Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

merhaba bende bir soru sormak istiyorum .benim ikinci gebeliğim birincisi normaldi ikinci kolaymı olur zormu birinciye göre.

arkadaşlar bende ebeyim ilkve son arkadışıma biraz yardım edeyim isterim arkadaşa kızmayın kesin işleri yoğundur şimdi biraz da ben cevaplayayım

selam canım kolundaki platinin bebeğine bir zararı olacağını sanmam ancak yine de doktora sormakta fayda var.birde röntgenin ve anestezinin etkilerini vucudun atmıştır öyle aylar yıllar sürmez merak etme.bol yoğurt tüketmen de fayda sağlar zehirleri atmak için.bir şeye dikkat etmelisin hamilelikte bebeğin oluşumu için annenin kemiklerinden kalsiyum çekilebilir senin iyileşme sürecini ne derece etkiler bunu da bir ortopedi uzmanına sormalısın.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

doğru ikiz olma ihtimali yüksek takvim için de her ikisi reglin de sayılabilirç çünkü iki kez yumurtluyorsun.bunu en iyi ultrason ve kan testleri belli eder önceki durumunu bilmediğimden bu kadar cevap verbiliyorum

hayat aradan baya zaman geçmiş yeni durumunla ilgili bilgi ve sorun varsa yardımcı olmaya çalışayım

merhaba şeker hastası ya da gebelik şekeri olan hastalarda bebeğin biraz daha iri olması normaldir.diyetine dikkat eder bol bol yürüyüş yaparsan(kendini fazla yormadan) birde doktor kontrollerini aksatmaz ve doktorun dediğinden çıkmazsan korkulacak bir şey kalmaz canım geçmiş olsun

fidulya aradan 12 gün geçmiş ne oldu nasılsın senin durumunda vakit geçirmeden doktora gitmek gerek canım yeni durumun nedir yazarsan sevinirim

canım muhtemelen adet görüyorsundur pko da adet gecikmesi normaldir ancak normal bir adet kanamasının koyu pıhtı şeklinde olması beklenmez soğan suyunun pek alakası olduğunu sanmam birde böyle bitkisel karışımları fazla miktarlarda almamanı öneririm çoğu gıda ve bitki fazla miktarda alındığında rahim kasılmalarına neden olabiliyo.bu arada düzenli kontrol olduğun doktorun vardır sanırım eğer kanaman koyu ve pıhtılı devam derse doktorunu ara derim

büyük ihtimalle sezeyan olursun canım geçmişolsun

canım aradan baya zaman geçmiş ama bilgin olsun diye yazıyorum adet bittikten hemen sonrada gebe kalmak mümkündür hatta bazı kadınların bu dönemde gebe kalma riski daha yüksektir o yüzden henüz bebek istemiyorsan sürekli aile planlamsı yöntemi uygulamalısın

merhaba benim sorum ,hamile olsanda adet görülüyor mu? adetime bir hafta kala süpheli bir durum oldu,kalirim korkusu vardi.ama adet oldum.acaba hamile kalmis olabilirmiyim yinede, cok korkuyorum.beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.

canım nadir de olsa bu mümkündür hatta üstüne görme derler tıbben kesin bir açıklaması kesin olarak yapılamasada olabilen bi durum
eğer böyle bir şüphan varsa test yatırmalısın

iyi günler benim kırkım çıktıktan sonra 2 adet oldum ondan sonra damla damla gelmeye başladı 10 gün falan öyle sürdü sonra 3 gün oldum niye az az geliyor.

gebelik ve doğumdan sonra hormon dengen ancak kendine geliyor ancak aile planlamasını unutma sakın adetin düzensiz gelsede yumurtlama olabilir

ilk ve son iyi akşamlar canımcım, beni hatırladınmı, bebeğim çok şükür 8 aylık oldu, çok çok sağol bizlere hep yardımcı olmaya çalıştın sen.. Ama ben doğumda ölüyordum arkadaşım, hamileliğim çok güzel geçmesine rağmen doğumum çok ama çok kötüydü. Detay öğrenmek istersen fırsat bulduğunda Seçil Günay AVCI başlıklı konuya bakabilirsin. Kocaman öptüm seni.

Diğer arkadaşlar sizlerede bol neşeli, güzel huzurlı bir hamilelik dilerim, hayırlısı ile bebeklerinizi kucağına almak nasip etsin Allah.

doğru ikiz olma ihtimali yüksek takvim için de her ikisi reglin de sayılabilirç çünkü iki kez yumurtluyorsun.bunu en iyi ultrason ve kan testleri belli eder önceki durumunu bilmediğimden bu kadar cevap verbiliyorum

teşekkür ederim NAZLICAN insallah buy gebe kalırım, bu ay çok daha umutluyum :) hepimizin dualerı kabul olur insallah

a.s.rabbim isteyen herkese bebiş versin inş.benim sorum da şu:benim rahim ters acaba sezaryan mı olurum ki normal mi.dr.dönmezse sezaryan olur dedi.şimdikten tşk ederima.s.

a.s.rabbim isteyen herkese bebiş versin inş.benim sorum da şu:benim rahim ters acaba sezaryan mı olurum ki normal mi.dr.dönmezse sezaryan olur dedi.şimdikten tşk ederima.s.

merhaba canım rahimters olduğundada normal doğum yapmak mümükündür ancak çoğu doktor en ufak bir risk durumunda hemen sezeryana almayı düşündüğünden sezeyan da olabilirsin.(bu ters rahimin risk yarattığı anlamına gelmiyor kafan karışmasın) Alınmasınlar ama; sanırım doktorlara saatlerce normal doğumu beklemektense yarım saatte sezeryan yapmak kolay geliyor.
sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle canım

mrb benimde adetim iki gün geçti ve bugün üçüncü gün.adet olmam gereken günde sadece bir damla kahverengi gibi bi kanama oldu.ama kırmızı değil kahverengi.dedim herhalde adet olcm.ama kesildi yani akşamdı ve bikez oldu.dün sabah kalktım 10 gibi yine bir damla ve kahverengi leke.sonra gece yatmadan yine 1 damladan bile küçük bi leke.bu sabahta hiç bişey yok.ama karın ve bel ağrılarım oluyo.oysa bundan önceki adetlerimde hiç önce küçük bi kanama ve arkası gelir sekilde değil hep birden gelirdi.etrafımdakiler hamilelikte olur diyolar ama.göğüslerim çürük gibi ağrıyo el değmiyo.uçlarına da tabi.o kadar büyüdülerki sütyenlerim olmuyo artık nadide sultan gibi geziyom etrafta:))belimda ve kasığımda arada kasılmalar ve bacaklarım çok ağrıyo test yaptıramam beklicem eşime söz verdim aranızda böle olup hamile kalanlar varmı benim annemdede olmuş fakat bi kez olmuş okanama bende 2 gün de 3 kez oldu ama resmen kahverengi yaaa.yardım edin lütfen ümitlenmeyim diyorum ama ..şimdiden saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…