köşen hayırlı olsun,a.s.arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar
slm benım bugun 33. haftam bıtıyor ve 34.haftaya gırıyorum benım 3 gundur duzensız aralıklarla olan sancılarım ve kasılmalarım var ve rahımdekı kasılmaların sonrasında goguslerımden sut gelıyor bebegım dogum pozısyonunda ve kafası cok fazla derecede assagı ınmıs durumda sızce bu belırtıler bu haftalarda normalmı yoksa erken dogum belırtılerı olabılırmı.
doktorum malesef hastalarına karsı pek alakalı degıl onun ıcın pek emın olamıyorum ve ona danısmadım.
sımdıden tesekkur ederım a.s.
arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar
MERHABA EŞİM VE BEN BEBEK İSTİYORUZ DA YALNIZ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR BENİM İDRAR YOLLARINDA İLTİHAP VARDI 7-8 AY ÖNCESİNDEN BU BEBEK OLMASINA ENGEL Bİ DURUM MU ?:uhm::uhm:
SANIRIM ARTIK BAKMIYOR BENDE AYIN 6SINDA MESAJ GONDERMISTIM AMA CEVAP GELMEDI GERCI BEN SORUMUN CEVABINI DUN ALDIM DOGUM SANCILARIM BASLAMIS..Arkadaşlar ;
Artık ebe maillerine bakmıyo mu?
iyi gunler ben en son 26.10.2007 de adet gordum ve o gunden beride gormuyorum doktora gittim ultrasyonla tedavi etti bebek yok iste hormaonlarin bozuk dedi ilac verdi ama benim arasira midem bulaniyor ve karnim cok acikiyor ne yapmam lazim ben yurtdisin da yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?