size bir soru:
ben 15 gün önce boş gebelik yüzünden kürtaj oldun maalesef.
13 haftalıktı ama kürtaj olduğum gün kese çok küçülmüştü,7 haftalık gibi görünüyordu.
doktorum kesenin 25 mm olmasını bekledi ama 16 mmden sonra küçüldü ve aldı,
bu durumda ben illaki 3 ay korunmak zorunda mıyım?
eşimin sperm sayısında ve hareketinde problem var,1 yıldır bebek bekliyorduk,boş gebelik yaşasam da bu bize doğal yolla olabileceği ümidini verdi.
sadece 1 ayda rahim kendini toplayamaz mı?
korunmasam ve hamile kalsam bu sorun olur mu daha sonra?
daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz,zaten zar zor tutturabiliyoruz
lütfen bana istediğim yanıtı verin neoluuuuuuuuurrr...:a015::çok üzgünüm:a.s.
Benimde bir sorum olacak. Benim 3 aydir adet dongum ortalama 29 gun suruyor fakat kitle yumurtlama gunumu 17. gun olarak buluyorum. Yani 17. gun yumurtluyorsam adet dongumun 31 gun olmasi gerekiyor buna gore. Sizce bu normal mi? Ayrica LH hormonunun yukselmesi demek kesinlikle yumurtlama oldugu anlamina mi geliyor?
kasıklarımda sağlı sollu hareket ederken kısa süreli batmalar oluyor ve alt karın bölgemde ara ara ağrısız zonklama .. reg oldum ama ondan 12 gün ve 1 hafta önce de kahverengi lekelenme vardı göğüsleimde sızlama vardı ve hala zaman zaman var ... reg olduysam bunlar neyin belirtisi olabilir .. benim sorunum yumurtalarımın gelişip çatlamamasıydı ..
merhaba kızlar ya bir sorum olacak 28 mayıs son adet günüm 30 günde bir adetim 8 haziranda korunmasız ilişkim oldu.adetime 6 gün war şuan belimin ortası acayip ağrıo bacaklarımda kasılma war göğüslerim şiş ancak ağrı sızı yok kenarlarında kabarcıklar oluştu.kasıklarım şiş ve dolgun ama ağrı yok sabah aç karnıma çay içtim kustum sürekli bi halsizlik uyku hali war ateş basıo menapoza giriomşm gibi sürekli wc ye gidiyorum offf paranoyok mu oldum die şüphelenmeye başladım kendimden ya((
merhabalar benımde sorum olucakdı.hamılelık oncesı rutın testlerı yaptırmak ıcın adet sonrası 4.gun dr gıttım tahlıllerı yaptırdım.ama dr ıltıhap var yara var ve bı tahlılde bol kan cıkmıs dedı.yara ıcın doc.dr gıttık yara yok dedı.neyse yarayı gecdık dıyelım varmı yok mu anlamdım.sıze cıkan sonuclarımı asagıda yazıcam antıbıotık(1000mg).fıtıl( biokadin) ve priunol verdı bunları kullanıp gerı gıelin dedi
Bu ay bu ilaclari kulanarak korunmadan iliskiye girebilirmiyim.hamile kalma ihtimalimi guclestirir mi.yada bu ay ilaclarim bitene kadar bekleme limiyim.bu konuda ve cikn test sonuclari hakkinda ki dusunceleriniz veYumurtalarim da catlama olusup olmadiini nasil veya hangi tahlille anlayabilirim cevabinizi bekliyorum tesekurler.a.s.
Lokosıt 6-7
Eritrosit Bol
Epitel 8-10
Follikuller Faz 3.5-12.4
Ovulasyon faz 4.7 - 21.5
Luteal faz 1.7 -7.7
Postmenapoz 26-135
Erkek 1/7 - 12.4[/QUOTE
öncelikle geçmişolsun canım.tahillerinden anladığım kadarıyla idrar yolu iltihabı olmuşsun.antibiyotik ve diğer ilaçları kullanırken kesinlikle korunmanı öneririm bu ay böle geçsin acele etme bence.onun dışındaki hormon tahlillerini benim değerlendirmem doğru olmaz.dr tarafından değerlendirilmeli.ilk yazdığın idrar yolu iltihabı o kesin.geçmişolsun
ya ben 2 kız annesıyım ve yıne anne olmak ıstıyorum olmadı bırı 10....bırı 9 yaslarındave ıkısıde normal oldu 5 yıldır ıstıyoruz olmadı tahlıl yaptırdık bır sey çıkmadı ben ve eşim çok istıyoruz çok doktorlara gıttım ama ne yapayım olmadı yardımcı olursanız sevınırım tskler
merhaba benim bir sorum olcak,suanda hamileyim son adet tarihinin ilk günü 14kasim 2007 bu tariha göre dogum tarihim agustosun 20si ama doktorum dogumtarihimi eylülün 6si diyor.hangisinde dogum olur sizce yada niye bu kadar oynuyo 16 gün
merhaba benimde bir sorum olacak,22+1 günlük hamileyim. 12 haftada dr kız dedi,16 haftada erkek dedi ve geçen hafta yine erkek dedi,ama ben hep kız istiyordum ve herkez şimdiye kadar bebek kız dedi, bir arkadaşıma da 7 aya kadar erkek ondan sonra kız demiş dr. bunun doğrusu nedir, cinsiyet kaçıncı haftaya kadar değişir. şimdiden teşekkür ederim:bbo:
kürtaj cerrahi bir müdahaledir canım bunu unutma.bir kaç ay ara vermen sonraki gebeliğini sağlıklı geçirmen için çok önemli.düşük ihtimali olma olasılığı yükselebilir bunun gibi başka riskler olabilir.hemen hamile kalabilirsin tabi ama bu riskleri göze alıyorsan.her şeyin başı sağlık vücudun kendini toplaması için biraz zaman tanı.ya hemen hamile kalıp bir de problem yaşarsan ve geriye dönüşü olmayan bir komplikasyon olursa ne yapacaksın tümden bebek sahibi olma ihtimalini kaybetsen iyimi olur.lütfen birazcık sabır.geçmişolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?