İLİŞKİ SONRASI AYAKLARINI DUVARA KALDIR VE YARIM SAAT BÖLE KAL BEBİŞ
GEBELİK BELİRTİSİ ASLA BÖLE BİŞİY DEĞİL.ÇÜNKÜ DAHA GEBELİK OLUŞTUYSA BEBEK TÜPLERDE DAHA RAHİME ULAŞMADI.BU ACI HER İLİŞKİDE OLUYORMU??
YATAKTA İSTEDİĞİN GİBİ YAT HİÇ BİR PROBLEM OLMAZ.İLİŞKİ GEBELİKTE EĞERKİ SAĞLIK SORUNU TEŞKİL ETMİYORSA YASAKLANMAZ.SADECE SON GÜNLERİNDE YASAKLANIR.AKINTI İÇİN YAPILCAK BİŞİY YOK DOĞUMDAN SONRA KESİLİYOR.FİTİLLERDE FAYDA ETMİYOR.KİLONU VE BOYUNU YAZARSAN SEVİNİRİM.KAŞINTILARIN NE ZAMANDIR VAR.
kaşıntılar 1 aydır var 1.55 boy şuan ki kilom 68 oldu 52 ile hamile kalmıştım 7aydayım işte.birde dün dr gittim bebeğim dönmemişti inşaalah döner dedi dr birdaha kontrolde temmuzun 20 de eğer dönmez ise sezeryan dedi. acaba dönmez mi ? bazıları son hafta bile döner diyorlar dönme ihtimali nedir ?
benim karın ağrılarım çok oluyor.acaba bu normal mi?Yoksa Bebeğin düşme ihtimali olabilir mi?
ilk ve son çok teşekkür ederim ben 10 ay prezervatifle korunduk bide dışarıda boşalma ile korunduk yani hap falan kullanmadım ben birşey daha soracagım ayın 29 da n önce yada sonra ilişkiye girmem gerekiyormu hergün mü yoksa ikigünde bir mi girmeliyiz lütfen yardım et
ilkvesoncum canım yine başını ağrıtıcam ama bir sorum var.ben şuan adet tarihime göre 16+2 haftalık hamileyim.ama ultrasona girmiştim ultrasona göre doktor üçlü test evraklarım 17+3 yazmış.neden adetimle ultrason tarihlerim aynı çıkmadı canım bir sorun değildir dimi.şimdi incelerken kafama takıldı.
alerji yapmış olabilir bünyen ama kesin bişiy diyemem.gebe kaldığından berimi kaşıntın var evet diyosan gebeliğe alerjin olmuş.bolbol su içersen eğer suyun bol olur bebeğin rahat gezer karnında ve döner.ama yürüyüş tavsiye ediyorum.yavaş yürüyüşler.buda dönmesine yardımcı olur.inş sezaryana gerek olmaz.döner bebeğin merak etme canım.ihtimal çok yüksek.saygılar.
canim benim günaydin iysin demi dügün nasil gecti hayirli olsun iysallah ilk ve sonum benim kasik kramplarim mide bulantim vede gögüslerdeki batmalar gene basladi ama bu sefer hamilelik belirtileri olabilir gibi cünkü artik hormonlarim düzelmistir herhalde ve asiri yorgunluk var kollarim kalkmiyo sanki bakalim 10 gün var adetime bide cok afedersin ama rahimimde sanki arada kalp atisi gibi seyirme oluyor bu sefer süpheleniyorum cünkü yumurtlama günlerimde esimle beraber olduk gerci 1 ay daha beklemem lazimdi beklemedim SENCE bunlar belirti olabilirmi birtanem cevap yazarsan cok sevinirim simdiden cok sagolllllllllllll
Canım seninle aynı belirtileri şuan bende yaşıyorum mide bulantısı aşırı yorgunluk kasıklarda ağrı ve göğüslerde hassasiyet adetime 10 gün var daha. moralini bozmak istemem ama geçen ayda benim kasıklarımda ağrı ve göğüslerde hassasiyet vardı bende umutlanmıştım ama malesef bişey çıkmadı. yorgunluk ve mide bulantısını da sıcaklara bağlıyorum ben. İnşallah hamileyizdir ama yinede çok umutlanmayalım sonrasında çok kötü hayal kırıklığı oluyor. Ben gonaphene kullandım adetimin 14. günü gittim yumurtalar gelişmemişti. dr. bir dahaki adet döneminde gel dozu artıracağız dedi. ama ben yine de eşimle adetimin 20. gününe kadar gün aşırı birlikte oldum. senin sorunun neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?