canım teşekkür ederim. ama genel sohbet odasına girmeyi bilmiyorum. nasıl girebilirim.
ilk ve son 62 olan ben şu an 81.200 yani 82 yim.artık sütü azaltsam bi sakıncası olur mu...bu arada ödem yokmuş ayaklarımda.dün gittim dr.a 1322 gr 33 cm dedi.iyi mi cnm 28+6 idi dün.bide şu an oturuyo kafası göğüs kafesimde döner dedi.ama ben zaten sezeryan istiyorum ya farketmez dimi dönmesede.bide dr.um epidrale karşıyım dedi...ama daha sık görüşücez dedi öteki aydan itibaren bakarız bakarız dedi.kahvaltıda ne yesem yeterli olur..az yiyince sanki bebek gelişemez gibi geliyor...
mrb ilk ve soncuğum.bizleri bilgilendirdiğin çok teşekkürler.seni bir arkadaşıma anlattım ve oda benden kendisi hakkında bir soru sormamı söyledi .ilk gebelik için ilişkiye girdiğinde hamile olduğu enaz kaç gün içinde ortaya çıkar .ne gibi test yapılmalı diye sordu bilgilendirirseniz seviniriz.teşekkürler
saol arkadaşım. bende kızıma sarıldım. artık meme emiyor ama sütüm az. çoğalsın diye bol sıvı alıyorum ve dediğin gibi sütlü şeyler yiyorum. sana yazıyı yazdıktan sonra eşim aradı. eşime sana kızgınım dedim. peki dedi kapattık.sonra tekrar aradı. pompayı iade ederim. dedi. aslında ailesine ziyarete gittiği zaman tartışıyoruz. normalde iyi ama ayaklarımın üstünde durmam lazım o konuda haklısın. bebeğim çok iyi sarılık tam geçmedi ama meme emiyor mama da yiyor. kendini bayağı toparladı. bu yüzden çok mutluyum.
meraba ilk ve son benimde bir sorum olucak cevaplandırırsan sevinirim. ben 7haftalık hamileyim ve iki gündür koyu sarı renkte ara ara akıntım oluyo ben çok korkuyorum bu düşük belirtisi olabilirmi.dr.sordum bişey olmaz kanaman gelirse beni ara dedi ama yinede endişeliyim gögüslerimdeki şilikte biraz hafifledi
ilkvesoncum kolay gelsin...Benim de bir sorum var, 2 gündür sırtım çok ağrıyor, yatınca bazen rahatlıyorum, bi de kasıklarıma ve bacaklarıma arasıra saniyelik kramplar giriyor, doğumun yaklaştığının işareti olabilir mi?
göğüslerin hep şiş kalmaz.zamanla hafifleyecek.ama sarı akıntı belkide iltihap çıkmıştır dışarı gebelik yerleştikçe iltihap dışarı çıkmıştır.aklıma birtek bu geliyor korkulacak bişiyde değil bu.ama kaşıntın varsa bu akıntı kaşıntı yapıyormu.idraryolların nasıl.sık idararar çıkıyormusun.mantarda gebelikte özellikle bu yaz mevsiminde çok sık görülür.ama kanama,bel ağrısı,kasık ağrısı şiddetli,mide bulantısı aşırı,kusma yediklerini kusma varsa hemen dr git.
22 Eylül son adetim, doğum çantam hazır 2 haftam var aslında ama olabilir mi diye düşündüm, sağol, kolay gelsin.
verdiğin bilgiler için teşekkür aderim. kaşıntım yok ama sadece idrara çok çıkıyorum birde kasık ağrım oluyor arada bir diğer belirtiler yok.
benımde ılk sorum cevaplarsan cok sevınırım.4,5 aylık hamıleyım ama kasıklarım ve belım cok agrıyo ıdrarımı yaparkende kasıklarım agrıyo sence normalmı.cocugu asagıda tasıdıgın ıcın dıyolar ama bılemıyorum.dr.da bıs orun yok dıyo.sımdıden tesekkurler
meraba ilkveson yine ben gecen ayki asilamam tutmamisti bu ay yeniden oldum (insallah bu ay tutar)benim sormak istedigim gecen ay asilamami olurken canim cok acidi rahim girisi darmis ve yapisiklik olmus dedi doktorum bu yuzdende gebelik olmayabilir dedi.sunlari cevaplarsan sevinirim canim 1)rahim girisi yapisikligi neden kaynaklaniyor ve ilaci yokmu? 2)gecen ayki asilamamda yapisikligi acarken rahimi kanattilar o yuzden tutmamis olabilirmi?? canim verecegin cevaplar benim icin bir umut olacak heyecenla bekliyorum...sevgiler
29 haziran doğum tarihin sanırım benim hesabıma göre böyle.bence artık hazırlıklı ol herşeye.ALLAH BİR SOLUKTA KURTARSIN CANIM.HABERİNİ BEKLİYORUM ARTIK.BENİ HABERSİZ BIRAKMA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?