ilk ve son merhaba ben bebek isteği ile tedavi görüyorum bugün adetimin 13.günündeyim ve yumurtalarım 16mm büyümüşler dr çatlatma iğnesi verdi bugün iğnemi oldum onun yanında gebe kalana kadar kullanmam için parlodel adlı bir ilaç ve duphaston adlı başka bir ilaç daha verdi sana sorum ben yumurtalar 18mm büyümeden çatlatma iğnesi vurulmaz diye duymuştum şuan vurulmam sence normalmi bide sence bu ilaçlar gebe kalabilmede ne kadar etkili allahım herşeyin hayırlısını versin ama eşim 45 gün sonra askere gidecek ve ben o gitmeden içimde sevdiğimden bir parça olsun istiyorum...
ayrıca hepimizin sorunlarınla tek tek ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim
sevgili ebecim benim zaman zaman karnım acıyor ya.durduk yere acıyo.sonra gecıyor bunun nedenı ne?bırde bu aralar eşimle zor gunler gecırıyoruz,eşim dukkanından çıkarıldı,ben bebegıme daha alışverış yapmadım.çok uzuluyorum,sence bebegım çok mu olumsuz etkılendı,nolur ebecım bıze bırseyler soyle.
Canim Ya Hamilelikte Rahme Arada Sirada çok Hafif Kiramplar Girmesi Normalmii.
ayakların artık yükü kaldırmıyor ondan şişiyor ve ağrıyor.masajyapıyordur eminim eşin.ona yapacak bişyi yok.demiştim sana daha önce idrarda proteine vede tansiyonuna dikkat et yeter.onlarda bir problem çıkmasın yeterki(benim bebek 11 aylık hala ayaklarım zaman zaman ağrıyor geçmedi benimkide hala yaa)soğuk duş almak yerine ılık rahatlatıcı bir duş al.31 haftalıkkene düşük değil çooook erken doğum olur ama send ebu durum gözükmüyor merak etme.merdiven çıkmak inmek sana faydalı.kalça kemiklerin genişler yani iyidir.gilserin kullan bir problem olmaz.kusur mu ne kusuru estağfirullah sorcan tabi.senin karnında ben olsam bende çok hareketli olurdum ohhh ne güzel temiz hava deniz günes sahil daha ne isterim.zor günlerin ardından bebeğine güzel moral olmuş valla ama dikkatli ol günes çarpmasın seni aman haa.iyi tatiller sana darısıda bana .saygılar.Slm Ilk Ve Sonnnn....benim De şimdi Ayaklarimin Alti şişiyo.iki Adim Atiyorum Yürüyemiyorum Bazen.bu Normalmi.
Birde Bebek Hala Hareketli..bu Normalmi.32. Haftadan Itibarewn Bebek Hareketleri Azalirmiş Diye Duymuştum.ama Hareketler Artik Canimi Yakmaya Başladi.
İLK VE SONCUM BİR DE YAZLIKTAYDIM SABAH DENİZE GİRDİM BİRDE 17.00 DEN SONRA FAKAT MAYO İLE ISLAKKEN GÜNEŞTE GÖBEĞİMİ KURUTMAM BİR SORUN YARATIRMI?SOĞUK DUŞ ALMAM BEBEĞE ZARAR VERİRMİ?BİRDE ORADAKİ EVDE WC ORTA KATTA YATTIĞIM YER İSE 3. KATTA.SÜREKLİ MERDİVEN İNİP ÇIKAR OLDUM ORADA ÇOK SIK WC YE GİTTİĞİM İÇİN.ZORLANDIĞIMI HİSSETTİM.MERDİVEN DE BEBEĞE ZARAR VERİR Mİ ÇOK SIK İNİP ÇIKMAK?31. HAFTAMDAYIM BU HAFTAMDAN SONRA DÜŞÜK İHTİMALİ VARMI?
BİDE KULAĞIMA SU KAÇTI,GLİSERİN ALSAM ZARARI OLURMU BEBİŞE.O RAHATLATIYOR BENİ ÇÜNKÜÜ.SAOL SORULAR BİRAZ FAZLA OLDU AMA.KUSURA BAKMA...
Ilkvesoncugum tekrar merhaba. Maalesef mide bulantisi sadece sabah degil tum gun oluyorSabahlari izgara ekmek yiyorum bir de zeytin bastiriyor biraz. Evet dun doktora gittim ilk ziyaretimizdi. Benim adet ilk gunume gore 8 haftalik olmasi lazimdi ultrasan 7 hafta 3 gun dedi Umarim bu sorun degildir:)) Dr durdugu yer,ebati vs hersey normal dedi. Bu konumda dusuk riaki yok denecek kadar az dedi. Bir ay sonra tekrar gidecegim. Ama canim sikildi 2.5cm bir miyom gordu onunda bulundugu yer ve ebati sorun teskil etmiyor ustunde bile durmaya gerek yok dedi insalah oyledir. Miyom canimi sikti ama napalim o sorun yok diyorsa yoktur dimi? Bebeisin kalp atisini gorduk mukemmel birseydi ya. Allah herkese saglikli bebisler nasip etsin. sana da tum yardimlarin ve destegin icin tekrar tekrar tesekkurler. Selamlar..
canim benim günaydin iysin demi dügün nasil gecti hayirli olsun iysallah ilk ve sonum benim kasik kramplarim mide bulantim vede gögüslerdeki batmalar gene basladi ama bu sefer hamilelik belirtileri olabilir gibi cünkü artik hormonlarim düzelmistir herhalde ve asiri yorgunluk var kollarim kalkmiyo sanki bakalim 10 gün var adetime bide cok afedersin ama rahimimde sanki arada kalp atisi gibi seyirme oluyor bu sefer süpheleniyorum cünkü yumurtlama günlerimde esimle beraber olduk gerci 1 ay daha beklemem lazimdi beklemedim SENCE bunlar belirti olabilirmi birtanem cevap yazarsan cok sevinirim simdiden cok sagolllllllllllll
merhaba ilk ve son ben birşey sormak istiyorum sana yumurtlama günü dışınd agebelik olurmu
ayakların artık yükü kaldırmıyor ondan şişiyor ve ağrıyor.masajyapıyordur eminim eşin.ona yapacak bişyi yok.demiştim sana daha önce idrarda proteine vede tansiyonuna dikkat et yeter.onlarda bir problem çıkmasın yeterki(benim bebek 11 aylık hala ayaklarım zaman zaman ağrıyor geçmedi benimkide hala yaa)soğuk duş almak yerine ılık rahatlatıcı bir duş al.31 haftalıkkene düşük değil çooook erken doğum olur ama send ebu durum gözükmüyor merak etme.merdiven çıkmak inmek sana faydalı.kalça kemiklerin genişler yani iyidir.gilserin kullan bir problem olmaz.kusur mu ne kusuru estağfirullah sorcan tabi.senin karnında ben olsam bende çok hareketli olurdum ohhh ne güzel temiz hava deniz günes sahil daha ne isterim.zor günlerin ardından bebeğine güzel moral olmuş valla ama dikkatli ol günes çarpmasın seni aman haa.iyi tatiller sana darısıda bana .saygılar.
şimdi ben kalkıpta evet bunlar belirti diyemem diloşum.ultrasona bile gitsen gebe değilsin derler.çünkü daha adetin gecikme olammaış.bekle bakalım bi.her seyirme gebelik belirtisi asla değildir.baka bendede var seyirme vallahi(kız yoksa bendemi hamileyim şakaaa) bekleyecez diloşş başka çare yok.
evet normal merak edecek bişiy yok.rahim regl olacağım sanıyor ve kasılma yapıyor sonra bi bakıyor bebek var vazgeçiyor kasılmadan.normal herşey keyfine bak
canım sana bir soru soracağım benim adetime4 gün var salı günü gelecek akıntım çoğaldı ve göğüslerim şişti hamilelikte oluşan akıntı açık beyaz şeffafmı yoksa koyu sarımı oluyor?birde sağ göğsümün damarı çok belirginleşti bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?testi ne zaman yapsam çıkar acaba yarın yapsam çıkarmı
Iyi Günler Benim Bir Sorum Olacak 3 Hafta önce Bir Düşük Yaptim Ve Sebep Olarak Bebeğin Olmasi Gerektiğinden Ufak Olmasi Dendi Fakat Hastaneye Gitiğim Gibi Yatişim Yapilmadiayakta Kaldim 3 Saat Belkide,bebeğim Kurtarilma şansi Olabilrmiydi
ilk ve son canım ben artık 16+3 oldum ama üç gündür arada karnımda batma, gerginlik hissediyorum zaman zamanda ağrı. nomrlamidir canım bunları hissetmem. bir de bebişimi hissedemedim daha ya. ne zaman hissederim bebişim çok merak ediyorum
2 HAFTAYA KALMADAN BEBEĞİ HİSSEDERSİN CANIM DAHA ERKEN ŞU AN.KARNIN BETON GİBİ SEMSERTMİ OLUYOR EĞERKİ BÖLE OLUYORSA HEMEN DR UNA DANIŞ DİYORUM HEMEN.
evet yine normal doğum yapacaksan kolay olur çünkü rahim ve vajina bu olayı daha önce yaşadığı için doğum daha kolay olacak.inşallah tabi demeyi unutmayalım demi.saygılar.
HAYIR CANIM ZATEN OLAN OLMUŞ.KADER.O 3 SAATLE BİŞİY DEĞİŞMEZDİ.GEÇMİŞ OLSUN.ÜZME KENDİNİ.3 AY GEBELİK YASAK BİLİYOSU DEĞİLMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?