Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

Slm Ilk Ve Sonnnn....benim De şimdi Ayaklarimin Alti şişiyo.iki Adim Atiyorum Yürüyemiyorum Bazen.bu Normalmi.
Birde Bebek Hala Hareketli..bu Normalmi.32. Haftadan Itibarewn Bebek Hareketleri Azalirmiş Diye Duymuştum.ama Hareketler Artik Canimi Yakmaya Başladi.
İLK VE SONCUM BİR DE YAZLIKTAYDIM SABAH DENİZE GİRDİM BİRDE 17.00 DEN SONRA FAKAT MAYO İLE ISLAKKEN GÜNEŞTE GÖBEĞİMİ KURUTMAM BİR SORUN YARATIRMI?SOĞUK DUŞ ALMAM BEBEĞE ZARAR VERİRMİ?BİRDE ORADAKİ EVDE WC ORTA KATTA YATTIĞIM YER İSE 3. KATTA.SÜREKLİ MERDİVEN İNİP ÇIKAR OLDUM ORADA ÇOK SIK WC YE GİTTİĞİM İÇİN.ZORLANDIĞIMI HİSSETTİM.MERDİVEN DE BEBEĞE ZARAR VERİR Mİ ÇOK SIK İNİP ÇIKMAK?31. HAFTAMDAYIM BU HAFTAMDAN SONRA DÜŞÜK İHTİMALİ VARMI?
BİDE KULAĞIMA SU KAÇTI,GLİSERİN ALSAM ZARARI OLURMU BEBİŞE.O RAHATLATIYOR BENİ ÇÜNKÜÜ.SAOL SORULAR BİRAZ FAZLA OLDU AMA.KUSURA BAKMA...

merhaba gülden benim bebekte hareketli maaşallah ve benimde ayaklarım şişio 5 dk yolda sanki saatlerce yürümüş gibi ağrı hissediyorum.bacaklar ve ayaklarımız şişio ya ondan kaynaklanıoyerimseniben normal dedi benim dr.

seni özlemişim arkadaşım ya

birkaç gündür yoktun. resmen bosluk hissettim. hep birşey soracak değiliz ya. bugün de sağlık ve sıhhatini soralım öptüm.

:1hug: çok teşekkür ederim.ALLAH'A ŞÜKÜR İYİYİM.SEN NASILSIN CANIM BEBEK NASIL?ANNELİK ÇOK GÜZEL DEĞİLMİ.ÇİÇEK ONLAR ÇİÇEK

TEST YAPTINMI.SABAH AÇ KARNINA İLK İDRARINA TEST YAP BAKALIM.CVP YAZ

ilkveson
sana sormak istediğim bişey var yardımcı olursan sevinirim.
tüp bebek yöntemiyle hamileyim.ilk denememdi ve başka hiçbir yöntem denemedik.transfer işleminden bir hafta sonra geceleri kasıklarımda ağrım olmaya başladı özellikle sırt üstü yattığımda.yan yattığımda çok ağrım olmuyor.bir de çok sık tuvalete gittiğim için geceleri bazen mesanem dolu uyanıyorum ve tuvaletten sonra kasıklarımda çok ağrım oluyor.herşey yolundamı olağan şeylermi diye merak ettim
bu arada 4 haftalık gebeyim.11 haziranda transferim yapılmıştı.
şimdiden teşekkürlera.s.

sevgili ebecim benim zaman zaman karnım acıyor ya.durduk yere acıyo.sonra gecıyor bunun nedenı ne?bırde bu aralar eşimle zor gunler gecırıyoruz,eşim dukkanından çıkarıldı,ben bebegıme daha alışverış yapmadım.çok uzuluyorum,sence bebegım çok mu olumsuz etkılendı,nolur ebecım bıze bırseyler soyle.

ilk ve son merhaba ben bebek isteği ile tedavi görüyorum bugün adetimin 13.günündeyim ve yumurtalarım 16mm büyümüşler dr çatlatma iğnesi verdi bugün iğnemi oldum onun yanında gebe kalana kadar kullanmam için parlodel adlı bir ilaç ve duphaston adlı başka bir ilaç daha verdi sana sorum ben yumurtalar 18mm büyümeden çatlatma iğnesi vurulmaz diye duymuştum şuan vurulmam sence normalmi bide sence bu ilaçlar gebe kalabilmede ne kadar etkili allahım herşeyin hayırlısını versin ama eşim 45 gün sonra askere gidecek ve ben o gitmeden içimde sevdiğimden bir parça olsun istiyorum...
ayrıca hepimizin sorunlarınla tek tek ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim

Teşekkürler İlkveSon
Önemli değil ben zaten senin cevabını beklemeyip daha doğrusu dayanamayıp doktora gittim. Şekerli su yada tatlı hiç bir şey fayda etmemişti. Doktora gittimizde ultrasonu daha karnıma dayar dayamaz doktor hareket etmeye başladı. Sanırım kızım doktorumuzu özledi :))) O hafta yorulmuş ve biraz uykusuzluk çekmiştim. Doktorum bebeğinde yorulmuş olabileceğini söyledi. Ama yine emin olabilmek için NST ye aldı beni. Kızım benimle dalga geçer gibi yarım saat içinde 16 kez tekmeledi. Kalp atışlarımızda iyi çıktı. Yani anlayacağın kızım beni yalancı çıkardı. :)))) Uyuyomuş meğer.

merhaba ilkveson ben yeni üyeyim. benim bir sorum olacak ama ilk doğumum normal ve ikincisi daha da kolay olur diyorlar ne diyorsun? şimdiden çooook teşekkürler.

merhabalar ilkveson.ben üçlü test yaptırdım afp 42 çıktı.ntd riski 1/16000 çıktı.doktorum 2 hafta sonra gel ayrıntılı ultrason yapayım dedi.17 haftalık hamileyim.bana bu konuda bilgi verebilirmisin.cevabın için şimdiden çok teşekkürler.a.s.

herşey yolunda merak etme.normal ilişki ile gebeliklerdede bu olay yaşanıyor.kendine daha çok dikkat et.sağlıklı gebelikler.sorulara bakarsan bu soru çok var.saygılar.

hiç telaşeye gerek yok.eğerki amniosentes bile yapmış olsan kafan dinç olsun.bunlar sadece risk gruplartını gösterir.yani kesin doğru demek değildir.%60-70 doğruluk payı vardır.benimde üçlü testlerimde risk çıkmıştı.amniosentes yapıldı.aynı sen gibi tedirgindim ve 46 kromozom çıktı amniosentes te yani normal demek buda.yaşadığım strese değmedi.ve genelliklede normal çıkıyor herkesin.testlerini yaptır ama içini ferah tutarak.gebelik yaşı geçmiş yada çok genç yaşta gebe kalanlarda yada ırsi olanlarda zeka ve sakatlık durumu çıkıyor.için ferah olsun.

merhaba ilkveson ben yeni üyeyim. benim bir sorum olacak ama ilk doğumum normal ve ikincisi daha da kolay olur diyorlar ne diyorsun? şimdiden çooook teşekkürler.

evet yine normal doğum yapacaksan kolay olur çünkü rahim ve vajina bu olayı daha önce yaşadığı için doğum daha kolay olacak.inşallah tabi demeyi unutmayalım demi.saygılar.

çok sevindim canım.evet bebeklerde yorulur.ve çok ilginçtirki(bunu bir amerkan dergisinde okumuştum)bebekler dr larının sesini artık tanıyorlarmış.evet çok ilginç değilmi.cadı bi kızın olacak anlaşılan.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…