Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

canım bende kendimce bişiler sormak istiyorum.8 ocakta çatlatma iğnesi oldum. bi kaç gün sora kasık larım ağrımaya başladı ve dünden beri ilişkidede kasıklarım patlıcak gbi oluyo canım çok yanıyo... kendimi şiş gibi hissediyorum yediklerim sanki ağzıma acı acı geri geliyo... çok fenayım... bunlar ne hamişlik belirtisimi yoksa olağan şeylermi? adetim gecen ay 28 aralıkta oldu. bu ay heyecanla bekliyorum işallah bu ay kımızıyı görmücem allahın izniyle..... cevap yazarsan beni çok mutlu edrsin şimdiden teşekkürler...

ilkveson ben hamileyim fakat 26 sında çatlatma iğnesi olmuştum 14 ünde regli olmam gerekirken ben 2 gün öncesinde kan testi yaptırdım ve sonuç pozitifti, 14 ündede dr. a gittim ve b-hcg 135 ti, ne zaman keseyi görüp kalp atışını duyabiliriz bilgi verirseniz sevirim

kızlar bende bişey sorcam ben bu ay regl den sonra gonaphene verdi doktorum şimdi tam yumurtlama günümde gittim dediki yumutan çok şişmiş yani heran çatlayabilir sizce bu ay hamiş olurmuyum ne olur yardım edin

ilkveson bende sormak istiyorum sana bir soru benim rahim duvarim kalinlasmiyor acaba bu anne olmam icin cok büyük bir sorunmudur tadeviyle anne olabilirmiyim

merhaba canim yaklasik 5bucuk haftalik hamileyim ama rahimde bisey gozokmuyor daha dogrusu supeli birsey var ama oda cok kucukmus kan sayimim2gun once 3900lerdeydi simdi ise yaklasik iki kati doktor kan sayiminnormal diyor ama ortada bisey yok bana bir akil verirmisin ;(

mrb ilkveson banada bişi de nolurr 5 aylık evlıyım ve bebek yapmaya karar verdik ama 3 kutu yasmin bitirdim ve 21 ocakta adet oldum bu dogum kontrol hapını bırakıcam daha kullanmıcam bugun adetımın 2. günü ne kadar sürede hamile kalabilirim yani bu hapların koruma etkisi ne kadar sürer acill cvp lütfenn düşünmekten kafayı yicem yaa hamıle kalamassam diyee ..

rahim filmi tüpler tıkalımı değilmi diye yapılır ...bu işlem yapılırken içeriye yollanan sıvı sayesinde eğer bır tıkanıklık varsa acılıyormus yani film çekilirken aynı anda tedavi olmuş oluyorsun...fazla ağrılı bir işlem değil ama anestezide yapılabilir...bu doktorumun bana verdiği bilgiydı...

selam ilk ve son benim sorum şöyle bn iki yıllık evliyim şu ana dek takvim yöntemiyle korunduk son üç aydır kotunmuyoruz.normalde bu ayın otuzunda regl olmam lazım daha var gerçi ama bi halsizlik karnımda şişlik ve sık idrara çıkma durumlarım var hamile olabilirmiyim.

benim de durumum seninkine yakin, buyuk bir ihtimalle hamile oldugumu dusunuyorum,karindaki sislik hissi dollenmeden hemen sonraki 2-3 gun icinde gaz gibi hissediliyor, ama benim en cok kasik agrilarim, ve gogus uclarimin asagi cekiliyor mus hissi hamile hissettiriyorCADIARZU

mrb benimde 1 sorum var benim 12 09 1999 doğumlu oğlum var.fakat uzun zamandan beri kardeş diyor başka 1şey demiyor.bense beynimde çocuk olayını çoktan bitirmişdim.şimdide oğlum için herşeyi göze aldım ona kardeş yapmaya karar verdim.bununda erkek olmasını istiyorum ama durumum kız gibi hani erkek olursa oğluma eş olur.sorum bunun 1 formülü varmıdır arkadaşlarım doktorların böyle doğum çizelgesi verdiklerini söylüyor.ve uygulandığını.yardımcı olurmusun

merhaba ilk ve son.bu sorumu yanıtlarsan sevinirim.bacaklarda ağrı ve ayaklarda üşüme hamilelik belirtisimi yoksa ben yanlış mı anladım.şimdiden teşekkürler.

Öncelikle bizlere yardimci oldugun icin cok tesekkür ederim. Benim sorunum; 5 ay kadardir Bebis planliyoruz. Ama su ana kadar birsey yok. Bazen o kadar cok kafama takiyorumki bu ay normalde düzenli olan adetim 3 gün gec geldi.

Asil konu ise bu ay ayin 14'ünde adet oldum. Hani derler ya sonraki 14 gün Hamile kalma ihtimali cok yüksek diye. Ayin 19'unda esimle beraber olduk daha sonra ayin 23'ünde ( hergünyapilirsa olmaz diye duymustum, spermler yeterli olmazmis) beraber olduk. Daha sonra tuvalete gittigimde tuvaletkagidinda hafif pembemsi leke vardi ( 2. beraberlikten sonra) Ertesi gün akintim pembemsi-acik kirmizi gibiydi. 1 gün birsey yok gibi. Düngece tuvalete gittigimde yine cok hafif kan vardi, ayni bugünde oldugu gibi. Rengi ama acik kirmizi.

Ilk beraber olmamizdan sonra ki Pazartesi' den ( 19'u Cumartesi) ikinciye kadar sabahlari hafif bulantim, biraz fazlaca akintim oldu, gögüslerime elleyemez oldum. Hamile olma ihtimalim var mi sevgili Ilkveson, yoksa Bebis istedigim icin psikolojik birsey mi :çok üzgünüm:. (Bu arada Subatin 14 veya 15 inde adet olmaliydim)

Ne zormus ya Bebis yapmak senağlama

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

Teşekkür ederiz. Eğer Eskişehirliyseniz hemşehriyiz sizinle.Sizi yormazsam Sorum şu.Kanamam her ayki gibi normal olarak gelmedi Kahverengi ve kötü bir benzetme olacak ama çikolatalı dondurma gibi ve çok az geliyor. Bronşit rahatsızlığım oldu ve antibiyotik tedavisi oldum Kullandığım ilaçlardan kaynaklanmş olabilir diye düşündüm Nette araştırdım Endometriyosis, çikolata kisitine uyuyor Acaba kistten mi yoksa antibiyotik tedavisinden mi oldu dersiniz bir de bebeğimi emzirirken kist tedavisi için doktorumun verdiği doğum kontrol hapını kullanabilir miyim?a.s.a.s.a.s.

merhabalar ebe hanım öncelikle yadımlarınız için teşekkür ederim bizde eşimle bebiş yapmaya karar verdik bütün test ve tahlillerimizi yatırdık folik asit kullanmaya başladım daha başka neler yapmam gerekir kendini koru bazı hareketleri yapma diyorlar siz neler önerirsiniz teşekkür ederim

ezcaneden alınan tipik testler güvenilir midir? yani kimileri uyguluyor ama negatif çıkıyor oysa ki pozitif : ( kafamçokkarıştı bu testleri adet geçikmesinden kaç gün sonra yapmalıyız..:uhm:daha kesin sonuç elde edilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…