saol canım ilgin alakan için sana bişey sorcam belli bir pozisyon varmı bebek yapmak için
ilkveson mrb canım.ilkönce allah senden razı olsun içtenlikle sorularımızı yanıtlıyor ve sorunlarımızı çözüyorsun canım benim sorunum yumurtalarımın büyümemesi yani son 14 yada 15 mm de kalıyolar sonra küçülmeye başlıyolar 3 aydır uğraşıyoruz gonal f ve gonapheneyle bitirlü büyütüp çatlatamadık.bende adet düzensizliği var iki üç ayda bir adet olurum.dr bu yüzden yumurtalıkların baya bi tembelleşmiş dedi.ve başka ciddi bir durum yokmuş.bu ayda gonapheneyle beraber menegon iğne kullancam. canım3 aydır büyümediler yani bi türlü çatlatamadık.bu hiç büyümeyecekleri anlamına gelirmi.yada muhakkak büyürmü yani hiç böle bir durumla karşılaştınmı canım bu konuda biraz bilgi verirsen çok sevinirim .büyümemesinin sebebi ne olabilir hormonlarım falan normal.yada büyümesi için benim yapabileceğim bişi varmı yani dikkat etmem gereken ler nelerdir canım.allaha emanet ol.
arkadaşım doktora gidince sormayı unutup sonra gelip burda senin başını ağrıtıyorum ama bende son bir haftadır iştahsızlık var ilk zamanların doymak bilmeyeni şimdi sorla yemek yiyorum halsiz düşmekten korkuyorum meyveyle aramız iyi suylada öyle gelgelelim yemek görmek istemiyorum tüm gün aç otursam genede canım istemicek sütümü yoğurdumu günlük tüketiyorumda bu yemek işini napıcaz durumum geçicimidir acaba ben normaldede yazın iştahsızlaşırdım ama şimdi bebeğim var,dün tansiyonum büyük8 küçük5 çıktı doktor ayaktaysan sorun yok dedi bide hala 54,5 kilodayım son iki haftadır kilo almıyorum 50 ile hamile kalmıştım
sevgili ilk ve son hemşirem,
daha öncede sana danışıp adetli değilken yaptırdığım hormon testlerinin sonucuna güvenmeyip regl dönemimde tekrar yaptırmaya karaa vermiştim.iyki de yaptırmışım prolaktin değerim yüksek çıktı.ama ben sana FSH değerimi sormak isitiyorum.FSH 3.03 çıktı.doktor normal dedi ama normal değerlere bakınca benimki bayağı düşük gibi.sencede normal mi???
canım allah senden razı olsun inan içimizi rahatlatıyosun dün dra gittim kızım dönmüş yani baş aşağı duruyo çok sevindim.31. haftanın içindeyim ve bebeğim tam 1.980 gr dr iri bir bebek olacak dedi şimdilik herşey yolunda ama son anda bile kararımız değişebilir dedi(normal doğum istiyorum ya) şimdi canım benim merak ettiğim şey bebeğim 40.haftaya geldiğimizde çok mu iri olur dr ne kadar olursa sezeryana karar verir sence.benim bir arkadaşım 4 kg doğurdu bebeğini dru çok iri bebeği riske atamayız demiş ve sezeryana almış benimde öyle mi olacak çok korkuyorum
MErhaba ilk ve son
Bebeğimin hareketleri 2 gündür azalma var. Yani sürekli tekmelerdi şimdi ise tekmelemeleri azaldı. Doktorum günde 10 kezden az tekmelememesi lasım demişti. Acaba ben hareketlerine alıştım ondan dolayı mı anlayamıyorum yoksa bebeğim sürekli uyuyor mu ? Yada bir sorun olabilir mi ? Havaların çok sıcak olması yada benim sürekli bir şeylerle uğraşıp kendimi yormam onu ne kadar etkiler acaba ?.
Eğer bir sorun varsa bunu doktoruma gitmeden anlama imkanım var mı yoksa vakit kaybetmeden doktorumla temasa geçmem gerekiyor mu?
Şimdiden Teşekkürler.
canım sana bişey soracağım.hastalığım biteli bugün 7 gün oldu bu arada 3 kere ilişkiye girdik (bebek istiyoruz ve 5 aydır korunmuyoruz)son ilişkide rahim duvarı heralde, çok acıdı önceden hissedilir şekilde saydamdı sanki sertleşti ve acı verdi bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi?bu vajinanın sonundaki acıyan neresi olabilir?
ilk ve son birşey soracağım. çalıştığım büroda iş arkadaşlarım sigara içiyorlar. yalnız sigarayı cam önünde pencereyi açıp dumanını dışarı tüttürüp içiyolar. am genede azda olsa duman içeri kaçıyor. bende endişe ediyorum bir zararı olurmu bebişe acaba diye. bilgilendirirsen sevinirim
canım meme ucu konusundaki tavsiyeni hemen deneyeceğim. çok teşekkür ederim. yanlız bir şey sorucam. bende de kabızlık ve gaz sorunu oluyor. galiba bebeğimdeki kabızlık ve gaz sorunu ondan kaynaklanıyor. sütlacı denedim. ama yediğimde midemde ağrıyor. süt ve yoğurt gaz yaptığı için yemiyorum.ama kalsiyum almam lazım. ne kadar peynir tüketmeliyim. bu arada düğün telaşı içinde bizi de ihmal etmediğin için çok teşekkür ederim. çok çok öpüyorum. sevgiler:1hug:a.s.
ben ilk defa yazıyorum sürekli okuyorum yazıları benim de birkaç sorum olacak
ben şu an 7.ayın içindyim hatta 4 gün sonra 8. aya gireceğim dr ilk başlarda ilişkiyi yasaklamamıştı bu ayın 26 da kontroluüm var ama sizede sormak istedim nezaman ilişki kesilir gerçi ben kestim ama yine de öğrenmek istiyorum. çok fazlada bir akıntım oluyor dr söledim fitil verdi ama oda 1.2 hafta etkli oldu yani beyaza döndü şimdi yine srı ve çok fazla ne yapmam gerekir ? ayrıca vücüdumda kaşıntılar oluyor bu normal mi ? cavplarsan sevinirim. ha birde yan yattığım zamnlarda istemeden de olsa karnıma baskı uyguluyorum hani yüzüstü yatmış gibi sakıncası olumu ? hoşçakalşutarafagitti
Ilk ve soncugum merhaba.Yine ben:) 7.hafta bitti 8 e girdim. Cok mide bulantim var bazen de kusuyorum yogurttan baska bisey yiyemiyorum bir kac gundur. Su mide bulantisina bi care biliyorsan Allah rizasi icin soyle:))Umarim 3 ay sonra gecer, 9 ay boyle devam ederse bebisim beslenemez diye korkuyorum...Cevabin icin simdiden cok tesekkurler, kendine iyi bak. Selamlar..not: sali gunu dr randevum var ilk dr ziyaretim olacak heyecan dorukta!
ben hamile kalmak istiyorum.adetlerim çok ağrılı. adetim boyunca 3 4 gün sürüyor.bebişim olsun inanılmaz derecede istiyorum.ağrılarımın sebebi ne olabilir.ne yaparsam yapim geçmiyor bu ağrılar.
selam ilkvesoncugum
sana bi sorum olcakti benim adetime tam bi hafta var
ve diyorum ki sorum su bebek oldugu zaman karnimizda tekmelerini ne zaman anlayabilriiz ya bilmem ama
sanki bende bi sey tekmelio sanmam ama
yeminle iki dk da bir atio bi sey sanki kardesimde hissetti
ama bilmiyorum sanmam zaten olcak da degil ne olabilir sence
cok merak ettim atip duruo :))
simdiden tesekkuler
canım bısey sorcam.arkadasım var.hamıleymıs haberı yokmus.hasta oldum sanmıs.ama buyuk buyuk parcalar dusmus pedıne.kanaması cok olmus.ama 5.cı gun bıtmıs.dr.a gıtmıs.dusuk demıs dr.ıcerde bısey kalmmamıs demıs.sonrakı hastalıgı normal oldu.hala kafasında takılı gercekten dusukmuydu dıye.olabılırmı canım?hepsı kendı dusmus olabılırmı?uzuluyor.
merhaba ilk ve son ben 1 yıllık evliyim yaklaşık 10 ay korunduk normal yolla şimdi 2 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı bu ayay kaldı şimdi ben bu ay 28 gün sürüypr adetim ayın 15 inde oldum ne zaman yumurtalamam olur ne yapmam gerekiyor lütfen yardım et
ilk ve son bende birşey sormak istiyorum.yumurtaları çok tembel biriyim.daha önce bebek içi tedavi gördüm.9ay önce düşük yaptıktan sonra tedaviyi bıraktım.2,5 aydır adet görmüyorum korunmuyorumda..ama geçen gün bel ağrılarım nedeniyle röntgen çektirdim.rahim bölgesinde bir kitle gözüküyor.test yaptım birşey çıkmadı.doktorumda 15günlük tatile çıkmış.şimdi merak ediyorum acaba gebelik röntgende görülürmü? eğer gebelik varsa bu röntgenin bebeğe zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?