arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar
valla bende alamadım sanırım artık cevaplamıyor :)canım benim soruma cevap alamadım
arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar
buraya yeni üye oldum ve ilk seni gördüm.sormak istediğim istediğim okadar çok şey varki....:)sanırım en iyi cevapları sen vereceksin bana
2,5 yıllık evliyim ve 7-8 aydır bebek için uğraşıyoruz.ama polikistik overliymişim.o yüzden biraz zor olucak bebeğimiz.kasımda ve şubatın 22'sinde aşılama oldum...yani 4 gün falan oldu.şimdi en merak ettiğim şey;benden bir gün önce aşılama olan bi arkadaşımın bebeği aşılaması tutmuş.benim de belli olmuşmudur???noluur bana bi cevap ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?