hamile kaldığımı evde yaptığım testlerle ilişkiden kaç gün sonra anlayabilirim.....teşekkürler
a.s.
merhaba ilkveson dün doktora gittim yumurtam 21,5mm olmuş çatlatma iğnesi oldum akşam 6 da bu gece çalışmalara başlıycaz:dance:
merhaba sevgili ilk ve son sana ne kadar teşekkür etsek azdır bıkmadan usanmadan bizimle ilgileniyosun.ben şu anda hamileliğimin 31.haftası içindeyim ve allah nasıp ederse normal doğum istiyorum geçen ay gittiğimde bebeğim ters duruyodu ama doktorum bunun önemli olmadığını daha erken olduğunu döneceğini söyledi.bu gün dra kontrole gidicem merak ediyorum eğer hala dönmediyse artık dönmez mi bunun belli bir zamanı var mı inan çok canım sıkılıyo bu duruma
son 4 gündür az miktarda var ,ancak adetime 5 gün var yumurtlamam bu kadar gec kalmış olabilirmi?
AHHH CANIM BENİM.ÇOOOOKK SEVİNDİM BİTANEM.YAKIN OLSAK GELECEM BEBEĞİNE.AMA HAYAT BELKİDE TESADÜF OLUR GELİRİM.TEBRİKLER CANIM.BENİ HABERSİZ BIRAKMA.
saol canım ilgin alakan için sana bişey sorcam belli bir pozisyon varmı bebek yapmak için
BU DÖNEM TAM BEBEĞİNİN EN HAREKETLİ OLDUĞU DÖNEM.MUHAKKAK DÖNER MERAK ETME.EĞER DÖNMEZSE TÜRKİYE ŞARTLARINSA BUNA HEMEN SEZARYAN YAPIYORLAR.AMA SEN BOLBOL SU İÇ İÇ TE BEBEĞİN SUYU BOL YERİ BOL OLSUN DÖNMESİ KOLAY OLSUN.HAAAA UNUTMADAN HEMEN YAZAYIM SOL TARAFINA YAT GENELDE.SOLA YATASAN BEBEĞİN DAHA RAHAT DÖNER.ÖPTÜM CANIM.DR KONTROLUNDEN HABER BEKLİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?