Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

merhaba kızlar ya bir sorum olacak 28 mayıs son adet günüm 30 günde bir adetim 8 haziranda korunmasız ilişkim oldu.adetime 6 gün war şuan belimin ortası acayip ağrıo bacaklarımda kasılma war göğüslerim şiş ancak ağrı sızı yok kenarlarında kabarcıklar oluştu.kasıklarım şiş ve dolgun ama ağrı yok sabah aç karnıma çay içtim kustum sürekli bi halsizlik uyku hali war ateş basıo menapoza giriomşm gibi sürekli wc ye gidiyorum offf paranoyok mu oldum die şüphelenmeye başladım kendimden ya((

kürtaj cerrahi bir müdahaledir canım bunu unutma.bir kaç ay ara vermen sonraki gebeliğini sağlıklı geçirmen için çok önemli.düşük ihtimali olma olasılığı yükselebilir bunun gibi başka riskler olabilir.hemen hamile kalabilirsin tabi ama bu riskleri göze alıyorsan.her şeyin başı sağlık vücudun kendini toplaması için biraz zaman tanı.ya hemen hamile kalıp bir de problem yaşarsan ve geriye dönüşü olmayan bir komplikasyon olursa ne yapacaksın tümden bebek sahibi olma ihtimalini kaybetsen iyimi olur.lütfen birazcık sabır.geçmişolsun

17. gün yumurtlaman anormal değil canım.herkes kitaplarda yazdığı gibi yumurtlayacak diye bir şey yok.herkesin bünyesi farklı.yani korkmana gerek yok bence.LH beyinden salgılandığından yumurtanın çatlayıp atılmasını sağladığından yükseldiğinde yumurtlama olmuştur.

bazen yumurtlama olduğunda yada kist gibi durumlarda bu tip ağrılar olabilir.ama kesin bir şey söylemek çok zor idrar yollarında iltihap da kasık ağrısı yapar.o yüzden bi doktora gidip gerekli tahliikeri yaptırman gerekli.geçmişolsun

adet öncesi dönemde vücutta görülen değişikliklerle hamileliğin ilk belirtileri birbirine karışabilir.daha öncesinde olmasada bu seferkinde adet öncesi sendrom yaşıyor olabilirsin.bazen sadece psikolojik de olabilir.belkide hamilesindir.adet günün geçip tahlil yapmadan bişey diyebilmek için sihirbaz yada müneccim olmak lazım.çok merak ediyorsan bi hastaneye gidip kanda gebelik testi baktırabilirsin bi şey varsa kanda hemen ve kesin belli olur.gönlünce olması dileğiyle.

merhabalar benımde sorum olucakdı.hamılelık oncesı rutın testlerı yaptırmak ıcın adet sonrası 4.gun dr gıttım tahlıllerı yaptırdım.ama dr ıltıhap var yara var ve bı tahlılde bol kan cıkmıs dedı.yara ıcın doc.dr gıttık yara yok dedı.neyse yarayı gecdık dıyelım varmı yok mu anlamdım.sıze cıkan sonuclarımı asagıda yazıcam antıbıotık(1000mg).fıtıl( biokadin) ve priunol verdı bunları kullanıp gerı gıelin dedi
Bu ay bu ilaclari kulanarak korunmadan iliskiye girebilirmiyim.hamile kalma ihtimalimi guclestirir mi.yada bu ay ilaclarim bitene kadar bekleme limiyim.bu konuda ve cikn test sonuclari hakkinda ki dusunceleriniz veYumurtalarim da catlama olusup olmadiini nasil veya hangi tahlille anlayabilirim cevabinizi bekliyorum tesekurler.a.s.
Lokosıt 6-7
Eritrosit Bol
Epitel 8-10

Follikuller Faz 3.5-12.4
Ovulasyon faz 4.7 - 21.5
Luteal faz 1.7 -7.7
Postmenapoz 26-135
Erkek 1/7 - 12.4

Son düzenleme:
ben size yardımcı olmaya çalışayım isterseniz bu idrar tahlilinize göre hafif bir enfeksiyonunuz var fakat eritrositin yüksek olması kum yada taş döküyo olma ihtimaliniz yüksek bence bu ay hamile kalmaya uğraşmayın tedavinizi bitirin geçmiş olsun

ya ben 2 kız annesıyım ve yıne anne olmak ıstıyorum olmadı bırı 10....bırı 9 yaslarındave ıkısıde normal oldu 5 yıldır ıstıyoruz olmadı tahlıl yaptırdık bır sey çıkmadı ben ve eşim çok istıyoruz çok doktorlara gıttım ama ne yapayım olmadı yardımcı olursanız sevınırım tskler

merhaba benim bir sorum olcak,suanda hamileyim son adet tarihinin ilk günü 14kasim 2007 bu tariha göre dogum tarihim agustosun 20si ama doktorum dogumtarihimi eylülün 6si diyor.hangisinde dogum olur sizce yada niye bu kadar oynuyo 16 gün

canım keşke söyleyecek bi şeyim olsa.senin ve eşinin dr kontrolünde tahliller yaptırman lazım.ben burdan hiç bir şey diyemem.umarım gönlünüze göre olur.

öncelikle umarım bebeğine sağlıkla kavuşursun.
son adet tarihine göre muhtemel doğum tarihini hesaplamak kaba bir tahmindir.yani kitaplarda yazana göre hesap yapmaktadır.ancak her kadının yapısı ve yumurtlama zamanı farklıdır.o yüzden son adetine göre doktorun söylediği tahmin çok daha doğrudur.doktor ultrasonda bebeği bazı ölçümlerle kaç haftalık olduğunu ve bunun sayesinde muhtemel doğum tarihini en doğru biçimde hesaplar.ancak doğa bazen doktorları da şaşırtabiliyor. erken doğum falan gibi.inşallah bebeğini sağlıklı olabileceği zamanda doğurursun.

merhaba benimde bir sorum olacak,22+1 günlük hamileyim. 12 haftada dr kız dedi,16 haftada erkek dedi ve geçen hafta yine erkek dedi,ama ben hep kız istiyordum ve herkez şimdiye kadar bebek kız dedi, bir arkadaşıma da 7 aya kadar erkek ondan sonra kız demiş dr. bunun doğrusu nedir, cinsiyet kaçıncı haftaya kadar değişir. şimdiden teşekkür ederim:bbo:

ultrasonda her zaman yanlış olma ihtimali vardır.cinsiyetini kesin erkek deyip doğumda kız olanlar da var tam terside .sonuçta ayna gibi görünmüyor hiç bir şey ultrasonda ve bebek pozisyon olarak göstermiyecek şekilde duruyo olabilir.yani doğumda kesin belli olur.sen merak etme canım kız da olsa erkek de olsa çok tatlı oluyorlar ve çoook seviliyorlar.

merhaba,

ben hipotrioid hastasıyım ve micro enjeksiyon yoluyla 5 haftalık hamileyim şu anda....tabi son adet tarihine göre...aslına bakarsanız dölleme işlemi 29 mayıs da yapıldı yani daha 30 günlük bile değil....henüz ultrasonla bakılmadı...yalnız kendim kontrol için 2-3 gün önce tiroid testleri yaptırdım...tsh değerim yüksek çıktı...TSH:5 TOTAL T3:175 TOTAL T4:11,9.......ben hergün 1 adet levotiron kullanıyordum buna rağmen ilaç yeterli gelmiyormuş anlaşılan...önümüzdeki haftadan önce endokrinoloğumla görüşemeyeceğim...beni bebeğin şu dönemde yüksek TSH değerinden dolayı herhangi bir zarar görmüş olup-olmayacağı konusunda bilgilendirirseniz çok memnun kalırım...malum zeka geriliğinden söz ediliyor...bir de size şunu sormak istiyorum dün bir doktorla konuştum bebekte sorun olursa ilk 3 ayda zaten düşükle sonuçlanır dedi..ama tüp bebek hastaları biliyorsunuz ilk 3 ay düşük olmasın diye progesteron fitil kullanıyor...bu fitiller doğası gereği yapılması gereken düşüğü de engeller mi? yani anomalisi olan bir bebeği içerde zorla tutuyor olabilir miyiz? cevaplarsanız çok memnun olurum....

a.s. a.s. a.s. a.s. TEŞEKKÜR EDERİİİMMM

öncelikle geçmişolsun canım.tahillerinden anladığım kadarıyla idrar yolu iltihabı olmuşsun.antibiyotik ve diğer ilaçları kullanırken kesinlikle korunmanı öneririm bu ay böle geçsin acele etme bence.onun dışındaki hormon tahlillerini benim değerlendirmem doğru olmaz.dr tarafından değerlendirilmeli.ilk yazdığın idrar yolu iltihabı o kesin.geçmişolsun[/QUOTE]

cevabınız ıcın tesekkurler. pekıı bısey daha sorcam .neden bu ay korunmalıyım antıbıotık kullanırken gebe kalmaya calısmak olası gebelıkde rısklı mı olur yda gebelıge engelmı olur.
cok tesekkur ederım

merhaba arkadaşlar benim ikinci hamileliğim geçen sene bu ay düşüğüm olmuştu sebebini sölemedi doktor kürtajla alındı.9 ay dinlendikten sonra bu sene yine hamileyim 18 haftalığım allaha şükürler olsun iklili test üçlü test herşey yolunda bebeğim iyi fakat benim başım çok ağrıyor sıcaklardanmı yoksa başka bişey olabilirmi??birde mantar oldum doktorum hamilelikten dedi bebeğime geçmezmiş birde denize girsem mantarı tetiklermi doktor girebilirsin demişti, bilgisi olan cevaplarsa sevinrim

[COLOR="merhaba arkadaşlar benmde adetim 9 gün gecikti yalnız bugün adet oldum.daha önce idrar testi yaptırmıştım.negatif çıkmıştı.adetim her zamanki gibi olmadı dün birazcık oldu bugünde az az lekelenme tarzında oluyor ne dersiniz bu işeBlue"][/COLOR]lütfen bana yardımcı olsun bilgisi olan

ben de birsey soracaktim....su anda 12 haftalik hamileyim ama bazen kasik batmalarim oluyor sizce normal mi??? cok asiri degil ama yine de hissedilir derece de zaten ara ara oluyor merak ettim de cvplarsaniz sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…