Merhaba Ebe Arkadaşım,
Ben 2 haziranda adet gördüm. Adetimin 3. günü aşılama için tedaviye başladım. 18-20 mm. büyüklüğünde 5 adet yumurtam oldu ve 18.06.2006 tarihinde de aşılamam gerçekleşti. Aşılamadan sonraki ilk hafta günde 3 adet oral yoldan 2. hafta yine günde 3 adet vajinadan progesteron ilaç kullandım. 2 temmuz günü hasta olmadığım için kan testi yaptırdım 0.33 ile negatif çıktı. Doktorum perşembeye kadar beklememi ve yeniden test yaptırmamı istedi. Şu ana kadar hala hasta olmadım. Bu kadar düşük sonuç 3 günde hamilelik için gerekli değere ulaşırmı yoksa başka ne olabilir. Bu konuda beni aydınlata bilirseniz çok sevinirim. Ayrıca sabahları ateşimide aynı saate ve dil altından ölçüyorum 36.8 geliyor... Değerli açıklamalrınızı bekliyorum.. Teşekkürler
ilkvesoncum canım benim moralim çok bozuldu.bugün kontrole gittim bebişimin cinsiyetinide öğrendim doktor bebeğin eşi aşağıda dedi.ciddi bişey değil dedi ama içim rahat etmedi bir sorun olumu canım acil cevap yazabilirsen çok sevinirim.teşekkürler öptüm.
Slm Ilkve Son Ben Hamileyim Idrar Testim Silik çikmişti Kan Yaptirdim Pozitif :) Doktor Benden Sayisal Hcg Istedi 96,34 çikti 3,5-4 Haftalik Dedi Zaten Ultrasonda Görünmedi.. Bisorun Yoktur Demi.. Bide Bende Hiç Belirti Yok Mide Bulantisi Falan.. Sadece Bazen Bacaklarim Ağriyor Bide Göğüslerimde şişlik Var..
ilkveson...sen sarmısak çayı hakkında bilgi yazmışsın okudum zayıflamak için uygulamışsın faydasını gördün mü beni aydınlatırsan sevinirim
ilk ve soncum tahminin doğru çıktı evet hamileyimmmmmmm
ilk ve soncum sana teşekkürler sorularımızı yılmadan cevapladığın için bende hamileyim canım sağol
ilk ve son çok moralim bozuk. şeker yüklemesi yapıldı. 50lik. 169 çıktı şimdi bidaha yüklenecekk. kontrol altına alınır ama ben gene de korkuyorum. ani bebk ölümleri oluyormuş öylemi
ÇOK ÜZÜLDÜM YAA.DEVAMLI ILIK DUŞ ALSAN ACABA GEÇMEZMİKİ BUNUN İÇİN KÖKLÜ ARAŞTIRMA YAPACAĞIM SENİN İÇİN DR ARKADAŞLARIMA SORACAĞIM.ŞU AN YAZMAK İSTEMİYORUM ACİL OLARAK TAMAMI CANIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?