slm benim kan gurubum 0 rh negatif eşimin 0 rh pozitif bizde kan uyusmazlıgı var ilk bebegim saglıklı oldu 2. bebek için aşı olamadım maddi imkansızlıklar yuzunden şimdi aşı olsam 2. bebegim saglıklı olur mu lütfen yardımcı olun tesekkurler
canım normalde kandaki beta Hcg seviyesi gebeliğin ilk döneminde günaşırı iki misli yükselmeli senin ki tam aksine düşmüş.Bazen doğa yeni oluşan bir gebeliği kendi kendine daha yerleşmeden sonladırabilir ki bunun sebebi çoğu zaman genetik bozukluklardır.böyle bişey de yaşıyor olabilirsin.yinede doktorun yeni yapacağı tetkiklerle sana en doğru bilgiyi verecektir.geçmişolsunya benim 10 nısanda bebegım anne karnında öldü ve adetım 6 gun geçtı ve kan tetı yaptırdım hamıle çıktı 32.32 ertesı gun doktora gıttım ve adet oldum o gun kan testı yaptı ve yıne hamılesın dedı bu seferde 20.4 çıktı sımdı hamılemıyım degılmıyım ben cevaplarsanız sevınırım
ilk ve son yok galiba, ben yardımcı olayım sana.öncelikle moralini bozma.enfeksiyonun ilk kullandığın ilaçla geçmemesinin sebebienfeksiyonu yapan mikroba uygun ilaç kullanmadığından olabilir.zaten kültür sonucu en uygun antibiyotiği belirleyecektir.bir de çok önemli bir konu genital bölgelerin temizliğinde asla sabun kullanılmamalıdır.aslında su ile temizlemek yeterli ama içine sinmiyorsa genital bölgelerin temizliğine özel Ph degesi ona göre ayarlanmış temizleyiciler kullanılabilir.ayrıca kısır olurum diye korkmana gerek yok çünkü sen tedavi oluyorsun böyle durumlar tedavi edilmezse çok ilerleyip kısırlık yapma ihtimali var.çok geçmişolsunsevgili ilkve son:)
bende trikomonis ve mantar varmışta
çok moralim bozuldu:çok üzgünüm:
funit15 donaxyl fitil ve zolax kullandım
geçer gibi oldu adetten sonra yine başladı
drum yeni bi fitil daha verdi içinde üçtane var adıbiteral
bide kültür aldılar test yapıldı sonucu cts alcam
sence neden ilk kullandığım ilaçlarla geçmedi.
üstelik ben henüz nişanlıyım yani çok sık olmuyo:1no2:
ben kısır olmaktan çok korkuyorum bu durum ilerleyip çocuk
sahibi olmamı engellermi sence?
şimdiden teşekkür ederimmmmma.s.
hadi hayırlısı canım sonucu yaz burdan banadabugun tekrar kan testı yaptırdım nazlıcan ınsallah olumlu çıkar
slm 2 hafta once kurtaj oldum.test yaptım ve sılıkte olsa hamıle cıktım.cok tedırgınım.kurtaj basarısız gecmıs ya da ıcımde parca kalmıs olabılır mı?tesekkurler
merhaba sanirim nazlican sen cevapliyorsun sorularimizi.
Ben 8 haftalik hamileyim ama 2 aydir tam gununde kanama oluyor doktor olabilir dedi agri sanci yok kanamada artista yok ama ben bi turlu normal lafina guvenemiyorum cogu kadin bu sekilde hamielyken regl oluyomus ama ben ilk hamileligimda kan filan gormedim o yuzden cok tedirginim her tuvalete gidisimde dusuk yapicam korkusu kaldi yada cocuk sakat dogarmi diye panik icindeyim.Doktor cok kanama diil bu normal diyor ama bana cok gibi geliyor gerci normaldeki reglim den kat kat az ama bana öyle geliyor.Zaten dis gebelikmi gec döllenme mi diye ultrasonda görünmeyince panik olmustum bide bu sorun cikinca 2 aydir hic sevinemedim hamileligime . 3. ayin sonunda bu dert bitermi?Bebekte bi sorun yaratimrmi bu kanama? Persembe kontrolum var insallah kalp atislarini duyariz.
Slm nazlıcan.Ben sanırım hamileyim günüm geçti ve aşırı derece kusmam var.Hesaplarıma göre enfazla 35 günlük hamile olmam gerekiyor.Acaba geçen ay kaldım da üstüne mi adet gördüm?Bu ayın başlarında röntgene girdiğim için çok merak ediyorm bu sorunun cevabını.Bir de kusmalar kaçıncı haftada başlıyor.Şimdiden teşekkür ederim.
nazlican konu konuyu aciyo insan dert edinmek isteyince dusunuyo diceksin ama ben sorucam genede. Yavas yavas dusuk yapicam kaygimdan kurtuluyorum cunki 2-3 gun icinde kanamdan sonra dusrudum diyen arkadaslar oldu bu gun benim 6. gun az az ama surekli kan geliyor eger adet görüyosam artik bitmesi gerekir miydi? bu kanamanin baska ne sebebi olur.?Kanamayi normal bisey gibi kabullenemiyorumda bi turlu ondan sorup duruyorum kusura bakma.Persembe doktordayim alman doktorada böyle böyle bi endisem var diye konusulmuyo.Ancak o bakacak ne anladiysa sana söylicek umarim hersey yolunda der.
teşekkür ederim şekerimmm:)
sonucu aldım bide e.coli die bişi çıktı neyse yine antibiyotik verdi
bakalım noolcak?? antibiyotikte mantar yapmaz umarımmmmmjeyyar
ebe kim anlamadım ama ben yeni doğum yaptım 45 günlük bebeğim var ve korunma yollarından hangisini denemeliyim şaşırdım spiral istemiyorum 3 aylık iğneler de kanama yapıyomuş uzun süreli korunma istiyorum şimdi hamile kalma olasılığım ne kadar yazarsanız sevinirim emziriyorum bebeğimi kırkımdan sonra adet olmadım cevabınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?