Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

cevapların için teşekkür ederim.ben yeni üyeyim yazılanları okudum bende bir soru sorayım dedim...ben 1bucuk yıllık evliyim 10 ay kadar doğum kontrol hapı ile korundum ama kesintisiz kullanmadım.yani 3 ay kullandım 2 ay ara verdim 4 ay kullandı 3 ay ara verdim bu şekilde yani.en son mayısta kullandım haziranın ilk hafatsı bitti.sonra ekim ayına kadar yine korunduk.bugune kadar adetlerim çok düzenliydi.ama ekim 15 adet olmam gerekirken olmadım.bende panik oldum acaba hamilemiyim doktora gittim.gebelik yoktu.alttan ultrasyonla baktı kist falan bişey yok dedi.stres olabliri dedi.fatural kullandım 10 kasımda adet oldum.o ay içinde ada çayı içtim ve 13 aralıkta oldum adetimi.tabi bu arada biz bebek istemeye ve calışmalara başladık.ocak 13de adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım negatif cıktı.gecikmenin 7 günü kan testi yaptırdım hcg değeri 9.39 cıktı labarotuardakiler pozitif hamilesiniz dediler doktora göstermedim.o hafta içinde gitmeyi düşünüyodum doktora oyuzden hastaneden cıktım ve cok sevindim.hamileydim telefonla herkesi aradım arkadaşlarımı annemi kayınvalidemi
malesef sonra doktora gittim doktor bu cok düşük dedi tekrar test yaptı ve bu sefer 3.39 cıktı.yani hamile değilmişim.yine alttan ultrasyonla baktı hiçbişeyin yok sadece bu konuda kendine cok stres yapmışsın dedi.adet sokturucu verdi ama ben akşam adet oldum yani doktordan geldikten sonra...folicasit yazdı daha almadım.çok üzüldüm anlayacağın ada çayı içiyorum yine..bu kadar yazdıktan sonra sorularımı yazım.

1)bir hafta gecikmeyle adet oldum bu benim bu ay yumurtladığımı gösterirrmi.doktor bu ay yumurtlamamışsın dedi ama.
2)sence bu ay bebek için denemede bulunalımmı yoksa aramı vereyim galiba bu olay beni çok strese sokuyo....
bugune kadar adetlerim çok düzeliydi niye böyle oldu analmadım.yani kist falan da yok ama..
doktor ultrasyonla baktı olsa görürdü demi kisti.şimdiden teşekkür ederim...benneyaptımkişutarafagitti

merhaba bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. ben her ay adet günümden 2-3 gün önce adet oluyorum.. bu ocak 7 de adet oldum bugün şubat 7 ama karnım ağrıyo akıntım oluyo su gibi midem yanıyo hamile olabilir miyim

Merhaba Benim Bi Kaç Aydir Adetim Bi Kaç Gün Gecikiyo Mesela Dün Olmam Gerekirdi Birşey Yok Sarimtirak Bi Akinti Geliyo Ara Ara Kaşinti Oluyo Sorun Ne Olabilir

merhaba ilkveson bize vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştığın için öncelikle tşk ederim benimde sana bir sorum olacak 6 aylık evliyim şuana kadar hamile kalmadım dk ilk muayenede sorun yok dedi yaptırmam için 4 tane test verdi daha dk gitmeme 1 hafta var bende merak ediyorum acaba sen normal değerleri kaç olmalı biliyor musun bu tahlillerin yazıyorum prolaktin tsh fsh lh ve diğer arkadaşlar daha önce bu testleri yaptıran varsa aranızda bilgisi olanalardan cvp bekliyorum allahımhepimizin gönlüne göre versin

rahim ağzı yrtmezliği hakkında bilgin varmı arkadaşım.tanısı nasıl konur?ben 17 haftada rahim ağzında açılma nedeniyle çapada serklaj işlemi yapıldı.ama 20 haftada bebgimi kaybettim.dikiş neden tutması.doğmdan sonra rahim ağzı normal dendi.kafam karıştı.bebeimi neden kaybettim şimdi ben.cevabını bulamıyoum.birde doğumda çok sancı çektim .dikiş olduğu için mi.rahim ağzı yetmezliğinde sancısız doğum olur diyolar.

merhaba yaklaşık 2 aylık hamileyim 2. cocugum ve ilişkiye girdikten sonra kanamam geldi acaba ciddi bi durum olabilirmi cevaplarsanız cok sevinirim tşk.

merhaba
ben 22+1 günlük hamileyim ve bebeğimin plasentası önde ben hala bebeğimin tekmelerini hissedemedim bu durumda ne zaman hissedebilirim çok merak ediyorum bana bu konuda bilgi verirsen mutlu olurum

merhaba
ben 22+1 günlük hamileyim ve bebeğimin plasentası önde ben hala bebeğimin tekmelerini hissedemedim bu durumda ne zaman hissedebilirim çok merak ediyorum bana bu konuda bilgi verirsen mutlu olurum
bende 18 haftalık hamileyim bende de aynı durum sözkonusu 12 haftadan beri plasenta önde ama bunu doktorum dün söyledi.Ben çok az da olsa hissdebiliyorum ama kıpırtı gibi .doktorum bu durum devam ederse sezaryan dedi ki ben normal doğum istiyordum.bide normalken neden plesanta 12. haftadan sonra yer değiştirir ? doktorum normal bi durum endişe etme ddi ama ben çok endişeliyim.plesantanın önde olması bebeğin harketlerini de kısıtlıyormu. bo konuda bilgi veirrsen çok sevinirim.

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

merhabalar.ben sezeryanla doğum yaptım.kalp kapaklarımda sorun olduğu için sezeryan şarttı.ameliyat masasına yattığımda narkozu damardan verdilersede haberim yok.çünkü korkudan hiçbirşeye yoğunlaşıp ne yaptıklarına bakamadım.yalnız dikkatimi çeken bişey oldu.burnumla ağzımı kapatan bişey kapattılar yüzüme oksijen kapağı gibi.ama ben onu taktıklarında hiç soluk alamadım.adeta boğularak ölüyorum zannettim.ne olduğumu bilemedim.5 sn kadar çırpındığımı ve sonra bayıldığımı hatırlıyorum.bu normal mi?yaniçok merak ediyorum.herkese yapıyorlar mı bunu.ben sezeryan yapanlara sordum kimseye yapmamışlar.bana neden yaptılar o zaman?bilgilendirirseniz sevinirim.

bende 2 ikinci doğumumu yaptım ikiside normal doğum dikişli oldu.son doğumumda fazla dikiş atmışlar operayon geçirdim.problem ortadan kalktı ama başka bir problem var dikişim boydan boya acıyor.ilk başta uyuşuyordu o geçti artık sadece acıyor.bu ne kadra normal,geçermi,yada bir tedavisi var mı? yanıtlarsanız teşekkür ederim.

mrh. arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim.benim sorunum 16 aydır hamile kalmayı deniyoruz. sık sık da doktora gidiyorum ama bir sorun olmadığını söylüyor sizce hangi doğal yöntemleri kullanmalıyım. hamiş ne zaman kalabilrim şimdiden teeşekürler

mrb ilkveson bende hamileyim.yaklaşık 1.5 aya yakın.daha dr gitmedim.sadece gebelik tahlili yaptırmak için gittim.erken diye gitmedim tabiki kontroller için mutlaka gidicem.şu anki sorunum koyu kahverengi şeklinde sıvı gelmesi.1haftadan fazla oldu halen bitmedi.nedir ki bu.rahim temizleniyor dediler geçer ama geçmedi. bu yüzden dr a gidicem ama sendende bilgi alırsam sevinicem. bazı arkadaşlarımda bebeğin kız olacak kız bebeklerde böyle oluyor diyolar.ilkveson cum bana acele cevap yazarmısın öptüm canım.

Merhabalar.24 haftalık hamileyim.Bebeğimin maşallah kiosu iyi.Fakat bu durum beni hem sevindiriyor hem üzüyor.Çünkü allah kısmet ederse normal doğum istiyorum.Eğer bebeğim çok iri doğarsa sezeryana mı başvurmak zorundayım normal doğum yapamazmıyım.Teşekürler.

MERABA CANIM BENDE 5 HAFATLIK HAMİŞİM KAN TESTİNDE ÇIKTI BENİM 49,75 Dİ DEGERİM DOKTORUM HAMİŞSİN DEDİ.SENDE DEGERİNİ Bİ DOKTORA GÖSTER BENCE ...HAMİŞ OLABİLİRSİN.

iyi günler ben de böle bi sayfanın olduğuna çok sevindim.17 haftalık hamileyim.7 haftalık hamileyken soğuk algınlığı yaşadım ateşlendim doktorun verdiği ilacı kullandım 2 3 gün içinde düzeldim ateşimi mümkün olduğunca yüksek tutmamaya çalıştık ama kimi zaman 39 dreceyi buldu.ben çok endişeli olunca doktorum torch testlerini yeniden yaptırdı ve temiz çıktı 2li ve 3lü zeka testlerin de de risk düşük çıktı.ama buda okuduğum bir yazıda gebelikte yüksek ateşin zeka problemine yol açabileceği yazıyordu çok endişeledim size de fikrinizi sormak istedim.teşekkür ederim

sevgili İlkveson,bir arkadaşım bebek sahibi olmak istiyor fakat aşırı derecede sigara tiryakisi,hamile kalınca zor da olsa sigarayı bırakacak.Acaba hamile kalmadan ne kadar süre önce sigarayı bırakmak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…