Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

Merhaba İlkveson.Ben 5 ay önce myom ameliyatı oldum.2 aydan beri adeti düzene sokmak için cyclo progynova kullanıyorum.Fakat az az ara kanamalar oluyor.Bu kanamalar özellikle bitki çayı içtiğim zaman oluyor.Genelde bu çayların içeriğinde papatya,sinemaki var.Acaba bu çaylar kanamaya sebeb olurmu?Cevabınız için şimdiden teşekkürler...a.s.

sevgili ebecim karnımdaki acının yerini sormuşsun.genelde ortalarda oluyor ne bıleyım işte elle ovuşturmak istıyorum sankı bıraz ıyı oluyor.zaman zaman acıyor zaten sonra gecıyor valla bende anlamadım tam tarıf edılmıyor o yuzden.bırde 19 haftalık olduk ama 10 gundur neredeyse hıç hareket hıssetmedım,bebegım nıye hıç kıpırdamıyor ya?

ilk ve son benim sorum2 tane 1.benım oğlum pek hareketsız yaa hıç kıpırdamıyo desem yerıdır nadır oynuyo neden dır sence 2.ben normal doğumdan çok korkuyorum asırı hastene korkum var ve normal düşünmüyorum dr sezeryanı epidural yapıyo gercekten normal sezeryandan daha mı ıyı ayağa hemen kalkılıyo dıyolar canın cok yanmıyo dıyolar ama felç kalma rıskı var dıyolar bunun olasılığı ne kadar sence korkuttular benı

NORMAL DOĞUM TARAFTARIYIM.SEZARYAN DEMEK AMELİYAT DEMEK.YANİ SEZARYAN DİYE BİR DOĞUM YOK.NORMAL DOĞUMDA 2 SAAT SONRA AYAĞA KALKIP KENDİ İŞİNE DÖNÜYORSUN AMA SEZARYANDA YADA EPİDURAL SEZARYANDA 3 YADA 5 GÜN SONRA KENDİ İŞLERİNİN BAŞNA DÖNÜYORSUN.NORMAL DOĞUMDA İLERİKİ YAŞLARDA BİR SORUN OLMUYOR AMA SEZARYANDA ÜŞÜTME SONUCU AĞRILARIN ÖMÜR BOYU OLMA İHTİMALİ VAR.NORMAL DOĞUMDA DOĞUMA 2 SAAT KALA AĞRILARIN BAŞLAR VE DOĞUMDAN HEMEN SONRA GEÇER.AMA SEZARYANDA 2 GÜN BOYUNCA KARIN AĞRISI GERİLME AĞRISI VE YEMEK YEME SORUNUN OLACAK.SERUM VE İDRAR SONDASIDA CABASI.FELÇ KALMA RİSKİ EVET VAR.YÜZDE OLARAK RİSK VEREMEM AMA BİR YAKINIM FELÇLİ BENİM EPİDURALDEN DOLAYI.ILIK ŞEKERLİ SU İÇ VE BEKLE BAKALIM HAREKETLERİ NASIL OLACAK HABERDAR ET BENİ.VAZGEÇ SEZARYANDAN.HER DR SEZARYAN YAPMAYI SEVER.

NORMALDE HERKESTEN HERKESE DEĞİŞMEK ÜZERE 20-24 HAFTADA DUYULUR.ŞU AN DUYMAMAN NORMAL.BETON GİBİ SERT OLMADIKTAN SONRA ÖNEMLİ DEĞİL AĞRIN.ACABA GÖBEK DELİĞİNİN GENİŞLEMESİ SONUCU OLABALİRMİKİ.MUTLAKA SOR DR UNA.ARAŞTIRSIN.

BİTKİ ÇAYLARI HAKKINDA BİLGİM YOK AMA BU ÇAYDA ACABA DAMARLARI GEVETİCİ BİR DURUM OLABİLİRMİ.İÇMEMENİ ÖNERİYORUM.KABIZLIK VARSA KURU KAYISI DENE DERİM.CYCLO İLK AY ARA KANAMA YAPAR İKİNCİ AY YAPMAZ DİYE BİLİYORUM.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

HAMİLESİN MÜJDE.BENCE YANİ.İLK TEBRİK BENDEN OLSUN.AMA AYAKLARINI UZAT VE DİNLEN DERİM HEMEN.KRAMPLAR ÇOK ŞİDDETLİ DEĞİLSE ÖNEMLİ DEĞİL.DİNLENEREK GEÇİYORSA ÖNEMLİ DEĞİL.

TEST YAPTINMI.SABAH AÇ KARNINA İLK İDRARINA TEST YAP BAKALIM.CVP YAZ

canım yaklaşık 6 günlük bir gecikmeden sonra adet oldum ancak çok yoğun bir kanamam var ve sürekli kan pıhtısı şeklinde,kistim koyboluyor olabilirmi,yoksa kistten dolayımı bu şekide adet oluyorum,bilgilenidirsen çok sevinirim

Slm Ilkveson Benim Regl Günüm 2 Gün Geçti Hastanede Idrar Tahlili Yaptirdim Düşük Pozitif çikti Nedemek Bu??? Var Da Erken Olduğu Için Belli Mi Olmadi Demek Yoksa Yanilima Payi Varmi? Buarada Hala Regl Olmadim Sürekli Kontrol Ediyorum :)

Tesekkur ederim Ilkvesoncugum. Miyomu unuttum bile.Hic takmiyorum dusunmuyorum ve onla ilgili bisey okumuyorum umrumda degil:))) Bebisimizi koruyoruz, oksuyoruz babasiyla beraber onunla konusuyoruz:))Cok keyifli olyor. Mide bulantisi cok kotu oldugu zaman yani cikardigim zaman dr bi ilac verdi onu aliyorum sip diye kesiyo bebege zarari yokmus ama oyle gerekmedikce kullanmiyorum. Cook tesekkurler tum destegin icin. Yine rahatsiz ederim seni ,selamlar bye

korktum şimdi ilk ve son burda son 1 senedır herkes epidural oluyo aynı dr maşallah bişey cıkmadı felçlı gıbı normal doğum evet güzel ama benı tanısan varya sen normal doğum yapamazsın dersın bakalım hayırlısı

merhaba ilk ve son benim size bi sorum daha olacak ben 9 haftalık hamileyim akşam kayınvalidemlere gideceğiz onunda 8 aylık bebeği var o şuan kabakulak geçiriyor bana ve bebeğime zararı olurmu ben çocukken geçirdim kabakulak cevap verirseniz çok sevinirim kolay gelsin çok teşekkürler.:uhm:

ilkveson merhaba
4 hafta 4 günlük gebeyim.pazartesi ilk ultrosona giricem fakat çok heyecanlıyım kan değerlerim çok yüksek çıktı acaba bu çoğul gebelik belirtisi olabilir mi? dr um ultroson olmadan bilemeyiz dedi ama ben çok merak ediyorum birçok kişiden değerler yüksekse çoğul gebelik işaretidir diyorlar.bu arada tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 3 embriyo transfer edildi.
cevap için şimdiden teşekkürler
a.s.

canım sana yazdım ama şu anda sorunun cevabını almış bulunmaktayım.
ikiz gebelik yaşıyorum daha kalp atışalarını duyamadık ama keselerini gördük
inşallah bir hafta sonra kalp atışlarınıda duyucaz.
sevgiler...a.s.

selam ilkvesoncum.canım ben mantar olmuşum.doktorum bir krem ve bir fitil verdi.kremi kullanıyorum ama fitilde şüpheye düştüm gerçi zararı olsa doktor vermez ama kullanamadım.bu mantarın bebişime bir zararı olurmu canım?iyiki varsın canım ya sen olmasan biz kime akıl danışırdık.şimdiden teşekkürler.

Merhaba benim sorum migde bulantisiyla ilgili suan 15 haftalik gebeyim, ilk dönemde bulanti tiksinme olmadi diyebilirim fakat 12. haftadan itibaren bulantilar basladi bende .Cok güldügümde yada yemekten sonra hareket edersem cogunlukla oluyor, kendimi temiz havaya zor atiyorum ve kimildamadan durmam gerekiyor gecene kadar, yoksa cikarmam gerekiyor. Neden böyle gec basladi bende acaba. Cevabin icin simdiden tesekkürler.

:

Semacim bendede oldu 13. haftada ve ikisinide kullandim hernekadar icim rahat etmesede. Ama zararli olsa doktor vermez herhalde. Ilk bize verdiginide sanmiyorum. Insallah herkes saglikla bebislerine kavusur

çok acil yardımına ihtiyacım var. bu arada güzel haberi sanada veriyim ben şu an 35 günlük hamileyim yani beş haftalık teyzeleri :) pazartesi günü ultrasonda bakacaz bebişme deeee...benim çok büyük bir problemim var benim normalde antihistematik bir vücudum var. sıcakladım mı trledim mi yada tozlu bir ortamda olduğumda vücudum hemen kabarıp kaşınmaya başlıyor. normalde ilaçlar kullanıyordum ama gebelik düşündüğümden 4 haftadır kullanamıyorum ve bu hafta görmeni isterdim vücudum ciğere döndü resmen kaşınmaktan sanki her tarafım isilik olmuş gibi ama isilik değilbir kaç gün buz tormabasını kullandım kaşınan yerlerde öyle dindirdim geceleri uyuyamıyorum. ama artık buz torbasıda işe yaramıyor inanmıyacaksın ama şu an zeytin yağı sürdürdüm eşime tüm vücuduma dayanamıyorum yalvarırım yardım et nasıl kurtulabilirim bundan ağlamaktan gözlerim şişti canım çok yanıyor...

ilk ve son benım göğüs uçlarımda beyaz bışey oluştu kabuk gıbı ucunda duruyo neden oldu sence arada bırde azcık kendılığınden düşüsüyo mınık mınık göğüs uçlarım catlıycak dıye cok korkuyom bebepanten dıye merhemden sürüyom 2gundur çatlamasın dıye o kabuk şimdi sankı düştüm düşecem dıyo neden oyle:çok üzgünüm:

ilk ve soncum günaydınlarrrrrr...benim sorum şu bebek bazen çok hareketli oluyor huzursuz gibi.sanki bi yeri ağrıyomuş gibiiii...erken doğumdan çok korkuyorum...ne yapmalıyım.hareketlerimi de kısıtlıyamıyorum sanki hamile değilim de tombişimmiş gibi.ani hareketlerim var hala...bazen iyi bebişim içerde sıkı tutunmuş diyorum...millet denize 1 kere giriyor.ben o arada 5 kere girmiş oluyorum.ne biliyim yanlış yoldamıyım acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…