ilk ve son, şu an için sana herhangibir soru sormıycam hayatım. Sadece bu kadar ciddi ve sabırlı bir şekilde sorulara cevap verdiğin için, ve bize yardım ettiğin arkadaşlarım ve kendi adıma kocaman teşekkür etmek istedim. Allah herşeyi gönlüne göre versin......a.s.
dediğini denemiştim sana yazdığımda maalesef sarılık vardı. doktora gittik. tehlikeli değil açlık sarılığı dediler. bizde babası ile konuştuk pompa almaya karar verdik. dün bütün gece sık sık besledik. halsizdi ve sürekli uyuyordu. kendini toparlasın istedik. şiimdi daha iyi. ama senin dedin gibi uykusundan uyandıramıyorum. (aslında bakmayı beceremiyorum.) bizim sorunumuz sütüm olduğu halde beni emmiyordu. bugün emmeye başladı. senin anlayacağın hem mama hemde anne sütü vermeye çalışıyorum. sol memeden emiyor ama sağı kabul etmiyor yada bilemiyorum ben mi beceremiyorum. şimdi uyandıramadım. sol memeyi sağıp biberonla verdim üstüne de mama yedirdim. hastanede ki hemsireler öyle yap demişti. 1 saat sonra tekrar biberonla mama vericem yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. ama sarılık olması beni korkuttu. doktor tehlikeli değil desede bence ilerleyebilir. sevgilerimle.
sevgili ilk ve son
daha önce de bahsetmiştim
ben 25.05 de düşük yaptım ve kürtaj oldum
bugün de adetim başladı dr 40 gün içerisinde demişti
Herhangi bir problem belirtisi mi bu sana göre?
şimdiden teşekkürler...
merhaba
ben doktordan geldim adetimin 10. cu günü ve yumurta büyüklüğüm 15mm. doktorum çok iyi dedi pazartesi yine gitcem bu gidişle büyür dedi
adet şeklinde gelmiyordur eminim.kırmızı renktedir.kimseyi suçlamak istemiyorum neysee.sen adetlerini ve miktarını bir kağıda yaz ama günün gününe yaz.kaç pad falan rengi vs.beni haberdar et.şu an bir problem yok.ama zzaman gösterecek takip et bakalım.çok geçmiş olsun canım.
alalala ben niye bu kadar seviniyorum kii:dance: neyse çok alıştım sana ondandır.bende çok sevindim bitanem hadi bakalım devam....:sm_cool:
canım ya üzme kendini dertleşmek istersen genel sohbete gel biz yanındayız canım a.s.bebeğimi zorla uyandırmak zorunda kalmıyorum çünkü acıktıkca uyanıyor ve tam yemek saatine denk geliyor. dün gece 4 den altıbuçuğa kadar yarı oyun yarı gerçek emzirdim. göğüslerime baktım artık süt kalmamıştı. tekrar mama verdim. güzelce uyudu. şimdi de pompa ile sağdığım sütten verdim. sık sık besliyorum. hem sütüm ile hemde mama ile. psikolojim bozuk haklısın. bilmiyorum belkide destek almalıyım. eşimle ve onun ailesi ile sorunlarım var. eşimin ailesi beni istemedi. evlenmeden önce bir hata yaptım ve hamile kaldım. büyük ablası şle telefonda konuşuyorduk. ufaklıktan kurtul sonrasına bakarız dedi. diğer ablaları aldır ayrıl dedi. eşim beni ve bebeği sevdiğini söyledi ama evlilik aşamasında ne maddi ne manevi hiç bir desteği olmadı hatta acele ediyorsun dedi. evi tuttum, gelinliğimi hallettim. ve tek başıma bir ev kurdum. nikağa bir hafta kala istemeye gelelim. evden gelinliği ile kız gibi .çıksın dediler. sanki ben önüne gelenle yatıyorum adım çıkmış. kendi aldığım gelinlikle çıkıyorum. eşimle bu sözler yüzünden kavga ettik. nikahtan bir gün öncesi eve eşya gidecek. eşim,n annesinin evinden aradım. eşim bağrdı ölüm bile olsa aramayacaksın dedi. nikahtan dönecektim arkadaşlar araya girdi. nikah günü beni yanlız bırakıp ablaları ile dakikalarca konuştu. benim bütün arkadaşım dostum dediğim insanlar ayaklarına gidip konuşmam için bana baskı yaptı . hatta düne kadar hala bana baskı yapılıyordu. ezilen hakarete uğrayan benim.ama özür dilemek zorunda olan benim bu nasıl adalet anlamıyorum. sevgili arkadaşım ben bebeğim için bu açılara katlandım hatta tek başıma onu büyütmeyi bile göze aldım. ağladığında bende ağlıyorum ama neden bir yanım hala doğmasaydı diyor bilmiyorum. şimdi bile ağlamaya başladım. eşimin ablası 1000 ytl borç para vermişti. çok fazla borcumuz var ama bankadan kredi çekildi annem taksitlerini ödüyor o para verildi. bu ablası dün pompayı almış . eşim bunu kabul etmeyeceğimi biliyor bana sormadı bile parasını vereceksin dedim kavga ettik. tabi parayı iade ederse ablası kırılır.ben kırılmışım önemli değil. iki taraftan biri kırılacaksa ben kırılmalıyım. keşke bebeği aldırsaydım diye düşündüm. saniyelık bir düşünce. sonrada ailesine olan nefretim nasıl bebeğimin sevgisinden fazla olur kendime kızdım. kendimdem nefret ettim. çok kötüyüm. şu an bile ağlıyorum. kızımın onlara hala diyecek olmasına katlanamıyorum. yada eşimin ailesi ile görüşmesini kabullenemiyorum. kusura bakma çok uzun yzdım ama dertleşeceğim kimsem yok. sevgiyle kal.
merhaba ilkveson cuğum canım çok sıkkın. biriyle paylaşamazsam iş yerinde oturup ağlayacam vallahi. ya benim akıntım sanki pembemsi gelmeye başladı sanırım regil olacam canım çok sıkıldı. yaaaa tutmadını yine yaaaaaaaa. hem 2 tane yumurta olgunlaşmıştı bari biri biri olsaydı.YUMURTALARIN ÇATLAMASI İLE AĞRIN OLUYOR.KORKULACAK BİŞİY YOK.BU AKINTI KAŞINTI YAPIYORSA MANTAR.EĞERKİ YAPMIYORSA KİST İN AKINTISIDIR.BUNDADA KORKULACAK BİŞİY YOK.BEKLEYEREK GÖRECEĞİZ REGL DURUMUNU AMA BANA SANKİ NEYSE HEVESLENDİRMEK İSTEMİYORUM.SAYGILAR
bebeğimi zorla uyandırmak zorunda kalmıyorum çünkü acıktıkca uyanıyor ve tam yemek saatine denk geliyor. dün gece 4 den altıbuçuğa kadar yarı oyun yarı gerçek emzirdim. göğüslerime baktım artık süt kalmamıştı. tekrar mama verdim. güzelce uyudu. şimdi de pompa ile sağdığım sütten verdim. sık sık besliyorum. hem sütüm ile hemde mama ile. psikolojim bozuk haklısın. bilmiyorum belkide destek almalıyım. eşimle ve onun ailesi ile sorunlarım var. eşimin ailesi beni istemedi. evlenmeden önce bir hata yaptım ve hamile kaldım. büyük ablası şle telefonda konuşuyorduk. ufaklıktan kurtul sonrasına bakarız dedi. diğer ablaları aldır ayrıl dedi. eşim beni ve bebeği sevdiğini söyledi ama evlilik aşamasında ne maddi ne manevi hiç bir desteği olmadı hatta acele ediyorsun dedi. evi tuttum, gelinliğimi hallettim. ve tek başıma bir ev kurdum. nikağa bir hafta kala istemeye gelelim. evden gelinliği ile kız gibi .çıksın dediler. sanki ben önüne gelenle yatıyorum adım çıkmış. kendi aldığım gelinlikle çıkıyorum. eşimle bu sözler yüzünden kavga ettik. nikahtan bir gün öncesi eve eşya gidecek. eşim,n annesinin evinden aradım. eşim bağrdı ölüm bile olsa aramayacaksın dedi. nikahtan dönecektim arkadaşlar araya girdi. nikah günü beni yanlız bırakıp ablaları ile dakikalarca konuştu. benim bütün arkadaşım dostum dediğim insanlar ayaklarına gidip konuşmam için bana baskı yaptı . hatta düne kadar hala bana baskı yapılıyordu. ezilen hakarete uğrayan benim.ama özür dilemek zorunda olan benim bu nasıl adalet anlamıyorum. sevgili arkadaşım ben bebeğim için bu açılara katlandım hatta tek başıma onu büyütmeyi bile göze aldım. ağladığında bende ağlıyorum ama neden bir yanım hala doğmasaydı diyor bilmiyorum. şimdi bile ağlamaya başladım. eşimin ablası 1000 ytl borç para vermişti. çok fazla borcumuz var ama bankadan kredi çekildi annem taksitlerini ödüyor o para verildi. bu ablası dün pompayı almış . eşim bunu kabul etmeyeceğimi biliyor bana sormadı bile parasını vereceksin dedim kavga ettik. tabi parayı iade ederse ablası kırılır.ben kırılmışım önemli değil. iki taraftan biri kırılacaksa ben kırılmalıyım. keşke bebeği aldırsaydım diye düşündüm. saniyelık bir düşünce. sonrada ailesine olan nefretim nasıl bebeğimin sevgisinden fazla olur kendime kızdım. kendimdem nefret ettim. çok kötüyüm. şu an bile ağlıyorum. kızımın onlara hala diyecek olmasına katlanamıyorum. yada eşimin ailesi ile görüşmesini kabullenemiyorum. kusura bakma çok uzun yzdım ama dertleşeceğim kimsem yok. sevgiyle kal.
merhaba ilkveson cuğum canım çok sıkkın. biriyle paylaşamazsam iş yerinde oturup ağlayacam vallahi. ya benim akıntım sanki pembemsi gelmeye başladı sanırım regil olacam canım çok sıkıldı. yaaaa tutmadını yine yaaaaaaaa. hem 2 tane yumurta olgunlaşmıştı bari biri biri olsaydı.
sevgili ebecim,bebegimin hareketlerini 5-6 gündür hissediyorum.ancak benim canım yavrum hep sag tarafımda kıpırdıyor,bunun nedeni ne?bir problem olur mu?bırde 3 lu tarama sonucunda bır degerım 550 de 1 çıktı sızce ayrıntılı ultrasona gerek var mı?(dıgerlerı 99.000 de 1 çıktı)
Aslında haklısın ilkvesoncuğum ama napim içim acıyor bide etraftakilerin dırdırı yok efendim daha olmadımı problem kimde doktora gidin tedavi olun şeklindeki söylentileri beni daha fazla geriyor. Diyeceksinki etrafı takma milletin ağzı torba değilki büzesin ama herkes üstüme çok geliyor ha bide şu var ben annemin evlendirdiği ilk çocuğum ve malesef ki annem böbrek kanseri hastası artı kemik erimesi var kemik erimesinden dolayıda omurlarından ikisinde çatlak var. ve torun hasretiyle yanıp tutuşuyor şu an aslında sağlığı iyi ama doktor son 6 aylık tedavi süreci dedi atlattıysa atlattı. ona torun sevgisini yaşatmak istiyorum çok mutlu olursa moral olur onun için ve kanserin düşmanı moraldir biliyorsunuz. geçen komşumuzun iki kızıda peş peşe doğum yaptı. kadının torunlarını kucağına alıp anneme bak ne kadar güzel nene olmayan bu duyguyu bilemez dedi orda çıldırdım annemin gözlerindeki hüznü görmek yıktı beni. Yanlış anlama sakın ben çok istiyorum anne olmayı hemde bütün kalbimle. Ama annemede bu duyguyu tattırmak istiyorum sanırım duygusallıımın nedenini anlatabildim. Bu arada şu an hiç akıntım yok... şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. neyse bekleyelim ve görelim öyle değilmi arkadaşlar. allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...İSYAN YOK İSYAN YOK.sabır var.ağlama sakın ne kadar güçsüzsün sen böyle.bende bebek yolu bekledim bir sene aynen böyle ama ağlamadım.sen böyle güçsüzlük yaparsan nasıl tutacak yumurtalar.umutsuz oldukça bu iş olmaz.umudun ve sabrın olacak.haberlerini bekliyorum.
selam ben aslında 3-4 aydır istiyorum evliliğimizin il 6 ayı doğum kontrol hapı kullandım ama 4 aydır hep umutlanıyorum ama olmuyor napalım sağlık olsun diyorum inşallah hastalanmam....günaydın herkese.canım seni anlayabiliyorum ama bende bebek isteyenlerdenim.çol geçmiş olsun bu arada canım sen nezamandır istiyosun
merhaba ege denizi umarım hamilesindir. valla benim 7 günüm var ve göğüslerimin uçları daha çok ağrıyor. bide ara ara sol tarafımda iğne batması gibi batmalarım oluyor. ve tabiki akıntı 2 gün boyunca süt renginde akıntım oldu. ama dün sanki pembemsi hafif damarlı gibi akıntım oldu ama bugün yok bişi. benim bu ay iki tane yumurtam olgunlaşmıştı ve çatlama iğnesi vuruldum umarım olur herkes gibi bende çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorum resmen...benimde canım bu 4.cü ay umarım olur.adetime 17 gün var ve göğüslerim acıyo hamile olabilirmiyim acaba :uhm:
valla egedenizciğim daha gecikmem yok. 7 gün var regl olmama. umarım dediğin gibi belirtilerdir de bebişim olur.sağol canım sende iyiki varsın.valla belirtilerin hamilelik belirtileri ama adetin geciktimi
valla egedenizciğim daha gecikmem yok. 7 gün var regl olmama. umarım dediğin gibi belirtilerdir de bebişim olur.
uyarın için sağol egemennn sanırım bizi kastettin ama muhebbet değildi bizzimki sadece bir sorunu paylaşmaktı. ama uyarın için teşekkürler uyacağıma emin olabilirsin.bu arada biriyle bire bir görüşmek istersem nasıl yapacam bunu bilgin var mı?kızlar ilk ve son burada muhabbet istemiyor.sorular karışıyomuş çünkü...
uyarın için sağol egemennn sanırım bizi kastettin ama muhebbet değildi bizzimki sadece bir sorunu paylaşmaktı. ama uyarın için teşekkürler uyacağıma emin olabilirsin.bu arada biriyle bire bir görüşmek istersem nasıl yapacam bunu bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?