Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son merhaba ben 9 haftalık hamileyim ancak kanamam oldu 2 gün hastanede yattım progestan kullanıyorum ayağa kalkmam yasak ancak aşırı mide bulantım var hiçbirşey yiyemiyorum içemiyorum ilacımı içince bile anında istifra ediyorum hiçbirşey yiyemediğimden ve devamlı yattığımdan tansiyonun 8/5 devamlı başım dönüyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum dr mide bulantısı için metpamid adlı bir ilaç verdi fakat ilacın reçetesinde hamilelikte ve emzirmede kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor zaten düşük tehlikem var bu ilacı kullanmayı göze alamıyorum fakat kesinlikle hiçbirşey yiyemiyorum ve 10 günde 5 kilo zayıfladım ne yapmam lazım bu durum bebeğimin gelişimini olumsuz etkilermi bana yardımcı olurmusun cevabın için şimdiden teşekkür ederim

kızlar sanırım arkadaşımızın gittiği verde net yokmuş gelemeyeceği bakamayacağını söylemiş zeynep arkadaşımıza yanlız cevaplardan istifade olabilir diye silemdim konusunu

kesinlikle korunmalısın rahim kendine gelmeli.

merhaba ilk ve son ben 1,5 ay önce düşük yaptım 2,5 aylıktı.Eşimle 1.dereceden akrabayız ama ailelerde hiç bir genetik bozukluk yok.Doktorum hemen tekrar hamile kalmamı önerdi,siz ne derseniz?Ayrıca boyum 1.65,kilom 67 sence çok mu fazla hamilelikten önce?Lütfen cevap yaz vaktin olunca şimdiden teşekkürler...Bebek istiyorum hemen

önce rahim ağzı yarasını tedavi ettir bu bir öneri.hamile kalmana engel değildir ama.bebeğede zararı olmaz ama doğum sonrası yaran fazlalaşır.

kilo ver önce tavsiye ederim.öncelikle geçmiş olsun derim.bence 3 ay ara ver yani korun rahim kendine bi gelsin.düşüğün sebebi neymiş peki sölemedilermi.sonuç olarak psikolojin düzelsin bekle biraz hemen yeni bir yük alma üzerine.hamile kalınca haberim olsun.saygılarımla.

bebek gelişmemişti kalp atışlarını duyduk ama 3 hafta sonra(kalp atışlarını duyduktan)kanamam oldu ve bebeği düşürdüm.Kürtaj oldum.Doktor kusurlu gebelikler sonlanır dedi.Ama dediğim gibi eşimle akrabayızda.Yani korkuyorum hamile kalmaktan açıkçası ya yine aynısını yaşarsam diye.Teşekkür ederim cevabın için..

bebeişim 11 günlük olacak yarın.günler hızlı geçiuor.ilk 2 gün emmedi şimdi ise silikon uçla emiyorrr...ara sıra alıyor.pek ucu yok göğsümün.silikon uç sakıncalımı.ama iii emiyor.gündüzleri hiç bırakmıyor.geceleri de uyanmıyo bazen .ben geceleri uykusunu bölüp emzirrimmi.
bide geceleri bana bi üşüme geliyoo.deliler gibi titriyorum.neden ilk ve sonnnnn...sezeryan oldum .şu an çok iii hissediyorum.ilk gün ayaklananlardanım:enbuyukkk:

bebeğin sarılık oldumu??bu kadar çok uyuması geceleri iyi değil.kilo almaz sonra bebeğin.en kaliteli süt gece sütüdür.uykusunu böle ve emzir 2 saatte bir.titremen emzirmememden dolayı oluyor emzirirsen geçecek hemen o titremeler.

hayır olmadı...kilo aldı ama gündüzleri çok emiyor.bazen 1 saatte bir bazen 2-3 saatte bir.geceleri hiç istemiyor uykusunu bölmmemi mızmızlanıyor.
sen nasılsın sorunlarını hallettinmi cnm oğluşun nasıl...3,5 kilo dogdu ama kilo aldı gibi geliyor pzt öğrenicez bakalım...

ilkveson benimde sana bir sorum olacak.
biz hamişliği bekleyen arkadaşlar zaman zaman kullandığımız yumurta geliştirici haplar yüzünden yumurtalarımız fazla büyüyüp vücuttan da adetle atılamayıp kist olarak kalıyorlar.
kimi arkadaşların doktoru bu kistler önemli değil,kistle hamile kalınıp doğurabilinir demiş.kimilerininki ise bu tip kistlerle çocuk sahibi olunmasının imkansız olduğunu söyleyip kisti eritmeleri için doğum kontrol hapı vermiş...
sence hangisi doğru???

bende bişey sormak istiyorum.20.haftadayım ama hala bel ve kasık ağrılarım devam ediyor bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…