Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

bende çok teşekkür ederim sana takip edip birşeyler öğrenebiliyorsan çok mutlu edersin beni.

yıldız tatlım sen ısrarcı ol soluda sağıda emzirmeye çalış.inanki pes edecek ve sarılığı hemen geçecek.uyumasına izin verme lütfennn.uyandır zorla.sık burnunu alsın memeyi.sarılık tedavisi çok zor ve üzücü bir dönem ama emzirirsen bebeğini sen kurtaracaksın bu durumdan.hadi ısrar et.becerirsin elbette.sende şu an ki psikoloji yorgunluk ve birazda bebeği kabullenememe durumu var.sorumluluk aldığının farkındasın ama böyle olacağını ummamıştın değilmi.ağlıyorsundur eminim zaman zaman.ağlamayıda bırak bebeğine sarıl ve sarılıktan kurtar onu.sen onun anasısın senden iyi kim bakar ona.hadi yıldızcığım sabret ve başar.hadii

adet şeklinde gelmiyordur eminim.kırmızı renktedir.kimseyi suçlamak istemiyorum neysee.sen adetlerini ve miktarını bir kağıda yaz ama günün gününe yaz.kaç pad falan rengi vs.beni haberdar et.şu an bir problem yok.ama zzaman gösterecek takip et bakalım.çok geçmiş olsun canım.

merhaba

ben doktordan geldim adetimin 10. cu günü ve yumurta büyüklüğüm 15mm. doktorum çok iyi dedi pazartesi yine gitcem bu gidişle büyür dedi

alalala ben niye bu kadar seviniyorum kii:dance: neyse çok alıştım sana ondandır.bende çok sevindim bitanem hadi bakalım devam....:sm_cool:

cnm çok teşekkürler
adet başlangıcı gibi zaten
bel ağrım karın ağrım falan da var normal adet oluyorum gibi
koyu kırmızı adetim gibi
kimseyi suçlamak istemiyorum demişsin
iyice kafam karıştı...

canım ya üzme kendini dertleşmek istersen genel sohbete gel biz yanındayız canım a.s.

merhaba ilkveson cuğum canım çok sıkkın. biriyle paylaşamazsam iş yerinde oturup ağlayacam vallahi. ya benim akıntım sanki pembemsi gelmeye başladı sanırım regil olacam canım çok sıkıldı. yaaaa tutmadını yine yaaaaaaaa. hem 2 tane yumurta olgunlaşmıştı bari biri biri olsaydı.

sevgili ebecim,bebegimin hareketlerini 5-6 gündür hissediyorum.ancak benim canım yavrum hep sag tarafımda kıpırdıyor,bunun nedeni ne?bir problem olur mu?bırde 3 lu tarama sonucunda bır degerım 550 de 1 çıktı sızce ayrıntılı ultrasona gerek var mı?(dıgerlerı 99.000 de 1 çıktı)

ah be tatlım be şu an seni düşünüyorum bu saatte yaşadıklarının yarısınıda ben yaşadım.şu an metin ol.sana yazacağım çok şey var.ama önce kızına sahip çık.kızına sahip çıkkkkkk.senden başka kimse bakmaz ona.nedeni ise senden bir parça olduğu için hep ezerler senden alamadığı kini ondan alırlar.o yüzden kızına sahip çık.bende geçtim o yoldan.şu an nasılsın dersen.ehh işte iyiyim.eşim ailesiyle görüşsede umursamıyorum.yüzlerine yapmacık gülüp geçiyorum.evime gelirlerse umursamadan yemeklerini koyup fazla sohbet etmiyorum.halalarından nefret ediyorum.yaptıkları hala şuramda taaa içimde yanii.gitmiyor zaman ilaç olmuyor.ama eşim biraz değişti.bana karşı çok saygılı oldu(nede olsa para getiriyorum çalışıyorum)ailemden korkar oldu.onu terketmemden korkar oldu.aile meselelerine karışmıyorum olsun kardeşindir yardım et falan deyip geçiştiriyorum.çok kızsam bile belli etmiyorum.senağlama anlayacağın sabrediyorum ama oğlum için değil.yuva dağılmasın diye.ama aklımda hep inceldiği yerden kopsun cümlesi var.kırılırım ama eğilmem.oğluma benden başkası bakmaz yıldızım.sende bir an önce ayaklarının üstüne bas.eşin ya gerçekleri görecek yada sen bi yol bulacaksın hayatına.ama şu an o geçmişi düşünme.KIZININ SAĞLIĞINI VE MUTLULUĞUNU DÜŞÜN.CANIM ÜZÜLME.HERKESTE VAR BU SORUN HEMEN HEMEN.sen sevgini aşıla kızına.ben öyle yaptım.tek varlığım oğlum.:asigim:

İSYAN YOK İSYAN YOK.sabır var.ağlama sakın ne kadar güçsüzsün sen böyle.bende bebek yolu bekledim bir sene aynen böyle ama ağlamadım.sen böyle güçsüzlük yaparsan nasıl tutacak yumurtalar.umutsuz oldukça bu iş olmaz.umudun ve sabrın olacak.haberlerini bekliyorum.

ayy yaa gebe olasım geldi yenide ria taktırmıştım.naniknanik şaka.hayır canım neden bir problem olsun bırak çocuk istediği gibi istediği yerde oynasın.yer geniş nasıl olsa hareketlerini istediği gibi yapıyor.no problem.3 lü taramayı hiç kafana takma kardeş.eğer amnio sentes derse dr un.git yaptır.ama umutsuz olma emi.sonuçlardan pek anlamam.gereksiz geliyorda o yüzden anlamam diyorum yoksa araştırır anlarım.99.000 de bir demek:yani 99000 gebede bir görüleme riski var demek anlamı.550 gebede 1 görülme riski demek diğeride.ona bakarsan benim değerlerimde 251 de 1 çıkmıştı.yani daha riskli.ama ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜR SAĞLIKLI.TABİKİ GİTTİM AMNİOSENTES YAPTIRDIM.AMNİOSENTESDE TAHLİL GÜZEL ÇIKTI TEMİZ YANİ.SAYGILAR.

Aslında haklısın ilkvesoncuğum ama napim içim acıyor bide etraftakilerin dırdırı yok efendim daha olmadımı problem kimde doktora gidin tedavi olun şeklindeki söylentileri beni daha fazla geriyor. Diyeceksinki etrafı takma milletin ağzı torba değilki büzesin ama herkes üstüme çok geliyor ha bide şu var ben annemin evlendirdiği ilk çocuğum ve malesef ki annem böbrek kanseri hastası artı kemik erimesi var kemik erimesinden dolayıda omurlarından ikisinde çatlak var. ve torun hasretiyle yanıp tutuşuyor şu an aslında sağlığı iyi ama doktor son 6 aylık tedavi süreci dedi atlattıysa atlattı. ona torun sevgisini yaşatmak istiyorum çok mutlu olursa moral olur onun için ve kanserin düşmanı moraldir biliyorsunuz. geçen komşumuzun iki kızıda peş peşe doğum yaptı. kadının torunlarını kucağına alıp anneme bak ne kadar güzel nene olmayan bu duyguyu bilemez dedi orda çıldırdım annemin gözlerindeki hüznü görmek yıktı beni. Yanlış anlama sakın ben çok istiyorum anne olmayı hemde bütün kalbimle. Ama annemede bu duyguyu tattırmak istiyorum sanırım duygusallıımın nedenini anlatabildim. Bu arada şu an hiç akıntım yok... şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. neyse bekleyelim ve görelim öyle değilmi arkadaşlar. allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...

günaydın herkese.canım seni anlayabiliyorum ama bende bebek isteyenlerdenim.çol geçmiş olsun bu arada canım sen nezamandır istiyosun
selam ben aslında 3-4 aydır istiyorum evliliğimizin il 6 ayı doğum kontrol hapı kullandım ama 4 aydır hep umutlanıyorum ama olmuyor napalım sağlık olsun diyorum inşallah hastalanmam....

benimde canım bu 4.cü ay umarım olur.adetime 17 gün var ve göğüslerim acıyo hamile olabilirmiyim acaba :uhm:
merhaba ege denizi umarım hamilesindir. valla benim 7 günüm var ve göğüslerimin uçları daha çok ağrıyor. bide ara ara sol tarafımda iğne batması gibi batmalarım oluyor. ve tabiki akıntı 2 gün boyunca süt renginde akıntım oldu. ama dün sanki pembemsi hafif damarlı gibi akıntım oldu ama bugün yok bişi. benim bu ay iki tane yumurtam olgunlaşmıştı ve çatlama iğnesi vuruldum umarım olur herkes gibi bende çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorum resmen...
bu site ve üye arkadaşlar çok iyi geldi bana iyiki varsınız...

ilk ve son 62 olan ben şu an 81.200 yani 82 yim.artık sütü azaltsam bi sakıncası olur mu...bu arada ödem yokmuş ayaklarımda.dün gittim dr.a 1322 gr 33 cm dedi.iyi mi cnm 28+6 idi dün.bide şu an oturuyo kafası göğüs kafesimde döner dedi.ama ben zaten sezeryan istiyorum ya farketmez dimi dönmesede.bide dr.um epidrale karşıyım dedi...ama daha sık görüşücez dedi öteki aydan itibaren bakarız bakarız dedi.kahvaltıda ne yesem yeterli olur..az yiyince sanki bebek gelişemez gibi geliyor...

kızlar ilk ve son burada muhabbet istemiyor.sorular karışıyomuş çünkü...
uyarın için sağol egemennn sanırım bizi kastettin ama muhebbet değildi bizzimki sadece bir sorunu paylaşmaktı. ama uyarın için teşekkürler uyacağıma emin olabilirsin.bu arada biriyle bire bir görüşmek istersem nasıl yapacam bunu bilgin var mı?

cnm genel muhabbete gelebilirsin ordan muhabbete devam edebilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…