merhaba biz yaklaşık dört aydır bebek istiyoruz vekorunmayı bıraktık. benim dört aydır adetim düzensizleşti ilk ay 15 gün geç geldi sonra iki sefer gününde geldi.şimdi bu ay ise adetime 10 gün kala adet oldum.dün dr.gittim dr. yumurtlama olmamış küçük orda toplanmışlar önemli bişey deil dedi eğer bebk istiosanız tedaviye başlayalım dedi ve doğum kntrrl hapı verdi,21 gün sonra adet olunca gene gel dedi.bu nedemk şimdi ben pek anlamdım:uhm:yardımcı olursanız sevinirim
doktorunun amacı önce adet ve yumurtlama döngünü düzene sokmaktır.senin yapman gereken öncelikle stresten uzak kalmak dengeli beslenmek ve tedavini düzenli olmak.dr kontrollerini aksatmamalısın.doğum kontrol hapı adetini düzene soktuktan sonra doktorun yumurtlamanı kolaylaştıran tedavi verecektir.endişe etmene gerek yok.ancak dediğim gibi stres yok.çocuk sahibi olmanın en büyük engeli stres denebilir.stres yumurtlamayı bile engelliyebilir.geçmişolsun.sana sağlıklı bir bebek dilerim
çok teşekkür ederim ilgin ve bilgin için yani çok sorun yapılcak bişey değil demi:uhm:hayırlısıyla tedavi olup bebğime kavuşurum işalah bir de acaba bu tedavi ne kadar sürer ki ortalama olarak
Bende Bişi Sorabilirmiyim, şuna 11+4 Haftalik Hamileyim,hamileliğimin Başindan Beri Karin Kismimda Ağrilar Oluyo Nedeni Ne Olabilir Sakincali Bi Durum Mu Olabilirmi Yoksa Tamamem Rahimin Genişlemesiyle Alakali Bir Durum Cevaplandirirsan Sevinirim.birde Geçen Haftaki Kontrolumde Doktor Bana Rahimimin Arkaya Meyilli Olduğunu Yani Geriye Doğru Büyüdüğünü Fakat Tamamen Fiziksel özelliğimle Alakali Olduğunu Sakincali Olmadiğini Söyledi Bana Ve Bebeğe Bi Zarari Olabilirmi Bide Size Sormak istedim ,teşekkürler.
Canim Cok Sağol Nasil Rahatladim Bilemessikarın Ağrıların Rahimin Büyümesindendir Korkmana Gerek Yok.kendini De Yorma özellikle Karın Kaslarını Zorlayacak Ağır Kaldırmak Ve Uzanmak Ağrını Artırabilir.rahiminin Arkaya Doğru Büyümesi De Korkulacak Bi Durum Değil. O Senin Fiziksel Yapınla Ilgili Dr. Un Dediği Gibi Hem Rahimi Tamamen Ters Olanlar Bile Rahat Bi Hamilelik Geçiriyor Düşün Yani .geçmişolsun
Mümkünse Bişi Daha Sormak Isterim Anne Karnindaki Bebeğin Kalbi Durduğuna Yani Canlililğini Yitirdiğinde Erken Gebelikte Anne Bunu Anlaya Bilirmi Yani Ne Gibi Belirtisi Olur.bazen Duyuyorumda Bebek Anne Karninda ölüyo Ve Anne Bunu Anca 1 Hafta Sonra Doktor Kontrolünde Anlaya Biliyo,en Ufak Bi Belirtidemi Vermez Bu Durum Mesela Mide Bulantisinin Kesilmesi Yada Memelerdeki Hassasiyetin Kaybolmasi Gibi.cevaplandirirsan Sevinirim Teşekkürler Ilgine.
canım benim cok saol ALLAH razı olsun inşalah bebeğimi sağ sağlim kucağıma alırım.gerçekten böyle bir durumda annenin anlaması çok zor.bulantı ve memelerdeki hassasiyet de zaten bir süre sonra gebelik ilerlediğinde eskisi gibi olmadığından o da kesin bir belirti değil geçmesi.ancak anne bebek hareketlerini hisstemeye başladığında bunları takip edebilir bebek hareketleri azaldığında ya da kaybolduğunda anne dr a gitmelidir.onun dışında annenin anlayabileceği bir belirti ben bilmiyorum canım.neyse sen bunları aklına getirme.inşallah sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşursun.
birşey sormak istiyorum adettim 2 gün geçti ama adet belirtilerim var yinede hamilemiyim acaba diye düşünüyorum daha önce bu şekilde gecikme olmamıştı hep erken oluyordum sizce ne olabiir yardımcı olursanız sevinirim
bende bişey sormak istiyorum
29 haftalık hamileyim ama şimdiden doğumdan korkmaya başladım. Sürekli rüyalarıma giriyo.Normal doğum istiyorum ama korkuyorum işte.
bende bişey sormak istiyorum
29 haftalık hamileyim ama şimdiden doğumdan korkmaya başladım. Sürekli rüyalarıma giriyo.Normal doğum istiyorum ama korkuyorum işte.
merhaba öncelikle sizi çokk tebrik ediyorum bizlere destek olduğunuz için.. durumumu anlatmak istiyorum.. ben 1sene 3ay önce sprali çıkarttırdım. olmayınca 3aydır dr.a gidiyorum testlerim yapıldı insulin yksek çıktı biraz. glukofen günde 1tane, perlodel haftada bir alıyorum. önceki ay adetim bitince 4.gün rahim filmim çekildi temiz yapışıklık bile yok dediler.. normalde spral varken 6-7 gün süren adetim sralden sonra 4-5 güne inmişti normal demişti dr.um.. ama bu ay 1gün gecikmeli oldum ve 1gün sürdü 2 ped bile dolmadı pembe akıntıyla başladı pıhtı şeklinde az az kanamam oldu 2 ve 3.gün sildikçe açık kahve akıntım oluyor. bugün 3.günüm yani...17 senedir ilk kez bu şekilde adet oldum.. adetten 3gün önce test yapmıştım negatifti.. fakat adetten 8gün önce beraberlik olmuştu böyle hamile kalan varmıdır ki.. hamile olma olasılığım varsa testi ne zaman yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?