Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

selamlar.sormak istediğim kürtajdan sonra hijyen için verilen solüsyonlar ne zamana kadar kullanılmalı.nelere dikkat edilmesi gerekir?(2 hafta önce kürtaj oldum 9 haftalık bebek kalp atışı başlamadığı için)ayrıca kanamam kürtajın ertesi gün kesildi.bu bir sorunmudur?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

ilkveson arkadaşım
benim sorum şu:
üç aydır hamile kalmak istiyorum fakat olmadı
bu ay yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum
bir de folik asit kullanımına başlıycam
sen hangi folik asit hapını önerirsin?

merhaba ben geçen yıl 29 haftalıkken preklemsi oldum bebeğim 6 gün yaşamış bense yoğun bakımda yatmışım şimdi tekrar bebek istiyoruz ama yine olacak diye korkuyorum tekrar yaşarmıyım acaba şimdiden tşkr

ilk bebeğimi kürtaj oldum ytani aldırdım şimdi çikolata kisti aldırdım 1,5ay oldu yumurtam çatlamak üzre sence kaçta kaçtır hamiş kalma şansım

merhaba kızlar!İlk ve son sanırım çok yoğun.Ama yine de sorunumu yazayım dedim belki yine de görür veya siz yardımcı olursunuz!Laparoskopi olacağım..bu soruyu kaçıncı kez soruyorum ama kendimi tatmin etmeye çalışıyorum işte!Laparoskopide tüpüm kesin açılırmı?Eğer başka problemlerim varsa onlarda ortaya çıkarmı?Ve gelecek ay hemen çocuk için çalışmalara başlayabilirmiyim:)
Sorumu cevaplayıp yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..:enbuyukkk:

güleycim bu konu hakkında yardımcı olamıyacam ama allahtan umut kesilmez hayırlısı olur işalllah herşey yolunda gider umarım bebeğine kavuşursun

güleycim bu konu hakkında yardımcı olamıyacam ama allahtan umut kesilmez hayırlısı olur işalllah herşey yolunda gider umarım bebeğine kavuşursun

Canım çok teşekkür ederim!Güzel dileğin bile yeterli..Umarım en kısa zamanda da hamişim diye bağırırım!!

merhaba ben siteye daha yeni üye oldum.ilkveson sana bişe sormak istiyorum.4aylık evliyim ve eşim bebeğimizin olmasını çok istiyor.hiç korunmadık ve ovulasyon tarihlerine ve ilişkiyle ilgili herşeye dikkat etmemize rağmen gebe kalamadım hala.daha erken biliyorum ve doktorlar bir yıl geçmeden pek ilgilenmiyorlar diye duydum.ancak ben acaba gebe kalamıcak mıyım diye çok korkuyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgimle...

papatyacım sen daha cok yenı evlısın benım bı arkadasım vardı 5 aylık evlıydı hamıle kalamıyodu doktara goturdum 1 yıldan once tedavı etmem dedı sadece ıdrar yollarında ıltıhap oldugunu soledı ve arkadasım 7 . ayında hamıle kaldı canım sen 3 4 ay daha bekle emınım kalırsın

gençanne çok teşekkür ederim içime su serptin inanki.bunları duymaya ihtiyacım var.inşallah dediğin gibi olur.sevgimle...

yaa ben de bir soru sorayım.. 1,5 yıllık evliyim çocuğum olmuoo bende sorun yok ufacık bir kids çıktı.. fakat eşimin sperm sayısı 17 milyon.. yani düşükk sizce ne yapalım

slm benimde13 gün geçikti ama cuma günü kan testti yaptırdım bişey çıkmadı ama ben hala hasta olmadım sizce durumum nedir

bende 24 ekimde kürtaj oldum boş gebelikten dolayı hala adet görmedim 13 aralıkta doktora gitim benmde bhcg hormonu 121 çıktı gebesin dediler

daha sonra tekrara gebeyim diye kontrole gittim bhcg 242.6 çıktı şimdide mol gebelik olabilir dediler YARDIM LÜTFEN ÇO KORKUYORUM

selam bende 15 aylık evliyim hap kullandım 6,5 ay hap kullandım sonra bıraktık ve 3 ayda kendimiz korunduk şuan 5 aydır korunmuyoruz ama hamiş diilim hala korkmaya başladım açıkçası.gerçi yumurtlama günlerine falan denk geliomu gelmiomu hiç takip bile etmedik ama ne biliim haptan dolayı bi korku sardı beni...cevap verirseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler...

merhaba kızlar.nasılsınız? ben dün test yaptım çift çizgi çıktı.bugun tekrar yaptım yine çift çıktı yani hata olaSılığı düşüktür değilmi? sonradan hamile değilmişim olayı olmaz değilmi??

yaa ben de bir soru sorayım.. 1,5 yıllık evliyim çocuğum olmuoo bende sorun yok ufacık bir kids çıktı.. fakat eşimin sperm sayısı 17 milyon.. yani düşükk sizce ne yapalım

canım merhaba eşinin sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu kürünü uygulamanı tavsiye ederim!Her yapan memnun kalıyor.Google dan aratırsan karşına çıkar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…