nazlican dogrumu anladim sende hamilemisin allah tamamina erdirsin sanirim ayni durumdayiz yarin doktorda randevum var insallah banada bebek buyuyor der hamiel kalmak bi dert hamileligi gecirmek bi dert derdi olan herkese alah acil sifalar versin diyorum.Benim psikolojim berbat duruma gidiyor bakalim onu nasil kurtaricam.
merhaba bende 6 gün gecikmeden sonra bugün pembe bi akıntı yaşıyorum adet belirtilerimin çoğu yok test yapmaktan vazgeçmiştim ama ne yapsam karar veremiyorum biraz daha beklesemmi yoksa testmi yapsam
teşekkür ederim cevabın için spirali istemiyorum takılması da zor zamanla yara falan da oluyor aslında alttan bişey kullanma taraftarı değilim 3aylık iğneler biraz daha mantıklı geldi emzirirken zararı olmazsa onu deneyebilirim bebeğimi sadece emziriyorum bitki çayı veriyorum bide ilk 3 ay emzirme de koruma yüksek diye biliyorum bide ben adet olmazsam uzun süre hamile kalmam da daha mı zor böyle duydum 1yıl adet görmeyenler var teşekkür ederim
benimde kürtajtan sonra adetlerim düzensiz ouyor ilki 6o gün sonra 38 gün 21 gün 15 gün neden acaba
merhaba ben 6 haftalık hamileyim bulantılarım artmaya başladı nane limon çayı içsem bulantıyı kesermi acaba. Yada bu tür bitki çayları zararlı mıdır. Olmazsa ne önerirsiniz.kafamçokkarıştı[/QUOT
vücudunda gebelik hormonu arttıkça bulantıların atması normal.öncelikle bu durumun geçici olduğunu unutma.öğünlerini 5'e çıkar ve az az sık sık yemeye çalış.ayrıca hafif yiyecekler tüketmelisin.nane limon içebilirsin diğer bitki çayları için internetten bir alıntı yapıp alta ekliycem ona bakarsın.bu arada bol bol temiz havaya çık iyi gelir.
ya ben de birsey soracaktim.
ben 7+6 haftalik hamileyim ama bel agrisi cekiyorum bir de kasik batmalarim var acaba bunlari azaltmak icin bir oneriniz var mi??? cok fazla degil ama yine de rahatsiz ediyor...
merhaba, ben de bi şey soracağım. ben 19 nisanda kürtaj oldum halen regl olmadım ıdrar testı yaptım belli belirsiz cıktı kan testı yaptırdım 6.8.cıktı nedir şimdi bu? kanda yapılan testlerde degısıklık oluyo mu? yanı kımı 5 kımı 10 yardımcı olabılır mısın
göğüslerdeki damarların mavi şekilde belirginleşmesi gebeliğin varlığının belirtisimidir acaba .. benim hormonlarımda düzensizik vardı .. gebeliği bekliyorum .. bir test yaptırdım çıkmamıştı sonra adet de oldum aslında az miktarda .. zaten genelde az oluyor ama gene de danışmak istedim..
nazlican canim hersey oalcagina vardi cuma gunu kurtaj oldum. Neyse vucut olarak rahatladim cunki kanamalar bugun itibariyle azaldi 3 haftaya yakin kanama oldugum icin artik iyi diildim.
Kurtajla ilgili bilgi verirmisin.Cumaya doktor kontrolum var.Bu arada kanamam kesilirs artik normal yaptigim islere hayatima geri dönebilrimiyim surekli yatmaktan daraldim artik. Caydanligi bile kaldirmicaktim nerdeyse bi ara agirdir diye. Eviminde isini yapmam lazim norma eski halime döneyimmi sence yoksa bir iki hafta daha istirahatmi edeyim. Bi bildigim ayaklarimi usutmuyorum dikat ediyorum ama böyle tembellikten daraldim artik.
mrb nazlıcan benim günüm yarın doluyo cts hafif bi kan gelmişti hastaneye gittim ebe başlıyo yawaş yawaş doğum dedi ama açılmada yok dedi 2 gün sürer dedi ama hala ne sancı ne başka bişey war akıntımda koyu kahve bazen çok çok az kırımız oluyo ebenin yaptığı muayenedendir diye düşünüyorum sence bu gelen nişanmıdır nişansa 2 gün bitti bu kadar sürüyomu bide arasıra kasıklarıma kramp giriyo belimede bazen bunalrın düzenli olmasınımı beklicem hastaneye gitmek için ne zaman gitmem gerekiyo.şimdiden cevabın için teşekkür ederim
merhaba canım Allah bir solukta kurtulmak nasip etsin.gelen leke kıvamlı ve kahverengimsi ise nişandır.bebeğin sağlığında bir problem yoksa ve annede sağlıklıyısa sancıların düzenli bir şekilde gelene kadar evde beklemenin bir sakıncası yok.hatta hastaneden çok daha rahat olur ev ortamı.Ancak bebeğin ddurumunun sık sık kontrol edilmesi gerekir.son günlerin olduğundan bebeğin hareketlerini hissedemeyebilirsin.o yüzden bence bebeğin durumunu kontrol edebilmek için hastaneye gitsen iyi olur.ilk doğumlar sancıların düzenli başlamasından ve rahim ağzı açılmaya başlamasından itibaren 24 saat sürer genellikle.bence sen her ihtimale karşı bir doktora görün iki gündür lekelere rağmen sancıların düzenli başlamamış için rahat olur hem .şimdiden geçmişolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?