Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

yok canim burdan ama kac gundur giris yapmiyo siteye sanirim yogun yoksa kesin gelip cevaplardi.

Merhaba ilk ve son.....
32 haftalık hamileyim. Bel ve kasık ağrılarım var. özellikle çok ayakta kaldığım günlerin akşamında başlıyor. 1-2 gün dinlendikten sonra hafifliyor. Ama tamamen geçmiyor. Yürümekte zorlanıyorum ayaklarımı yere bastığımda belimde ağrı hissediyorum.Cevaplarsan sevinirim. Bize zaman ayırdığın için çok teşekkürler..........

Merhaba Benim Reglim 10 Gün Geçti Ve Idrar,kan Bilumum Testleri Yaptirdim Kan 1.90 çikti Sanirim, Doktor Negatif Dedi Ve Bana Adet Düzenleyici Ilaç Yazdi Ama Benim Reglim Simdiye Kadar Hiç Aksamadiği Için Bu Ilaci Kullanmadim Tekrar Doktora Gitmeyi Düşünüyorum Gebeliğimin çikmama Ihtimali Varmi Acaba ??? Teşekkü
Rler...

merhaba ilk ve son..ben 18 haftalık gebeyim.bir önceki gebeliğimde preeklempsi olmuştum.şimdi içimde bir korku var .acaba ne yapmam gerekir.olmaması için?teşekkürler

selam bır soruda benden plesantanın aşağı kısımda olmasının anneye veya bebebğe bır zararı olur mu? ve gebeliğin kacıncı haftasında farkedılebılır???

selam. ben tüpbebek tedavisi gördüm. dün kan testimde hcg 33, progesteron 4.5 çıktı. doktor yorum yapmadı prog. çok düşük diye. bir bilen bir anlayan var mı orada, bu sonuç ne anlama geliyor? yalnız hcg nin bukadar yükselmesi ilaçlardan olmamalı,ilaçlarla ancak 25e kadar yükselir falan dedi.

mrb biz 1 yıldır korunmuyoruz. 5 ay önce eşimle doktora gittik, yapılan testler sonucunda ikimizde de bi problem olmadığını söyledi. sadece rahim ağzımda yara varmış 4 ay önce dondurma işlemi yaptı. son iki aydır adet günlerimi çok farklı yaşıyorum. adettten yaklaşık 10 gün önce göğüslerim dolgunlaşıp, hassaslaşıyo.adetin 1.ve 2. günü leke geliyo, 3.gün büyük bi pıhtı geldikten sonra adetim çok fazla gelmeye başlıyo.belki psikolojik diyeceksiniz ama ben bu 2 ay için de hamile olduğumu biliyordum. implantasyon sırasında yerleşmenin olamayıp erken bi düşük yaşadığımı düşünüyorum. siz ne derseniz? eğer böyle ise ilaç kullanmam mı gerekir?

Merhaba Ilkveson Benimde Sorum Var Ben Adet Günümden 1 Hafta önce Kaset Testlerden Yaptim 7 Saat Sonra Ikinci Cizgi Oluştu Tabii Silik Bugün Adet Günüm Iki Gün önceki Test De Ikinci Cizgi Oluşmasi Gereken Yerde Cizgi Değilde Pembe Bir Alan Vardi Bilemiyorum Hamile Olabilirmiyim Kizima Hamileliğim Bir Gün önce Teste çikmişti.acil Cevap çünkü Gribim Ve Ilaç Almak Konusunda Kararsizim

eger hamile olma riskiniz varsa ilaç kullanmayın derim.ben gecen ay hamile kaldım ama cocuk düşündüğümüzden beri ilaç kullanmıyorum.

teşekkür ederim gökçenYIL sabah idrar testi yaptım belirsiz çizgi yine çıktı ama biraz önce adet oldum aşırı kanamam va sancım var ilk denemeydi bir sonraki aya hayırlısı

selam ilk ve son..ben 36 yasındayım.benmde rahmımde yara var.2 ay aralıklarla 4 kere yara yaktırdıım ama hala durumda bı duzelme yoktestlerım temız cıktı.sızce normalmı bu ıyılesmeme suresı???ne yapmamı onerırsınız???smdıden cok tesekkurler...

mutlucum bende de aynı sorun vardı. dondurma işlemi yapıldı,4 ay sonra kontrole gittim, yaradan eser kalmamış dedi doktor..sen de bi araştır, bi doktoruna sor istersen..

Merhaba ilk ve Son
Benim de bi sorum olucaktı :)
2006 Aralık ayında kürtaj oldum akabinde mayıs 2007 ye kadar yasmin kullanarak korundum Hapı bırakalı 5 ay oluyor hamile kalmak istiyorummmmm. Bu arada gögüs uçlarımdan sıvı geldi geçen ay doktora gittim prolaktin testi istedi sonuç normak çıktı ( prolaktin seviyesi 16 ) ilaç falan vermedi ultrasondan da herşey normal dedi , ama ben 3 haftadır folikplus kullanmaya başladım.... SAT : 15 ekim, SAT dan bir önceki de 21 eylül, daha önceki ise 29 Agustos.... Ne dersin .... Hamile kalmak istiyorummm

mrb nasılsın benimde bir sorum olacak.ikinci çocuk için doktora gittik progesteron tahlili istedi sonuçla birlikte adetin 2-3 günü gel dedi.benim şu anki merakım progesteronun olaması gereken değer aralığı nedir.yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…