ilkveson benimde sana bir sorum olacak.
biz hamişliği bekleyen arkadaşlar zaman zaman kullandığımız yumurta geliştirici haplar yüzünden yumurtalarımız fazla büyüyüp vücuttan da adetle atılamayıp kist olarak kalıyorlar.
kimi arkadaşların doktoru bu kistler önemli değil,kistle hamile kalınıp doğurabilinir demiş.kimilerininki ise bu tip kistlerle çocuk sahibi olunmasının imkansız olduğunu söyleyip kisti eritmeleri için doğum kontrol hapı vermiş...
sence hangisi doğru???
bende bişey sormak istiyorum.20.haftadayım ama hala bel ve kasık ağrılarım devam ediyor bu normalmi
hayır olmadı...kilo aldı ama gündüzleri çok emiyor.bazen 1 saatte bir bazen 2-3 saatte bir.geceleri hiç istemiyor uykusunu bölmmemi mızmızlanıyor.
sen nasılsın sorunlarını hallettinmi cnm oğluşun nasıl...3,5 kilo dogdu ama kilo aldı gibi geliy
or pzt öğrenicez bakalım...[/Q
sorunlarımı halletmeye çalışıyorum napalım hayat işte.babamın evindeyim maalesef.neyse boşver bunları hallolur inşallah.oğlum iyi yürüyor.doğum gününü kutladık.1 yaşında ve artık bir çocuk bebeklikten çıktı.büyüdüğünü görmek çok güzel.geniz akıntısına yakalandı.biraz rahatsız anlayacağın.ama kilosu yerinde şükür hastayım deyip yatan bir çocuk değil binlerce şükür rabbime.
aman sarılığına dikkat et bak yine sölüyorum gece sütü gündüzden daha faydalı.bebeği büyüten gece sütüdür.ben hala emziriyorum ama sadece geceleri.öğünlerini atlamadan yediriyorum ve abur cuburu asla sevmeyen bir çocuk.kaç kilo dersin evet şu an maşallah 1 yaşında 13 kilo.görenler mama mı veriyorsun diyor.hayır vermiyorum öğün atlamıyorum saatli uyutuyorum ve gece beni emiyor.abur cuburda vermiyorum asla.ve bol su içiyor.darısı sana canım.sen nasılsın anne olmak nasılmış.ilk 20 gün zor olur bebeğe alışmak.
yok kanamam yok belli günlerdede değil.sadece belimde bazen kasıklarımda karnımda.eş hakkında bişey demdi dr. ama herşey normal dedi.benim yorulmama ve fazla ayakta kalmama bağlı olabilirmi bu ağrılar.biraz fazla hareketliyimde benbu ağrıların şiddeti nedir.ultrasonda bebeğin eşi neredeymiş??kanaman oluyormu??ağrılarının belli günleri oluyormu.??bacağına vuruyormu ağrılar.
hayır olmadı...kilo aldı ama gündüzleri çok emiyor.bazen 1 saatte bir bazen 2-3 saatte bir.geceleri hiç istemiyor uykusunu bölmmemi mızmızlanıyor.
sen nasılsın sorunlarını hallettinmi cnm oğluşun nasıl...3,5 kilo dogdu ama kilo aldı gibi geliy
or pzt öğrenicez bakalım...[/Q
sorunlarımı halletmeye çalışıyorum napalım hayat işte.babamın evindeyim maalesef.neyse boşver bunları hallolur inşallah.oğlum iyi yürüyor.doğum gününü kutladık.1 yaşında ve artık bir çocuk bebeklikten çıktı.büyüdüğünü görmek çok güzel.geniz akıntısına yakalandı.biraz rahatsız anlayacağın.ama kilosu yerinde şükür hastayım deyip yatan bir çocuk değil binlerce şükür rabbime.
aman sarılığına dikkat et bak yine sölüyorum gece sütü gündüzden daha faydalı.bebeği büyüten gece sütüdür.ben hala emziriyorum ama sadece geceleri.öğünlerini atlamadan yediriyorum ve abur cuburu asla sevmeyen bir çocuk.kaç kilo dersin evet şu an maşallah 1 yaşında 13 kilo.görenler mama mı veriyorsun diyor.hayır vermiyorum öğün atlamıyorum saatli uyutuyorum ve gece beni emiyor.abur cuburda vermiyorum asla.ve bol su içiyor.darısı sana canım.sen nasılsın anne olmak nasılmış.ilk 20 gün zor olur bebeğe alışmak.
cnm dünden beri geceleri daha sık uyanıyor ve emiyor.gündüz uykumuz hiç yokkk hep ayakta...sorunlarını hallettiğine sevindim cnm.maşallah oğluşuna...alıştım bugün 12 günlük oldukkkk
yok kanamam yok belli günlerdede değil.sadece belimde bazen kasıklarımda karnımda.eş hakkında bişey demdi dr. ama herşey normal dedi.benim yorulmama ve fazla ayakta kalmama bağlı olabilirmi bu ağrılar.biraz fazla hareketliyimde ben
slm ilkveson nasılsın beni bi sorum vardı canım
dogum yapalı 2 ay bitti hafif bi kanama oldu sence nedendir adetmi olcam yoksa cevaplarsan seviniri canım kib sevgiler
cnm dünden beri geceleri daha sık uyanıyor ve emiyor.gündüz uykumuz hiç yokkk hep ayakta...sorunlarını hallettiğine sevindim cnm.maşallah oğluşuna...alıştım bugün 12 günlük oldukkkk
benim dediklerimi dikkate alan yağmura şimdiden aferin diyorum.:)) sesimi duydu yaramaz.aman annesi uykusuda çok önemli.düzenli uyuyan ve yiyen çocuk daha çabuk kilo alır.
teşekkür ederim cevabın için ilkveson.yani yine işimiz Allaha kaldı.evet çok zzor bir soru sordun.daha doğumun ve adet sancılarının sebebleri henüz bilinmeyen olaylar arasında.yani tıp şüpheci bir daldır.kistlede hamile kalan gördüm kistle gebe kalamayanda.bu olayı kadının bünyesine bağlıyorlar direk olarak.gebe kalındığı takdirde doğurmasına engel değildir bu kistler.çünkü kistler yumurtalıklarda kalıyor gebelik ise rahimde.umarım biraz aydınlatabilmişimdir
ilk ve son hormon testı yaptırdım normal degerlerde oldugumu soyledı doktor fakat rahım agzındada yara oldugunu soyledı cocouk sahıbı olmayanl kısılerde ılac veya yakma gıbı bır tedavıyı tasvıp etmedıgı soyledı esımle ococuk sahıbı olmak ısıtyoruz ama ıkı aydırrr ne yazıkkı nasıp olmadı daha oncede gunu tutmamıstır yumurtlama donemıne gelmemıstır dedım umursamadım sımdı korkuyorum acaba bır sorunmu var dıye nasıl bır yol ızlemmem gerekır hormon testı nın dısında
merhaba canım, bizi düşündüğün için sağol, gebelik kan testiyle en erken ne zaman öğrenilebilir acaba?
mrb ilk ve son ....hamiş arkadaşım var doktoru ona şunları söylemiş; geniş omuzlu bi kişi hamiş olunca ne kadar kilo alsa bile fiziği bozulmazmiş birde iç karınları büyük olurmuş eğer bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatırsan seviniri cnm;arkadaşim rica etti size sormamı ....:tomato:
benim dediklerimi dikkate alan yağmura şimdiden aferin diyorum.:)) sesimi duydu yaramaz.aman annesi uykusuda çok önemli.düzenli uyuyan ve yiyen çocuk daha çabuk kilo alır.
50 gram zayıflamışız sağlık ocağına gittik topuktan kan aldılarrrrr çok kötü oldum ama bizimki uyudu sıktıı sıktı kan çıksın diye ötekine de iğpne vurdu şakır şakır aktııı...normal mi zayıflamamız...benimki memeyi tam tutturamıyor kahverenfi bölümlerden de süt gelişyormu bi de emerken benim içim çekiliyo sanki...bu üşümenin adı süt sıtmasımı...bide çok akıyo boşa aksın mı sağıyımmı ne yapim ilk ve sonnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?