Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

slm sevorone
ben 1 senede 2 kere gebe kaldım ikısıde malesef dusukle sonuclandı kurtaj olmak zorundasın dedı doktor oldum dıger hamılılıge bır zararı olurmu sımdıden tesekkurler byeee......

canım benim hayırlısı olsun hamisinnnnnnnnnnnn.......ŞenizŞenizŞeniz

allah tüm isteyenlere nasip eder inşallh artı sormuşsun ya canım hata riski nedir diye negatifte evet hata riski oluyo ama pozitif sonuçlada hata riski sıfırr

hemde 2 kez bebişin burdayım demiş sana sevin artıkkkk......
darısı başımıza inşallahh....:teytey::teytey::1hug::içelim:

slm kızlar bişey sorucam 13 aydır evligim ve bir kez hamile kaldım ve düşük yaptım eşimin bacagında 23 santimlik platin var acaba sperm sayısını etkiliyormu bir bilginiz varsa ne olur söyleyin

mrb.öncelikle teşşekkür ederim bu fırsatı verdiğin için.hasbel kader ne kadar yardımcı olabilirsen allah razı olsun.5,5 aylık evliyim.Eşime hormon testi yaptırdık ve hormon sayısı çok düşük çıktı.Bunun için 1 aydır ilaç kullanıyor.doktor bu durumun bebek yapmakla alakalı olmadığını bebek yapabileceğimizi söylemiş.Ama eşimde ki rahatsızlık hala devam ediyor.ben pek güvenemedim doktora.Acaba bununla gebeliğin ilişkisi ne ölçüde.Birde ben doktora hiç gitmedim.Yani gebe kalmadan önce neler yaptırmam gerekir.muayene yumurtalık kontrolü v.s. yaptırmam gerekirmi? hamile kalmadan önceki altı ay kendimizi hazırlamaız gerektiğini okumuştum bir yerde bu konuyla ilgili ne düşünüyorsun.Şimdiden teşekkür ederim.a.e.o selamlar

meraba arkadaşlar benim sorum ilk ve son a benim yunurtalaama temelliği var.doktorum klomen hap verdi adetimin 5.günü kullanmaya başladım ve 24 aralıkta bitti. doktora gittim ve doktor 3 tane yumurtan gelişmiş dedi ve 26 aralıkta tekrar gittim yine baktı.çatlatıcı iğne verdi.36 saat sonra gün aşırı ilişkiye girin dedi.sizce hamile kalma olasılığım ne kadar .böyle ilk aydan hamile kalan varmı...lütfen bana yardımcı olurçhıı birde eşim meraktan test almış ve dün yaptık negatif çıktı.ben anlattımmmm ama anladım yap dedi...yanlış çıkmıştır o kadar o kadar kısa bir sürede çıkmaz değilimiiii.

yaa benim sorum gögüslerim acayip agrıo bu ay başı belirtisi fakat ilk kez bu ay belim çok ağrıo yataktan kaltığımda hissettim neden olabilir. cevap yazarsanız sevinirim.

öncelikle Herkese Merhabalar Ben Yeni Katildim Araniza Netten Araştirma Yaparken Buyrayi Buldum ... Geçmiş Sayfalarinizi Tek Tek Okudum çok Hoşuma Gitti. öncelikle Ilk Ve Son Arkadaşima Teşekkürler Ediyorum. Ve Soruma Geçmek Istiyorum....
Ben 10 Yillik Evliyim 9 Yaşinda Kizim Var .. Ve 2, çocuğa Yeni Karar Verdik Yaklaşik 5,5 Aydir Korunmuyoruz Daha önce Eşim Korunuyordu. Ve Korunmayi Biraktik.ama Malesef Henüz Bişey Yok. Bu Ay Biraz ümitliyim Inşallah Diyorum .adet Dünüm Ayin 1 Inde Idi Ayin 28inde Test Yapdim. Biraz ümitlendim Amasonuç Negatif. şimdi 3 Gün Geçti Olma Ihtimali Nedir ......test Yapsam Mi Yaptirmasam Mi Karar Veremedim....

arkadaşlar bu gün doktora gittim kürtaj üstüne tekrar gebe kalmışım gerçekten ama malesef kan tahlilinde çıktıktan bir hafta sonra ateşli gribal enfeksiyon geçirdim buda bebeğimi kaybetmeme sebeb olmuş hamilelik sevincimi sadece 1 hafta yaşayabildim.şimdide tekrar düşük yapıyormuşum ve bana ilaç verip yolladılar en azından mol gebelik gibi bi tehlike yokmuş ona sevindim ama yinede üzldüm be arkadaşalar.

meraba ilk ve son öncelikle burad olduğun ve bizlere yardımcı olduğun için teşekkürler
benim öğrenmek istediğim acaba ovulasyon ( yumurtlama ) olduktan sonra tüm kadınlarda<diğer relin başlaması 14 gün mü sürer.
cevaplarsan sevinirim
arkadaşlar konu ile ilgili bilginiz varsa sizlerde yazarsanız memnun olurum

selam ilkveson uzun zaman oldu 4 ay lık oldu kızım sezeryan diyordum ya ben normal yaptım herkese tavsiye ederim. öpüyorum seni ebeciğim.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH ALLAH SANA DA NASİP EDER ..ÜZÜLME SAKIN :1no2:

ya kızlar size bişi sorucam benim adet olmam gereken günde simsiyah bir akıntı edli sadec ne ağrı bne belirti hiç birşey olmadan simsiyah sadece bir pet kullandım sadece sonra kesildi ve bunun üstüne 15 gün gecikmiş olarak normal adetimi gördüm sizce bu neyin nesidir arkadaşlar ya bende ufak kist de vardı ama önemli olmayan bu patlamış olabilirmi böyle bişi duymuştum ama nekadar gerçek bilginiz varmı yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…