Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

evet çok zzor bir soru sordun.daha doğumun ve adet sancılarının sebebleri henüz bilinmeyen olaylar arasında.yani tıp şüpheci bir daldır.kistlede hamile kalan gördüm kistle gebe kalamayanda.bu olayı kadının bünyesine bağlıyorlar direk olarak.gebe kalındığı takdirde doğurmasına engel değildir bu kistler.çünkü kistler yumurtalıklarda kalıyor gebelik ise rahimde.umarım biraz aydınlatabilmişimdir

bu ağrıların şiddeti nedir.ultrasonda bebeğin eşi neredeymiş??kanaman oluyormu??ağrılarının belli günleri oluyormu.??bacağına vuruyormu ağrılar.
yok kanamam yok belli günlerdede değil.sadece belimde bazen kasıklarımda karnımda.eş hakkında bişey demdi dr. ama herşey normal dedi.benim yorulmama ve fazla ayakta kalmama bağlı olabilirmi bu ağrılar.biraz fazla hareketliyimde ben

slm ilkveson nasılsın beni bi sorum vardı canım
dogum yapalı 2 ay bitti hafif bi kanama oldu sence nedendir adetmi olcam yoksa cevaplarsan seviniri canım kib sevgiler

insanın dr u kendisidir bak söyledin sebebini.fazla hareket iyi değildir.sen dr a muayene gittiğinde bebeğin eşi nerdeymiş?acaba kilon nedir bide onu sölesen fazlamı kilo aldın gebe değilkene en fazla kaç kilo alıyordun onuda bi yaz.belkide bünyenin taşıyamayacağı ve hiç bu kadar yük almadığı için bir ağrı oluşturmasıda mümkün.

slm ilkveson nasılsın beni bi sorum vardı canım
dogum yapalı 2 ay bitti hafif bi kanama oldu sence nedendir adetmi olcam yoksa cevaplarsan seviniri canım kib sevgiler

adetlerin düzene girene kadar bu ara kanmalar olabilir.tarihlerini bir kenara yaz.eğerki 3 ay böle olursa düzensiz dr git derim.tatar seni unuturmuyum hiç:)

teşekkür ederim cevabın için ilkveson.yani yine işimiz Allaha kaldı.
sevgiyle kal...a.s. :enbuyukkk:

ilk ve son hormon testı yaptırdım normal degerlerde oldugumu soyledı doktor fakat rahım agzındada yara oldugunu soyledı cocouk sahıbı olmayanl kısılerde ılac veya yakma gıbı bır tedavıyı tasvıp etmedıgı soyledı esımle ococuk sahıbı olmak ısıtyoruz ama ıkı aydırrr ne yazıkkı nasıp olmadı daha oncede gunu tutmamıstır yumurtlama donemıne gelmemıstır dedım umursamadım sımdı korkuyorum acaba bır sorunmu var dıye nasıl bır yol ızlemmem gerekır hormon testı nın dısında

merhaba canım, bizi düşündüğün için sağol, gebelik kan testiyle en erken ne zaman öğrenilebilir acaba?

mrb ilk ve son ....hamiş arkadaşım var doktoru ona şunları söylemiş; geniş omuzlu bi kişi hamiş olunca ne kadar kilo alsa bile fiziği bozulmazmiş birde iç karınları büyük olurmuş eğer bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatırsan seviniri cnm;arkadaşim rica etti size sormamı ....:tomato:

ne kadarlık evlisin son üç ayın adet tarihlerini yaz.saygılar.

bence bunu dr u söylememiş.hiç bir dr bunu sölemez.iç karın büyük diye bişiy yok.rahim geniş olsa bile en fazla hadi 15 cm olsun(olmazdaa).bunlar halk arasında sölenen şeyler.böyle şeylere inanmayın

MRB İLKVESON benim rahimağzında yara var. dr CLEOCİN diye vajinal krem verdi birde MADECASSOL diye merhem verdi.bunların birini gece birini gündüz aplikatörle rahim ağzına sıkmamı söyledi.ilk kremi anladımda ikincisi normal bi merhem içinde vajinaya uygulanır falan demiyor normal vücut yaraları için diyor işte memeucu yarası,sünnet sonrası yara...falan.endişeleniorum bu kremi rahimağzına sıkarsam kötü bişi olumu die?dr verdi ve uygulamamı istedi ama genede tereddüt ediyorum senin bu MADECASSOL un vajinaya uygulanması hakkında görüşünü almak istedim.şimdiden teşekkür ederim

canım bende bir soru soracağım benim ilk doğumumdan sonra hemoroid oluştu, normal doğum yaptım, bir süre ilaç tedavisi gördüm, tamamen kaybolmadı ama küçüldü şimdi kilo alımıyla biraz büyüme yaptı, ilerleyen aylarda daha da büyür mü, bir de tekrar normal doğum yapsam hemoroid sorun olur mu çok korkuyorum ne olur cevapppp

Merhaba Ilkveson,

Ilk olarak boyle bir baslik acip sabirla sorulara yanit verdigin icin tesekkur ederiz.
Benim sormak istedigim ilk sey Toksoplazma. Gebelik oncesi testlerimi yaptirdim ve toksoplazmaya basgisikligim olmadigini ogrendim. Gebelikte toksoplazma gecirmenin tehlikesi varmis? Doktor bana sebzeleri iyi yika ve eti iyi pisir dedi baska birsey demedi.

Sen toksoplazmaya bagisikligi olmaayan insanlarla cok karsilasiyor musun? Korkmami gerektiren bir durum var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…