Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son ebeciğim ben doğum kontrol haplarıyla korunmak istiyorum.ama hangisiyle korunmalıyım die bilmiyorum..hepsi aynımı yoksa kendime uygun olanını doktorcuğummu bana söyler???

mrb en son 21 ocakta adet gördüm su an 8 haftalık hamileyim fakat dr 6 haftalık olduğunu söylüyor.içim rahat etmedi baska bir dr gittim oda kesende bebek gözükmüyo 10 güne kadar kanaman olabilir kürtaja alcam dedi cok korkuyorum bebeğin gelişiminin gerden gitmesi bebeğin sorunlu doğmasına neden olurmu lütfen bana yardımcı olun

Merhaba İLKVESON çok teşekkür ederim bizleri bilgilendirdiğin için. Ben 40 haftalık hamileyim, 17 kilo aldım, bir problem olmazsa normal doğum olmasını istiyorum, doktorun söylediğine göre bebekim 3.500 gr, sence normal doğum olurken çok fazla dikiş yapılırmı, bu dikişler nekadar zamanda iyileşir, birde doğumda ne kadar kilo gitmiş olur, kilolarımdan dolayı çok mutsuz ve umutsuzum, şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba

bende bısey sormak ıstıyorum gecen sene bebegımı dusurdum karnımda öldü ve yaklasık 3 aydır denıyoruz ama olmuyor bu ay gene denedık su anda hastalanmama 9 gun var fakat su anda arada ırada oturup kalkerken kramplar gelıyor sankı ıgne batması gıbı 1 kac sanıye sonra duzelıyor ,göğüslerimde yavaş yavaş adetten oncekı gıbı agrımaya başlıyor arada sırada belımde sagrıyor ama halsızlık uyku veya mıde bulantısı gıbı sıkayetlerım yok acaba hamıle olabılırmıyım veya bana en erken 1. yada 2. haftada ne şekılde anlıyabılırım lütfen bana yardımcı olun ve yardımcı olan herkeze sımdıden cok tesekkur ederım

Merhaba ebe hanım,
Ben en son 4 martta adet gördüm. 26 martta iki kere kan testi yaptırdım.birinde hamilelik değerinin 3 olduğunu, benimkinin 2.3 olduğunu ve kesin birşey çıkmadığını ama bazen adet öncesi böyle şeylerin olabileceğini söylediler. ikincisinde de kanı bir alete damlatıp garip bir testle baktılar ama adet günümü falan hiç sormadılar ve 5 dk. sonra negatif dediler. Ben çok mu erken test yaptırdım sizce? bir de son 4-5 gündür midemde bir bulantı var.

merhaba ebe hanim,,,ben 3 ay kadar evvel adetlerim hep tam zamaninda gelirdi 1 gun bile gec kalmazdi 3 aydir cok gec adet goruyorum,,,son adet tarihim 6 martti,,,her adet oncesi goguslerim 10 gun evvel agirmaya basliyordu ama bu ay gogusumde hic agri falan yok,,,sadece sistiler,,,ve bu ay yumurtaliklarima sanki bisyer saplaniyor belim agiriyor,,,sizce goguslerimin acimamasi niye,,,yoksa hamilemiyim,,,1,5 yillik evliyiz ve cocuk istiyoruz...hic korunmadik simdiden tesekur ederim,,,hepinize selamlar

Benim sorum hamilelikte tetanoz aşısını yaptırmak için belli bir süresi var mı?ben 27 haftalık hamileyim bana yenı soruldu yaptırdın mı diye bende bilmediğim ve haberim olmadıgı için yeni yaptırdım acaba bir süresi varmıdır? :uhm:

merhaba.öncelikle yardımlarınız için teşekkürler.soruma gelince yaşım 35 2.bebişe hamile kalmaya çalışıyorum.yaşımdan ötürü korkutuyorlar.doktorum ilk doğumunu 36 yaşında yapmış korkma dedi.çocuk sakat olursa,doğum riskli bu yaşta gibi şeyler duyuyorum korkuyorum ister istemez.sizce korkmalımıyım.folicplus kullanıyorum dikkatli besleniyorum,yaptırmam gereken test varmı?doktorum bişey istemedi ama yaptıranlar varmış.cevabınızı bekliyorum.öptüm

Merhaba
benim sorum şu,
adet olmam gerekiyordu 27 martta 4 gün geçti
midem bulantısı hiç yok
göz kararması ve tansiyon düşüklüğüm var
başım sık sık dönmeye başladı
idrarım azda olsa sık idrara gidiyorum
adetimden önce gelen kahverengi lekeler gelmedi
herhangi bir adet öncesi ağrısıda yaşamadım
birde dün gece kasığımın sağ tarafında şiddetli ağrı vardı
ne kadar uyursam uyuyayım hala uykum var gibi
aşırı bir uyku var üzerimde
hamile olduğumdan şüpheleniyorum.
siz ne dersininiz ebe hanım acaba hamilemiyim.
Birde bugün test yapıcam ama daha erken diye düşünüyorum
sevgiler,
a.s.

mrb bende adet düzensizliği var ancak hormonlarımla ilgili sorun olduğundan ilaç kullanmamam söyleniyor ne önerirsiniz (2 kez düşük yaptım , kan pıhtılaşması varmış)

az önce test yaptım ebe hanım.
bir çizgi tam diğeri silik çıktı. napiyim ben şimdi..
tekrar yapayımmı testi?

benimde bir sorum var: yerleşme kanaması hakkında. ne zamanlar olur bu yerleşme kanaması. adet günü felan mı oluyor
bana da yardımcı olur musunuz?

merhaba. iki hafta önce 35 haftalık tek yumurta ikizlerim karnımda öldü. normal doğum yaptım. ölüm sebeplerini doktorum bilmiyor. düzenli olarak kontrollerimi yaptırdım. son ana kadar da problem yoktu. doğumdan önce bebeklerden birinin kordona dolanmış olabileceğini söyledi. peki bu doğumda anlaşılamaz mıydı? doktorum ne dolanmış dedi ne de dolanmamış. tekrar aynı problemi yaşamamak için çok zor ama bebeklerim için otopsi izni verdik. 3 ila 5ay sürer sonuç vermemiz denildi. öylece elimiz boş ortada kaldık. şayet böyle şeylerle karşılatıysanız sizce sebebi neler olabilir?

18 haftalık hamileyim. Davetsiz bir misafir oldu. fakat ben doğumdan çok korkuyorum. sezeryan istemiyorum. psikolojik destek bile aldım ama hala çok korkuyorum ne yapabilirim çok sıkıntılı bi dönem geçiriyorum.Ne yapabilirim

arkadaşlar herkes soru sormuş ebe hatuna ancak hiç birine cevap verilmemiş
yoksa ben mi göremiyorum ?? :S

ebe hanım son adetım 10 mart şu an adetıme 3 gün var ama ağzımda sululuk var 1 haftadır da safra çıkartıyorum sizce hamilelik belirtisimi

arkdşm bende bişey sormak istiyorum benim arkdşm 7 tane düşük yaptı hiçbir sebep olmadan bebek 4 haftadan sonra vucut atyor dr gittiler hiç bireşey çıkmıyor eşindede kendisindede problem yok hamile kalabiliyor bu neden kaynaklanıyor acaba gerçi artık vazgeçti büyük bir yıkım oluyor onun için başına böyle bi durum gelen varsa arkdşlar paylaşabilirmisiniz tşkler

merhabalar adım ödül 9 aylık evliyim 28 marta regli oldum akrabam bebek varken rgli oldu doktorlar birbucuk aylık hamilesin dediler bu bendede aynı durum olabilirmi

merheba ilkveson , bu tam ihtiyacım olan şeydi.on yıl aradan sonra hamile olduğumu öğrendim . Yaşım 38 , bu nedenle bazı endişelerim var. Meslekte bu tür olaylarla sık karşılaşırmıydın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…