Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son canim kontrolede gittim doktora aci duydugumu dedim sanada demistim bisey yok kan aldi hersey cok güzel dedi ilk iliski oldugu icinmis sanirim gecti suan gayet iyiyim sagol cevapladigin icin

aay resimdeki sensin ve oğlun.gördüğüme sevindim doğrusu.geçmiş olsun diloş

hemen hormon tahlili yaptırmanı tavsiye ediyorum.ne olduğu ortaya çıkacak kesin.çamur gibi gelmesi hormonlarla alakalı.rahimin iç tabakası soyulup gelir adet olurkene işte orada bir problem var ve gebe kalmana engel oluyor.tahlil sonuçlarını merak ederim haberdar et.saygılar.

nee hemoroidmi.??normal doğum yapabilirsin elbette ama hemoroidin çok acıyacak doğumdan hemen sonra.aynı acıyı ben yaşadım.dikişlerim hiç acımadı ama gelgelelim oturamadım yaaa hemde 15 gün.çoook geçmiş olsun.şu an hemoroidim geçti o tam olarak kalmıyor doğumdan sonra.gebelikte oluşuyor ve gebelik sonrası bazıları geçiyor.kabız kalmamaya dikkat et.ama hiç kabız kalma yada ishal olma sakın.kontrole gittiğinde kesin söle dr una.bir tedavisi yok gerçi ama ondanda iyi bilgiler alırsın.saygılar.

il ve soncum,senden bi konuda bilgi almak istiyorum,benim adetime tam oarak 6 gün var,ama son 3 gündür devamlı akıntım var,beyaz renkli ve kokusuz ilk başlarda hiç umursamadım,ancak bugün bu miktar çok arttı,çok özür dileyerek ve anlayışına sığınarak söylüyorum tuvaletimi yaparken çok miktarda geldi,ilkkez böyle birşey başıma geliyor,yardımcı olursan çok sevinirim,şimdiden gösterdiğin sabır ve anlayış için teşekkürler...

aay resimdeki sensin ve oğlun.gördüğüme sevindim doğrusu.geçmiş olsun diloş

canim resimdeki ben degilim kizim ve oglu ama kizima bak ayni ben kimse inanmiyor anne kiz oldumuza erken evlenince böyle oluyor buarada sanada kolay gelsin kardesinede mutluluklar diliyorm canim benim

bide ilkvesonnn ıkınmaktan dahada artarmı doğumda ay ne bileyim çok kötü olurmuuu?

ilk ve son merhaba seni tebrik etmek istiyorum gerçekten bu kadar soruna bu kadar derde nasıl yetişiyorsun anlamıyorum valla süpersin tebrikler... herkesin olduğu gibi benimde sana ufak bi sorum olucak bilmiyorum hatırlıyormusun ama 19 günlük taze anneyim meme ucu yaramı yazmıştım sana bal mumunu önermiştin ama ben bulamadım,bildiğin başka bişey varsa onuda yazarmısın+neyi yersem sütüm daha çok olur bizim kıza yetmiyor sütüm 2-3 akşamda bir mama yeriyorum 30cc başlangıç maması hastaneden vermişlerdi anne sütüne çok yakın diyorlar bide en fazla günde ne kadar vermem lazım (bi sorum olcak dedim ne kadar sordum dimi...insan acemi olunca merak konusu çok oluyor..) şimdiden çok teşekkürler görüşmek üzere..

KELEBEK81 ACABA PLESANTA AŞAĞIDA OLABİLİRMİ?*BAZEN PLASENTA VAJİNA TARAFINDA YANİ RAHİMİN VAJİNA ÇIKIŞINA YERLEŞİYOR BUNDAN ŞÜPHELENDİM.BENCE SON GÜNLERDEN BİR DR GİT HEMEN..BANADA HABER ET
Canım bugün doktora gittim saatlerdir bana verdiği cd de bebeğimin hareketlerini seyrediyorum inanılmaz mutlu oldum,oğlumun pipisini bile gördüm okadar hareketliydiki şaşırdım,plasenta aşağıda değil normal herşey dedi akıntılar için demekki fazla hareket etmeyeceksin dedi şimdilik bu kadar öptüm çok

merhaba ilkveson dün doktora gittim yumurtam 21,5mm olmuş çatlatma iğnesi oldum akşam 6 da bu gece çalışmalara başlıycaz:dance:

merhaba sevgili ilk ve son sana ne kadar teşekkür etsek azdır bıkmadan usanmadan bizimle ilgileniyosun.ben şu anda hamileliğimin 31.haftası içindeyim ve allah nasıp ederse normal doğum istiyorum geçen ay gittiğimde bebeğim ters duruyodu ama doktorum bunun önemli olmadığını daha erken olduğunu döneceğini söyledi.bu gün dra kontrole gidicem merak ediyorum eğer hala dönmediyse artık dönmez mi bunun belli bir zamanı var mı inan çok canım sıkılıyo bu duruma

merhaba ilk ve son..sana daha öncede 81. sayfadan sorumu yöneltmiştim cevapladığın vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim benim sorunum gebe kalamamak geçen ay dr.um isteği üzerine ginera adlı doğum kontrol ilacını kullandım ve çok şükür bitti dün doktora gittim bana gonaphene adlı ilacı verdi ben bu ilacı daha önce 3 ay kullandım bir sonuç olmadı daha önce gebe kalabildiğim içinde eşim sperm testi yaptırmak istemiyor bu yüzdende dr.um sana uygulayabilecek tedavim bu ay son olur dedi bakalım inşallh bu ay yumurtam güzel büyür sence gonaphene ne kadar etkili bir ilaç bunu günde 2 doz 5 gün olarak kullanıcam daha sonra ne yapmam gerekir bide ilşki ne zaman olmalı vede eşim sperm testi yaptırmaz tedaviye devam edemiyecekmiyim ne yapmam lazım ilgin şimdiden için saol..

kokusuzsa ve birkereliğine mahsus olduysa bir problem yok.yumurtlamadan ileri geldiğini düşünüyorum.ama sen takip et devamlı böylemi oluyor.bir kere olduysa hemen diyemeyiz şu var bu var diye.takip et bakalım.

kokusuzsa ve birkereliğine mahsus olduysa bir problem yok.yumurtlamadan ileri geldiğini düşünüyorum.ama sen takip et devamlı böylemi oluyor.bir kere olduysa hemen diyemeyiz şu var bu var diye.takip et bakalım.

son 4 gündür az miktarda var ,ancak adetime 5 gün var yumurtlamam bu kadar gec kalmış olabilirmi?

canım herkese uzun uzun yazamıyorum düğün telaşından.adetinmi başladı 18 gün önce yoksa adetinden 18 gün önceni göğüs acıların başladı??göğüs muayenesi yap kendi kendine.googleden bakarsan meme muayenesi diye bulabilirsin resimli olarak.saygılar.eğer kitleye falan rastlarsan heber et.

merhaba erguvan bende 4 yıl önce doğum yaptım.. 1 senedir korunmadığım halde bebek sahibi olamıyorum .. hormon testlerim normal çıktı yumurtalıklarım da normal ama hamilelik hala yok... beni durumundan haberdar edersen sevinirim.. mutlaka testlerini yaptır için rahat olsun..

selem ilkveson ben yine adet oldum yani bebek hayallerim suya düştü.. hormonlarım yumurtalarım testlerde hep normal çıktı..ama dr. bana yumurtlama için bi ilaç verdi. sonuçlar normalse niye bu ilacı kullanayımki dedim olsun kullan dedi. ama kullanmadım bu sefer kullanmayı düşünüyorum ama emin değilim sence kullanmamın bi yan etkisi zararı olurmu? şimdiden teşekkürler düğününüz hayırlı olsun allah onları mutlu etsin...

sen geçmişide yüzüne vurma.bırak kendi görsün gerçekleri.ağzını bile açma.KABIZLIK İÇİN BOL BOL EMZİR EMZİRKİ BAĞIRSAKLARI SÖKÜLSÜN.MEMEUCU İÇİN BAL MUMU AL TAVADA HAFİF ERİT KREM GİBİ ONUN İÇİNE AZ BİŞİY ZEYTİNYAĞI SÜR.BUNU GÜNDE İSTEDİĞİN KADAR YAPABLİLİRSİN.BEBEĞİNİ EMZİRİRKENE MEMENİ SİLMENE GEREK YOK.BAL MUMU VE ZYTİNYAĞI ZARAR VERMEZ BEBEĞE.HATTA KABIZLIĞINA İYİ GELİR. MAMAYI AZALT MEMEYE YÜKLEN.ACİLEN CVP VERİYOM MALUM DÜĞÜN HAZIRLIĞI.

SOYTARI MEMEUCUNU ISLAK BIRAKMA VE BEYAZ BİR MENDİLİ HAP SÜTYENİNDE DURSUN MEMENİ KORUSUN.AMA SABUN FALAN SÜRME MEMENE.MEMEUCU İÇİN ZEYTİNYAĞI SÜR BAKALIM TEK İYİ GELİR İNŞALLAH ÇÜNKÜ AMCAMINKIZI DOĞUM YAPTI ONA UYGULADIK SÜPER İYİ GELDİ BEBEĞEDE ZARARI YOK.SÜTÜNÜ KİMYONLU YİYECEKLER VE TARÇINLI SÜTLAÇ VE BOZO ÇOĞALTACAK.DENE VE GÖR.SÜTLAÇ TARİFİDE VEREYİMMİ. ŞAKA :))) MEMEUCUNA ECZANEDEN ALACAĞIN BİR POMADDA SÜREBİLİRSİN AMA BEBEĞİN EMMEDEN ÖNCE SİLMEN GEREKİR BİLİYOSUN.ZEYTİNYAĞI SÜR BAKAM SENDE.ACEMİLİK DEĞİL BUNLAR GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMAKTIR.NE GÜZEL ANNE OLMAK ÇOCUKLAR DÜNYANIN TÜM GÜZELLİKLERİNE LAYIKLAR.

ÇOK SEVİNDİM CANIM YA.BENDE MERAK İÇİNDEYDİM DEVAMLI AÇIP BAKIYODUM YAZMIŞMI GİTTİMİ ACABA DİYE DR A.NEYSE SEVİNDİM.FAZLA HAREKETTEN KAÇIN.AMAN BİŞİY OLMAZ DEME SAKIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…