Merhaba Nazlıcan, teşekkür ederiz verdiğin bilgilere aynı şeyi sormamak için baya bi okudum ama sanırım bu konuda soru sorulmamış.
Ben sistit yüzünden antibiyotik kulllanıyorum acaba bu ay korunmalımıyız? Antibiyotik kullanırken hamile kalmak zararlımıdır? Teşekkürler, sevgilerimle.
Slm Kizlar Acil Birşey Sormak Istiyorum Hamiş Kaldim 6+2 Günlük Gebeyim Aranizda Gebe Olup Arada Normal Akinti Gelip Sonrasinda Daha Akişkan Yani Islanir şekilde Akintisi Gelen Varmi Varsa Yazabilirmi Neolur Acilll Korkuyorum
slm doktorum bana klomen verdı bu ay baslayacagım bundan sonrakı tedavı surcım nasıl olacak sızce?klomen bıttıkten sonra catlatma ıgnesımı vuruluyodu?
slm arkadaşlar bende ir yılı doldurdum hamilelik olmadı ve ganophen tedavisine başladım bu ay ovitreelle çatlatma iğnesi verdi birde.adetimin 5, günü başlayıp 5 gün içtim.bittikten 5 gün sonra gel dedi dr.ama bu günler içinde hiç kontrole çağırmadı ve gideceğim gün iğneyide al gel dedi adetimin 14,günü oluyor burdan okuduğuma göre aslında takip etmesi gerekiyo dünde sol tarafımda bir sancı oldu iğne batar gibi bir saat kadar çatladımı yoksa diye tedirginim ama randevu yarına ne yapsam bilmiyorum canım ,sıkkın uzun oldu sanırım ::):):))
selam benim bir sorunum var 10 aylık evliyim temmuz ayında bebek yapmak istiyorum fakat haziran ayının 28inde kpss sınavı var ve benim adet günüm tam o güne denk geliyor sancılı olacağı için bende geciktirici kullanmayı düşünüyorum daha önce kullandım hiç bir sorun olmadı geciktiriciden sonra hemen bebek yaparsam bebeğim sorunlu olur mu cevaplarsanız çok sevinirim.
mrh vakit ayırdığınız için şimdiden teşekürler.benim bir sorum olacak.mayıs ayının 4 ünde adet gördüm nornol bişekilde fakat mayıs ayının 23 ünde tekrar adet gördüm fakat 2 gün ve çok az miktarda.bugün haziranın 9 u eczanelerde satılan idrar testinden yaptım bugün tek çizgi çıktı.fakat normalinden fazla akıntım var ve fazlasıyla hissedilir bel agrım acaba gebelik olabirmi?bir haftaya kadar adet olmassam tekrar test yapmalımıyım?
merhaba.ilk dogumumdan sonra anal fissure problemim oldu.ameliyat oldum anus bolgesindenki bazi kaslari etkisiz hale getirdiler.iyilesmesi nerdeyse 2 yilimi aldi.bu arada dogum yapali 4 sene oldu.simdi 32 haftalik hamileyim ayni yirtik gene acidi yasadigim kabizliktan dolayi.simdi cok dikkat ediyorum yediklerime.benim sorum bu sartlarda normal dogummu sezeryanmi daha uygun?cunku ameliyati yapan doktorum tuvalette asla ikinmamam gerektigini soylemisti.bu yuzden normal dogumdan korkuyorum tekrar anal fissure ortaya cikacak diye.simdiden tesekur ederim.
ben şu anda gebe olduğunu düşünmedim bu anlattıklarından .bel ağrısı ve akıntı yumurtlama belirtisi olabilir.ancak düzensiz adet görünce kesin bir şey demek zor her zaman böyle sık sık mı adet oluyorsun.içini rahatlatmak için test yapabilirsin tabi.ancak adetini 10 gün geçmeden test doğru sonuç vermez.
mrb ilk ve son ben adet oldum fakat hala midem bulanıyor,belimde ağrı var,göğüslerim hassas ve adetim normalde 7 gün sürerken bu ay 4günde tamamen bitti herkes üstüne görebileceğimi söylüyor test yapacam fakat kan tahlili için 14 gün idrar testi için 21 gün beklemem gerekiyormuş kesin sonuç için hamile olma olasılığım var mı?birde herkes ilk çocuğu aldırdığım takdirde zor hamile kalabileceğimi söylüyor bu doğru mu?şimdiden çok teşekkür ederim.
mrh.ben yaklaşık 6 ay önce bi problemim oldu rahimde kalın bi parça varmış bebegin oluştugu yerde.smear testi yapıldı 3 ayda ilaç kullandım ve kötü huylu bir parça olmadıgını söyledi dr.bu smear testi yapılmadan önce 15 gün süren adetim normale döndü ve şuanda en fazla 6 gün sürüyor.yani adetim düzene girdi şuaralar.şuan hala adet olmadım bu ayın sonuna kadar bekleyim öyle kan testi yaptırmayı düşünüyorum (eger adet olmazsam) bi hormon bozuklugu olabilirmi acaba? hormon testinin normal degeri nedir? şimdiden tesekkür ederim.
merhaba ilk ve son.öncelikle teşekkürler.ben yaklaşık 6 haftalık hamileyim.bugün ve 2-3 gün önce benden akıntı geldi çok yoğun değil ama rengi açık sarı,hafif kahvemsi..bu normal bir durum mu yoksa düşük riski mi.....
ilk ve son yok galiba ben yardımcı olmaya çalışayım.akıntın normal korkma.ancak kasıklarında belinde ağrıyla beraber kırmızı pembe kanama gibi olursa hemen doktora gitmelisin.ağır kaldırma ileriye yada yükseğe uzanma hareketi yapma.kısacası bu il aylarda kendini korumalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?