Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

Gülom Normal Değerleri Aslinda Yaninda Yaziyor Olmasi Gerekir.kaç Yillik Evlisin Ve Bu Testleri Niçin Yaptirdiğini Daha çok Merak Ediyorum Cvp.

ilk ve son bende 11 haftalık hamileyim ve geçtiğimiz pazartesiden bu yana kasıklarımda ve özellikle gece uykudan uyanınca başlayan bel ağrılarım var. Bu ağrılar normalmidir acaba.

Sevar Bu Ağrilar Normal Değil.kanaman Olmuyorsa Ve Dinlenerek Geçiyorsa Normal.kaç Kilosun Ve Bel Fitiği Gibi Bir Rahatsizliğin Varmi?????yada Kendini çokmu Yoruyorsun Acaba

kanamam yok canım. kasıklarımın ağrısı dinlenince hafifliyor, zaten sürkli bir ağrım yok.özellikle yol yürüyünce daha çok oluyor. bel ağrım ise özellikle masa başında bilgisayar karşısında otururken ve de gece uykudan tuvalet ihtiyacı için kalktığımda başlıyor. Bu arada bel fıtığı rahatsızlığımda yok. endişeleniyorum genede işte. teşekkürler

ilkve son canım ben 6 yıllık evliyim.evliliğimin ilk 2 yılı korundum .korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra hamile kaldım.ama 2,5 aylık ken bebeğim karnımda öldü.ve 3 snenedir de hamile kalamıyorum.doktor testler verdi. testleri yaptırdım ama tekrar doktora gidemedim.testlerin karşılarında değerleri var ama ben sizinde görmenizi rica edicem..

Sürekli Bir Ağrin Olursa Ve Kanamada Eşlik Ederse Muhakkak Dr Git.sana Küçük Birde Tavsiye Günlük Yaşantina Devam Et,ay Bebeğime Bişiy Olur Vs Düşünme.ama Sana Düşünme Deyince Ağir Kaldirmaya Yeltenme.bu Siralar Bebeğin Gelişimi çok Hizli Ilerliyor O Yüzden Halsizlik Olabilir Ve Ağri şeklinde Sana Yansiyabilir.kilo Aldirici Değil Kaliteli Beslenmeni şiddetle Tavsiye Ediyorum.saygilaar

ilkveson canımsın ya çok tatlısın ya valla bayıldım sana canım benim herkese nasılda yardımcı oluyosun ya oysaki hastanede bile doktorlardan bukadar yakınlık göremiyoruz bazen okadar para vermemize rağmen ama sen hiçbir çıkarın olmadın hiç tanımadığın görmediğin insanlara nasılda yardım etmek için çırpınıyosun ya seni çok tebrik ediyorum canım ve çok teşekkür ediyorum insanlara çokda güzel moral veriyosun valla allah senden razı olsun öptüm

ilkveson bi sorum olacak benim ilk gebelikte düşük olunca ikincisi ile arası ne kadar olmalı ve ikincide yapılması gereken ek bi durum varmı? ilk gebelikteki düşük olabilirmiş dr um bana gebe kalır kalmaz gel sana bazı ilaçlar vericem dedi bu ne anlama geliyor yine riskli bi gebelikmi geçiricem. Saygılar...

Perce Canim Cümlemizden Razi Olsun.birazcik Yardim Etsem Bana Mutluluk Veriyor Inan.aklinizda Soru Işareti Kalmasin Efham Olmasin Sorun Bilgimce Cvp Vereyim.yada Araştirayim Sizin Için.çok Müteşekkürüm Sana.övgüye Değil Gösterdiğin Saygiya.bu Linki Ilk Açtiğimda Endişe Duydum Acaba Dalga Geçenler Olacakmi Acaba Soru Gelecekmi Diye Ama çok Memnunum Ve çok Mutluyum çünkü Yardimci Olabiliyorum.

bende perce ye katılıyorum Allah senden razı olsun ilkveson bilgilerini bizlerle paylaşıp sorunlarımıza ortak oluyorsun bu nekadar insancıl bi yaklaşım seni takdir ediyorum.ve okadarda ilglisinki menfaat olmaksızın hepimizin şu anda gönlüne taht kurdun seni seviyoruz

T.testosteron 0,29 Kadin: 0,06-0,82
Tsh 3,96 Erişkin :0,27-4,2
E2 52,28 Follucular:12,5-166
Ovulasyon:85,8-498
Luteal :43,8-211
Progesteron

Adonis.ilk Düşükten Sonra 3 Ay Ara Mutlak şart.ilki Düştüyse Ikincide Düşecek Sanma.sen Ne Kadar Korkar Endişe Duyarsan Hormonlarin O Kadar çok çalişir Ve Bebeğede Yansir.vereceği Bazi Ilaçlar Bebeğine Zarar Vermeyecek Olan Folic Asit.kanini Yükseltici Haplar Ve Vitaminle.gebe Kalinca çok Dikkatli Ve Kaliteli Beslen.kaliteli Beslenmek Demek Kilo Aldirici Değil Bebeği Besleğici.özellikle Balik Ceviz.pekmz.haşlama Et.kuru Baklagil.mercimek.meyve Vsvs.ve Birde Tavsiyem Ilk 3 Ay Kesinlikee Fazla Hareket Ani Hareket Aşiri Stres Aşiri Sicak Bunlardan Uzak Dur.BENDE SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM TŞKLER:))

ilkveson canım bizim bu sitede yalan veya dalga geçmek göremezsin çünkü gerçektende ihtiyacı olanlar derdi olanlar birşeyler paylaşmak isteyenler var burada tabiki senin gibi güzel insanlarda var yardım etmek isteyen.ben çok seviyorum bu siteyi çok güzel bir dayanışma var çünkü seni de hep burda görmeyi isteriz bizden sıkılmazsan eğer çünkü senin gibi insanlara çok ihtiyacımız var inan bana eminim kaç kişinin yüreğine su serpmişsindir benim gibi allah verirde eğer bebeğim olursa ilk söyleyeceğim kişilerden biri olucaksın eminim eğer ankaraya yolun düşerse seni misafir etmekte çok isterim bu arad çok özür dilerim yaşını ve bebeğin varmı öğrenebilirmiyim sonsuz sevgiler

PROGESTERON: 0,78 fOLLUCULAR :0,2-1,5
LH 4,98 fOLLUCULAR :2,4-12,6
LUTEAL : 1,0-11,4
fsh 4,59 fOLLUCULAR :3,5-12,5
LUTEAL :1,7-7,7
prolaktin 36,31 KAdın :4,79-23,3

Gülom 1-testesteron Erkek Hormonudur Ve Kadindada Bir Miktar Bulunur Bu Normal Değerlerde Sende.2-tsh Hormonu Tiroid Bezlerinin Hormonu Yani Gelişme Hormonu Buda Normal3-sana Zahmet Diğerlerini Bir Daha Düzgüncene Normal Değerleri Ile Yazarsan Daha çok Yazacağim

düşük yapalı 4 ay oldu 2 kutu yasmin kullandım koruma olarak sence bu gebeliği geciktirimi. sadece 2 kutu olunca bi zararı olmaz diye düşündüm ama şimdi endişeliyim ya gebe kalamazsam diye?

MERHABA şu an 20 hafta 3 günlük hamileyim ama daha şimdiden doğumu düşünmeye başladım
1-doğum başladığında sancılar hangi aralıklarla gelir ne zaman doktora başvurmalıyız
2- doğum sırasında epiziyoptomi yapıldıktan sonra iyileşme süreci nedir? iyileşmesi için neler yapmalıyız? Neler yapmamak gerekir?
3- doğumdan sonra cinsel ilişkiye ne zaman başlanır. gebelik önceisne rahim ne zmaan döner?
4- Epidural ile doğumu tavsiye ediyormusunuz? gerçekten çok mu riskli?

şimdiden teşekkürlerrr

Progesteron Kadini Kadin Yapan Hormondur Buda Normal...lh Yazan Ise Yine Kadini Kadin Yapan Ve Yumurtamayi Gösteren Hormon Buda Normal...fsh Yumurta Hormonu Buda Normal..şimdi Bişiy Daha Soracağim Sende Adet Düznsizliğimi Vardi Cnm.ve Göğüslerinden Bir şikayetin Varmi?????????

selam görüldüğü üzere 33 haftalık hamileyim şuana kadar herhangi bir problemim yok, herşey normal. beni düşündüren bir soru var birde size danışmak istiyorum. doğum yapmak için iki özel hastane şansım var. bir tanesinde yeni doğan bakım ünitesi yok. dr um ünite olmayan yerde yapma taraftarı ilerleyen dönemde hamilelikte sorun olursa (yani bu üniteye ihtiyacın olucaksa) zaten anlarız diyor. sonradan oluşucak problemler de sevkte ediyoruz diyor. sizce bu ünite konusunda ne yapmalıyım. bu üniteye çok hamilenin ihtiyacı oluyor mu? teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…