Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son ebemiz ben 20 haftalık hamileyim 62 kiloyla başladım gebeliğe şuan 61 kiloyum kilo almıyorum sizce bu normal bi durum mu ayrıca düzenli ve dengeli besleniyorum.

iyi günler ebe hanım.Size bir sorum olacak .aydınlatırsanız sevinirim.
İlk doğumum olacak.normal doğum istiyorum.yalnız benim kimseye çekinip soramadığım bir sorum var. Normal doğumda vajina genişliyormuş.eski haline dönmüyormuş.bu genişlemenin ilerde eşimle aramda bir sorun teşkil etmesini istemiyorum.vajinanın eski haline dönmemesi doğru mu?
bu yüzden normal doğumu çok istediğim halde artık tereddütlüyüm.normal doğumda kilo verimi daha kolay ve dikiş izi kalmıyor diye düşünmüştüm ama. şu ana hangisini tercih edeceğime karar veremiyorum
teşekürler.

ilkveson merhaba benimde bir sorum olacak canımm
şuan 13+6 günlük hamileyim ve 13+1 ken bir kanamam oldu ve doktoruma gittim, kültür aldı,bebeğime baktı herşey yolunda dedi, kültür sonucu gelmiş,biraz önce aradı ve bir bakterinin üremiş olduğunu söyledi.adını hatırlamıyorum, CLEOCİN VAJİNAL KREM diye bir krem adı verdi ve bir hafta onu kullan dedi
birkaç yerde okuduğuma göre 1.transmitterde yeterli araştırma yokmuş ve zorunlu haller dışında kullanılmamalı yazıyordu ben 2.döneme girdimmi?yani kullanmalımıyım?
ikinci sorum ise ben kendime birşey sokamamki?bir soruya eşine sürüp ilişkiye girersen eşin uygulamış olur demişsin canım ama okuduğum yerde cinsel ilişkiye girilmemeli yazıyordu.
offf ya kafam karıştı, bu kremin eşdeğer bir hapı yokmu acaba?
ve zararlı olurmu meleğime?
ve ben bunu kendime nasıl uygulayacağım???
amannnn offffff sıkıntı bastı valla
yanıtlarsan çok sevinirim

iyi günler bende 10 haftalık gebeyim allah nasip ederse üçüz bekliyoruz ama doktorlar önermiyor üçüz gebeliği bende istemiyorum sonlandırmak acaba doğrumu yapıyoruz bilmiyorum ama ben allahın verdiği cana kıyamam yani biz birini aldırırsak diğerleride ölürse beniim bittiğim andır ama işte bilmiyorum allah yardımcım olsun bilgilerinizi bekliyorum kim yazarsa tşk ederim

canım benim henüz çocuğum yok eminim çocuk bakmak çok zor iştir bitanem ama 3de olsa eğer sana veya bebeklerin sağlığına zarar vermeyen bir durumsa bence aldırma. tabiki uzaktan söylemesi kolay diyorsun belki ama içimden bunları söylemek geldi birden.

slm ilk ve son ben 28 yasinda 3 cocuguma hamileyim suan 9 haftalik iki kizim var simdikininde cinsiyetini cok merak ediyoruz gerci saglikli olmasi herseyden onemli ama hani aklimizda da birde erkek olsa dusuncesi cikmiyor bu konuda bir bilgin varmi diye sorucaktim
yanliz bu hamileligim digerlerinden farkli hic bulantilarim yok olsa bile arasira 5 dakika faln digerlerinde 3 ay olana kadar yatak dossektim sence nedir

slm benimde bi sorum olcktı inş yardımcı olursun ben normal adet gördükden tam 10 gün snra tekrar adet oldum.ve az az oldum ilkinde ve 2.cisinde hamile olma şansım var mı? adet bittikten snra test yaptım birşey yok çıktı ?? hamile olma ihtimalim var mı ??

merhaba arkadaşlar acilen sizden cvp almam lasım ben 24 haftalık hamileyim.dün gece uykumdan uyandığımda
sağ kasımda tuhaf bir ağrı vardı sancı şeklinde..geçer zannettim ama bu saate kadr hala geçmedi otururken değil ama yürürken çok cnm acıyor.ve korkuyorum bunun nedeni ne olabilir acaba?

Merhabalr, ben yeni üyeyim..
Şubat 8 de dış gebelikten ameliyat oldum sol tüpüm alındı.
Doktorların bazısı 1 yıl bazısı 7 ay bazısı da 3 ay bekle diyolrlar,
Tekrar gebe kalmak istiyorum sizce ne kadar beklemeliyim,
Gebe kalmak istediğimde dış gebelik tekrar eder mi? Nasıl önlem almalıyım.
Bu tür sorular beynimi kemiriyo, bi nebzede olsa rahatlatırsanız çok memnun olurum

merhaba ilk ve son ben 10 günlükken bebeğimi kaybettim.şimdi en kısa sürede bebek sahibi olmak istiyorum. tabiiki Allah nasip ederse.onun acısını hafifleteceğini düşünüyorum az da olsa.sezeryan olalı 5 ay oldu.hamile kalsam bi sorun olurmu.cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim.senin gibi güzel insanların olması çok güzel.

selam ebecim ne olur bana cevap ver olurmu zor durumdayım geçen cuma dr gittim pko var dedi adetimin yedinci günü olmasına rağmen yumurta oluşmamış dedi klomen verdi bu ilaçla yumurtammı olacak benim artı olarak yapmam gereken nelere var bu ilaç işe yarıyormu

mrhaba cnm bende 28 haftalık hamıleyım ve vajınamda çok fazla agrı ve sızı var sebebı nedır sence ciddi bişey olabilir mı nolur bana cvp yaz

CANI BENDE 3 OCAKTA DIŞ GEBLEİDEN AMELİYAT OLDUM.. BENİM DE SAĞ TÜPÜM ALINDI..BEN BİR AY KORUNDUM.. ŞİMDİ KORUNMUYORUM.. ZATEN TEK TARAFA KADLIK..OLURMU OLMAZMI HEMEN BELLİ DİİL.SANIIRMM BİR ZARARI OLMAZ.. AMA SEN BUNU EN İYİSİ KENDİ DR UNA OR.. AMA 3 AY YETER BENCE KORUNMAK İÇİN.. TÜPÜN ALINDIYSA ÖTEKİ SAĞLAMSA DIŞ GEBELİK RİSKİN YOK.. GEÇMİŞ OLSUN CANIM..

Merhaba adet olma tarihindeyim fakat cok önemli toplantım var 28 mart günü o tarihden önce adet olmak istiyorum dönemimdeyim ama olamıyorum ne yapmalıyım.adacayı içiyorum

Gebelik testi aldım eczaneden. Çizgi çift çıktı fakat birisi daha belirgin değil açık pembe tonlarında d,ğeri gayet koyu pembe . Bende meraktan doğumevine gittim. Kan tahlili istedim gebelik için... Öğleden sonra sonuçlar çıktı. Dr baktı adetin ne kadaar gecikti dedi. Bende daha günüm gelmedi gebelik testi aldım eczaneden, sonuç söylediğim gibi çıkınca da olumlu olduğunu düşünerek çok fazla heyecanlandım dedim. Heyecanıma yenik düştüm buradayım dedim:)) Geçen ay 27 Şubat'ta adet gördüm. Öğleden sonra 1.5 ta sonucumu almaya gittim.Fakat dr. şu sonuçlara göre 1.5 haftalık gebede olabilirsin, olmayadabilirsin adet gününün gelmesini bekleyelim ona göre hareket edelim dedi. Ama bir gebelik durumu da söz konusu olabilir dedi. Sınırda olduğumu söyledi...

Sonuçlar şöyleydi;

Tetkik Adı: Beta-hCG
Sonuç: 11.10 çıktı... yardımcı olurmusun???

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

sevgili ebe arkadaşım ilk ve son. uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var.bende 1 yıldır prolaktin yüksek çıkıyo.ilaç kullanıyorum biraz düşüyo ama hep sınırın üstündeyim.kısırlık sebebi olabilir gibi bişey duydum açıkçası çok korkuyorum.prolaktin yüksek olsa bile hamile kalınabilirmi? sevgiler..

buraya mı yazmalı bilmiyorum ama merak ettiğim bir konu var..forumda bir çok yerde rastladım..hem korunup hem nasıl hamile kalıyor bir çok kadın?

selamlar..ben de 5 haftalık anne adayıyım...Bel agrım ve hafıf de koyu renki kanamam oluyor gunde 1 defa falan ..5-6 gundur...dinlendigim zamanlar olmuyor. bir de psikolojim pek iyi değil.ne kadar bazı şeyleri düşünmemeye çalışsam da gunun neredeyse 16 saati ağlar bir halde geziyorum. bunun bebeğe zararı olabileceğini de biliyorum ama elimden maalesef bir şey gelmiyor.bebeği zarar vermeyecek bir antidepresan var mıdır?ayrıca su anda yaptırmam gereken bir test vs. var mı?vitamin takviyesi ya da bana onerebileceginiz?şimdiden tşkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…