ilkveson merhaba bişey sormak istiyorum ben evli değilim ama nişanlıyım kızlık zarı bozulması konusunda bilgi verebilirmisin?ben nişanlımla ilişkiye girmedm yüzeysel yaşadım ama kan gelmedi doktora gittiğimde kan gelir kalın bi yapısı var demişti ama genede merak ediyorum ağrı acı oluyomu bozulduktan sonra çoğunuz evlisiniz bana yardım edrmisinizağrımda acımda olmadı işey olmamıştır dimi korkuyorum
ilkve son canım bana catı muayenesi yapılmadı benim 2 dogum olcak ondan olabilirmi benimde cok akıntım var bu aralar dahada cok cagaldı doguma azkaldı ondan olabilirmi doktorum ilaç verdi kulandım ama yinede var
bide benim agrım yok sancı filan normal mi birden mi olcak gece yatar ken agrım oluyor sagdan sola dönerken
ilk ve soncum benim yumurtlama tarihimi ve nezamanlar ilişkiye girmem gerektiğini söylermisin.acaba zamanımı tuturamıyorum? adet tarihlerim 25 şubat 26 mart 23 mayıs .... haziran ayı ve temuz ayı için verirsen tarihleri sevinirim.. haziran ayı için geç kalmış olabilirim.. temuzu kaçırmayım bariii..bide eşimin 4 gün beklemesi 2 gün beklemesinden daha ii mi sonuç verir... bu arada geçmiş olsun dileklerimleee
14 eylül en son ekimde olmadım bide adet düzensizligi vardı internetten hesapladıgımda 21 haziran cıkıyor doktorum 1 temmuzda günün doluyor diyor ayrıca tşklr verdigin bilgiler için cok iyi bir iş yapıyon devamını bekliyoruz :)
merhaba ilkveson yazıların tamamını okudum sizi tebrik ediyorum sade ve çok güzel bilgilendirmişsiniz herkesi. sizden bir ricam var benimde bir problemim var ve bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
ben 10 aydır evliyim son 2 aydır çocuk istiyoruz. geçen ay herhangi bişey kullanmadım bu ay klomen kullandım kullandım ve 5. gün doktora gittim belimde ve kasıklarımda çok feci ağrılar vardı ultrasonla muayene etti 2 tane gelişmiş yumurta olduğunu söyledi bunların çatlaması için pregly diye iğne verdi 5000+5000 ikisini vuruldum ve 3 gün peş peşe ilişkiye girdik. dün karnımın sol tarafında yumurtaların olduğunu söylediği yerde sancılarım oldu. ama bugün çok şükür ağrım yok. çok az hani bastırınca oluyor bide enfeksiyen teşhisi koymuştu doktorum idrar tahlili yaptırmıştım şu an hala onun verdiği ilacı kullanıyorum. bu arada dün akşamdan beri beyaz süt rengi akıntım var bunun nedeni ne olabilir yoksa yine gebe kalamadım mı yani regil mi olacam? zaman ayırdığınız için teşekkürler sevgiyle kalın....
aynen dediginiz gibi oluyor21 HAZİRAN ÇIKIYOR BANA GÖREDE.ULTRASON KEMİK HESABI YAPAR.SEN 11 HAZİRANDAN SONRA BEKLEMEYE BAŞLA.AYRICA KARNINDA SERTLEŞMELER VARMI TAŞ GİBİ OLUYORMU KARNIN.SONRADA YUMUŞUYORMU???ALINTILI CVP YAZ TATLIM
KELEBEK81 ACABA PLESANTA AŞAĞIDA OLABİLİRMİ?*BAZEN PLASENTA VAJİNA TARAFINDA YANİ RAHİMİN VAJİNA ÇIKIŞINA YERLEŞİYOR BUNDAN ŞÜPHELENDİM.BENCE SON GÜNLERDEN BİR DR GİT HEMEN..BANADA HABER ET
aynen dediginiz gibi oluyor
ilk ve son canim ya iysin demi artik aman iyi ol hepimizin sana ihtiyaci var bizim dualarimiz sana yeter kendine iyi bak canim ha bu arada yazdimmi bilmiyorun ben adet oldum 10 haziranda ama gene az geldi düzen bozuldu belkide yarin kontrolum var ogün esimle ilk beraber oldumuzda cok aci duydum sence nedenki canim
canım beni öyle umutlandırdın ki diyeceğim ama....bir düzeltmede yapmak isterim. bir arkadaşın sorusuna cevap verirken spermler içeride 5 gün yaşıyor demişsin. benim bildiğim spermiumlar kadın vücudunda yaşama süresi ortalama 48-72 saattir. keşke senin yazdığın gibi 5 gün içeride yaşasalar kaz askerler. beklenen mens. 8 gün geçti. bi umut test yaptım lakin (-)(-)(-)
ilk ve son ben 27haftaya yenı gırdım 3gün oncede dr bebeğin 1,38grdedı kılosu normal dımı arasıra da bebeğim sertleşıyo karnımda sankı karnımdan dısarı cıkacakmıs gıbı oluyo ellıyorum elıme gelıyo neresını ellıyom bılmıyom ne oluyo ozaman genleşıyomu ne yapıyokı bebeğim ve ben elleyınce rahatsız oluyomudur merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?