bende 18 haftalık hamileyim bende de aynı durum sözkonusu 12 haftadan beri plasenta önde ama bunu doktorum dün söyledi.Ben çok az da olsa hissdebiliyorum ama kıpırtı gibi .doktorum bu durum devam ederse sezaryan dedi ki ben normal doğum istiyordum.bide normalken neden plesanta 12. haftadan sonra yer değiştirir ? doktorum normal bi durum endişe etme ddi ama ben çok endişeliyim.plesantanın önde olması bebeğin harketlerini de kısıtlıyormu. bo konuda bilgi veirrsen çok sevinirim.merhaba
ben 22+1 günlük hamileyim ve bebeğimin plasentası önde ben hala bebeğimin tekmelerini hissedemedim bu durumda ne zaman hissedebilirim çok merak ediyorum bana bu konuda bilgi verirsen mutlu olurum
arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar
bende 18 haftalık hamileyim bende de aynı durum sözkonusu 12 haftadan beri plasenta önde ama bunu doktorum dün söyledi.Ben çok az da olsa hissdebiliyorum ama kıpırtı gibi .doktorum bu durum devam ederse sezaryan dedi ki ben normal doğum istiyordum.bide normalken neden plesanta 12. haftadan sonra yer değiştirir ? doktorum normal bi durum endişe etme ddi ama ben çok endişeliyim.plesantanın önde olması bebeğin harketlerini de kısıtlıyormu. bo konuda bilgi veirrsen çok sevinirim.[/QUOTE
mrb.ya bende anne olmak istiyorum test yapıcam ama 1 haftada belli olurmu tam bilmediğim için soruyorum 7 gün oldu yapsammı ]
merhaba, ben de bi şey soracağım. ben 19 nisanda kürtaj oldum halen regl olmadım ıdrar testı yaptım belli belirsiz cıktı kan testı yaptırdım 6.8.cıktı nedir şimdi bu? kanda yapılan testlerde degısıklık oluyo mu? yanı kımı 5 kımı 10 yardımcı olabılır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?