Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilkveson merhaba
açtığın konulara kaç gündür girmiyorsun forumda seni görüyoruz ama cevap vermiyorsun hayırdır iyi misin her şey yolundamı
sevgilerimle...
a.s.

merhaba ilk ve soncugum benim ovulasyon günüm ayın 29 du ama ben hiç anlayamadım yardım et bu ay fazla akıntım da olmadı insandan insana degişirmi yardım et

slm. doğum kontrol hapı kullanıyorum. 21 hapı kullandıktan sonra girilen 7 günlük dönemde ilk üç gün adet kanamam olmuyor bu süre içerisinde hap beni korumaya devam edermi. bunu tam bilmedğimi için ilişkiye girmiyorum.

Selamlar İlkveSon
Son 1 haftadır özelikler yürüyüş yaptığımda ki eskisi kadar uzun ve tempolu yürüyüşler yapamadığım halde karnımda kasılma ve sertleşme oluyor. Kasıklarıma doğru şiddetli olamayan ama rahatsız edici sancıılarım oluyor. Acaba bu rahmin kendini doğuma hazırlarken bu aylarda olan kasılmalar olabilir mi? Yoksa ben kendimi çok mu yoruyorum. Yatakta bi sağa sola dönerken hala paldür küldür harket ediyorum. Hamileliğim bitmek üzere ama ben hala alışamadım galiba. Kasılmalar konusuna cevap verebirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşkkürler.

mrb ilk ve son
şuanda yeni hamileyim.yani ilk dönemlerimnelere dikket etmem gerekiyor.ilk gebeliğimde erken doğum yapmıştım.bunu önlemek için neler yapmam gerekiyor. gebelikte tansiyona nasıl dikket etmeliyim.ne gibi önlemler almam gerekir.bilgileriniz için şimdididen teşekkürler

ÖNCELİKLE ANİ SERT HAREKETLERDEN KAÇINACAKSIN.YEDİKLERİNİN BESİN DEĞERİ OLACAK.YÜRÜYÜŞLERİN YORUCU DEĞİL KISA ADIMLARLA EĞLENCELİ OLACAK.TANSİYONUNU 13/9 DAN YUKARI TUTMAYACAKSIN.BUNUN İÇİNDE TUZLU UNLU VE ŞEKERLİDEN ÇOK YEMEYECEKSİN.AŞIRI YEME YANİ.DEVAMLI TANSİYON TAKİBİ YAP MESELA HAFTADA 3 GÜN AMA AYNI GÜNLERDE.ŞU AN AKLIMA BUNLAR GELİYOR.BALIK CEVİZ FINDIK BUNLARI YEKİ BEBEĞİN ZEKİ OLSUN.BOL BOL SU İÇ.TEBRİKLER AYRICA.ALLAH KUCAĞINA KAVUŞTURSUN.DAHA ZAMANIMIZ VAR KONUŞURUZ BURADA HERŞEYİ.

ARTIK BİRAZ ARA VER BAK FARKINDASIN.GÜNEŞE ÇIKMA ARTIK CANIM YAA SANKİ ÇOK SICAKTA KALIYOSUN VE SOĞUK DUŞ ALIYOSUN GİBİME GELDİ BANA.SOĞUK DUŞTA BEBEK DAHA HAREKETLİ OLUR.BEN SANA ILIK DUŞ DİYORDUM.NEYSE BENCE ARTIK DENİZE GÜNEŞE MÜMKÜNSE ARA VER VE KAFANI BEBEĞİNİ DİNLE.BAKALIM BİR DEĞİŞME OLACAKMI.??AMA MUHAKKAK DİNLENNN

ilkveson merhaba
açtığın konulara kaç gündür girmiyorsun forumda seni görüyoruz ama cevap vermiyorsun hayırdır iyi misin her şey yolundamı
sevgilerimle...
a.s.

GELDİM CANIM İYİ SAYILIRIM SORULARA SONDAN BAŞLADIM ŞU SORULARA CVP YAZIP ARKADAŞLARA YARDIMCI OLAYIM DİĞER TOPİĞE GİDİCEM.ÖPÜYORUM SENİ

canim nerlerdesin ya seni merak ettim iysin demi bunalaimdayin yazmissin acaba nesi var diye hep düsündüm aman iyi ol canim buarada ben bu ay 6 gün önce adet oldum sence normalmi 8 temmuzda olmasi gerekliyken dün yani 3 ünde geldi neyseki yasakli 3 ayi atlatiyoruz bu ay anca icim temizleniyo ama inanki öykle belirtiler vardiki herkez beni HAMILE sandi ben bile insan cok yaniliyo

EVET HAP SENİ KORUR.İLİŞKİYE GİREBİLİRSİN.AMA SÖLEMEK İSTEDİĞİM BİŞİY VAR.HAPI HERGÜN AYNI SAATTE ALMAYA ÇALIŞ.KAÇINCI KUTUDASIN.??

DİLOŞ VALLA SENİ BÖLE ISIRASIM GELİYOR ÇOK ŞİRİNSİN.:asigim: ŞU AN ADETLERİN DÜZENE GİRMEYE ÇALIŞIYOR RAHİM KENDİNİ YENİLİYOR BEBEK İÇİN HAZIR DEĞİL DAHA RAHİM BAK GÖRÜYORSUN YANİİ VUCT BİLE SANA DİYOR HAZIR DEĞİLİM DİYE.DAHA HORMONLAR DÜZENLİ ÇALIŞMIYOR.DÜZENE GİRECEK DAHA.ÖPÜYORUM.:mymeka:

BETON GİBİ SEMSERTMİ OLUYOR VE BU ÇOK SIK ARALIKLARLAMI OLUYOR BUNA CVP VER.EĞERKİ EVET DİYORSAN.YÜRÜYÜŞ YAPMAYI BIRAKACAKSIN BUNLAR ERKEN DOĞUMA GÖTÜRÜR SENİİ.HEMEN BUGÜN KENDİNİ DİNLENİR VAZİYETTEYKENE DİNLE BAKALIM.SERTLEŞME DİNLENİRKENE OLUYORMU VE KAÇ DAKKA SÜRÜYOR.MESELA 15 DAKKADA BİR GELİYOR 30 SANİYE SÜRÜYOR DİYECEKSİN .TAKİP ET ÇABUK CVP VER BANA.

EVET BENCE KİSTİNDE DÖKÜLÜYORDUR AMA BUNA EN GÜZEL CVBI DR UN ULTRASONLA VERİR.EVET KİSTTEN SANIRIM.BİRDE GECİKME Yİ EKLERSEK BU İKİSİNDEN DOLAYI.

merhaba ilkveson benim 18 haziranda adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım bu süre içinde ikikere gebelik testi yaptım negatif çıktı bu haftada bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum senden fikir almak istedim bukadar gecikmesi normalmi ilk defa oluyo ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var

HER TESTİN YANILMA PAYI GENEL OLARAK VARDIR.AMA SEN KENDİ KENDİNE TEST YAPSANA BİR EVDE BEKLİYORUM CVBINI.SABAH İLK İDRARINA YAP.

BU SANCILAR EĞEKİ GEBEYSEN NORMAL.HALA MÜJDE VERMEDİN KAN TESTİNİN SONUCU NEDİR.??

YAAAAAA GEÇ KALDIM GALİBA İNŞALLAH GİTMEMİŞSİNDİR.KESİNLİKLE UZAK DUR KABAKULAK GEÇİREN KİŞİDEN.KESİNLİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…