merhaba sevgi bence adetin iki gün geçtiği için dikkatli ol hamile olabilirsin dinlenmen en iyisi çok fazla hareket etmemeye çalış hep gecikirmiydi adetin yada günündemi olursun
merhaba canım şu anda her iki ihtimal de olabilir ya hamilesindir ve düşük tehlikesi olabilir yada adetin bu ay gecikmeli geliyordur.bunu anlamanın rek yolu test(kanda gebelik) yaptırmak.şahsi fikrime göre adet olma ihtimali daha ağır basıyor.geçmişolsun canımmrb benimde adetim iki gün geçti ve bugün üçüncü gün.adet olmam gereken günde sadece bir damla kahverengi gibi bi kanama oldu.ama kırmızı değil kahverengi.dedim herhalde adet olcm.ama kesildi yani akşamdı ve bikez oldu.dün sabah kalktım 10 gibi yine bir damla ve kahverengi leke.sonra gece yatmadan yine 1 damladan bile küçük bi leke.bu sabahta hiç bişey yok.ama karın ve bel ağrılarım oluyo.oysa bundan önceki adetlerimde hiç önce küçük bi kanama ve arkası gelir sekilde değil hep birden gelirdi.etrafımdakiler hamilelikte olur diyolar ama.göğüslerim çürük gibi ağrıyo el değmiyo.uçlarına da tabi.o kadar büyüdülerki sütyenlerim olmuyo artık nadide sultan gibi geziyom etrafta:))belimda ve kasığımda arada kasılmalar ve bacaklarım çok ağrıyo test yaptıramam beklicem eşime söz verdim aranızda böle olup hamile kalanlar varmı benim annemdede olmuş fakat bi kez olmuş okanama bende 2 gün de 3 kez oldu ama resmen kahverengi yaaa.yardım edin lütfen ümitlenmeyim diyorum ama ..şimdiden saolun
günaydın.Nazlıcan....ilk önce verdiğn faydalı bilgiler için çok teşekkürler..... benim sorum adtim bitti bugün 9. gün ve yumurta akı gibi akıntı geliyor fakat açık kahve lekelerde hala gelmeye devam ediyor sizce hamilelik şansım yüksek olabilir mi .kısmetse olursa 2. bebeğimizi istiyorz. Geçen yıl 6 haftalık bi düşük yaptım...1.5 yıl oldu bekliyoruz....şimdiden tşekkürler........
benimde bir sorum olacak kasık ve sol dizimde ağrı var.Bu bie hamilelik belirtisi olabilir mi.
bir sorum olacak arkadaşlarrr 23+1 günlük hamişim ve miğdemde acyyip bir ekşime ve yanma var ağrıda çabasııııı.dr aradım gebeliğe bağlı reflüden şüpelendi birte tansyon alabilir dediiii.
eğer çok kötüysen lansor kapsül içebilirsin dedii.
ama ben yinede ilaç içmekten korkuyorummm
sizce ne yapmalıyım?
sevgılı arkadasım benımde bır sorum olacaktı......ben 12 yıllık evlıyım 3 tane cocugum var ama yıllardan berı esım korunuyor,ben spıral taktırmak ıstıyorum ama cok korkuyorum hem acır dıye hemde kılo ve kanama duzensızlıgı olur dıyolar o nedenle cok korkuyorum sızce korkmamalımıyım...bırde ,bır bucuk yasında bır kızım var emzırıyordum 2 aydan berı emzırmıyorum ama goğüslerımde hanı begegı ılk emzırmeye basladıgında goğüste gelen süt degılde neydı unutttum bende hala ondan gelıyor bunun sebebı nedır acıklarsanız cok sevınırım....sımdıden cok tesekkurler....
merhaba.spiral kilo yapmaz bu mümkün değil canım.takılırken de öyle korkunç bir acı vermez zaten 5 dakika süren belki çok az bişi acıtan bi olay tabi kendini kasmazsan.gelelim kanama olayına spiral adet mitarını artırabilir ve ara kanama yapabilir.ancak bir çok kadında görülmüştür ki bu sikayetler zamanla normale döner.önemli bir noktada spiral takılmadan önce her şeyin yolunda olduğunu öğrenmek için doktor kontrolünden geçmelisin.göğsünden hala süt gelmesi normal uzun bir emzirme dönemi geçirmişsin ancak kesilir.bu durum sana rahatsızlık veriyorsa kadın doğum uzmanına gidebilirsin sana sütü kesen ilaç verebilir geçmişolsun
merhaba canım kasık ve bel ağrın büyük ihtimalle adet olacağının belirtisi.ilaçların etkisi yada hormon bozukluğundan iştahın açılmış olabilir.umarım gönlüne göre olur. nede olsa benimki tahmin canım.geçmişolsun.canım kolay gelsin, dayanamadım bende sorcam :))
adetlerim çok düzenliydi ancak geçen ay tam 1 hafta gecikmeli oldum tabii adet günümden bir gün önce ve adet olduğum gün çok az koyu kahve kanamam oldu, ertesi güne zaten adet oldum
belirtilerimi hamileliğe bağladılar biraz ama benim göğüslerde ağrı olmadığı için ihtimal vermedim öyle de oldu.
bu ay ne zaman tam olarak adet olurum bilmiyorum ama tahminime göre ya yarın yada ertesi gün olurum. 1 haftadır belim müthiş ağırıyor tabi kasıklarıma da batmalar oluyor.
geçen aylara göre iştahım baya arttı ve eskiye nazaran kilo almaya başladım.
geçtiğimiz 3 ay içerisinde klomen ve duphaston tedavisi gördüm ancak doktorum gelişmeleri beğenmediği için bıraktı. acaba ilaçlar etkisini mi gösteriyor, hamile mi kalcam
yoksa başka sorunum mu var?
şimdiden teşekkürler...
merhaba canım ilk ve son yerine ben yardımcı olmaya çalışayım. anladığım kadarıyla çok küçük bir gebelik söz konusu bu durumda gebelik kesesi görünmemesi normaldir.ancak kimyasal gebelik ya da dış gebeliktede kese görünmez.bir şey söylemek için erken belki küçük olduğundan görünmüyodur.Doktoruna karın ağrından bahsettinmi? kanda gebelik testi baktırdınmı ? Çünkü kanda gebelik testi gebeliğin ilk döneminde gün aşırı 2 kat yükselir.dış gebelikte bu artış olmaz ordan da anlaşılabilir.doktorunu mutlaka ağrından haberdar et canım geçmişolsunslm ilkveson,insallahCEVAP verebilirsin,adetim enson 21 nisanda olmustu,25 30 arasi yumurtlamam oldu,adetim cok az 2 gun suruyor zaten,ve ben her ay 1 hafta erken oluyorum adeti yani 14 unde olmam lazimdi,test yaptim pzitif cikti iki defa,dun dr a gittik ne bebek nede kese gorunmedi,dr kendisi de test yapti pzitif cikti,sence daha erkenmi,yoksa dis gebelik olabilirmi,karnim cok agriyor,yumurtlama herkes gibi 14 uncu gun olsa erken diycem ama 4uncu gun basliyo LUTFEN CEVAP yaz,28 inde tekrar dr a gidecegim daha coooooooooook var,simdiden tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?