Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

kendi kendine eczaneden aldığın idrar testini yaptınmı hiçç.eğer yapmadıysan hemen yap.sabah ilk idrarına aç karnına yap bakalım ne çıkacak.kan testide ancak perşembe ve sonrasında çıkar.cvp bekliyorum.

sema dr una sor bakalım bebeğinin eşi tam olarak nerdeymiş.eğerki rahim ağzında olsaydı sende arada sırada kanama olurdu demekki rahim ağzında değil.ama istisna olarak kanamada olmamış olabilir.eğerki rahim ağzında değilse bir nevi problem yok semacım.hemen tel et ve sor dr una.cvp yaz bana ama.

Slm Ilkve Son Ben Hamileyim Idrar Testim Silik çikmişti Kan Yaptirdim Pozitif :) Doktor Benden Sayisal Hcg Istedi 96,34 çikti 3,5-4 Haftalik Dedi Zaten Ultrasonda Görünmedi.. Bisorun Yoktur Demi.. Bide Bende Hiç Belirti Yok Mide Bulantisi Falan.. Sadece Bazen Bacaklarim Ağriyor Bide Göğüslerimde şişlik Var..

allah razı olsun ılk ve son cok korkuyodum yapmazmıyım dedıgını evde badem yagıda var ondan sursem olurmu ılla zeytın yağımı ne mutlu oldum varya şimdıden onun sıkıntısıda vardı bende ya catlarsa rahatladım şimdı hemen surmeye baslaıyom:sm_cool:

ilkveson...sen sarmısak çayı hakkında bilgi yazmışsın okudum zayıflamak için uygulamışsın faydasını gördün mü beni aydınlatırsan sevinirim

ilk ve son çok moralim bozuk. şeker yüklemesi yapıldı. 50lik. 169 çıktı şimdi bidaha yüklenecekk. kontrol altına alınır ama ben gene de korkuyorum. ani bebk ölümleri oluyormuş öylemi

HİÇBİR PROBLEM YOK MERAK ETME.HEMEN ÖYLE USG DE GÖRÜNMEZ BEBEK.ANCAK 5-6 HAFTALIK OLUNCA GÖRÜNÜR.TEBRİK EDERİM AYRICA.ALLAH KUCAĞINA KAVUŞTURSUN SAĞLIKLA UZUN ÖMÜRLER VERSİN SİZE.

ilk ve son çok moralim bozuk. şeker yüklemesi yapıldı. 50lik. 169 çıktı şimdi bidaha yüklenecekk. kontrol altına alınır ama ben gene de korkuyorum. ani bebk ölümleri oluyormuş öylemi

TAKMA KAFANA.ŞİMDİ HAYATINDAN ŞEKERİ TAMAMEN ÇIKAR.KEYFİNE BAK DÜŞECEK ELBETTE DUR Bİ DR SORAYIM BEKLE.

Cnm Ya Pek Alakasiz Ama Neler Alalim Bebk ürünlerinden Ve Hangi Marka Alalim.set Almayayim Mi?

canım yardımların için teşekkürler. bu arada bir cildiye uzmanına gittim doktorumun önermesiyle muayene etti ve bir çeşit egzama olduğunu söyledi ama ismini hatırlamıyorum kaşınma eşiğimde düşükmüş o yüzden dayanamıyormuşum tabi bide anti histematik bir vücudum var... ama şimdi tedavi oluyorum çok şükür %90 azalı gebelerin kullanabileceği B katogorisinde ilaçlar verdi bir tanesi şurum içince resmen mayışıyorum uykum geliyor ama doktorum sana başka bişeyy veremem dedi. Bu arada birde güzel bir haberim var sizlere bir değil iki taneymiş bebişlerim ayrı yumurta ikizi umarım ikiside sağlıklı olur. ama korkuyorum aslında özel bir sayfa açmak istiyorum bu konuda beni bilgilendirebilecek arkadaşlar için ben ve eşim orak hücre taşıyıcısıyız. bebeğin hasta olma ihtimali %25 her bebek için. bu gebeliğin 8. haftasında yapılacak bir operasyonla belli olabiliyormuş. 2 hafta sonra gidece eğer bebişlerimden biri yada ikisi hastaysa alınacaklar lütfen dua edin bana allah rızası için...:1hug:

çok teşekkür ederim ilkveson tekrar başladığında beni aydınlatırsan sevinirim ayrıca kendin için uyguladığın tarifi yazarmısın ve 4 kiloyu ne kadar süre içinde verdin

Merhaba ilkveson öncelikle çok teşekkürler yardımların ve açıklamaların için.Ben 2yıllık evliyim bebek düşünüyoruz.Ama önce zayıflamam gerek şuan 58kiloyum 50kilo olmam gerek.Aslında boyuma göre şuan iyiyim.Ama bir yandanda çok güçsüz bir hamile mi olurum diye düşünüyorum.Boyum 172.Ve de doğum şekli olarak ne öneriyorsun.Normal doğumda vajinada çok fazla bir deformasyon oluşuyor mu acaba.Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba ebe arkadaşım,
Öncelikle cevabın için teşekkürler ama ben bugün hasta oldum ve 2. aşılama için başlangıcı yaptım. Herşeyin hayırlısı...

ilk ve son bende sormak istiyorum acaba normal doğum esnasında kalçadan iğne yapılıyormu birde o kesi yapılırken ve dikerken acı olmasın diye uyuşturuluyormu (benim iğne fobim var) sorumu arkadaşlar da bilgilensin diye soruyorum ben evli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…