Moonday Güzel Soru Bu Sorunun Cevabi Benim Içinde önemli Olacakkk
mrb ilk ve son
şuanda yeni hamileyim.yani ilk dönemlerimnelere dikket etmem gerekiyor.ilk gebeliğimde erken doğum yapmıştım.bunu önlemek için neler yapmam gerekiyor. gebelikte tansiyona nasıl dikket etmeliyim.ne gibi önlemler almam gerekir.bilgileriniz için şimdididen teşekkürler
ilk ve soncum günaydınlarrrrrr...benim sorum şu bebek bazen çok hareketli oluyor huzursuz gibi.sanki bi yeri ağrıyomuş gibiiii...erken doğumdan çok korkuyorum...ne yapmalıyım.hareketlerimi de kısıtlıyamıyorum sanki hamile değilim de tombişimmiş gibi.ani hareketlerim var hala...bazen iyi bebişim içerde sıkı tutunmuş diyorum...millet denize 1 kere giriyor.ben o arada 5 kere girmiş oluyorum.ne biliyim yanlış yoldamıyım acaba...
ilkveson merhaba
açtığın konulara kaç gündür girmiyorsun forumda seni görüyoruz ama cevap vermiyorsun hayırdır iyi misin her şey yolundamı
sevgilerimle...
a.s.
merhaba ilk ve soncugum benim ovulasyon günüm ayın 29 du ama ben hiç anlayamadım yardım et bu ay fazla akıntım da olmadı insandan insana degişirmi yardım et
slm. doğum kontrol hapı kullanıyorum. 21 hapı kullandıktan sonra girilen 7 günlük dönemde ilk üç gün adet kanamam olmuyor bu süre içerisinde hap beni korumaya devam edermi. bunu tam bilmedğimi için ilişkiye girmiyorum.
canim nerlerdesin ya seni merak ettim iysin demi bunalaimdayin yazmissin acaba nesi var diye hep düsündüm aman iyi ol canim buarada ben bu ay 6 gün önce adet oldum sence normalmi 8 temmuzda olmasi gerekliyken dün yani 3 ünde geldi neyseki yasakli 3 ayi atlatiyoruz bu ay anca icim temizleniyo ama inanki öykle belirtiler vardiki herkez beni HAMILE sandi ben bile insan cok yaniliyo
Selamlar İlkveSon
Son 1 haftadır özelikler yürüyüş yaptığımda ki eskisi kadar uzun ve tempolu yürüyüşler yapamadığım halde karnımda kasılma ve sertleşme oluyor. Kasıklarıma doğru şiddetli olamayan ama rahatsız edici sancıılarım oluyor. Acaba bu rahmin kendini doğuma hazırlarken bu aylarda olan kasılmalar olabilir mi? Yoksa ben kendimi çok mu yoruyorum. Yatakta bi sağa sola dönerken hala paldür küldür harket ediyorum. Hamileliğim bitmek üzere ama ben hala alışamadım galiba. Kasılmalar konusuna cevap verebirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşkkürler.
canım yaklaşık 6 günlük bir gecikmeden sonra adet oldum ancak çok yoğun bir kanamam var ve sürekli kan pıhtısı şeklinde,kistim koyboluyor olabilirmi,yoksa kistten dolayımı bu şekide adet oluyorum,bilgilenidirsen çok sevinirim
Slm Ilkveson Benim Regl Günüm 2 Gün Geçti Hastanede Idrar Tahlili Yaptirdim Düşük Pozitif çikti Nedemek Bu??? Var Da Erken Olduğu Için Belli Mi Olmadi Demek Yoksa Yanilima Payi Varmi? Buarada Hala Regl Olmadim Sürekli Kontrol Ediyorum :)
canım ama adet günümden 2 gün önce yaptım ya emin olamadım.bazen çok şiddetli giriyo normal mi sence pazartesi kan testi yaptırıcam.ama aynı adet sancısı gibi.cevabın için teşekkür edrim canım çok sağol
merhaba ilk ve son benim size bi sorum daha olacak ben 9 haftalık hamileyim akşam kayınvalidemlere gideceğiz onunda 8 aylık bebeği var o şuan kabakulak geçiriyor bana ve bebeğime zararı olurmu ben çocukken geçirdim kabakulak cevap verirseniz çok sevinirim kolay gelsin çok teşekkürler.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?