Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

banada yardımcı olurmusun ben suda doğum düşünüyorum kısmet olurda hamileysem bu ay tabiki ne dersin bana yanıt verirsen sevinirim canım şimdiden teşekkürler:

bence sana bu konuda en iyi bilgiyi doktorun verir,çünkü bu heryerde uygulanmıyor o nedenle en iyi bilgiyi uygulayan kişi yani doktorun verebilir

merhaba bilginize ihtiyacım var ilk haftalarda bebek sağdamı olur soldamı ve karından alınan sert darbeler bebeğe ne gibi zararlar verebilir şimdiden teşekürler

Slm Ben 28 Sinde Yapdim Test Iste Sey Bugun 2 Sinde Gene Yapdim Ama Sonuc 7.33 Hamisimmmmmmmmmmmmmmm

merhaba benimde bir sorum var yardımcı olan birisi varken hazır. ben 22 ekimde adet olmuştum sonra 1 aralıkta adet oldum bi anormallik var hiç böyle olmamıştı ne olabilir ?

merhaba canım bu soruyu sana daha öncede sormuştum ancak cevap gelmemişti.miyokardi(kesik)olmadan doğum yapmak mümkünmü neden ilk doğumlarda illaki buna baş vuruyor doktorlar.bunu engellemek için ne yapılabilir bu konudaki yasal hakları nelerdir hastaların.bir diğer sorumsa şu;ben epidurale kesinlikle karşı bir insanım evet belki sancıyı hafifletiyo vs. ama sonradan çok büyük sorunlara sebeb olabiliyor eğer bunu uygulayan bir uzman değilse.peki bunu engellemek için ne yapılabilir.

merhaba ben ebelik 2. sınıf öğrencisiyim. doğum derslerini bu sene almaya başladık. bu konuyla ilgili bana yardımcı olacak bir kitap tavsiye edebilir misiniz? teşekkürler.

SENİ NASIL DOĞURTTURACAZ PEKİ.EPİZYO YANİ KESİ İSTEMİYORSUN.EPİDURAL İSTEMİYORSUN.EPİZYO AÇMADIK VE BEBEĞİN ÇIKIMDA BEYİN ZEDELENMESİNE UĞRASA BUNUN HESABINI NASIL VERECEKSİN.EPİZYO KÖTÜ BİŞİY DEĞİL.FAYDASI OLMASA NEDE DURUP DURURKENE KESSİNLERKİ SENİ DEĞİLMİ?İLK DOĞUMLARDA VAJEN DOĞUMA HAZIR OLSADA DARDIR BU YÜZDEN İLK DOĞUMLARDA KESİN YAPILIR.SENİN YARARINA BİŞİY YANİ.DAHA UZUN ANLATMAK İSTERDİM AMA BU KADARI YETER BENCE.MESAİDEYİM ÇÜNKÜ.SEN ENGELLE İSTERSEN YASAL HİÇBİR HAKKIN YOK.ÖNCEDEN CEVAP YAZMADIM ÇÜNKÜ SAÇMA GELMİŞTİ.SAYGILAR.

mrb ilkweson.benim sorum yok ama sadece sıkıntımı paylaşabilirim.38+1günlük gebeyim.drum 25 aralığa gün werdi ama ben belki daha önce olur die sabırsızlıkla doğumumu bekliyorum.normal olcak inş. ama ne sancım ne ağrım ne de bir sorunum war.belki iyi ama ben biran önce doğum yapmak istiyorum çok sıkıldım.

merhabalar,ben yeni uyeyim.bir sorum olacakti size.ben 4,5 aylik evliyim ve cocuk istiyorum.beni adetime2 gun kaldi.3 hafta once doktora gitmistim,yumurtlaiklara bakti ve ogunden 2 gun sonra iliskiye gir demisti.dedigini yaptik.ama benim adet olmama 2 gun var,eskiden adet olmadan 4-5 gun once sancilarim girerdi ama ismdi cok az hissediyorum.göüslerim de az sizliyor ve biraz degisiklik oldugunu farkettim gosulerimde.bazen kasiklarim ve vajinaya dogru az bir kasilma hissediyorum.idrar yollarimda iltihap vardi ama dr.bir hap verdi 3 gun ictim gecti.ondan olamaz yani.cevaplarsaniz sevinirim.simdiden tesekkurler...

yaklaşık 3 ay önce adetim gecikince test yaptım ve pozitif çıktı arkasından kan testi yaptırdım ve değerler düşük çıktı bana hamile olmadığım söylendi. daha sonrada adet oldum ve parçalar düşürdüm bunun sebebi ne olabilir çok merak ediyorum acaba üşütmüşmüyümdür yoksa bebeği düşürmüşmüyümdür. yardımcı olursan çok sevinirim...

ilkveson merhaba benim de bir sorum olacak.benim ısı durumum 36.4 ve 36.2 normalde yumurtlamadan sonra ise 36.6 ve 36.7 oluyor. bu durumda yumurtalarla ilgili bir sorun olabilir mi bir yumurtalar gelişmiyor olabilir mi

öncelikle merhaba doğumdan sonra kanamanın durmamasının sebebi ne olabilir bunun sonucunda ne olabilir kişi allah korusun ölebilirmi yoksa önlem alınabilirmi

merhaba ben 6 once spıral cıkarttırdım ama hala hamıle kalamadım bunun nedenı nedır bende bır sorun olabılır mı cevaplarsanız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…