Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

mrb ilk ve soncuğum.bizleri bilgilendirdiğin çok teşekkürler.seni bir arkadaşıma anlattım ve oda benden kendisi hakkında bir soru sormamı söyledi .ilk gebelik için ilişkiye girdiğinde hamile olduğu enaz kaç gün içinde ortaya çıkar .ne gibi test yapılmalı diye sordu bilgilendirirseniz seviniriz.teşekkürler

meraba ilk ve son benimde bir sorum olucak cevaplandırırsan sevinirim. ben 7haftalık hamileyim ve iki gündür koyu sarı renkte ara ara akıntım oluyo ben çok korkuyorum bu düşük belirtisi olabilirmi.dr.sordum bişey olmaz kanaman gelirse beni ara dedi ama yinede endişeliyim gögüslerimdeki şilikte biraz hafifledi

bebeğin gelişimi çok güzel.süt içmek yerine yoğurt vs devam edersin.sezaryan olmayı kafaya koyduysan egemencim farketmez bebeğin pozisyonu.epiduralli sezaryan yaptırma bende tavsiye etmiyorum canım.sana zor olur,hem omuriliğinden uğraştıracaksın hemde zaten bebeği gördükten sonra gene uyutuyorlar.epidural çok gereksiz sezaryanda.normal kahvaltını et.sakın çok yiyeyim deme.kiloyu sen alırsın bu aydan sonra.bebek gerekli olanı alır geri kalan kilo sana kalır bak.sölemedi deme.karnın doyuncaya canın istediği kadar ye..ama kepekli çavdarlı ekmekle ye.sakın çok yiyeyim diye düşünme.zaten mide yanmaların baaşlayınca atıştırmak zorunda kalacaksın yakında.şimdiden depo yapma.bolbol su iç.bebek döner daha..oooo ne pozisyonlara girer daha merak etme.

soruyu tam anlayamadım.ama anladığım kadarıyla cevaplayayım.ilk ilişkiden sonra regl beklemeli.ama regline birkaç gün varkenede bazen testlerde çıkıyor gebelik.yani bugün ilişki yarın test diye bişiy yok.illaki regl beklenecek.regl den sonra kandan gebelik testi kesin sonuç verir.

ilkvesoncum kolay gelsin...Benim de bir sorum var, 2 gündür sırtım çok ağrıyor, yatınca bazen rahatlıyorum, bi de kasıklarıma ve bacaklarıma arasıra saniyelik kramplar giriyor, doğumun yaklaştığının işareti olabilir mi?

bebeğini ne kadar çok emzirirsen o kadar çok sütün gelecek.tarçınlı boza.ve tarçınlı sütlaç ye muhakkak bak nasıl fışkıracak sütler.hadi bakalım tatlım.bozma moralini.benim eşimde delünün biriydi.ya yola gelecek ya yola gelecek başka çaresi yok bu erkeklerin.ama sakın ailesini kötüleme ona.tam tersine sesini çıkarma,hatta umursama,aklını başka şeylere ver.ilerleyen zamanda göreceksin farkı.biliyorum bende işte hazmedemiyordum.içime sığmıyordu yaptıkları ama bu yolla mutlu oldum ve oğluma srılıp yaşıyorum işte.hayat be kardeş hayat işte.sen annesin hangi baba evlatlarına sahip çıkıyor çok nadir demi.ama anneler sağlam olmalı evlatlarını kanatlarına almalı.kızını çok öpüyorum bitanem.

göğüslerin hep şiş kalmaz.zamanla hafifleyecek.ama sarı akıntı belkide iltihap çıkmıştır dışarı gebelik yerleştikçe iltihap dışarı çıkmıştır.aklıma birtek bu geliyor korkulacak bişiyde değil bu.ama kaşıntın varsa bu akıntı kaşıntı yapıyormu.idraryolların nasıl.sık idararar çıkıyormusun.mantarda gebelikte özellikle bu yaz mevsiminde çok sık görülür.ama kanama,bel ağrısı,kasık ağrısı şiddetli,mide bulantısı aşırı,kusma yediklerini kusma varsa hemen dr git.

özüm artık 38 hafta bittiyse rahim egzersiz yapar doğum için.sertleşip yumuşar ama ağrısız olur.sırtındaki ağrılar maalesef omurgamız eğriliyor artık son zamanlar ağırlaşıyoruz o yüzden ağrılar oluyor.beline yastık koy muhakak otururkene.son adet tarihini yazmamışsın.ama artık doğum çantanı hazır tut.

22 Eylül son adetim, doğum çantam hazır 2 haftam var aslında ama olabilir mi diye düşündüm, sağol, kolay gelsin.

verdiğin bilgiler için teşekkür aderim. kaşıntım yok ama sadece idrara çok çıkıyorum birde kasık ağrım oluyor arada bir diğer belirtiler yok.

meraba ilkveson yine ben gecen ayki asilamam tutmamisti bu ay yeniden oldum (insallah bu ay tutar)benim sormak istedigim gecen ay asilamami olurken canim cok acidi rahim girisi darmis ve yapisiklik olmus dedi doktorum bu yuzdende gebelik olmayabilir dedi.sunlari cevaplarsan sevinirim canim 1)rahim girisi yapisikligi neden kaynaklaniyor ve ilaci yokmu? 2)gecen ayki asilamamda yapisikligi acarken rahimi kanattilar o yuzden tutmamis olabilirmi?? canim verecegin cevaplar benim icin bir umut olacak heyecenla bekliyorum...sevgiler

22 Eylül son adetim, doğum çantam hazır 2 haftam var aslında ama olabilir mi diye düşündüm, sağol, kolay gelsin.

29 haziran doğum tarihin sanırım benim hesabıma göre böyle.bence artık hazırlıklı ol herşeye.ALLAH BİR SOLUKTA KURTARSIN CANIM.HABERİNİ BEKLİYORUM ARTIK.BENİ HABERSİZ BIRAKMA.

dr un bişiy yok diyorsa benim bişiy demem saçma olur.ama çok şüphen varsa tit baktır.yani tam idrar tahlili.orada çıkar bir bakteri falan varsa.ayakta fazla kalıyorsanda bu hiissii duyarsın ancak onuda söleyeyim.saygılar.bolbol su içmeyi ihmal etme.

1-rahim ağzı doğuştan yapışıktır ve ilacı yoktur.cerrahi olarak açılabilirmi onuda bilmiiyorum.2-eğer raim ağzı kanayarak açıklık oluştuysa ve bu açıklık bir süre kaldıysa evet düşük sebebi olabilir.bazen doğuşten rahim ağzı açık olanlarla çok karşılaştım sen ilksin gördüğüm.rahim ağzı geniş olanlara düşük yapmasın diye 1 buçuk aylık gebeykene rahim ağzını dikildiğini biliyorum.saygılar.

ilk ve son canim kontrolede gittim doktora aci duydugumu dedim sanada demistim bisey yok kan aldi hersey cok güzel dedi ilk iliski oldugu icinmis sanirim gecti suan gayet iyiyim sagol cevapladigin icin

29 haziran doğum tarihin sanırım benim hesabıma göre böyle.bence artık hazırlıklı ol herşeye.ALLAH BİR SOLUKTA KURTARSIN CANIM.HABERİNİ BEKLİYORUM ARTIK.BENİ HABERSİZ BIRAKMA.

29 Haziran, doğru ilkveson, daha sancı falan yok, doğuruyum hemen haber vericem. Sana da kolay gelsin, düğün telaşı içinde bize de yetişiyosun, kızkardeşine mutluluklar diliyorum.

selam ilkveson sana bi sorum olacak...ben 4 sene evvel doğum yaptım ve hiç muayeneye gitmedim o günden beri adetim 7 gün geliyor bitiyor iki gün sonra çamur gibi yapışkan bir sıvı geliyor buda 2 gün sürüyor bu normalmi rahmimde yara vs belirtisi olabilirmi?birde 5 aydır korunmamama rağmen hamile kalamıyorum bununla alakalı olabirmi?

Günaydın ilkveson. Sana birşey sormak istiyorum.Galiba bende hemoroid olduuu:sm_confused:biri diğerine göre daha küçük.Çok moralim bozuluyor. İnternette şöle bir baktım hamilelikte artarmış filan diyor.Bunun için hamilelik döneminde yapılabilecek tedavi varmı biliyormusun?Ne yapmalıyım?Bide bu olay normal doğuma sorun teşkil edermi hayatım biliyormuusun?Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…