Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ah tatlım her dr kendine göre bir tedavi şekli uygular.hiç biri birbirini tutmaz.bazı dr lar menfaat uğruna tedaviyi uzatırkene bazıları sağlık düşünür.burda iş senin dr una güvenip güvenmemen.ama askere gideceğini biliyorsa eğer eşinin belkide tedaviyi hızlandırmak istemiştir.ne diyebilirim dr un sonuçta böle istemiş.ben kötü niyetli bulmadım dr unu.zamana bırakacan artık.

evet sen ne yaşarasan bebekte onu yaşıyormuş.muş diyorum çünkü elimde delil yok.alışveriş için acele etme.son 1 ay kala alırsın herşeyini.(valla hediyeler falanda gelince inan çok oluyor kıyafet falan)meyve yemeye özen göster meyve mutluluk hormonu salgılar.karnım acıyor dedin ama bu acı ne tarafta ve ne şekilde iğne batması.sertleşme vsvsvs?????

ayakların artık yükü kaldırmıyor ondan şişiyor ve ağrıyor.masajyapıyordur eminim eşin.ona yapacak bişyi yok.demiştim sana daha önce idrarda proteine vede tansiyonuna dikkat et yeter.onlarda bir problem çıkmasın yeterki(benim bebek 11 aylık hala ayaklarım zaman zaman ağrıyor geçmedi benimkide hala yaa)soğuk duş almak yerine ılık rahatlatıcı bir duş al.31 haftalıkkene düşük değil çooook erken doğum olur ama send ebu durum gözükmüyor merak etme.merdiven çıkmak inmek sana faydalı.kalça kemiklerin genişler yani iyidir.gilserin kullan bir problem olmaz.kusur mu ne kusuru estağfirullah sorcan tabi.senin karnında ben olsam bende çok hareketli olurdum ohhh ne güzel temiz hava deniz günes sahil daha ne isterim.zor günlerin ardından bebeğine güzel moral olmuş valla ama dikkatli ol günes çarpmasın seni aman haa.iyi tatiller sana darısıda bana .saygılar.

mide bulantısını maalesf 11.haftaya kadar çekeceksin ilaç kullanmamaya dikkat et.eğerki tabi yediklerini çıkartacak kadar olmuyorsa yani beslenmeni aşırı etkilemiyorsa.ultrason değerleri farklı çıkar bunda sorun yok.dr una güven bir problem olsa neden senden saklasınki.3 aya kadar bebeğini koru zaten sonra risk falan kalmayacak.yine bir ameriakn dergisinde okumuştum.kadın hastalıklarını ne kadar kafana takarsan o kadar hastalık ilerlermiş.bu yüzden myommuş falanmış filanmış takma kafana bebeğinin kalp atışlarınıda duymuşsun ohhhh ne güsel keyfine baka gebeliğin.myomu unut kafandan sil.

canım sana bir soru soracağım benim adetime4 gün var salı günü gelecek akıntım çoğaldı ve göğüslerim şişti hamilelikte oluşan akıntı açık beyaz şeffafmı yoksa koyu sarımı oluyor?birde sağ göğsümün damarı çok belirginleşti bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?testi ne zaman yapsam çıkar acaba yarın yapsam çıkarmı

şimdi ben kalkıpta evet bunlar belirti diyemem diloşum.ultrasona bile gitsen gebe değilsin derler.çünkü daha adetin gecikme olammaış.bekle bakalım bi.her seyirme gebelik belirtisi asla değildir.baka bendede var seyirme vallahi(kız yoksa bendemi hamileyim şakaaa) bekleyecez diloşş başka çare yok.

Iyi Günler Benim Bir Sorum Olacak 3 Hafta önce Bir Düşük Yaptim Ve Sebep Olarak Bebeğin Olmasi Gerektiğinden Ufak Olmasi Dendi Fakat Hastaneye Gitiğim Gibi Yatişim Yapilmadiayakta Kaldim 3 Saat Belkide,bebeğim Kurtarilma şansi Olabilrmiydi

teşekkür ederim ilk ve soncummmm.teşekkürler.yine içimi rahatlattın sende olmasan yaniii......

ilk ve son canım ben artık 16+3 oldum ama üç gündür arada karnımda batma, gerginlik hissediyorum zaman zamanda ağrı. nomrlamidir canım bunları hissetmem. bir de bebişimi hissedemedim daha ya. ne zaman hissederim bebişim çok merak ediyorum

sagol canim zaten beklemekden baska care yok senin neyin var niye BUNALAMDAYIM yazdin kötü bisey yok demi canim

ERGUVAN CANIMIN İÇİ BEKLEYELİM VE GÖRELİM AZ KALMIŞ ZATEN.GEBELİKTE AKINTI OLACAK DİYE BİR ŞART YOK.BİLİYORUM ÇOK HEYECANLISIN AMA DESEMKİ GEBESİN OLMAAAAZZ.GEBE DEĞİLSİN DESEM HİİÇÇ OLMAZ.REGL GEÇMEDEN GÖRÜLEN BELİRTİLERE GÜVENMEYİN KISLAR.HER BÜNYE FARKLI CVP VERİR GEBELİĞE.

HAYIR CANIM ZATEN OLAN OLMUŞ.KADER.O 3 SAATLE BİŞİY DEĞİŞMEZDİ.GEÇMİŞ OLSUN.ÜZME KENDİNİ.3 AY GEBELİK YASAK BİLİYOSU DEĞİLMİ

2 HAFTAYA KALMADAN BEBEĞİ HİSSEDERSİN CANIM DAHA ERKEN ŞU AN.KARNIN BETON GİBİ SEMSERTMİ OLUYOR EĞERKİ BÖLE OLUYORSA HEMEN DR UNA DANIŞ DİYORUM HEMEN.

2 HAFTAYA KALMADAN BEBEĞİ HİSSEDERSİN CANIM DAHA ERKEN ŞU AN.KARNIN BETON GİBİ SEMSERTMİ OLUYOR EĞERKİ BÖLE OLUYORSA HEMEN DR UNA DANIŞ DİYORUM HEMEN.

teşekkür ederim canım bilgin için. çok sağol Alah senden razı olsun. karnım beton gibi semsert olmuyor canım. tuvalet ihtiyacımı giderince rahatlıyorum biraz. gaz problemimde oluyor arada işte o zaman sertleşiyor karnım.

evet yine normal doğum yapacaksan kolay olur çünkü rahim ve vajina bu olayı daha önce yaşadığı için doğum daha kolay olacak.inşallah tabi demeyi unutmayalım demi.saygılar.

çok teşekkür ederim cevabın için. 14+1 günlük hamileyim seni sıkmassam eğer doğum yapana kadar sorularım bitmeyecektir.

HAYIR CANIM ZATEN OLAN OLMUŞ.KADER.O 3 SAATLE BİŞİY DEĞİŞMEZDİ.GEÇMİŞ OLSUN.ÜZME KENDİNİ.3 AY GEBELİK YASAK BİLİYOSU DEĞİLMİ

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN PEKİ BU 3 AY İÇERİSİNDE GEBE KALIRSAM NE GİBİ TEHLİLELER OLABİLİR VE BANA ÖNEREBİLECEĞİNİNİZ
K.D.UZMANI VARMI TEŞEKÜRLER BİLGİLERİNİZ İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…