Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

Merhaba ilk ve son.
Benim aşılarla ilgili bir sorum var. Bebeklere sağlık ocaklarında ve özel hastanelerde yapılan aşılar farklı mı? Bazıları sağlık ocaklarındakilerde civa var çocukta otizm yapar falan diye özel olarak eczaneden ithal aşı alıp yaptırıyormuş. Bir de sağlık ocağındakiler ateş yapıyormuş.
Bilgi verirsen sevinirim.
Sen nerede yapılmasını önerirsin?

Ben daha yeni uye oldum ve bu bolumu gorunce ebe ablama sormadan edemedim.Umarim cevap sirasi benim sorumada gelir masalah ebe abla herkese yetismeye caliyo sagolsun.

Benim sorum kafama cok takiliyo.Ben 7 haftalik hamileyim ve belki bunu dusunmem cok erken ama aklimdan cikmiyo.Benim yillar once kuyruk sokumu kemigim egrildi ve sag bacagima dogru hafif batik.Artik yillar gectigi icin aci hissetmiyorum sadece bazi zamanlar uyusma oluyo oturdugum yerimde.Ve gecenlerde okudum bebek dogarken kuyruk sokumu kemiginin oralardan gecermis simdi kara kara dusunuyorum acaba bu egri kemigim bebege dogumda zarar verirmi cunku ice dogu batik hafif.Korkuyorum hem bebegim icin hemde kendim icin fazla ikininca hafif agri oluyo ne yapicam ben jinekoluguma sorucam ama ilk randevum ekimin ortasinda duramadim bekleyemedim ebe ablamida gorunce sorayim dedim.Lutfen kafamadaki dusunceye bir care Ne onerirsiniz acaba yada benim gibi olup dogum yapanlar varmi yardim lutfen

slm arkadaşlar siteye yeni katıldım kullanma şartlarını pek bilmiyorm kimler online ise bana cvp atailirmi size danışmak istediğim bir şey var

mrb ilkveson gebelik regl olma gününün üzerinden kaç gün geçtikten sonra belli oluyor bi de ağustosun 12 sinde regl günüm bitti bi daha en geç ne zaman olmam gerekiyo

tuanacım idrar testi 2 gün sonra hatta hemen çıkıyor.kan testi çıkarrrr kan testi kesin sonuççççççç

mrb ilkveson ben şuan 14 haftalık gebeyim .diğer gebeliğimde preeklampsi oldum.erken doğum yaptım.bundada çok endişeleniyorum.tekrar etmemesi için ne yapmam gerekiyor .cvp için teşekkürler

Merhaba Ilk Ve Son Ebem Uzun Süredir Yoktun çok Merak Ettik Ablacim Bu Benim Beşinci Ayim Ve Hala Gebelik Oluşmadi Ben Doktora Gittim Sorun Yok Geçen Ay Eşime Sperm Tahlili Yaptirdik 1cc Sayisi 35 Milyon Hareketide Iyi Ama Morfolojik Yapida Sorun Var %12 Normal Yapida Sperm Sence Ben Normal Yolla Hamile Kalamayacakmiyim çok Düşünüyorum Bu Arada Benim Eşim Aşçi Sürekli Sicak Ortamda Sence Bunun Da Etkisi Varmidir Olmamasinsa Cevapini Bekliyorum Hoşçakal Ebecim

UYGULAYABİLİRSİN Bİ PROBLEM ÇIKMAZ.HATTA CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA EŞİNE SÜRERSEN İLACI SANA TATBİK ETMİŞ OLUR EŞİN DAHA FAYDALI OLUR.SAYGILAR.

ASLINDA DOĞUMDAN SONRA YAVAŞ YAVAŞ KAYBOLMASI GEREKİRDİ SEN DİKKAT ETMEMİŞSİN O YÜZDEN BÜYÜME YAPMIŞ.BÜTÜN DOĞUMLARINDA ARTIK FAZLA KİLO ALMAMAYA GAYRET EDERSEN DAHA AZ ACI DUYARSIN.ÇOK ÇEKTİN SANIRIM BU HEMOROİDDEN.AMA EN KOLAY TEDAVİ LAZERLE AMELİYAT SANIRIM ARAŞTIR VE KURTUL ONDAN DERİM.SAYGILAR.KİLO VERİRSEN DAHADA KÜÇÜLÜR AMA KAYBOLMAZ.

SAĞLIK OCAĞINDAKİLER ATEŞ YAPIYOR DOĞRU.VEDE 2.AY BİTİMİNDE(YANİ BEBEĞİN)HER İKİ BACAĞINDAN VE SOL KOLUNDAN VE AĞZINDAN OLMAK ÜZERE 4 AŞI YAPILIYOR.AĞIZDAN YAPILIYOR DERKENE DAMLA VERİLİYOR DEMEK İSTEDİM ÇOCUK FELCİ AŞISI YANİ.AMA ECZANEDEN ALDIĞIN ATEŞ YAPMAZ VE 3 AŞIYI TEK İĞNEDE BİRLEŞTİRMİŞLER YANİ BEBEĞE SADECE BACAĞINDAN VE SOL KOLUNDAN YAPILACAK İĞNE.ANLATABİLDİMMİ.HEE ŞİMDİ SOR EBE HANIM SEN NERDE YAPTIRIYORSUN DİYE.BEN SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIRIYORUM.ATEŞLENME HAFİF OLUYOR.ATEŞ DÜŞÜRÜCÜLERLE GEÇİYOR ATEŞİ.ÇOK PROBLEM ÇIKARMIYOR YANİ.BEN MEMNUNUM ŞAHSEN.YALNIZ ŞUNUDA SÖLEYEYİM.ECZANEDEN ALMAYA BAŞLADINMI ARTIK BÜTÜN AŞILARINI ECZANEDEN ALDIR VURDUR.Bİ ECZANE Bİ SAĞLIK OCAĞI DİYE KARIŞTIRMA.

BELÇİKADAN YAZMIŞSIN SANIRIM.ORADA DAHA DİKKAT EDERLER SAN DR UN OLSUN DOĞUM YAPACAĞIN HASTANE OLSUN.BU KUYRUK SOKUMU EĞRİLMESİ OLAYINA ŞİMDİDEN BİŞİY SÖLEMEK YANLIŞ OLUR.ANCAK GEBELİĞİN SON AYLARINDA KESİN BİŞİY SÖLENİR.BELKİDE VÜCÜDUN YANİ KURUK SOKUMU KEMİĞİN BEBEĞE GÖRE KENDİNE BİR YÖN BULUP YANİ BEBEBĞE VE SANA ZARAR VERMEYECEK ŞEKİLDE BİYERE YERLEŞİP DOĞUMA Bİ PROBLEM TEŞKİL ETMEYECEK.YADA SANA ÇOK AĞRI YAPACAK DİYE SEZARYAN YAPACAKLAR.DEMEK İSTEDİĞİM DAHA ÇOK ERKEN.AMA İÇİNİ FERAH TUT.SEZARYAN OLSAN NOLACAKKİ SANA BEBEĞİNE ZARAR GELMESİNDEN DAHA İYİDİR SEZARYAN OLMAN DEĞİLMİ.ÇARESİZ BİŞİYİN YOK ALLAH KORUSUN.HİÇ KAFANA TAKMA.AMA TAVSİYEM KİLO ALIMINA DİKKAT ET.KİLO ALDIKÇA GEBELİKTE BİRAZ AĞRI YAPABİLİR GİBİME GELİYOR.DİKKATLİ KİLO AL.ÖPÜYORUM SENİ.GEBELİĞİNİN TADINI ÇIKAR.SEN VE BEBEĞİN SAĞLIKLI OLUN GERİSİ ÖNEMLİ ŞEYLER DEĞİL HALLOLUR.SAYGILAR.

ilk ve son cnm bende bir soru soracam ben gecen hafta bir dusuk yaptim 4 haftalikken dusurdum ama kese daha gorunmuyordu simdi sana sorum tekrar ne zaman hamile kalabilirim ve ne kadar sure ile iliskiye girmemem gerek simdiden tesekkur ederim

benimki zaten ilk doğumumdan sonra oldu aşırı ıkınmadan galiba, şimdi de hamileyim biraz büyüme yaptı benim sorunum normal doğum yapabilirmiyim sorun olur mu doğumda patlar diye korkuyorummm

bende bir sey sorabilirmiyim doktor ultrasonla yumurtalıklara baktığında kanalların kapalı olu olmadığını göremezmi bide yumurtalıklar normalken nedeen klomen ilacı verir doktor tesekkürlera.s.

Ebe ablam sen bitanesin onca isinin arasinda benim sorumada cevap verdigin icin sagol.Gercekten rahatladim simdi evet doktoruma kesin soylicem ablacim.Verdigin akil ve teselli icin cok tesekkur ederim ablacim.Allah tum islerini rast getirsin.Bende seni opuyorum.Saygilar ablacim..

ebecim merhaba...benim ablamın beyninde adenom var.ve şimdi 5 haftalık hamile gerçi doktorlar hamile kalamazsın demişlerdi ama acaba folik asit (folbiol) kullanmasında bi sakınca olur muuu

ilk ve son cnm bende bir soru soracam ben gecen hafta bir dusuk yaptim 4 haftalikken dusurdum ama kese daha gorunmuyordu simdi sana sorum tekrar ne zaman hamile kalabilirim ve ne kadar sure ile iliskiye girmemem gerek simdiden tesekkur ederim

KANAMAN KESİLİNCE İLİŞKİYE GİREBİLİRSİN AMA KORUNMANI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.YARI LOHUSA SAYILIRSIN SEN.
3 AY KORUN KESİNLİKLE PREZERVATİF TAVSİYE EDERİM.SAYGILAR.

HİÇBİR SORUN YOK CANIM MERAK ETME.BEBEKLERİN KAFASI ZATEN BÜYÜK OLUR.AMA HER ULTRASONDA FARKLI ÇIKAR.DR UNUN BUNU SÖLEMESİ ÇOK YERSİZ OLMUŞ SANA.NOLACAK YANİ SÖLESE.GEREK YOKTU SÖLEMESİNE.KORKULACAK BİŞİY YOK CANIM DÖNMESSE DÖNMESİN BEBEK BUDA SORUN DEĞİL.DOĞUMA KADAR NORMAL YADA SEZARYAN OLACAĞINI KİMSE SÖLEYEMEZ.GEBELİĞİN TADINI ÇIKAR.HİÇBİR PROBLEM YOK.ÖNEMLİ OLAN SENİN VE BEBEĞİNİN SAĞLIKLI OLMASI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…