Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

o senin SIRINLIGINNNNN BENIM GÜZEL EBEM SIRDASIM DERT ORTAGIM vücut niye kiziyoki bana söyleyimde kizmasin zaten bende bekliyorum saka kiz tabiki en mantiklisi beklemek belkide artik hic yapmam bile cocuk

ÇÇOOOK SEVİNDİMM AYY YAAA..İKİZMİŞ YARAMAZLAR.12 HAFTALIK OLUNCADA CİNSİYETLERİNİ ÖĞRENİRİZ.BAKALIM PRENSMİ PRENSESMİİİ..TEBRİKLER BİTANEM

FİTİLİN ZARARI YOK CANIM KULLANABİLİRSİN.AMA MANTAR YİNE TEKRARLAYACAK MAALSEF.GEBELİĞKTE BAŞLADIMI BİTMİYOR BU MANTAR DOĞUMDAN SONRA KÖKÜ KAZINIR AMA MERAK ETME.

DR UNA SÖLEDİNMİ BU DURUMUNU EN SON ULTRASONA NE ZMAN GİRDİN??ACİL CVP LÜTFEN.

merhaba ilk ve son bugün adet tarihim göbek deliğimin ordan aşağa doğru hafifi bir çizgi belirdi birde kasık ve gögüs ağrılarım var neden acaba??

ÇOK ÜZÜLDÜM YAA.DEVAMLI ILIK DUŞ ALSAN ACABA GEÇMEZMİKİ BUNUN İÇİN KÖKLÜ ARAŞTIRMA YAPACAĞIM SENİN İÇİN DR ARKADAŞLARIMA SORACAĞIM.ŞU AN YAZMAK İSTEMİYORUM ACİL OLARAK TAMAMI CANIM.

ZEYTİN YAĞI SÜREREK MASAJ YAP MEME UÇLARINA VE DIŞARI DOĞRU UÇLARINI ÇIKARTARAK MASAJ YAPKİ BEBEĞİN DOĞUNCA KAVRAYABİLSİN UÇLARINI SANIRIM MEME UÇLARIN ÇÖKÜK??

canım sağol
inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm
ikiz olduğu için hem çok sevindim hemde biraz gözüm korktu açıkcası
kalp atışalarını duyunca galiba daha çok rahatlıyacağım
ikiz olunca bilemiyorum neler yaşayacağım sanki biraz zor bir gebelik yaşayacağım
bakalım hayırlıısı artık inşallah herşey yolunda gider
sevgiler...a.s.

CNM İLK 12 HAFTA ÇOK DİKKAT ET BENİMDE İKİZDİ BİRİNİ 10. HAFTAMDA KAYBETTİM.DİKKAT ET CNM ALLAH İKİZLERİNE SAĞLIK VERSİNNN

CNM İLK 12 HAFTA ÇOK DİKKAT ET BENİMDE İKİZDİ BİRİNİ 10. HAFTAMDA KAYBETTİM.DİKKAT ET CNM ALLAH İKİZLERİNE SAĞLIK VERSİNNN

amin canım çok sağol
sanada allah hayırlı doğumlar versin inşallah bebişine sağlıklı bir ömür diliyorum
günlük hayat tempomu yarıya indirdim zaten iş yapmamaya çalışıyorum bir tek yemek yapıyorum akşam saatleride yürüyüşümü yapıyorum bakalım artık hayırlısı canım
sevgiler...a.s.

Evet taş gibi sertleşiyor ama sık aralıklarla olmuyor. Yürüyüş eskisi kadar zaten yapamıyorum çünkü biliyosunuz ki havalar çok sıcak. 2 haftadır eve kapandım gibi bir şey. Zaten yürüyüş yaptığımda da çok uzun ve tempolu yürüşler yapamıyorum. Çok sık dinleniyorum. Dinlenirken sertleşme olmuyor. Dakikasına gelince yürüyüş yaptığım da ne kadar yürürsem sanırım ne kadar yorulursam o kadar sürüyor. Yani yarım saat yürüyorsam o kadar sürüyor ama dinlenince geçiyor.

tşk ederim ılk ve son saı kabuklar dokuldu ğöğüs uçlarımdan dedığin gıbı sanırım göğüs ucum cok cıkık degıl actıgım zaman ürperınce fılan ıyıce cıkıyo dedıgını yapıcam benımkı catlıycak gıbı mı sence boyle olanlar oyle mı oluyo bı de bu ara tatlı tatlı kasınıyo uçları coı fena oluyom

cevap için tşk ilk ve son ben yaklaşık 4 senedir hap kullanıyorum.3 ay önce geciktirdiğim için mecburi ara vermiştim. sonra tekrar başladım. ama maalesef hapı aynı saatte kullanamıyorum. hep unutuyorum.

ilk ve soncum önceki cvp için teşkür sürekli bi kasılma hissediyorum bi ağrı yok ama şişip şişip iniyor göbeğim beni yoruyor olduğum yerde bi yere de gitmedimde, ki oturuyorum bu hafta denize falan da gitmedim.sakin sakin geçiriyorum.göğüs kafesimin orsaında da yükselme ve inme oluyor.göbeğim hele bir inip bi rçıkıyor cnm yaaa.erken gelme olmasınnnn cnm ya.daha 32 haftalılğızzzz...çok ağrı yapıyo.nefes almalarım zorlaşıyor.sürekli belime ağrı yapıyo.rahim aşağısı çok ağrıyor sanki 1 ton taşıyorum gibi.bide ayaklarım artık karıncalanmalı oluyo ve şişikler de abardı gibi.ama karnımda sürekli bir hareket can yakıyor ya.ne yapmalıyımmmmmm

Merhaba Ebe Arkadaşım,
Ben 2 haziranda adet gördüm. Adetimin 3. günü aşılama için tedaviye başladım. 18-20 mm. büyüklüğünde 5 adet yumurtam oldu ve 18.06.2006 tarihinde de aşılamam gerçekleşti. Aşılamadan sonraki ilk hafta günde 3 adet oral yoldan 2. hafta yine günde 3 adet vajinadan progesteron ilaç kullandım. 2 temmuz günü hasta olmadığım için kan testi yaptırdım 0.33 ile negatif çıktı. Doktorum perşembeye kadar beklememi ve yeniden test yaptırmamı istedi. Şu ana kadar hala hasta olmadım. Bu kadar düşük sonuç 3 günde hamilelik için gerekli değere ulaşırmı yoksa başka ne olabilir. Bu konuda beni aydınlata bilirseniz çok sevinirim. Ayrıca sabahları ateşimide aynı saate ve dil altından ölçüyorum 36.8 geliyor... Değerli açıklamalrınızı bekliyorum.. Teşekkürler

ZEYTİNYAĞI MASAJINI YAPARSAN ÇATLAMAZ.AMA ZEYTİNYAĞINI HERGÜN SÜR DOĞUMDAN HEMEN SONRADA SÜR SAKIN BIRAKMA.O ZAMAN ÇATLAMAZ.VALLA ÇATLARSA ÇOK ZORLUK ÇEKERSİN.SEN EN İYİSİ DEDİĞİMİ YAP GÜZELİM.

ilkvesoncum canım benim moralim çok bozuldu.bugün kontrole gittim bebişimin cinsiyetinide öğrendim doktor bebeğin eşi aşağıda dedi.ciddi bişey değil dedi ama içim rahat etmedi bir sorun olumu canım acil cevap yazabilirsen çok sevinirim.teşekkürler öptüm.

SERTLEŞME VE AĞRI GİRİNCE HEMEN DİNLENİR VAZİYETE GEL VE DERİN NEFES ALARAK BEBEĞİNE OKSİJEN GİTMESİNİ SAĞLA.BEBEĞİN ŞU AN YUKARI ÇIKTI YANİ NEFES ALMANI ZORLAMASI NORMAL.DİYAFRAMA BASKI YAPARAK SENİ YORACAK.BİRAZ YORUCU BİR DÖNEME GİRDİN.38.haftaya kadar sık dişini be egemen doğurma.bebek yukarı çıktığı için sana ağırlığı çok geliyor.3 hafta sonra inecek aşağıya.bu yüzden ağrıların normal.önemli olan sertleşmeler yani beton gibi oluyormu karnın ve ne kadar sürüyor bunu takip et.ama dinlenir vaziyetteykene takip edeceksin.3 hafta sonra nefeslerin düzene girecek.beline baskı çok olduğu için ayağına giden sinirlerde baskı oluyor ve karıncalanma bu yüzden oluyor.ama olacak artık bunlar.biraz fazla kilodan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…