Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

slmlar bende bir seneden fazla oldu doğum kontrol hapı kullanıyorum.bir senelik evliyim.evlenmeden önce adet düzensizliği için başladım aslında sonra devam ettim çocuk düşünmüyoduk.şimdi düşünüyorum.doktora gidicem hapı bırakıcam.ama korkuyorum acaba düzensizliğim devam edeckmi.acayip sancılı oluyordum ama hap çok rahatlattı.nekadar süre sonra hamile kalırım bırakınca.yada ne kadar koruması sürüyor hapın.bide kalp hapı kullanıyorum.ilk önce kardiyolojiye gidip hapı bırakıcam zaten daha sonra doğum kontrol hapını bırakıcam.çünkü hapı 6 ay önce bırakmam gerekiyormuş.zararı varmış. allah büyük herşeyin hayırlısı

slm ya ben ben üni öğrencisiym evli diilm ben şunu sorcam kızkende hamile kaldıında adetin düzenli yine geliyomuş yani oluyomuş böle şey olurmu gelmemesi gerekmiyomu

a.s.mrb ilkveson. öncelikle sana teşekkür etmek istiyorum bilgilerin ve cevapların için.benim 5 yaşında bi kızım var şimdide ona kardeş istiyoruz hemde çok sanki ilk kez gebe kalacakmış gibi... ve 6 aydır deniyoruz olmuyo dr herşey normaldiyo sağ yumurtalığımda normal çapta bi kist var diyodr.um bunun gebe kalmamana bi etkisi yok dedi gebe kalamayacak bi sorun göremiyorum dedi.ve ben kızımın okula gitmeden ikinci doğumumu yapmak istiyorum ve bu ayda olmaz adet görürsem çatlatma iğnesi istiycem dr umdan sizce çatlatma iğnesine gerek varmı hemen olması için bide 28 -29 günlük bi adet periyodum var ama geçtiğim adet dönemi de ocağın 2sinde olmam gerekirken 13 ünde oldum hiç aksamazdı geçtiğimiz ayda dr um fitil ve antibiyotik vermişti o yüzden olaiblirmi normalmi yoksa kistten dolayımıdır şimdiden cevabın için teşekkür ederim saygılarımla

merhaba ılk ve son yardımların cın teskkurlerler benımde bır sorum olacak hagecn hafta evde test yaptım pozıtıf cıktı hemen dr gıttım ultrasonda goremedı ve kan ıstedı kandakı sonuca gore 5 haftalık hamıleyım dr folık verdı sadece ara ara kasıklarımda sancım oluyo bırkac gun sonra kontrole gıtcem ama korkuyorum dusuk olabılırmı bebıs gelısmıyo mu dıye sence dr neden ultrasonda goremedı 5 haftalık cok mu belırsz oluyo

slm ilkveson ben uzun süredir ziyeret etmiyordum siteyi bu sayfayı görünce çok sevindim benim sana bir sorum olacak herkes gibi e 5 aydır korunmuyorum.Olursa inş. ilk çocuğumuz olacak.Geçen aylarda ben doktora gittim ilaç kullandım çatlatma iğnesi vurundum ama olmadı.Bu ay doktora gitmeyi bıraktım 2 gün önce sol göğsümden sıvı geldi.Önce rengi su gibi daha sonra süte benziyor ama sadece sol göğsümden geliyor neden acaba çok merak ediyorum. Doktora gitmeye korkuyorum.Sence bunun nedeni ne olabilir şimdiden teşekür ederim.

merhaba 1 hafta önce boş gebelik teşhisi sonucu bebeğimi kaybettim yaklaşık 5-6 haftalıktı bebek kesede görülmedi acaba tekrar hamile kalma şansım ne kadar?ve ne zaman yeniden hamileliği düşünebilirim?lütfen yanıtlarsanız çok sevinirim

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

merhabalar!
yeni üyeyim.1.5 yıllık evliyim artık çocuk istiyorum.
adetime 5-6 gün kala müthiş bi bel ağrısı başladı ve kahverengi akıntı oldu bende.aşırı derecede akıntım var.
2 gündür adetim geçikti ama belim kasıklarım göğüslerim çok ağrıyor.bu sabah lavaboya çıktım simsiyah parça parça kan gördüm.ve şuan sol yanım çok ağrıyor.sizce bu ne:a015:

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

buraya yeni üye oldum ve ilk seni gördüm.sormak istediğim istediğim okadar çok şey varki....:)sanırım en iyi cevapları sen vereceksin bana
2,5 yıllık evliyim ve 7-8 aydır bebek için uğraşıyoruz.ama polikistik overliymişim.o yüzden biraz zor olucak bebeğimiz.kasımda ve şubatın 22'sinde aşılama oldum...yani 4 gün falan oldu.şimdi en merak ettiğim şey;benden bir gün önce aşılama olan bi arkadaşımın bebeği aşılaması tutmuş.benim de belli olmuşmudur???noluur bana bi cevap ver

buraya yeni üye oldum ve ilk seni gördüm.sormak istediğim istediğim okadar çok şey varki....:)sanırım en iyi cevapları sen vereceksin bana
2,5 yıllık evliyim ve 7-8 aydır bebek için uğraşıyoruz.ama polikistik overliymişim.o yüzden biraz zor olucak bebeğimiz.kasımda ve şubatın 22'sinde aşılama oldum...yani 4 gün falan oldu.şimdi en merak ettiğim şey;benden bir gün önce aşılama olan bi arkadaşımın bebeği aşılaması tutmuş.benim de belli olmuşmudur???noluur bana bi cevap ver

arkadaşlar maalesef evimde net yok.yakın bir zaman içinde internet bağlanacak ve sorularınıza cevap yazacağım.hemde büyük bir zevkle.şimdilik kusura bakmayın.ilginize sonsuz teşekkürler.

acele etme bence biraz sabretmeyi bil.sen aşılama tutmuş gibi davran ama ümitsizliğe kapılma.belki arkadaşının hormonları hemen yüklemiş ve gebeliği göstermiş olabilir.senin hormonların geç gösterecek belkide.

merhaba ilkveson benim üç gün adteim gecikti ama belirtim yok test yapmaya korkuyorum başka şekilde anlaşılırmı

kızlar yaptım testi ama ikinci çizgi silik çıktı ne demek ya şimdi hamilemiyim değilmiyim bide çok uzuzn zaman sonra çıktı ikinci çizgi ama hala adet olmadım ben

Merhabalar Benim Adet Olmama 3 Gün Var Belim Agiriyor Ve Midem Ekşiyor Acaba Gebelik Testi Baksam çikarmi Lütfen Acil Vevap Verin

merhabalar ben 16 hftlık hamileyim son 2 gündür kasıklarım da agrı vardı bugun biraz daha iyim hiç bukadar uzun agrımamıştı çok kortktum neden olmuş olabilir acaba teşekkürler

kızlaaaaaaaaar ne olur biri yardım etsin ya ikinci çizgi çıktı ama silik ne yapmam lazım tahlil için cumayı beklemek zorundayım başka nasıl anlarım mail adresimede yazabilirsinbizçünkü burda cevap geliyosada bulamıyooooooooooooooorum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ilkveson, bir sorum olacaktı. aralık ayında adetim hemen bittikten sonra aşırı bir kaşıntıya birlikte beyaz parça parça birşeyler geldi. ama nasıl bir kaşıntı anlatamam ölecektim nerdeyse. 2 gün felan sürdü ama bazen küçükparmağımın tırnağı kadar beyaz parçalar geldi. 2 gün sonra bitti ve kaşıntı da bitti. bu nedir canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…