Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son çok teşekkür ederim ben 10 ay prezervatifle korunduk bide dışarıda boşalma ile korunduk yani hap falan kullanmadım ben birşey daha soracagım ayın 29 da n önce yada sonra ilişkiye girmem gerekiyormu hergün mü yoksa ikigünde bir mi girmeliyiz lütfen yardım et

ilkvesoncum canım yine başını ağrıtıcam ama bir sorum var.ben şuan adet tarihime göre 16+2 haftalık hamileyim.ama ultrasona girmiştim ultrasona göre doktor üçlü test evraklarım 17+3 yazmış.neden adetimle ultrason tarihlerim aynı çıkmadı canım bir sorun değildir dimi.şimdi incelerken kafama takıldı.

İLİŞKİ SONRASI AYAKLARINI DUVARA KALDIR VE YARIM SAAT BÖLE KAL BEBİŞ

canım dün doktora gittim yumurtlama gerçekleşmiş temmuz 4 adet tarihim bekliycez yalnız 2 gündür aşırı bir mide bulantım var sabahları ve yemek yedikten sonra boğazımda midem resmen. neden böyle oldu anlamadım :çok üzgünüm: birde acayip akıntım var

canım nerde kaldın yaaa bizi bırakma ben perşembe gunu doktora giitim rahimde 2 santim acılma var dedi sonrada hafif pepmbemsi rek geldi 2 gun canım yandı muayeneden sonra şimdi de rek koyboldu hiç belirti yok ben ne zaman doguracam yaaaaaaaaaaa bebeşimde iyi hareketli bu perşembe gene gidicem dokktora

GEBELİK BELİRTİSİ ASLA BÖLE BİŞİY DEĞİL.ÇÜNKÜ DAHA GEBELİK OLUŞTUYSA BEBEK TÜPLERDE DAHA RAHİME ULAŞMADI.BU ACI HER İLİŞKİDE OLUYORMU??

cevabın için çok sağol canım o şikayetim sadece tek ilşkide oldu bir daha o ağrıyı görmedim zaten adetime 6 gün kaldı ve sabırsızlıkla bekliyorum bu ay hiç adet belirtilerim yok göğüslerim 10 gün öncesi çok acırdı bu ay hiç acı yok ve uçları koyulaştı ama bulantı falan yok birde akıntım çoğaldı bilemiyorum ama ümit ediyorum yinede...

kaşıntılar 1 aydır var 1.55 boy şuan ki kilom 68 oldu 52 ile hamile kalmıştım 7aydayım işte.birde dün dr gittim bebeğim dönmemişti inşaalah döner dedi dr birdaha kontrolde temmuzun 20 de eğer dönmez ise sezeryan dedi. acaba dönmez mi ? bazıları son hafta bile döner diyorlar dönme ihtimali nedir ?

alerji yapmış olabilir bünyen ama kesin bişiy diyemem.gebe kaldığından berimi kaşıntın var evet diyosan gebeliğe alerjin olmuş.bolbol su içersen eğer suyun bol olur bebeğin rahat gezer karnında ve döner.ama yürüyüş tavsiye ediyorum.yavaş yürüyüşler.buda dönmesine yardımcı olur.inş sezaryana gerek olmaz.döner bebeğin merak etme canım.ihtimal çok yüksek.saygılar.

benim karın ağrılarım çok oluyor.acaba bu normal mi?Yoksa Bebeğin düşme ihtimali olabilir mi?

karnım ağrıyo diyosun bu ağrı ishal ağrısımı yoksa adet ağrısı gibimi??kasıklarına vuruyomu??kanama yapıyomu.??tansiyonunu aşırı düşürüyomu??beline vuruyormu??vajinana dışarı çıkacakmış hissi veriyormu??cevabın şu olacak hafif adet ağrısına benziyor diyorsan korkulacak bişiy yok.bu dönemde hafif kasık ve karın ağrısı normal.cvp bekliyom.alıntı ile cvp lütn

haziranın 25 inden sonra ilişkiye girmeyin.29 una kadar ilişkişye girmeyin.spermler daha aktif olur beklerseniz.neyse.29 undan sonra her gün ilişkiye girin ama dediğim gibi yataktan kalkmadan ayaklarını havaya kaldır yarım saat bekle

yok canım hiçbir sorun teşkil etmiyor bebeğin normal günden daha olgun olmuş.yani vucudu 17+3 günlük gibi olgunlarşmış.iyi bişiy kısacası.korkulacak bişiy yok.ultrasondaki ile adet hesabı birbirini tutmaz.çünkü ultrasonda bacak kafa vs ölçümleri ile tarihe ulaşılıyor.ultrasona güvenme demek istemiyorum.ama tutmaz yani birbirlerini.

ilk ve soncum ne olur cevap yaz bana aşırı mide bulantım varr ayrıyetten açık sarı renkli akıntım var adetime 8 gün var bukadar erken hamilelik belirtileri olmaz sanırsam yardımcı ol lütfen

ilk ve soncum benim sol yumurtalığımda 3 cm çapında corpus luteum kistim var,bunu öğreneli yaklaşık 1 hafta oldu,ancak adetim 3-4 gecikti,bu normal bir gecikmemi ve bu kist hamile kalmama engelmi,beni aydınlatırsan çok sevinirim

sorularımı yanıtladığın için teşekkür ederim. son 1 aydır kaşıntım vardı belki sıcaktan olabilir diye düşünüyorum şu aralar yok şükür birde evim işime yakın hergün sabah akşam 20 'şer dk yürüyorum e bunun dışında hafta sonuda öle canım inşaalah dediğin gibi sezeryana gerek kalamaz.:1hug:hoşçakal

slm ben 32 haftalık hamileyim ve karnımda adet sancıları gibi sancılar oluyor ve belim ağrıyor sizce neden olur erken doğum belirtisi olabilirmi

canim benim günaydin iysin demi dügün nasil gecti hayirli olsun iysallah ilk ve sonum benim kasik kramplarim mide bulantim vede gögüslerdeki batmalar gene basladi ama bu sefer hamilelik belirtileri olabilir gibi cünkü artik hormonlarim düzelmistir herhalde ve asiri yorgunluk var kollarim kalkmiyo sanki bakalim 10 gün var adetime bide cok afedersin ama rahimimde sanki arada kalp atisi gibi seyirme oluyor bu sefer süpheleniyorum cünkü yumurtlama günlerimde esimle beraber olduk gerci 1 ay daha beklemem lazimdi beklemedim SENCE bunlar belirti olabilirmi birtanem cevap yazarsan cok sevinirim simdiden cok sagolllllllllllll

Canım seninle aynı belirtileri şuan bende yaşıyorum mide bulantısı aşırı yorgunluk kasıklarda ağrı ve göğüslerde hassasiyet adetime 10 gün var daha. moralini bozmak istemem ama geçen ayda benim kasıklarımda ağrı ve göğüslerde hassasiyet vardı bende umutlanmıştım ama malesef bişey çıkmadı. yorgunluk ve mide bulantısını da sıcaklara bağlıyorum ben. İnşallah hamileyizdir ama yinede çok umutlanmayalım sonrasında çok kötü hayal kırıklığı oluyor. Ben gonaphene kullandım adetimin 14. günü gittim yumurtalar gelişmemişti. dr. bir dahaki adet döneminde gel dozu artıracağız dedi. ama ben yine de eşimle adetimin 20. gününe kadar gün aşırı birlikte oldum. senin sorunun neydi.

canim benim sorunum yok benim zaten 2 tane cok sükür var resimdeki kizim sarisin olan bide 10 yasinda oglum var 4 ay öncede 3 aylik bebegim karnimda öldü benim olsada hos olmasada ücüncü bebegi cocuklarim cok istiyo nasipse allah verir yoksa olmayanlara versin SANADA tabiki

Allah bağışlasın yaşını da daha yeni gördüüüm:) İnşallah ben hamileyimdir. Senin de Allah gönlüne göre versin

Ilkvesoncugum tekrar merhaba. Maalesef mide bulantisi sadece sabah degil tum gun oluyor Sabahlari izgara ekmek yiyorum bir de zeytin bastiriyor biraz. Evet dun doktora gittim ilk ziyaretimizdi. Benim adet ilk gunume gore 8 haftalik olmasi lazimdi ultrasan 7 hafta 3 gun dedi Umarim bu sorun degildir:)) Dr durdugu yer,ebati vs hersey normal dedi. Bu konumda dusuk riaki yok denecek kadar az dedi. Bir ay sonra tekrar gidecegim. Ama canim sikildi 2.5cm bir miyom gordu onunda bulundugu yer ve ebati sorun teskil etmiyor ustunde bile durmaya gerek yok dedi insalah oyledir. Miyom canimi sikti ama napalim o sorun yok diyorsa yoktur dimi? Bebeisin kalp atisini gorduk mukemmel birseydi ya. Allah herkese saglikli bebisler nasip etsin. sana da tum yardimlarin ve destegin icin tekrar tekrar tesekkurler. Selamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…