Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

kızlık zarı herkeste değişme göstermekte ama genelde vajinanın 3 cm içersinde ortası delik bir et parçası.sürtünme ile bozulmaz.ilişki ile bozulur.ama herkeste farklılık gösterir.kiminde kalın kiminde ince,kiminde dantelalı,yada ççift delikli,bunu muayene ile anlarsın.eğerki ilişki olduysa ve kan gelmediyse demekki kalın ve esnekmiş.meark edilcek bişiy yok.demekki doğumda yırtılacak.korkmanı gerektirecek bişiy yok.siz sevginize değer verin yeter değilmi.acı oluyor kızlık bozuulurkene yada ilk ilişki sırasında ama birkaç gece ağrıdan sonra (ilişki sırasında) bu geçiyor.bana sormak istediğin özel bişiy varsa özel mesaj at.

çatı muayenesine gerek yok çünkü 2. doğumun.birinciyi normal yaptıysan gerek yok.mantar enfeksiyonu maalesef gebelerde oluyor.doğumdan sonra geçiyor.ona yapcak bişiy yok ama avonun vajina yıkama sabunu ile yıkayarak azaltabilirsin.doğuma ne kadar var??son adet tarihini verirmisin.??

14 eylül en son ekimde olmadım bide adet düzensizligi vardı internetten hesapladıgımda 21 haziran cıkıyor doktorum 1 temmuzda günün doluyor diyor ayrıca tşklr verdigin bilgiler için cok iyi bir iş yapıyon devamını bekliyoruz :)

28 günde bir adet görüyorsun bunun yarısı 14 eder.23 mayısa 14 eklersek 37 eder.mayıs 31 çekiyor.37 den 31 çıkar.6 haziranda yumurtlaman başlıyor.spermler vajinaya girdimi 5 gün yaşıyor içerde.anlatabildimmi hesaplamayı sana.6 hazirandan 16 hazirana kadar aktifsin ama en aktif zamanın 6 hazirandan sonra başlıyor.6 hazirana kadar ilişkiye girmeyin.6 hazirandan sonra hergün değillll.BİR GÜN BEKLE BİRGÜN İLİŞKİ.BİRGÜN BEKLE BİRGÜN İLİŞKİ.ANLADIN DEMİ.VE BOŞALMA SONRASI AYAĞA KALMADAN AYAKLARI DUVARA DAYA YARIM SAAT BEKLE.SAYGILAR.

21 HAZİRAN ÇIKIYOR BANA GÖREDE.ULTRASON KEMİK HESABI YAPAR.SEN 11 HAZİRANDAN SONRA BEKLEMEYE BAŞLA.AYRICA KARNINDA SERTLEŞMELER VARMI TAŞ GİBİ OLUYORMU KARNIN.SONRADA YUMUŞUYORMU???ALINTILI CVP YAZ TATLIM

YUMURTALARIN ÇATLAMASI İLE AĞRIN OLUYOR.KORKULACAK BİŞİY YOK.BU AKINTI KAŞINTI YAPIYORSA MANTAR.EĞERKİ YAPMIYORSA KİST İN AKINTISIDIR.BUNDADA KORKULACAK BİŞİY YOK.BEKLEYEREK GÖRECEĞİZ REGL DURUMUNU AMA BANA SANKİ NEYSE HEVESLENDİRMEK İSTEMİYORUM.SAYGILAR

Merhaba ilk ve son.Ben endometrium hastasıydım ve çikolata kisti nedeniyle laparoskopi oldum.Şu anda kistlerle ilgili bir problemim kalmadı.Fakat geçen ayki kontrolümde (reglimden 1 hafta sonra gitmiştim)yumurtlama daha olmamış bu ay yumurtlamayacaksın dedi doktorum.O ay yumurtlama yok diye eşimle korunmasız birlikte oldum.Sonraki reglimde çamur gibi bir akıntı oldu ilkgün ve ikincinden sonra açık kırmızı bir kan geldi.Bu ayki kontrolümde doktorum bunun nedeninin üstüne kalma olabileceğini söyledi ama gebelik testi yapmadı.Sence böyle birşey mümkün mü?Birde bu ay yumurtlamanın olmadığını söyledi.Ve yumurtalık takibine başlamalıyız dedi.Yumurtalık takibi nasıl oluyor?

ilkve son canım heveslendirmek mi sankimi bak şimdi işte heyecanladım. ya umarım aklından geçtiği gibidir o zaman varya havalara uçarım. ben yarın progesteron tahlili yaptıracam acaba ordan anlaşılırmı. herşey için teşekkürler canım.

ilk ve son canim ya iysin demi artik aman iyi ol hepimizin sana ihtiyaci var bizim dualarimiz sana yeter kendine iyi bak canim ha bu arada yazdimmi bilmiyorun ben adet oldum 10 haziranda ama gene az geldi düzen bozuldu belkide yarin kontrolum var ogün esimle ilk beraber oldumuzda cok aci duydum sence nedenki canim

ilk ve son ben 27haftaya yenı gırdım 3gün oncede dr bebeğin 1,38grdedı kılosu normal dımı arasıra da bebeğim sertleşıyo karnımda sankı karnımdan dısarı cıkacakmıs gıbı oluyo ellıyorum elıme gelıyo neresını ellıyom bılmıyom ne oluyo ozaman genleşıyomu ne yapıyokı bebeğim ve ben elleyınce rahatsız oluyomudur merak ettım

ilk ve son, şu an için sana herhangibir soru sormıycam hayatım. Sadece bu kadar ciddi ve sabırlı bir şekilde sorulara cevap verdiğin için, ve bize yardım ettiğin arkadaşlarım ve kendi adıma kocaman teşekkür etmek istedim. Allah herşeyi gönlüne göre versin......a.s.

KELEBEK81 ACABA PLESANTA AŞAĞIDA OLABİLİRMİ?*BAZEN PLASENTA VAJİNA TARAFINDA YANİ RAHİMİN VAJİNA ÇIKIŞINA YERLEŞİYOR BUNDAN ŞÜPHELENDİM.BENCE SON GÜNLERDEN BİR DR GİT HEMEN..BANADA HABER ET

ilgilendiğin için teşekkür ederim en erken ayın 19una randevu aldım,daha önce gittiğimde soktor herhangi bir sorun gözükmüyor dedi öyle bir durum olsa göremezmiydiki acaba, son günlerde neden bilmem doktoruma karşı güvensizlik başladı ama bunun elle tutulur bir sebebi de yok,ama dikkat ettim nezaman hareketli olsam bu kahverengi leke geliyor,senide haberdar edicem öğrenince tekrar teşekkürler.

sevgili ilk ve son
daha önce de bahsetmiştim
ben 25.05 de düşük yaptım ve kürtaj oldum
bugün de adetim başladı dr 40 gün içerisinde demişti
Herhangi bir problem belirtisi mi bu sana göre?
şimdiden teşekkürler...

diloş ben sana cvp yazmıştım ama gene kaçırdın sanırım.3 ay korunacaksınki regl lerin düzene girsin.elbette bir düzensizlik söz konusu olur çünkü kürtajda rahimin iç tabakasını kazıyorlar yani deforme oluyor bu adet gördüğümüz ve adetle sökülüp gelen yer.ilişkide acı duydum demişsin,bunu takip et benide haberdar et bakalım devam edecekmi bu durum.

parisli kitap bilgilerinde evet spermler o kadar yaşıyor ama tıppı çok yakından takip ediyorum ve artık en fazla 5 gün yaşadıklarını tespit etmişler.dr ların işine karışmamak şartıyla bilgi veriyorum burada.sanırım sende tedavi görüyorsun.inş bu sefer tutar diyecektimki negatif yazmışsın.ama stres yapma çok kafana takma sadece grip tedavisiymiş gibi bak bu duruma inan daha rahat olursun.bir bölümde abllamı yazmıştım.eniştemde sperm çok az ve ablamın bir overi yoktu.bunu öğrenince stresten gebe kalamıyordu.ve dr bunları tecrit etti,40 gün hastane dışına çıkarmadı.tel yasak iletişim yasak dedi ve başka hiçbir tedavi uygulamadı.hap dahil hiçbişey vrmedi.ve gebe kaldı.darısı sana.

hayır rahatsız olmaz tam tersine sen elledikçe relax olur rahatlar yani bebişin.ama sert darbeler vurma tabi eminim böle değildir ellemelerinde yazdım işte.neyse bebeğin bundan sonra gelişecek bu haftadan sonra bebeğin gram gram büyüymeye hız verecek.sana tavsiyem tuzlu yağlıdan uzak dur meyveye devam et.yoksa sen alırsın lüzünsüz kiloyu.hatta su tuz tutar bünyen şişersin bak.bebeğinin yeri geniş olduğu için istediği gibi oyun oynuyor içerde kendini keşfediyor korkulacak bişiy yok.sertleşme dediğin sadece karnının bi bölgesinde oluyor değilmi?? evetse korkma çünkü ya kafasıdır ya poposu.ama karnının hepsi sertleşeiyorsaaa hemen haber et benii.yada dr a git diyeyeim en iyiysi.

merhaba

ben doktordan geldim adetimin 10. cu günü ve yumurta büyüklüğüm 15mm. doktorum çok iyi dedi pazartesi yine gitcem bu gidişle büyür dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…