Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son öncelikle herkesin sorularına tek tek itina ile cevapladığın için teşekkür ediyorum. benim sorum hamile kalmayı planladığımız zaman hangi folik asit tabletlerini önerirsiniz folik plus umu folbiol mu hangisi daha iyidir..

canim cok sagol bebek istemiyorum artik daha dogrusu korkuyorum yeter 2 tane verdi rabbim sükür ama genede insanda soru isareti kaliyor tabiki ilk kontrolde bebek normalden büyükdü sonrada öylece kalmis gelismemis nasip neyse canim cok tesekkür ederim vaktini ayirdigin icin

esinti tavsiye etmiyorum.temiz jilet yada ağda kullan.çünkü diğerleri ilaç içeriyor.3 ay kesinlikle ilaç alma dr un verdikleri hariç baş ağrısı için bile kullanma.saygılar

ben zaten korunmayı bıraktığım andan itibaren hiç bir şekilde hiç bir ilacı kullanmadım.teşekkürler yorumladığın için

zuzum.rica edrim öncelikle.ben kendi kullandığımı yazayım folc plus kullandım.ama biliyorsunki ilaç ismi vermek yada tavsiye etmez bana düşmez.dr unuza düzenli kontrollere gidin ve 4 boyutlu ultrason tavsiye ederim.biliyorsunki artık çukulata gibi reklam olmaya başladı her ilaç.dr ne diyorsa sözünden çıkma.aama dr böle dedi şöle dedi diye fikir edinebilrsin benden bilgin yettiğince yanınızdayım saygılar

diloş rica ederim her zaman sorularınıza açığım yeterki sağlıklı anneler ve sağlıklı bebekler olsun amacım bu.saygıalrımla size tüm annelere ve anne olacaklara.anne olacaklara bir kat daha fazla saygım.

ilkveson sence bu ay gebe kalırsam işden ayrılmalımıyım çünki işimi sevmiyorum ve çok stresli sanki düşük yapamama burası sebebp olmuş gibi geliyor bana.

hayır canım.yanlış hatırlıyosun galiba.ben hiç hamile kalmadım.kalamadım.yaklaşık 2 senedir korunmuyoruz.bende ve eşimde sorun yok diyor doktorlar ama hamile kalamıyorum ne yazık ki:1no2:
canım sen en zaından hamile kalabildiğini biliyosun.herşeyde bir hayır vardır.umarım herşey gönlünce olur.tez vakitte hamile kalırsın inşallah.Allahım bebek isteyen kucakları boş bırakma.Amin...

nolur üzülmeyin hiç bi sorun yoksa demekki daha zamanı var karamio evet herşeyde bi hayır vardı ama inşallah tez zamanda sende anne oluyorum diye yazarsın Allah herkezin gönlüne göre versin

günaydın
ben de bişey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim
ne kadar denemeden sonra yumurta takibine aşılama yöntemine başlanmalı
bu ay benim ikinci denemem yine olmazsa diye çok endişeleniyorum
şimdiden teşekkürler

eşim sigara içiyor o içince bende içiyorum nasıl frenliycem bilemiyorum hem çocuk istiyoruz hemde kötü bi alışkanlığımız var.

slm ilkve son benimde bir sorum var. bende hemoroid var ve bunun için ilaç kullanıyorum (pomad olarak) bebek düşündüğümüz için 3 aydır korunmuyoruz henüz hamilelikle sonuçlanmadı ama olası hamilelik durumunda bu ilaç yanlış bir etki yaparmı?

Adonis Birakmalisin.sana Ne Söyleyebilirimki.ilk 3 Ay çok Riskli Bebeğin Beyin Oluşumu Için çok önemli Bir Dönem.bende Içiyordum Ama Biraktim.eminim Bebeğinin Sağlikli Doğmasi Daha önemlidir Değilmi??bebeğinin Sakat Olacağini Getir Aklina Eğer Içersen.bunu Düşün Aci Ama Olabilecek Bir Durum.saygilar.

ilkveson merhaba.ayrıca arkadaşlar hepinize günaydın.reglimin 3 günü bazı tetsler yaptırdım .bu testlerin sonuçlarını yazarsam beni bilgilendirir misin.şimdiden teşekkürler

Türkügözlüm Bebek Isteme önce Hemoroidini Tedavi Ettir.çünkü Normal Doğumda Hemorid Aşiri Derecede Artiyor Dikişlerinden çok Hemoroid Ağrisi çekersin Lohusalikta.bence Bu Tür Ilaçlar Yanliş Etki Yapmaz Ama Dr Unun Yönlendireceği Ilaçlari Kullan Yani Hamile Kalirsan şayet.saygilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…