benimde bikaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim çünkü hiçbiryerden cvp alamıyorum
7 ay önce trafik kazası sonucu vücudumda kırıklar. şimdi anne olmak istiyorum ama kafama takılanlar
1- koluma platin takıldı bebeğe bi zararı olurmu
2- 7 aydır ayda bir yada 2 kere röntgene girdim ne zaman hamile kalmam uygun olur
3- ameliyat olduğum için anestezinin etkisi 1 yıl sonra vücuttan atılır dedile 1 yıl sonra hamile kalmamı önerdiler (doktorlar değil kulaktan dolma bilgiler die tahmin ediyorum)
herkesin sorusuna cvp vermişsiniz benimkilerede cvp vermenizi umut ediyorumm şimdiden çok teşekkürler
fisfisfis
merhaba ilkveson. ben nisan 15de regl oldum 20sinde bitti ama nisan 28de tekrar regl oldum.doktorumu aradım normal olduğunu,bu ay 2 yumurtamında hazırlandığı için böyle olduğunu söyledi. fakat takvim hazırlayamıyorum reglimin hangisini baz alarak takvim belirleyeceğim? ikincisi: bu ay 2 yumurtam da hazır olduğu için ikiz olma ihtimalim varmış doğru mu? şimdiden teşk ederim
hayat aradan baya zaman geçmiş yeni durumunla ilgili bilgi ve sorun varsa yardımcı olmaya çalışayımcanım eminim bu tarz sorulardan sıkılmışsındır. ama soruyorum:)
benim adetlerim yıllardır hep 26 günde bir olur. 8 aydırda bebiş istiyoruz ama olmuyodu. bu ay 26 nisanda adet olmam gerekiyodu olmadım.ama mide bulantısı falan yok.sence ne bu. bide idrar testi için erkenmi. şimdiden teşekkürler
merhaba bende gebelik şekeri çıktı. şu an diyetteyim.ama çok zor oluyor.50 gr testinde 141 çıktı.100 gr testinde 1.saatle 2. saat yüksek çıktı.ölçüm aletim var. diyetle kontrol altında.ama ben bebeğim için çok korkuyorum.doğuma 2 ay var.bebeğim ultrasondada 2 hafta büyük çıkıyor.normalmi.beni aydınlatırsan sevinirim.
ilk ve son merhaba!kafamçokkarıştı.Benim sorunum var.Böyle şey yaşayan oldumu.Adetimden 3 gün geçmişdi adet gibi oldum.2 gün akıntım oldu sonra hiç yokmuş gibi kesildi.Karaya benzer tün kahve renginde küçük kan kitleleri geldi, kesildi.Kanrım çok şiş.Hatta bu sabah eşim de fark etdi dedi ki karnım çıkmış bu neki kilomu aldın ama kilo ile alakası yok.Yalnız kanımdanmı kilo aldım Bu ne ya??????Başqa bir şey de yok zaten.
merhaba bende bir soru sormak istiyorum .benim ikinci gebeliğim birincisi normaldi ikinci kolaymı olur zormu birinciye göre.
slm ilk ve son ben en son 8 nisanda adet gördüm simdi ayın 12 si ben dündendir kahverengi kurum gibi akıntı var sence hamilemiyim yoksa adet başlangıcımı ben 23 aylık evliyim ve pkoyum düzensiz adet görüyom glokophane kullanıyom bu ay soğan suyu içtim bide iki basarısız asılamam var
merhaba bende bişey sormak istiyorum.hamilelikten önce bel ağrısı şikayetimden dolayı doktora gitmiştim ve çıkan sonuçlarda L4-L5 diskinde minimal diffüz bulging ve dural keseye ılımlı bası olarak sonuç çıktı.Hamilelik sürecinde doktorum mr çekimi istedi bende bebeğime birşey olur korkusuyla çektirmedim bu durumda ben normal doğum yapamazmıyım .teşekkürler
merababende bişiy öğrenmek istiyorum mantar çocuk olmasını engeller mi acaba
merhaba hemşire hanım, benim sorum; adet bittikten hemen sonra korunmasız ilişki olursa hemen hamile kalınır mı? (hamile kkalırım diye çok korkuyorum hamileliğe hazır değilim daha
cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
merhaba benim sorum ,hamile olsanda adet görülüyor mu? adetime bir hafta kala süpheli bir durum oldu,kalirim korkusu vardi.ama adet oldum.acaba hamile kalmis olabilirmiyim yinede, cok korkuyorum.beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.
iyi günler benim kırkım çıktıktan sonra 2 adet oldum ondan sonra damla damla gelmeye başladı 10 gün falan öyle sürdü sonra 3 gün oldum niye az az geliyor.
doğru ikiz olma ihtimali yüksek takvim için de her ikisi reglin de sayılabilirç çünkü iki kez yumurtluyorsun.bunu en iyi ultrason ve kan testleri belli eder önceki durumunu bilmediğimden bu kadar cevap verbiliyorum
a.s.rabbim isteyen herkese bebiş versin inş.benim sorum da şu:benim rahim ters acaba sezaryan mı olurum ki normal mi.dr.dönmezse sezaryan olur dedi.şimdikten tşk ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?