Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

merhaba benimde bi sorum olucak ,cevaplarsaniz cok sevinirim . 28 haftalik hamileyim gecen hafta kasiklarimda igne batmasi gibi ve asagiya baski yapan b aci hissettim,uzun zaman sürünce doktora gittim bende idrar yollari enfeksiyonu olmus vede mantar varmis ,ama bunun erken doguma neden olabildigini biliyorum su anda antibiyotik ve mantar icinde ilac kullaniyorum ce doktorumun söyledigine göre rahim agzi yumusamis biraz . acaba bu ilaclari kullandiktan sonrada erken dogum tehtidi devam edermi ? hastaneye yatmak gerekirmi kafama cok takiliyor cevap verirseniz sevinirim sevgiler

Mrhb öncelikle Böle Bi Yardim Için Tşk Etmek Istiyorum.benim Sorum şu Olucak Bende M,yom Var 2cm Dr.hamile Kalmamin Ii Olucagini Söledi Miyom Dahada Büyüme Yaparsa Gebeliklerim Düşükle Sonuçlanabilirmiş.artik Korunmuyoruz Ayrica Yumurtlama Günlerinide Hsblayarak Birlite Oluyoruz Ama Peki Hamilemiyim Değilmiyim Nasil Anlayabilirim.en Son Yumurtlama 18.10 Daydi Ve şuan Ne Yapmaliyim.yardimci Olursaniz çok Sevinirim.

Merhaba öncelikle bizlere yardımcı olduğun icin cok teşekkürler. Benim sormak istediğim ikili test sonucumun cok cok mu riskli olduğu. Sayet öyle ise; bu sekilde sonucları olan kişilerin amniosentez sonuclanın negatif ile sonuclanma yüzdesi kac olabilir ki? Değerler;

CRL 58
NT 1.6
Yaş 34
free beta hcg 58,88 equivalent to 1,5064 MoM
PAPP-A 0,51 IU/I equivalent to 0,1682 MoM

trisomy 21 Trisomy 13/18
Background risk 1/280 1/500
Ultrasound risk 1/1349 1/4203
Biochemistry risk 1/5 1/10
Adjusted risk 1/20 1/76

Cok teşekkürler

selam acaba 2.5 aylık bi bebek anne karnında oynarmı benim ki oynuyo ve çok bariz bi şekilde belli oluyo bu normalmi sizce

merhaba ben bir şeyi çok merak ediyorum onu sormak istiyorum.yumurtlama dönemi adet gününden kaç gün öncesine kadar olabilir.ya Da yumurtlama ne zamanlar imkansızdır?

canım benim beklenen doğum zamanım 25 kasım ama 15 ine hazırlıklı ol dedi doktorum...fakat geçen ayın 18 inden beri ara ara sancılanıyorum ve geçen gün yapılan son muayenede rahim 2 cm açılmış doğum % 40 başlamış dediler ama daha 37. haftada olduğum için eve yolladılar....pek fazlada bilgi vermediler...bana doğum başlangıcı belirtileri ile ne yapmam gerekiyo konusunda bilgi verir misin ? bide rahim ne kadar açılınca hastanede doğum için bekletiyorlar...

bu tür testlere güvenirlik maalesef yüzde 60 yani tam risk demeleri mümkün değil.sonuçların yorum yapamam doğru olmaz.aynı şey başıma geldi hemen amniosentez yaptırdım.neden diye sorarsan içimde şüphe kalsın istemedim 9 ay rahat olayım diye.ve amniosentez kesin sonuç verir.şükürler olsun sonuçlar güzel çıktı.eğer akrabalarınızda bir sorun yoksa takma kafana derim.amniosentez yaptır rahat ol.saygılar.

slm ilkve son ben adetime 10 gün kala 3 gece ilişkiye girdim bu ay hamile olabilirim düşüncesi vardı ama adet oldum bu aralar mide bulantım ve bas agrım beni kıvrandırıyo acaba adettenmi kesilmem lazımdı yoksa bu ay adettenmi kesilirim yani tutma ihtimali varmı bu sekilde teşekkürler

canım sağol...yazdıklarını okudum ve inan bana rahatladım etrafımda o kadar korkutucu şeyer duyuyorum ki dıoğumla ilgili.....inşallah sağlıklı ve kolay bi doğum olur...ama ben bişeyden daha korkuyorum astım hastasıyım ya nefesim yetmezse diye? böyle bi sorun olurmu sence ??*

Merhaba ilk ve Son
Benim de bi sorum olucaktı :)
2006 Aralık ayında kürtaj oldum akabinde mayıs 2007 ye kadar yasmin kullanarak korundum Hapı bırakalı 5 ay oluyor hamile kalmak istiyorummmmm. Bu arada gögüs uçlarımdan sıvı geldi geçen ay doktora gittim prolaktin testi istedi sonuç normak çıktı ( prolaktin seviyesi 16 ) ilaç falan vermedi ultrasondan da herşey normal dedi , ama ben 3 haftadır folikplus kullanmaya başladım....üstelik bu ay 15 ekim ve 28 ekimde yani 2 kez regl oldum
bu durum normal mi ve gebelik için riskli günlerimi hangisine göre hesaplıcam
şimdiden teşekkürler

ilkvesoncum hosgeldin nerelerdesin?nasilsin?merak ettim seni iyice...su anda ne yapiyorsun?özlettin kendini...

ilk ve son merhaba benim bünyem çok zayıf.ama anne olmayı düşünüyorum.bünyemin zayıflığı bebeğime zarar verirmi.bide uykumda sıçrıyorum.bu sıçramada tehlikelimidir.geçmesi için ne yapmamı önerirsiniz.şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba ilk ve son bende eskisehirliyim ve bilsen nasil ozledim o canim hamamyolunu adalari doktolar caddesini gozumde tutuyor.benimde sana bi sorum olucakti ben digum yapali 1 ay 10gun oldu sadece 1 ay sut verebildim bebegime ama sutum cok azdi hep agliyodu yaklsaik 10 gundur mama veriyorum tekrar denesem sutum gelirmi acaba vicdanen kendimi cok kotu hissediyorum sut veremedigim icin.gelirmi dersin?

merhaba ilk ve son 9 aydır uğraşıyoruz henüz bebeğim olmadı 6 ay önce doktora gittim smear testi ve jinekolojik muayene oldum bişey yok dedi doktor 1 sene denemeden sonra gel dedi 1,2 ay daha bekleyeyimmi yoksa gideyimmi eşimemi bakarlar banamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…