ilk ve son canim kontrolede gittim doktora aci duydugumu dedim sanada demistim bisey yok kan aldi hersey cok güzel dedi ilk iliski oldugu icinmis sanirim gecti suan gayet iyiyim sagol cevapladigin icin
selam ilkveson sana bi sorum olacak...ben 4 sene evvel doğum yaptım ve hiç muayeneye gitmedim o günden beri adetim 7 gün geliyor bitiyor iki gün sonra çamur gibi yapışkan bir sıvı geliyor buda 2 gün sürüyor bu normalmi rahmimde yara vs belirtisi olabilirmi?birde 5 aydır korunmamama rağmen hamile kalamıyorum bununla alakalı olabirmi?
Günaydın ilkveson. Sana birşey sormak istiyorum.Galiba bende hemoroid olduuu:sm_confused:biri diğerine göre daha küçük.Çok moralim bozuluyor. İnternette şöle bir baktım hamilelikte artarmış filan diyor.Bunun için hamilelik döneminde yapılabilecek tedavi varmı biliyormusun?Ne yapmalıyım?Bide bu olay normal doğuma sorun teşkil edermi hayatım biliyormuusun?Şimdiden çok teşekkür ederim.
aay resimdeki sensin ve oğlun.gördüğüme sevindim doğrusu.geçmiş olsun diloş
nee hemoroidmi.??normal doğum yapabilirsin elbette ama hemoroidin çok acıyacak doğumdan hemen sonra.aynı acıyı ben yaşadım.dikişlerim hiç acımadı ama gelgelelim oturamadım yaaa hemde 15 gün.çoook geçmiş olsun.şu an hemoroidim geçti o tam olarak kalmıyor doğumdan sonra.gebelikte oluşuyor ve gebelik sonrası bazıları geçiyor.kabız kalmamaya dikkat et.ama hiç kabız kalma yada ishal olma sakın.kontrole gittiğinde kesin söle dr una.bir tedavisi yok gerçi ama ondanda iyi bilgiler alırsın.saygılar.
Canım bugün doktora gittim saatlerdir bana verdiği cd de bebeğimin hareketlerini seyrediyorum inanılmaz mutlu oldum,oğlumun pipisini bile gördüm okadar hareketliydiki şaşırdım,plasenta aşağıda değil normal herşey dedi akıntılar için demekki fazla hareket etmeyeceksin dedi şimdilik bu kadar öptüm çokKELEBEK81 ACABA PLESANTA AŞAĞIDA OLABİLİRMİ?*BAZEN PLASENTA VAJİNA TARAFINDA YANİ RAHİMİN VAJİNA ÇIKIŞINA YERLEŞİYOR BUNDAN ŞÜPHELENDİM.BENCE SON GÜNLERDEN BİR DR GİT HEMEN..BANADA HABER ET
il ve soncum,senden bi konuda bilgi almak istiyorum,benim adetime tam oarak 6 gün var,ama son 3 gündür devamlı akıntım var,beyaz renkli ve kokusuz ilk başlarda hiç umursamadım,ancak bugün bu miktar çok arttı,çok özür dileyerek ve anlayışına sığınarak söylüyorum tuvaletimi yaparken çok miktarda geldi,ilkkez böyle birşey başıma geliyor,yardımcı olursan çok sevinirim,şimdiden gösterdiğin sabır ve anlayış için teşekkürler...
bide ilkvesonnn ıkınmaktan dahada artarmı doğumda ay ne bileyim çok kötü olurmuuu?
kokusuzsa ve birkereliğine mahsus olduysa bir problem yok.yumurtlamadan ileri geldiğini düşünüyorum.ama sen takip et devamlı böylemi oluyor.bir kere olduysa hemen diyemeyiz şu var bu var diye.takip et bakalım.
günaydın herkese.ilk ve soncum sanada günaydın.kardeşinin düğünü hayırlı olsun.bi sorum olucak mümkünsebenim adetimde 18 gün önce başladı göğüs acılarım.geçen ay 10 gün önceden başlamıştı.bu ayki çok erken başladı bi de ara ara kolumun altına iğne batıyo sanki.bide ben 33-34 günde bir adet oluyorum.şimdiden cevabın için sağola.s.
selam ilkveson sana bi sorum olacak...ben 4 sene evvel doğum yaptım ve hiç muayeneye gitmedim o günden beri adetim 7 gün geliyor bitiyor iki gün sonra çamur gibi yapışkan bir sıvı geliyor buda 2 gün sürüyor bu normalmi rahmimde yara vs belirtisi olabilirmi?birde 5 aydır korunmamama rağmen hamile kalamıyorum bununla alakalı olabirmi?
canım arkadaşım artık umursamıyorum. dün annesine gitmek istediğini söyledi. ben karışmam dedim. kızım kabız olmuştu. evden çıktığında birşeyi yoktu ama rahatsızlandı. telefon açtım belki doktora gitmek gerekir diye geldi. hayret ettiğim tek şey genelde annesine gittiğinde telefonla ulaşamam bu sefer ulaştım. kızım toparlanınca ben anneme gideyim dedi . gitti. sözde erken gelip beni de dışarı çıkaracaktı. her zamanki gibi yorgun ve hasta geldi. ailesi, ile ilgili yorum yapmıyorum. bazen çok bunandığımda onunda bildiği yaptıklarını hatırlatıyorum o kadar . genelde ılımlıyım. annesine gitmesini defalarca ben söyledim. bu yüzden gitme dediğimde ters tepki vermiyor. şu an için tek önemli şey bebeğimin sağlıklı olması. artık ona bakabiliyorum .hayatım boyunca sorumluluklarım vardı. annemin ve babamın sağlıkk sorunlarıyla ben ilgilendim. ev yönettim. ama hiç aciz bakıma muhtaç kalmadım. dimdik ayaktaydım. ama hamşlelik olsun doğumdan sonraki 2 gün olsun hep birilerine ihtiyaç duydum. bunu kabul edemedim. ama şimdi iyiyim. bebeğimlede iletişimim iyi. her zaman anne babanın zamanla anne baba olmayı öğrendiğini söylerdim. bunu unuttum. hergün yeni güzel şeyler öğreniyorum. ve keyif alıyorum. tek sorunum meme ucu ve çevresi yara oldu bebeğimi zor emziriyorum. bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim. bende oğlunu öpüyorum.sevgilerle
:teytey:
ilk ve son merhaba seni tebrik etmek istiyorum gerçekten bu kadar soruna bu kadar derde nasıl yetişiyorsun anlamıyorum valla süpersin tebrikler... herkesin olduğu gibi benimde sana ufak bi sorum olucakbilmiyorum hatırlıyormusun ama 19 günlük taze anneyim meme ucu yaramı yazmıştım sana bal mumunu önermiştin ama ben bulamadım,bildiğin başka bişey varsa onuda yazarmısın+neyi yersem sütüm daha çok olur bizim kıza yetmiyor sütüm 2-3 akşamda bir mama yeriyorum 30cc başlangıç maması hastaneden vermişlerdi anne sütüne çok yakın diyorlar bide en fazla günde ne kadar vermem lazım (bi sorum olcak dedim ne kadar sordum dimi...insan acemi olunca merak konusu çok oluyor..) şimdiden çok teşekkürler görüşmek üzere..
Canım bugün doktora gittim saatlerdir bana verdiği cd de bebeğimin hareketlerini seyrediyorum inanılmaz mutlu oldum,oğlumun pipisini bile gördüm okadar hareketliydiki şaşırdım,plasenta aşağıda değil normal herşey dedi akıntılar için demekki fazla hareket etmeyeceksin dedi şimdilik bu kadar öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?