merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama yeni üye olup yazıyorum 8 haftalıkken bebeklerimi kaybettim kalpleri durmuştu kürtaj oldu 2 ay olcak alınalı ben bebek çok istiyorum korunmasak olurmu doktor 3 ay korunun dedi korunmazsak bebeğimde bi problem olurmu hamile kalırsam tabi
Ya Nerdesin Ilk Ve Soncum Seni Cokk Merak Etmeye Basladim Insan Bi Kelime Yazar Gene Cikar Neolur Haber Ver Bitanem Yaaaaaaaaaaaaaa
herkese iyi akşamlar bnde bırsey sormak ıstıyorum acaba hamıle olup olmadıgımızı ıllakı gunumuz gectıgınde mı anlarız yanı su bhcg dedıklerı test nezaman yapılabılır
arkadaşlar bişey soracam ben tetes yaptırdım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim
Ilk Ve Son Yarin Yağmur Kizim Geliyo.haber Ver Demiştinnnnnnnnn...
mrb.benim rahim rahim ağzında yara var hamile kalabilirmiyim yada kalırsam bebeğe yaranın bi zararı olurmu?kafam çok karışık.anne olmak istiorum ama yaradan korkuorum.hiç doğum yapmadıım için dr yakmayı önermedi sadece iğne ilaçla biraz tedavi etti.sadece kızarıklık şeklinde şuanda...
merhaba ilk ve son ben 1,5 ay önce düşük yaptım 2,5 aylıktı.Eşimle 1.dereceden akrabayız ama ailelerde hiç bir genetik bozukluk yok.Doktorum hemen tekrar hamile kalmamı önerdi,siz ne derseniz?Ayrıca boyum 1.65,kilom 67 sence çok mu fazla hamilelikten önce?Lütfen cevap yaz vaktin olunca şimdiden teşekkürler...Bebek istiyorum hemen
bebeişim 11 günlük olacak yarın.günler hızlı geçiuor.ilk 2 gün emmedi şimdi ise silikon uçla emiyorrr...ara sıra alıyor.pek ucu yok göğsümün.silikon uç sakıncalımı.ama iii emiyor.gündüzleri hiç bırakmıyor.geceleri de uyanmıyo bazen .ben geceleri uykusunu bölüp emzirrimmi.
bide geceleri bana bi üşüme geliyoo.deliler gibi titriyorum.neden ilk ve sonnnnn...sezeryan oldum .şu an çok iii hissediyorum.ilk gün ayaklananlardanım:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?