Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

adonis 3 ay ne ile korundun bilmiyorum ama en basit korunma yüntemini bile bıraktığında doğurganlık 1 ay sonra başlıyor.düşüğün hangi sebeble oldu bilemiyorum ama beslenmene çok dikkat et öncelikle saygılar

ilkveson benim sorumada bi cevap yazarsan sevinirim 8 aylık evliyim 30 yaşındayım eşimle hiçbir akrabalığım yok 4 ay önce 9 haftalık bebeğim öldü kürtaj oldum 2 kutu yasmin kullandım bu arda korunma döneminde hapı nisanda bıraktım mayıs ta umutluydum ama tutturamadık bu ay gebe kalma ihtimalim nedir sence bide yine aynı sorunları yaşamak gibi di durum olabilirmi şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

esma ve perce ümidinizi kırmayın ama çokta istekli bakmayın hayatı akışına bırakın kafanızdan uzaklaştırın öncelikle bebek sorununu.evet siz bebek sorunu haline geitiriyorsunuz.bu bir süreçtir hemen şak diye hamile kalınmaz bakın daha yenisiniz bekleyin rahat olun.aceleci olmayın ALLAH herşeyin saatini yazmıştır şüphesiz.saygılar ve sizede çok teşekkirler

sevgili ilk ve son öncelikle sana çok teşekkür ederiz başını epeyce ağrıtıyoruz ama emin ol d,iğer arkadaşların soruları arasında bile ortak dertlerimiz olabiliyor ve cevap almak çok güzel benim sorum hamilelik öncesi ve hamililiğimde akıntım var iltihap var hamililiğimin başlarında ilaç kullandım ama yine de akıntım devam ediyor çevreden duyduğuma göre akıntı olması doğumu kolaylaştırırmış öyle mi acep şimdiden teşekkürler

bu arada gebeliğimde stresi çok yaşadım işyerinden onu kafaya çok taktım dr um heşy çok güzel sağlıklı bi gebelik demişti. lekelenme oldu bende 15 gün rapor aldım dinlenmem yatmam gerekiyordu yatmadım kendimide suçluyorum olacak olur tabi ama önlemleri almadım galiba belki tutunabilirdi bana

adonis bazen böyle sebebsiz düşüklerle bende karşılaştım.dr unun sana folik asit içerren hap vermesi gerekliydi hamile kalmadan önceee.dikkattt et bak hamile kalmadan önce folik asit tabletine başlaman gerekir.son adet tarihini yazarmısın hemen şimdi bekliyorum seni.

15 mayısda adet oldum ve folik plus kullanıyorum 1 kutu bitti 2. kutudayım

belmakyüz kaç aylık hamilesin.akıntın kaşıntı yapıyormu.rengi sarı ve çamaşırından çıkmıyormu.bu akıntı yoksa peynir kesiği gibimi.idrar yolu şikayetin varmı.ne zaman başladı ilkbahar mevsimindemi??????????????

yasmini 13 nisanda bıraktım bu arada bırakır bırakmazda folic plusa başladım mayıs 15 de adet gördüm 2 gün geciktim haptan sonra bi anda umutlanmıştım

adonis adetin ayın 15 inde başlamış buna 13 ekle ve ayrıcada 19 ekle...yani haziran 1 i ile 6 sı arası gebe kalman çok aktiffffffff.bak şimdi beni iyi dinle.bu aralar eşinle birlikte olmayın ilişkiye girmeyin 2-eşine bal ceviz fındık meyve vs besinler çok alsın 3-sende beslenmene dikkat et kaliteli besin ye 4-ayın 1 inden sonra girdiğin her ilişki sonrası yataktan hiç kalkmadan ayaklarını duvara dğoru kaldır meni dışarı çıkmasın biraz içerde beklesin.dediklerime kulak as.(ay bu bir ay geçmez bana yaa hamileyim demeni bekliyorum sabırsızlıkla)saygılarımla

33 haftaya girdim ve kendimi bilidim bileli akıntım var evet kaşıntıda oluyor zaman zaman çamaşırımdan çıkmıyo rengi beyaz ama peynir kesiği gibi değil

ilk ve son canim benim ben 37 yasindayim bu bebek 3.ncü olacakdi 19 yasinda kizim 9 yasindada cok saglikli oglum var kazayla oldu önceden spralle korundum zamani doldu cikardim yenisi takilcakdiki hamile kaldim ailemde sakatlik hic yok esimlede akrabalik ve cok dikkat etdim bu bebekde yas dolayisiyla tecrübeliydim folikasit ilaclarimi düzenli aldim ne bilim olmadi kisacasi ama neden merak ediyorum neolur canim bilgin varsa beni aydinlatbu konuda

belmakyüz.sen mantar olmuşsun ama iltihaba dönmüş bu mantar maalesef doğuma kadar sana bişey tavsiye edemeyeceğim sıksık iç çamaşırını değiştir sana özel msj la bir kozmatik ürünü söleyeceim.özelin kapalı belmakyüz.sana ulaşmam lazım özelini aç.saygılar

ilkveson inan bana acayip moral aşıladın ne demem gerekli bilmiyorum ama biz bebek çalışmasına başladık son söylediğin ayakların kaldırılması olayını popo altına yastık koyarak meninin dışarı çıkmasını önlüyoruz.İnşallah haziranda sana mutlu haberi veririm

adonis spermler daha hızlı olsun hız kazansın daha aktif olsun diye anlatabildimmi şimdi ilişki olmazsa spermler çok aktif ve hızlı olacaklar (kızgın boğa misali örnek verdirmek zorunda bıraktın beni kız).saygılarımla

ilk ve son nerdesin canim neolur cevap ise gitcem biraz sonra ha sunuda söyleyim karnim cok büyüktü herkez ikiz saniyodu ama bebek gelismemis malesef bide biz esimle kürtajdan 10 gün sonra iliskiye girdik doktor kizdi beklemem lazimmis bidaki adetim ama ne zaman adet olurumki 11 mayisda kürtaj oldum senide sikdim ama son soru hamile kalma tehlikem varmi önceki girdigim iliskide sence

diloş spralimi çıakrttırdım diyosun aklıma şu geliyor acaba bebeğin yerleştiği yatak dedğimiz rahimduavrına bebek tutunamamış olablirmi??bazen herşeyi tıp açıklayamaz diloş.ama şunu söleyeyim bebek istiyorsan biraz dinlen yine dene.saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…