Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

fos ebe çıktı insan bana soro sorun derde hiç uğramazmı buralara herkez cevap bekliyo ebe hanımdan:roflol::roflol:klava:klava:

merhaba benim sorum ,hamile olsanda adet görülüyor mu? adetime bir hafta kala süpheli bir durum oldu,kalirim korkusu vardi.ama adet oldum.acaba hamile kalmis olabilirmiyim yinede, cok korkuyorum.beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.

merhaba hemşire hanım, benim sorum; adet bittikten hemen sonra korunmasız ilişki olursa hemen hamile kalınır mı? (hamile kkalırım diye çok korkuyorum hamileliğe hazır değilim daha

cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

iyi günler benim kırkım çıktıktan sonra 2 adet oldum ondan sonra damla damla gelmeye başladı 10 gün falan öyle sürdü sonra 3 gün oldum niye az az geliyor.

benim ise çocuğum olmuyo dr hep doğum kontrol habı veriyo over kistim
varmış acabı benim gibi sorunu olan varmı yardıncı olsun

Arın cım,zaten kürtajdan sonra adet tarihin değişir,vücudun yıpranmış oldu biraz,32 gün olması çok önemli değil,bhcg yavaş yavaş düşer.Ben de düşük yaptım,en son yaklaşık 1 ay sonra bhcg değerim 2'ye düşmüştü.Ama benim bebeğim daha 5,5 haftalıktı,sen kürtaj olduğuna göre biraz daha büyüktür sanırım,yani bhcg sonucun normal cnm,meraklanma.Bu arada laboratuar teknisyeniyim ,o yüzden biliyorum :))

bu yazıyı okuyunca çok mutlu oldum ebeyim soru sorabilirsiniz demişsin ya sağol vakit ayırdığın için son regli tarihim 2 nisandı 16 nisanda hcg yaptırdım bulgu:1 referans değeri:0-5,3 çıktı bu nedemek?
birde reglime 2 gün var idrar testi yaptım kendim 2 çizgi çıktı ama biri çokkkkkk silikk bilgi verirsen çok sevinirim sevgilerimle

canım eminim bu tarz sorulardan sıkılmışsındır. ama soruyorum:)
benim adetlerim yıllardır hep 26 günde bir olur. 8 aydırda bebiş istiyoruz ama olmuyodu. bu ay 26 nisanda adet olmam gerekiyodu olmadım.ama mide bulantısı falan yok.sence ne bu. bide idrar testi için erkenmi. şimdiden teşekkürler

benimde bikaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim çünkü hiçbiryerden cvp alamıyorum

7 ay önce trafik kazası sonucu vücudumda kırıklar. şimdi anne olmak istiyorum ama kafama takılanlar

1- koluma platin takıldı bebeğe bi zararı olurmu
2- 7 aydır ayda bir yada 2 kere röntgene girdim ne zaman hamile kalmam uygun olur
3- ameliyat olduğum için anestezinin etkisi 1 yıl sonra vücuttan atılır dedile 1 yıl sonra hamile kalmamı önerdiler (doktorlar değil kulaktan dolma bilgiler die tahmin ediyorum)

herkesin sorusuna cvp vermişsiniz benimkilerede cvp vermenizi umut ediyorumm şimdiden çok teşekkürler
fisfisfis

merhaba ilkveson. ben nisan 15de regl oldum 20sinde bitti ama nisan 28de tekrar regl oldum.doktorumu aradım normal olduğunu,bu ay 2 yumurtamında hazırlandığı için böyle olduğunu söyledi. fakat takvim hazırlayamıyorum reglimin hangisini baz alarak takvim belirleyeceğim? ikincisi: bu ay 2 yumurtam da hazır olduğu için ikiz olma ihtimalim varmış doğru mu? şimdiden teşk ederim

ilk ve son merhaba!kafamçokkarıştı.Benim sorunum var.Böyle şey yaşayan oldumu.Adetimden 3 gün geçmişdi adet gibi oldum.2 gün akıntım oldu sonra hiç yokmuş gibi kesildi.Karaya benzer tün kahve renginde küçük kan kitleleri geldi, kesildi.Kanrım çok şiş.Hatta bu sabah eşim de fark etdi dedi ki karnım çıkmış bu neki kilomu aldın ama kilo ile alakası yok.Yalnız kanımdanmı kilo aldım Bu ne ya??????Başqa bir şey de yok zaten.

ebe hanım valla ayıp oluyo biraz.bir yığın soru var kimseye cevap vermiyorsunuz.boşyere hepimiz srou yazıyoruz

ebe hanım valla ayıp oluyo biraz.bir yığın soru var kimseye cevap vermiyorsunuz.boşyere hepimiz soru yazıyoruz

arkadaşlar boşuna soru sormayın.cevaplayan falan yok.soru sorarken son msjlara bakmadan soruyorlar .ebe mebe yok arkadaşlar buhar oldu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…