Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

benimki zaten ilk doğumumdan sonra oldu aşırı ıkınmadan galiba, şimdi de hamileyim biraz büyüme yaptı benim sorunum normal doğum yapabilirmiyim sorun olur mu doğumda patlar diye korkuyorummm

HEMOROİD PATLAMASI DİYE BİŞİY YOKTUR.FAZLA KİLO ALMAMAYA GAYRET ET.ACILI BAHARATLI YEME.NORMAL DOĞUMDAN SONRA HEMEN GİT TEDAVİNİ YAPTIR KESİNLİKLE ÇOK SORUN TEŞKİL EDER DOĞUMDAN SONRA DOĞUMDA BİR PROBLEM OLMAZ.

bende bir sey sorabilirmiyim doktor ultrasonla yumurtalıklara baktığında kanalların kapalı olu olmadığını göremezmi bide yumurtalıklar normalken nedeen klomen ilacı verir doktor tesekkürlera.s.

ULTRASONDA KANLALARIN KAPALI YADA AÇIK OLDUĞU GÖRÜLMEZ ANCAK AŞAĞIDAN İLAÇ VERİLİP RÖNTGENİN ÇEKİLİNCE ANLAŞILIR.KLOMENİ NEDEN VERDİ İNAN BENDE ANLAYAMADIM.

mrhaba bende klomen kullandım bu ay ama adetim geçikti 4 gün test yapıyorum sonuç negatif klomen adet geçiktiriyor mu ayrıca klomenden sonra beyaz peynir şeklinde parçalar geliyor neden anlamadım doktorum 4 yumurtamın hazır olduğunu söylemişti galiba hamilelik olmassa bu yumurtalar atılıyormuş yoksa kist yapıyormuş teşekkürler

merhaba ilkveson ben 3 yıllık evliyim.yaklaşık 1,5 yıl kadar korundum ondan sonra birtürlü hamile kalamadım.doktora gittim bana hiçbir problemin yok dedi eşimdede bi problem çıkmadı.Ama ilişkilerim hep ağrılı geçiyordu.Doktorum yumurtalığımı büyütüp bi iğne ile çatlattı.Söylediklerini aynen uyguladım ama hamile kalamadım.Bu tedavi ilişki esnasındaki ağrılarımın son bulmasını sağladı.Bu ağrıların yumurtalıklarla bi bağlantısı varmı? onu merak ediyorum.Asıl sorunum ise ayın dördünde düşük yaptım.Hamile olduğumu iki gün önce öğrenmiştim.O ay içinde halı yıkadım,sarsıcı bir yolculuk yaptım,aşırı stresli bir ay geçirdim,acayip sinirliydim,beslenmeme hiç dikkat etmemiştim hamile olduğumu bilseydim bunların tam tersini yapardım tabiki ama bilmiyordum.Hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi kanama oldu bende ve dayanılmaz ağrılar.Özel hastaneye gittik doğum doktorunu çağırmadılar sadece telefonla durumumu bildirdiler.Dok.bana hiç bakmadan telefonda gayet normal olduğunu söyledi ve eve yolladı bizi.Sabaha kadar inleyerek sancılar çektim kanamam arttı.Parça gelmediği sürece korkma dediler.Bende dok. dediklerine güvenerek,bidaha gitmedim hastaneye.Diğer gün devlet hast. gittiğimde ultrasyondan baktı ve kesenin görünmediğini söyledi.Hormon testine gönderdi diğer gün çıkacağı için test sonuçları eve gittim.Eve gittikten yaklaşık bi saat sonra avuç içi büyüklüğünde bi parça düşürdüm ve ağrılarım hafifledi.Doktora gittik ve düşük dediler.Sordum parça kalıp kalmadığını nasıl anlıyacaz diye,hiç ultrasyon film falan çekilmeden kalmadı dediler.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.Bide düşükten sonra ne kadar süre ilişkiye girmemeliyim.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.hoşçakalın.a.s.a.s.a.s.

Merhaba Ilkve Son Ebecim Ne Olur Yardim Et Bana Bir Kaç Gündür Vajinamda Agri Var Bide Rengi Beyaladi Tahriş Olmuş Gibi Birkaç Gün Eşimle Ilişkiye Girerken Zorlandim Onun Sonrasindada Baktim Rengi Bembeyaz Olmuş Ve Adetimde 3 Gündür Geçti Test Yaptim Negatif çiktibu Tahrişten Gecikme Olabilirmi Yardim Et Geçmesi Için Ne Yapabilirim şu An Agri Var

merhaba ilkveson bende 1 yıllık evliyim polikistik over var ve yeni bebek için tedaviye başladım yumurta takibim yapıldı ve geçen hafta çarşamba çatlatma iğnesi(salı2,çarşamba1)oldum ve bildiğiniz gibi sık ilşkiye girin dedi,şu an gebelik olursa diye progestan ve glifor kullanıyorum sence hamile kalma ihtimalim varmıdır anne olmak istiyorum cevap yazarsan çok sevinirim

sezeryan daha iyi anacım normal doğum çok sancılıdır hele ilk doğumlarda çok sancı çekersin en temizi sezerryan bak ben 2 çoçuk doğurdum ikiside sezeryanla

ben 3,5 aylık hamileyim tayinimiz çıktı evi taşıdık evi yerleştirirken biraz ağır kaldırdım sanki 2-3 gündür bebeğimi hissetmiyo gibiyim acba bebeğime bişey olmuşmudur cevaplarsan sevinirim iyi ramazanlar öptüm............

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

kardeşim dün sabah 6 tıdan beri sancı çekio sancı bi geliyo bi diriyo 5 10 dk ya bir hala öyle devam ediyo ebe demiş 1,30cm açılmış kanda gelmeye başladı az az napsın beklesinmi ?ya daha çok sürerermi doğumu ysizin önereceğiniz bişeyler varsa söylermisiniz ? ya çok tsk ediyorummmmmmm şimdiden hoşçakalın:asigim::1hug:

slm. kanda gebelik testinde, bir gün önce girdiğin ilişkiden doğacak bir gebelik gözükür mü? yani pazar ilişki, pztesi kanda gebelik testi gibi.. çok acil..

Ebe ablacim gene ben bu sorumuda cevaplarsan cok sevinirim.Benim hamileligimi ogrendigim ilk gunden buyana oyle siddetli hicbir belirtileri olmadi.Yani ne kusma ne basdonmesi yada diger belirtileri hic olmadi.Ilk gunler sadece devamli uyku hali ve halsizlik oluyordu.Simdi onlarda gecti sadece arada sabah kalktimmi cok aclik hissediyorum illa tatli birseyler yemem lazim.Bunun disinda hic bir belirti kalmadi.Simdi kafaya takmaya basladim neden belirtileri yok yada ilk zamanlar vardi neden hemen kesildi yani 3 aya kadar surmesi gerekmiyormu.Yani cok rahat bir gebelik geciriyorum ama kafamada takiliyo bu kadar rahat olmasi acaba bebisimin gelisimimi durdu diye.Acaba normalmi abla yardim et lutfen kafaya cok takmaya basladim..

Bu arada son eklenti gobek bolgemde bazen cekilme oluyo yani sanki birsey bagli iceten gobegime.Ve devamli yumurtaliklarimda ve karnimda hareketlenme oluyo kalp gibi atiyo orda birsey bunun anlami ne peki.Cunku bebegim daha 9 haftalik onu hissetmem mumkun degil.Bunlar belki bana yardimci olur diye soylemek istedim.

öncelikle merhaba
formun tüm sayfalrını gözeden geçirdim
tüm sorulara sabırla karşılık verdiğini gördüm
benim 2 sorum olacak
cevabın için şimdiden teşekkür ederim
1-çatlatma iğnesi vurularak hamile kaldım ve şu an bir kız çocuğum var
yine hamile kalmak istersem çatlatma iğnesi vurunmalımıyım yoksa normal yolla olmazda boşunamı korunuyoruz
2-spiralle korunurken regl dönemleri normal kanama oluyor ama bu dönemlerin başında ve bitişinde 4-5 gün koyu renkli az sıvı geliyor yani yaklaşık 15 gün kadar kanama türü birşey oluyor yaklaşık 1 yıl kadar önce kontrolde bir şey çıkmadı ağrı sızı falanda yok bu durum normalmidir
cevabına ve sabrına tekrar teşekkürler
kolay gelsin

merhaba ben yeni üyeyim ve aslında henüz çok fazla başlık okuyamadım eğer sorum daha önce sorulmuşta tekrar soruyorsam af ola
ben iki yıllık evliyim şu anda 22 yaşındayım ve 7 aydır erken menopoz tedavisi görüyorum bu ay ufacıkta olsa bi umut belirdi yumurtalıklarım biraz olgunlaşyı ve çatlatma iğnesi yapıldı ama yumurtalık büyüklüğü 17-18cm olması gerekiyormuş benimki 11cm di ve şansımızı denemek için iğneyi yaptık şimdi dört gün içinde hamile kalma şansım varmış az da olsa sizce yumurtalıklarım tam gelişimini tamamlamadıgı için hamile kalabilirmiyim şansım varmı

slm 1,5 aylık hamıleyım çok fazla kusmalarım oluyorum sence neyapmak lazım

sorularımıza değer verip cevapladığın için çok teşekkürler, analadığım kadarıyla mesleğini seven birisin yoksa bu kadar sabırla tek tek nasıl cevaplayasın, ülkemizin senin gibi ebelere ihtiyacı var, sevgiler, saygılarrr

slm bi sorum olucaktı..ben 17 yaşındayım . 3 senedir adet görüyorum ama adetlerim çok düzensiz..sürekli değişiyo..jinekolojiye gidiyorum ultrason çektirdim bişi çıkmadı..yani hiç bir problem çıkmadı..doğum kontrol hapı yazdılar ama kullanıyorum ama gene düzensiz belirli bi süre hapı kullandım sonra doktor bırak dedi bıraktım ama gene düzensiz başka bi doktorda doğum kontrol hapı yazdı ama gene aynı durum..hiçbir zaman düzene girmedi acaba genetikmi bende başka bi hastalık varmı yardımcı olursanız sevinirim

çok teşekkürler ilginiz için,
sorum, sat 30 ağustos 14 eylülde rutin kontrol için doktora gittim ve rahim duvarın çok kalın hamile olabilirsin dedi sonra benim heveslendiğimi gördüğü için olsa gerek reglin yaklaştığı için de olabilir dedi off şaşırdım son olarak da yazdığı ilacı regl olduktan sonra içmemi şimdi içersem bebek varsa ona zarar verebileceğini söyledi.
ben geçen sene dış gebelik geçirdim ve eğer hamileysem havalara uçarım yorumunuz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…