ilk ve son benim sorum2 tane 1.benım oğlum pek hareketsız yaa hıç kıpırdamıyo desem yerıdır nadır oynuyo neden dır sence 2.ben normal doğumdan çok korkuyorum asırı hastene korkum var ve normal düşünmüyorum dr sezeryanı epidural yapıyo gercekten normal sezeryandan daha mı ıyı ayağa hemen kalkılıyo dıyolar canın cok yanmıyo dıyolar ama felç kalma rıskı var dıyolar bunun olasılığı ne kadar sence korkuttular benı
sevgili ebecim karnımdaki acının yerini sormuşsun.genelde ortalarda oluyor ne bıleyım işte elle ovuşturmak istıyorum sankı bıraz ıyı oluyor.zaman zaman acıyor zaten sonra gecıyor valla bende anlamadım tam tarıf edılmıyor o yuzden.bırde 19 haftalık olduk ama 10 gundur neredeyse hıç hareket hıssetmedım,bebegım nıye hıç kıpırdamıyor ya?
Merhaba İlkveson.Ben 5 ay önce myom ameliyatı oldum.2 aydan beri adeti düzene sokmak için cyclo progynova kullanıyorum.Fakat az az ara kanamalar oluyor.Bu kanamalar özellikle bitki çayı içtiğim zaman oluyor.Genelde bu çayların içeriğinde papatya,sinemaki var.Acaba bu çaylar kanamaya sebeb olurmu?Cevabınız için şimdiden teşekkürler...a.s.
herkese merhaba.ilk ve soncum sanada merhaba.umarım iyisindir.bişey sorucam canım benim adetime 4 gün varken idrar testi yaptım 2.ci çizgi silik çıktı.bu sabah yine yaptım adetime 2 gün var yine silik çıktı.sence ben hamilemiyim.ama karnım felaket kasılıyo kramplar giriyo.bide göğüslerim 17 gümdür filan acıyo demiştim sana hatırladın mı napayım canım ya
çok teşekkür ederim cevabın için. 14+1 günlük hamileyim seni sıkmassam eğer doğum yapana kadar sorularım bitmeyecektir.
TEST YAPTINMI.SABAH AÇ KARNINA İLK İDRARINA TEST YAP BAKALIM.CVP YAZ
mide bulantısını maalesf 11.haftaya kadar çekeceksin ilaç kullanmamaya dikkat et.eğerki tabi yediklerini çıkartacak kadar olmuyorsa yani beslenmeni aşırı etkilemiyorsa.ultrason değerleri farklı çıkar bunda sorun yok.dr una güven bir problem olsa neden senden saklasınki.3 aya kadar bebeğini koru zaten sonra risk falan kalmayacak.yine bir ameriakn dergisinde okumuştum.kadın hastalıklarını ne kadar kafana takarsan o kadar hastalık ilerlermiş.bu yüzden myommuş falanmış filanmış takma kafana bebeğinin kalp atışlarınıda duymuşsun ohhhh ne güsel keyfine baka gebeliğin.myomu unut kafandan sil.
selam ilkvesoncum.canım ben mantar olmuşum.doktorum bir krem ve bir fitil verdi.kremi kullanıyorum ama fitilde şüpheye düştüm gerçi zararı olsa doktor vermez ama kullanamadım.bu mantarın bebişime bir zararı olurmu canım?iyiki varsın canım ya sen olmasan biz kime akıl danışırdık.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?