyor bide enfeksiyen teşhisi koymuştu doktorum idrar tahlili yaptırmıştım şu an hala onun verdiği ilacı kullanıyorum. bu arada dün akşamdan beri beyaz süt rengi akıntım var bunun nedeni ne olabilir yoksa yine gebe kalamadım mı yani regil mi olacam? zaman ayırdığınız için teşekkürler sevgiyle kalın....

ilk ve son acil cevabına ihtiyacım var ben 5. haftalarda evde biraz fazla iş yapmıştım ardından akşam üzeri kahverengi lekelenmem olmuştu 2-3 gün işyerinde bile neredeyse hiç hareket etmeden oturdum,dün işyerimde 6 saat kadar ayakta kalmak zorunda kaldım birazda fazla hareket ettim gece belim inanılmaz derecede ağrıdı,özellikle sırt üstü uzandığımda kopacak sandım sabah uyandığımda geçmişti,biraz önce farkettim yine kahverengi akıntı gibi bişey gelmiş benden çok korkuyorum,doktorum hamileliğinde bi problem yok demişti yani bebek aşağıda falan değilmiş ama neden her seferinde böyle lekeler geliyor çok merak ediyorum ayın 19unda tekrar doktora gidicem ama ozamana kadar bişey olursa diye endişeliyim

BİLGECE MADEM BURDA YAZDIN AÇIKCA.BENDE BURDAN CVP VEREYİM.MERAK ETME BANA ÖZEL MESAJDAN BU SORU ÇOK AŞIRI GELİYOR.BUNA BİR AÇIKLIK VEREYİM HEMEN BURADA.eğerki boşalma vajina etrafına veya içine yön alarak8FIŞKIRIR TARZDA OLDUYSA VE BU SENİN YUMURTLAMA DÖNEMİNDE OLDUYSA GEBE KALMA RİSKİN VAR.AMA SADECE RİSK.ADETİNİN GECİKMESİ SRESTEN OLABİLİR.SON ADET TARİHİNİ VE SÜRTÜNME TARİHİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM.SANA FİKİR VEREBİLİRİM.

KELEBEK81 ACABA PLESANTA AŞAĞIDA OLABİLİRMİ?*BAZEN PLASENTA VAJİNA TARAFINDA YANİ RAHİMİN VAJİNA ÇIKIŞINA YERLEŞİYOR BUNDAN ŞÜPHELENDİM.BENCE SON GÜNLERDEN BİR DR GİT HEMEN..BANADA HABER ET

SANA TAVSİYE EDİYORUM.ŞİMDİ BENİ İYİ DİNLE.ÇÜNKÜ TEŞEKKÜR EDECEKSİN BANA SONUNDA.ÇOK SIKSIK EMZİRECEKSİN.ISRAR EDECEKSİN KARARLI OLACAKSIN VE SENİ EMECEK.AMA ASLA BİBERONA BAŞVURMA.HER AĞLADIĞINDA EMZİR YILDIZ.ŞU AN SENİN SÜTÜNDE AŞI VAR ONU MİKROPLARDAN VE SARILIKTAN KORUYACAK AŞI MEVCUT SÜTÜNDE.HADİ HEMEN BAŞLA EMZİRMEYE.HER SAAT BAŞI EMZİR.2 SAATTEN FAZLA SAKIIIIIIIIIINNNN UYUTMA UYURSADA UYANDIR EMZİR.BEBEĞİN SARILIK OLABİLİR HER AN.ÇOK ACİL DEDİĞİMİ UYGULA.ÖPTÜM CANIM ALLAH ÖMÜR VERSİN ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.HEMEN EMZİRMEYE BAŞLA.KİMYON VE TARÇINLI SÜTLÜ TATLILAR TÜKET.

İLK VE SON 7 AYLIK HAMİLEYİM VE ŞU ANA KADAR ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIM .ÖLÜMLER,EŞİMİN BABASI KALP KRİZİ GEÇİRDİ SONRASI ANJİO VE ONUN SAONRASI 2 DAMAR DEĞİŞTİ.BAYPAS OLDU ŞU AN İYİ ŞÜKÜR.BU OLAYLAR BENİİ ETKİLEDİ YİNE DE ÇOK GÜÇLÜYÜM AMA ETKİLENMEMEK ELDE DEĞİL.BUNLar bebeğimde olumsuzluk yaratırmı acaba.bundan sonra ne yapmalıyım sence...

ilkve son bu kez basını ablam için ağrıtıcam üstüne görme nedir? kanama normal adet kanaması gibimi?(rengi süresi) bu kanamalar hamilelikte 9 ay boyunca sürermi?

EVET AYNEN ADET KANI GİBİ OLUR GEBE FARKETMEZ GEBE OLDUĞUNU.AYNEN ADET GÖRÜYORMUŞ GİBİ OLUR.HAYIRDIR UMUTLU ABLAN NİYE SORDU.ÜZERİNE FALANMI GÖRÜYOR??

DR UNUN ISRARCI VE TAKİPÇİ OLMASI HOŞUMA GİTTİ DOĞRUSU.dr un bu konunun uzmanı görünüyor.11 mm hiçte fena değil başlangıç için.haberdar olmak isterim yine ihmal etme beni lütfen.

senin yatarak dinlenmeni tavsiye ediyorum.hemde şiddetle tavsiye ediyorum.beslenmene dikkat et ve yatarak dinlen stres yapma.bak ağrım var diyorsun.eğerki çalışman gerekmiyorsa çalışma yada izin al işyerinden rapor al yada ama kesin dinlen.sadece yat ve sadece wc yw kalk başka kalkma.

egemen senide takip ediyorum bütün topiclerde.neden diye sorma ben biraz gebeleri yakından takip ederim yaşantılarınıda bilmek gebeliğin nasıl gittiği hakkında fikir verir bana.ölüm ALLAH ın emri başınız saolsun.kayınpederinde iyiymiş şükür.bak ben 7 buçuk gebeykene buna benzer çok üzüntü yaşadım.ve bebişim o aydan sonra kilo almadı.tam tersine ben su topladım üzüntüden.oğlum şu an 10 aylık ve bazen yüzündeki o hüzünü görüyorum.benimle yaşadığı o hüznü görüyorum egemen.eğerki bebeişime bişey olurmu.yada karakteri değişirmi diye soruyorsan.bebeişinin kalp atışlarını dinlettir derim.ben öle yapardım.ama dediğim gibi oğlum çok uslu ve buğulu bakması bazen bana gebelikte geçirdim ağır üzüntüleri hatırlatıyor.anlatabildimmi bilemiyorum canım arkadaşım.

saol ilk ve son yarın doktora gidicem geçen hafta gidemedim.benim kızda buğulu bakacak kesin.ama elden ne gelirki.güçlü olmaya çalışıyorum herkesten güçlü .insanlara morali ben veriyorum ama bi yere kadar galiba buda.saol cnm çok iii anlıyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…