merhaba ilkveson ben 3 yıllık evliyim.yaklaşık 1,5 yıl kadar korundum ondan sonra birtürlü hamile kalamadım.doktora gittim bana hiçbir problemin yok dedi eşimdede bi problem çıkmadı.Ama ilişkilerim hep ağrılı geçiyordu.Doktorum yumurtalığımı büyütüp bi iğne ile çatlattı.Söylediklerini aynen uyguladım ama hamile kalamadım.Bu tedavi ilişki esnasındaki ağrılarımın son bulmasını sağladı.Bu ağrıların yumurtalıklarla bi bağlantısı varmı? onu merak ediyorum.Asıl sorunum ise ayın dördünde düşük yaptım.Hamile olduğumu iki gün önce öğrenmiştim.O ay içinde halı yıkadım,sarsıcı bir yolculuk yaptım,aşırı stresli bir ay geçirdim,acayip sinirliydim,beslenmeme hiç dikkat etmemiştim hamile olduğumu bilseydim bunların tam tersini yapardım tabiki ama bilmiyordum.Hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi kanama oldu bende ve dayanılmaz ağrılar.Özel hastaneye gittik doğum doktorunu çağırmadılar sadece telefonla durumumu bildirdiler.Dok.bana hiç bakmadan telefonda gayet normal olduğunu söyledi ve eve yolladı bizi.Sabaha kadar inleyerek sancılar çektim kanamam arttı.Parça gelmediği sürece korkma dediler.Bende dok. dediklerine güvenerek,bidaha gitmedim hastaneye.Diğer gün devlet hast. gittiğimde ultrasyondan baktı ve kesenin görünmediğini söyledi.Hormon testine gönderdi diğer gün çıkacağı için test sonuçları eve gittim.Eve gittikten yaklaşık bi saat sonra avuç içi büyüklüğünde bi parça düşürdüm ve ağrılarım hafifledi.Doktora gittik ve düşük dediler.Sordum parça kalıp kalmadığını nasıl anlıyacaz diye,hiç ultrasyon film falan çekilmeden kalmadı dediler.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.Bide düşükten sonra ne kadar süre ilişkiye girmemeliyim.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.hoşçakalın.a.s.a.s.a.s.