Slm Ilk Ve Sonnnn....benim De şimdi Ayaklarimin Alti şişiyo.iki Adim Atiyorum Yürüyemiyorum Bazen.bu Normalmi.
Birde Bebek Hala Hareketli..bu Normalmi.32. Haftadan Itibarewn Bebek Hareketleri Azalirmiş Diye Duymuştum.ama Hareketler Artik Canimi Yakmaya Başladi.
benim karın ağrılarım çok oluyor.acaba bu normal mi?Yoksa Bebeğin düşme ihtimali olabilir mi?
seni özlemişim arkadaşım ya
birkaç gündür yoktun. resmen bosluk hissettim. hep birşey soracak değiliz ya. bugün de sağlık ve sıhhatini soralım öptüm.
ilk ve soncum ne olur cevap yaz bana aşırı mide bulantım varr ayrıyetten açık sarı renkli akıntım var adetime 8 gün var bukadar erken hamilelik belirtileri olmaz sanırsam yardımcı ol lütfen
ilk ve soncum benim sol yumurtalığımda 3 cm çapında corpus luteum kistim var,bunu öğreneli yaklaşık 1 hafta oldu,ancak adetim 3-4 gecikti,bu normal bir gecikmemi ve bu kist hamile kalmama engelmi,beni aydınlatırsan çok sevinirim
ilkveson
sana sormak istediğim bişey var yardımcı olursan sevinirim.
tüp bebek yöntemiyle hamileyim.ilk denememdi ve başka hiçbir yöntem denemedik.transfer işleminden bir hafta sonra geceleri kasıklarımda ağrım olmaya başladı özellikle sırt üstü yattığımda.yan yattığımda çok ağrım olmuyor.bir de çok sık tuvalete gittiğim için geceleri bazen mesanem dolu uyanıyorum ve tuvaletten sonra kasıklarımda çok ağrım oluyor.herşey yolundamı olağan şeylermi diye merak ettim
bu arada 4 haftalık gebeyim.11 haziranda transferim yapılmıştı.
şimdiden teşekkürlera.s.
merhabalar ilkveson.ben üçlü test yaptırdım afp 42 çıktı.ntd riski 1/16000 çıktı.doktorum 2 hafta sonra gel ayrıntılı ultrason yapayım dedi.17 haftalık hamileyim.bana bu konuda bilgi verebilirmisin.cevabın için şimdiden çok teşekkürler.a.s.
merhaba ilkveson ben yeni üyeyim. benim bir sorum olacak ama ilk doğumum normal ve ikincisi daha da kolay olur diyorlar ne diyorsun? şimdiden çooook teşekkürler.
Teşekkürler İlkveSon
Önemli değil ben zaten senin cevabını beklemeyip daha doğrusu dayanamayıp doktora gittim. Şekerli su yada tatlı hiç bir şey fayda etmemişti. Doktora gittimizde ultrasonu daha karnıma dayar dayamaz doktor hareket etmeye başladı. Sanırım kızım doktorumuzu özledi :))) O hafta yorulmuş ve biraz uykusuzluk çekmiştim. Doktorum bebeğinde yorulmuş olabileceğini söyledi. Ama yine emin olabilmek için NST ye aldı beni. Kızım benimle dalga geçer gibi yarım saat içinde 16 kez tekmeledi. Kalp atışlarımızda iyi çıktı. Yani anlayacağın kızım beni yalancı çıkardı. :)))) Uyuyomuş meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?